Lars Beckmans Åsikter

Publiceras av

Lars Beckman

Beskrivning: Jag kandiderar till Riksdagen för Nya Moderaterna i Gävleborg på plats 3. Arbetar som regionchef i Gävleborg för Svenskt Näringsliv. Är delägare i ett företag som importerar glasfiberpooler och spabad från USA. Mina åsikter på bloggen är mina personliga åsikter.

 

[Välj som favorit!]

Lars Beckmans Åsikter

Många menar att Lars Beckman har länets vassaste penna!

Jag ger dagsaktuella kommentarer till vad som händer i vår omvärld ur ett personligt perspektiv.
URL: http://www.larsbeckman.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Historien med den kvinnliga ledarskribenten på arbetarbladet var värre än jag kom ihåg men det skedde på den andra Mittmedia tidningen gällande namnpubliceringen

PUBLICERAT: 2015-05-28, kl: 01:18
"Ibland spelar minnet ett spratt, och i gårdagens blogginlägg skrev jag att det var Mittmediatidningen GD som inte publicerade namnet på Arbetarbladets dåvarande kvinnliga ledarskribent som dömdes för misshandel, men det var Mittmedias tidning ..."

Allvarlig situation om företagsklimatet i Gävleborg!

PUBLICERAT: 2015-05-27, kl: 14:47
"GD AB P4 Gävleborg mfl skriver om Svenskt Näringsliv företagsklimatundersökning. Det är en allvarlig signal från länets jobbskapare till kommunerna att man inte tycker att företagsklimatet är bra i vårt län. Den som drabbas av det är inte i första hand ..."

Varför namngav inte Gefle Dagblad den kvinnliga ledarskribenten på Arbetarbladet som dömdes för misshandel mot kvinna?

PUBLICERAT: 2015-05-26, kl: 20:15
"Gefle Dagblad har nu lokalt infört ett dubbelbestraffningssystem. Man granskar lokala politiker, vilket självklart är medias roll, men man gör det på ett sätt som sätter frågetecken för vilket rättssystem tidningen vill ha. För 15 år sedan bråkade 2 ..."