eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Börjar dagen tidigt

PUBLICERAT: 2015-12-01, kl: 06:22
"Denna morgon kommer vara väldigt annorlunda till skillnad från andra mornar. Det är inte ofta jag vaknar och inte kan somna om igen pga av att jag är pigg. Jag skulle kunna sova en hel dag om jag väl fick, och ändå inte vara pigg. Men nu idag på första ..."

15 November

PUBLICERAT: 2015-11-15, kl: 22:54
"Och nästa vecka välkommnar alla förutom jag ett vinterland utav snö, ni har väl hört att det ska snöa till veckan? jag fruktar seriöst denna tid på året, höstmörker, depp, och snö. Kylan får mig och min kropp att må piss. Jag vet inte vad som hänt på så ..."

Stressad

PUBLICERAT: 2015-10-19, kl: 21:20
"Ja ni läste rubriken, stressad är vad jag är. Och ironiskt nog så är det också det jag ska läsa på om, eftersom jag har prov på just stress i psykologin. Det är inte bara provet som tar på mig psykiskt utan jag har så jävla många uppgifter att plugga i ..."