Börja blogga

Bloggportalen är inte ett bloggverktyg som du använder för att blogga, utan en sajt där du som redan bloggar (någon annanstans) presenterar din blogg för att hitta läsare. Alla svenska bloggare är välkomna.

Vill du börja blogga finns det nu för tiden många bra och gratis bloggverktyg på nätet. Några av de populärare är WordPress, Blogger och Blogg.se. Dom är alla gratis och det är både enkelt och snabbt att komma igång med sin blogg!

FAQ om Bloggportalen

  1. Vad är Bloggportalen?

    SVAR: En tjänst som gör det enklare att hitta i den enorma mängd blogginlägg som skrivs av svenska bloggar varje dygn. Via Bloggportalen och dess sökmotor Bloggsök.se kan du förhoppningsvis hitta nya favoriter och hålla koll på trender och aktuella debatter. Notera att sajten alltså inte är ett bloggverktyg som du använder för att blogga, utan en sajt där du som redan bloggar (någon annanstans) presenterar din blogg. Vill du börja blogga finns det nu för tiden många bra och gratis bloggverktyg på nätet. Några av de populärare är WordPress, Blogger och Blogg.se. Dom är alla gratis och det är både enkelt och snabbt att komma igång med sin blogg!

  2. Varför ska jag anmäla min blogg till Bloggportalen?

    SVAR: Så att folk som läser bloggar lättare ska kunna hitta den!

  3. Jag har en blogg och vill att den ska presenteras på Bloggportalen.

    SVAR: Du är hjärtligt välkommen! Det är gratis och alla får vara med! Anmäl dig genom att klicka här.