eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Weheartit

PUBLICERAT: 2014-07-26, kl: 11:17
"Håller mig till instagram, Facebook och weheartit. Uppdaterar nästan ingenting längre varken här eller på andra sociala medier. Har iallafall tagit sommarlov nu, så är ledig och fri de sista veckorna som är kvar nu. Tänkte söka nytt jobb och jobba ..."

Måndag

PUBLICERAT: 2014-07-14, kl: 16:58
"Har inte haft tid med bloggen de senaste dagarna. Har jobbat på dagarna/kvällarna och varit vaken långt in på natten/morgonen. Har varit ute i skärgården med Andreas, Becca och Albin. Tagit ett kvällsdopp med tjejerna efter ett svettigt jobbpass."

Måndag

PUBLICERAT: 2014-07-08, kl: 00:23
"Jobbade lunchen idag, ett fyra timmars pass. Åkte sedan hem till min syster och iväg till revsand. Blev inringd på jobb efter klockan sex någon gång, behövdes verkligen mer serveringspersonal och stressigt blev det direkt när jag kom dit. Hur som helst, ..."