eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tisdag

PUBLICERAT: 2014-10-21, kl: 23:39
"Det var nästan läskigt att vakna upp imorse, jag och albin somnade helt från ingenstans igår, jag hade sovit i mer än fyra timmar utan täcke och haft täcket på ett jätte konstigt sätt brevid mig och under benen. Så när jag vaknade av larmet så kändes de ..."

Golden details

PUBLICERAT: 2014-10-18, kl: 02:34
"Jag kan sitta hur länge som helst med sökordet "interior details" eller "interior design" på Weheartit. Jag liksom fastnar för allt som kommer upp, jag är så otroligt taggad på att vi fått ett nytt datum och att det börjar hända grejer borta i ..."

Kycklingsoppa

PUBLICERAT: 2014-10-15, kl: 16:54
"Var ett tagsen jag kikade in här och uppdaterade. Har inte varit i skolan på hela veckan ännu. Vet inte om min kropp påverkas av vädret och att det håller på att bli kallare ute, för jag har känt av mer värk i både kropp och leder nu när det börjar bli ..."