eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tisdag

PUBLICERAT: 2014-08-19, kl: 19:10
"Såhär blev håret direkt efter att jag färgade rött/mahognybrun. Nu efter två tvättar har en del av färgen försvunnit som det alltid gör med röd hårfärg. Men eftersom mamma också alltid kör på rött så har vi beställt en färgbomb tillsammans. Googlade ..."

Lördag

PUBLICERAT: 2014-08-16, kl: 19:54
"Ska jag vara helt ärlig så vet jag fan inte vad jag gör med mitt hår just nu, jag gick ifrån att vara brunett, så nära min naturliga som möjligt till en ombré som inte smälte så bra ihop med håret, till att bli gul, till att bli "naturligt" blond, till ..."

Torsdag

PUBLICERAT: 2014-08-14, kl: 23:02
"Jag känner att jag är så off gällande bloggen och att blogga, asså det känns så jävla tråkigt bara! Jag har blogglust, den har inte försvunnit ännu, men att kunna skriva värda eller intressanta minnesvärda saker det är jag absolut sämst på just nu. De ..."