eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

16:14

PUBLICERAT: 2014-04-20, kl: 16:15
"Vaknade runt elva och hade tillräckligt mycket tid att fixa mig på om inte varenda jävel i huset skulle son duschen före mig. Har iallafall ätit mat och grattat gubben till far jag har. La mig sedan i en solstol och solade medan de andra satt och ..."

Lördag

PUBLICERAT: 2014-04-19, kl: 20:56
"Den här dagen har rent utsagt sprungit iväg, jag och Albin var ute i solen en stund innan maten blev klar, sen hamnade vi ute på balkongen där vi spelade spel och lyssnade på musik. Har sen bara slappat och åkt och mött becca en stund. Det som är kvar ..."

Fredag

PUBLICERAT: 2014-04-18, kl: 20:10
"Ikväll verkar det bli vindrickande och sanning och konsekvens spelande. Just nu stack tjejerna iväg till maxi så jag sitter och lyssnar på musik, äter chips och dricker vin på balkongen. Har inte sett dom på ett tag så kvällen kommer säkert bli hur ..."