eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

 

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

And now it's back

PUBLICERAT: 2015-09-03, kl: 19:14
"Anledningen till att jag skriver detta inlägg är för min egen skull, men också till er som väljer att läsa, ni kanske undrat varför jag har frånvaro från skolan eller liknade och det beror på detta, jag vet inte om jag mår bra när jag vaknar på ..."

Fredag

PUBLICERAT: 2015-08-21, kl: 19:31
"Den här veckan har gått väldigt fort och skolan är igång igen och under denna vecka så har jag fått en fin bränna som väger upp alla dagar då jag inte varit i solen under livet. Annars då? jag är forfarande sjuk och har varit borta två dagar ifrån ..."

Almost Friday

PUBLICERAT: 2015-08-06, kl: 23:45
"Usch för kasst immunförsvar, jag som trodde att det hade blivit bättre, men det är klart så fort man mår bra och tror att man är superwoman det är då kroppen bestämmer sig för att säga fuck you och biter en i arslet, det jag vill komma fram till är att ..."