eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

02:04

PUBLICERAT: 2014-08-31, kl: 02:04
"Har inte så jättemycket att berätta för er få läsare som faktiskt kollar in här förutom att jag färgat håret igen, jag vet.. igen. Hade rött hår i en vecka sen var det i med blekning och nyfärg. Sen skolan började så har jag knappt varit där pga av den ..."

Söndag

PUBLICERAT: 2014-08-24, kl: 14:24
"Jag har varit sjuk sen någon/några veckor tillbaka, det började med lätt förkylning som övergick till förkylning plus bihåleinflammation eller något. Är på bättringsvägen men är fortfarande inte helt okej. Självklart har jag smittat ner Albin så båda ..."

Torsdag

PUBLICERAT: 2014-08-21, kl: 12:24
"Klarat mig igenom första dagen av skolan med en helvetsförkylning. Har haft svårt att sova inatt också, var själv varm fast kände mig jättefrusen, albin värmde upp sängen han med, jag försökte somna när blixtrandet utanför fönstret sken upp hela rummet ..."