eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

 

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Energilös

PUBLICERAT: 2015-03-28, kl: 18:44
"Denna förkylning har inte ens slagit ut till fullo då jag vet mycket väl att de två kommande veckorna kommer att bli värre. Och det känns som om nånting inom mig slukar all energi jag har. Jag har värmevågor som skiftar från att vara varm och att frysa ..."

Dumt val

PUBLICERAT: 2015-03-25, kl: 14:48
"Det dummaste jag kunde göra var nog att tacka ja till att hoppa in för en på jobbet igår, det gick bra och jobba förutom att det gjorde ont i varenda steg jag tog, men det är inte det som är problemet. Här i veckan för två dagar sen så mådde jag as ..."

Inspiration och ideér

PUBLICERAT: 2015-03-05, kl: 15:06
"Inatt gick jag från att vara trött till att nästan somna till att vara pigg, trött och sen pigg. Somnade runt åtta imorse och vaknade av Albins alarm vid elva. Hade fått ett sms som jag blev riktigt förvånad över. Fick förfrågan om att jobba imorgon och ..."