eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Perfect for me

PUBLICERAT: 2014-10-27, kl: 01:36
"Jag har insett att det är de små sakerna i livet som betyder något, jag har den perfekta killen i mitt liv. Albin som jag älskar mest utav allt. De dagarna som han är ledig och jag får chansen att somna i hans famn är lycka. En så liten sak som att få ..."

I sovrummet

PUBLICERAT: 2014-10-25, kl: 01:32
"När jag vaknade förut idag så var det som om kroppen skrek fuck you till mig, hade så förbannat ont i nästan hela kroppen så jag gick inte upp ur sängen förens klockan var ungefär tre. Känns bättre nu mot och så har jag rört på mig under kvällen, har ..."

Tisdag

PUBLICERAT: 2014-10-21, kl: 23:39
"Det var nästan läskigt att vakna upp imorse, jag och albin somnade helt från ingenstans igår, jag hade sovit i mer än fyra timmar utan täcke och haft täcket på ett jätte konstigt sätt brevid mig och under benen. Så när jag vaknade av larmet så kändes de ..."