eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fredag

PUBLICERAT: 2014-04-18, kl: 20:10
"Ikväll verkar det bli vindrickande och sanning och konsekvens spelande. Just nu stack tjejerna iväg till maxi så jag sitter och lyssnar på musik, äter chips och dricker vin på balkongen. Har inte sett dom på ett tag så kvällen kommer säkert bli hur ..."

Tisdag

PUBLICERAT: 2014-04-15, kl: 18:32
"Halloj, imorse vaknade jag och var svintrött och hur otaggad som helst. Sov på bussen till karlstad och även hem. Har stått i köket hela dagen, och har även känt av min värk. Handlederna kände jag av redan när jag vaknade imorse. Iallafall när jag kom ..."

Tråkigt plugg

PUBLICERAT: 2014-04-14, kl: 11:34
"Jag är så trött på skolan, och alla uppgifter och plugg som tillhör. Borde egentligen stänga in mig för mig själv i en vecka och bara läsa på om en massa skit samt göra klart en massa uppgifter. Har omprov imorgon i ett prov som verkligen gick åt ..."