eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Pluggnatt

PUBLICERAT: 2016-02-05, kl: 02:20
"Klockan är 02:14 och här sitter jag i mitt kök, med kent i bakgrunden. Somnade riktigt tidigt igår kväll, redan klockan åtta. Och med en helg full av jobb framför mih så beslutade jag att efter fyra timmars sömn slå mig ner här och plugga. I veckan har ..."

Onsdag

PUBLICERAT: 2016-01-27, kl: 18:30
"Denna onsdag har inte varit en bra onsdag överhuvudtaget. Imorse när mitt alarm ringde så klev jag aldrig ur sängen , när jag väl klev ur sängen senare på eftermiddagen så bytte jag bara rum att lägga mig i, då det blev badkaret med varmt vatten. Något ..."

Tisdag

PUBLICERAT: 2016-01-26, kl: 12:20
"Igår drog jag och Rebecca iväg till gymmet, och jag har lagt gymmet åt sidan alldeles för länge så ska börja ta tag i det igen tänkte jag. Idag började jag klockan tio och slutade 11:20, så blev en riktigt kort dag då engelskan var inställd. Tog mig en ..."