Lars Beckmans Åsikter

Publiceras av

Lars Beckman

Beskrivning: Jag kandiderar till Riksdagen för Nya Moderaterna i Gävleborg på plats 3. Arbetar som regionchef i Gävleborg för Svenskt Näringsliv. Är delägare i ett företag som importerar glasfiberpooler och spabad från USA. Mina åsikter på bloggen är mina personliga åsikter.

[Välj som favorit!]

Lars Beckmans Åsikter

Många menar att Lars Beckman har länets vassaste penna!

Jag ger dagsaktuella kommentarer till vad som händer i vår omvärld ur ett personligt perspektiv.
URL: http://www.larsbeckman.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lika som bär?

PUBLICERAT: 2014-04-19, kl: 14:29
"Idag lovar Magdalena nya saker i Expressen men vad sägs om substansen i löftet med den här meningen: Det liknar väldigt mycket det klassiska uttrycket från Ingela Thalen: http://politikfakta.se/2012/09/citat-av-ingela-thalen/ Det är alltså inte värt ..."

Varför vill S göra vita jobb svarta igen?

PUBLICERAT: 2014-04-15, kl: 12:32
"Vi moderater i skatteutskottet ställer den rimliga frågan idag i Aftonbladet - varför vill S göra vita jobb till svarta ..."

Arbetarbladets ras måste vara unikt i Sverige? S kampanjen 50 skäl sänkte tidningens trovärdighet och räckvidd. Det är beklagligt för ingen tidning kan ges ut utan läsare i framtiden.

PUBLICERAT: 2014-04-14, kl: 09:38
"Sifo mäter räckvidden för alla dagstidningar i Sverige och på ett år har Arbetarbladet tappat 10 000 läsare! Det måste vara Sverigeunikt med ett så stort ras! Raset sammanfaller med att tidningen sålde bort sin redaktionella trovärdighet med den starkt ..."