Lars Beckmans Åsikter

Publiceras av

Lars Beckman

Beskrivning: Jag kandiderar till Riksdagen för Nya Moderaterna i Gävleborg på plats 3. Arbetar som regionchef i Gävleborg för Svenskt Näringsliv. Är delägare i ett företag som importerar glasfiberpooler och spabad från USA. Mina åsikter på bloggen är mina personliga åsikter.

[Välj som favorit!]

Lars Beckmans Åsikter

Många menar att Lars Beckman har länets vassaste penna!

Jag ger dagsaktuella kommentarer till vad som händer i vår omvärld ur ett personligt perspektiv.
URL: http://www.larsbeckman.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Norrbottens Kuriren lyfter fram att man ska vara stolt över sin egen region och sitt eget län på Facebook - något för Gefle Dagblad att ta efter?

PUBLICERAT: 2016-02-09, kl: 10:04
"På Facebook kör Norrbottens Kuriren en trevlig kampanj där man lyfter fram att man ska vara stolt över att man bor i Norrbotten, eller är från Norrbotten. Man skriver; Norrbotten är en stormakt i idrottssverige och definitivt något att vara stolt över."

Ett nytt företag öppnar i Gävle av en familj från Syrien. Med stor sannolikhet är de inte ensamma om att göra det..

PUBLICERAT: 2016-02-09, kl: 09:57
"En fastighetsägare i Gävle berättade nyligen om en ny hyresgäst. Det är en familj från Syrien som har kommit till Gävle som ska öppna en ny bilfirma. I Syrien har familjen i generationer drivit olika företag och nu ska de alltså öppna företag i Gävle."

Svenska medier mest vänstervridna visar ny opinionsundersökning

PUBLICERAT: 2016-02-08, kl: 18:32
"Den undersökningen hittar du på Europaportalen: http://m.europaportalen.se/2016/02/yougov-svensk-media-mest-vanstervinklad Gefle Dagblad är alltså inte ensam om sin vänstersväng, men här kan också en förklaring finnas till tidningskrisen. Varför köpa en ..."