eiscasj

Publiceras av

Jessica Hellström

Beskrivning: Jessica heter jag , är fjorton år och bor i en liten stad i Värmland. Min blogg handlar om mitt liv så som många andra bloggar gör. Släng gärna in nån kommentar då o då . skulle va kul om du la till mig på Bloglovin med .. puss♥

[Välj som favorit!]

eiscasj

-

Bloggen handlar om mitt liv och vad som händer mig på dagarna osv , kika gärna in (:
URL: http://jjessicahellstrom.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fredag

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 15:51
"Slängde ihop lite lax, bacon och någon fryst wok... som jag inte fick äta upp. Har fått en svullen halsmandel som gör att min käke spänner/låser sig i varje tugga, och då blir det tillslut att man nästan hatar att äta bara för att det gör så ont! Annars ..."

Boyfriend jeans

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 12:47
"Gick upp och fixade mig och åt frukost och precis när jag slog mig ner i soffan med mina mackor, skrev jag en stutus och frågade vad vi skulle göra idag, och det visade sig att jag inte hade någon lektion, så det var tur att jag inte hann sticka iväg ..."

My love

PUBLICERAT: 2014-12-18, kl: 14:32
"Om mindre än en månad så har jag och min andra halva haft kontakt med varandra i ett år, vi är inne på vår nionde månad tillsammans och jag kan ärligt säga att han är det bästa som hänt mig! Jag älskar honom mest av allt och försöker visa det och ..."