eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

 

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Onsdag

PUBLICERAT: 2015-05-20, kl: 17:48
"Kan inte sätta ord på vad det är med den här dagen, imorse vaknade jag och mådde okej, lite små ont i halsen men fortfarande okej. Gick och gjorde två delar i mattenationella, gick förövrigt skit för min del. Efter lunchen hängde jag med becca till ..."

Måndag

PUBLICERAT: 2015-05-18, kl: 13:32
"Har suttit och skritivt på min uppsats jag fick imorse, och jag börjar faktiskt bli klar eller inte riktigt har tre sidor att sammanfatta men still, har redan knåpat ihop 744 ord vilket är jävligt bra. Har suttit här i köket och lyssnat på musik och ..."

Ma birthday

PUBLICERAT: 2015-05-15, kl: 17:47
"Igår var det min dag och det var min tur att bli ett år äldre. Önskade mat hemma hos Mammi och Pappi följd på maten blev det fika och lite presenter. Senare på kvällen var det fest hos Hannah och för min del så var det riktigt trevligt och jag hade en ..."