eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

You'll just have to face us.

PUBLICERAT: 2014-09-18, kl: 23:33
"Såhär har jag sett ut idag, förutom imorse då jag gick osminkad till skolan och med blött hår. Var så ruskigt jävla trött att jag knappt piggnade till i duschen och orkade inte fixa mig alls. Hade tid hos läkaren vid halv tio imorse och spenderade en ..."

RUBRIK

PUBLICERAT: 2014-09-12, kl: 21:36
"Hade somsagt endast en lektion idag, så samtidigt som jag hade lång sovmorgon så slutade jag även tidigt. Trampade hem på cykeln, sen drog vi till thaien där vi mötte upp Anton och så käkade vi mat, sen vidare till lägenheten där vi slipade väggar, ..."

18:06

PUBLICERAT: 2014-09-11, kl: 18:05
"Igår mådde jag riktigt dåligt, till och med så dåligt att pappa ringde hit en ambulans senare på kvällen. Jag stod och lagade mat när illamåendet kom, sen efter det försvann min syn och jag svimmade i trappen och sedan en gång till inne på toan. Har ..."