eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Uppdaterat

PUBLICERAT: 2014-11-13, kl: 18:23
"Jag vet inte ens hur jag ska börja det här inlägget. Det har varit så himla mycket den här veckan. I måndags började vi flytta de stora grejerna ur mitt rum såsom säng och tv och hade det mysigt på kvällen när iallafall det stod på plats, käkade Pizza ..."

Söndag natt

PUBLICERAT: 2014-11-10, kl: 04:11
"Den här helgen susade förbi fort som bara fan. I fredags var jag i lägenheten och hade dafina som sällskap, var där till tjugo i tre på natten och målade hela jävla hallen, så nu har även den sin egna lilla färgklick. Igår natt valde jag att hänga med ..."

Torsdag

PUBLICERAT: 2014-11-07, kl: 02:23
"Har varit en riktigt otursdag idag, känns som de mesta gått emot mig faktiskt. Vaknade inatt runt två as klarvaken, tänkte att jag kunde plugga lite inför provet jag skulle haft imorse, då hade inte mina anteckningar sparats så fick googla och försöka ..."