Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 21707
Placering proffs,alla:51
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:5
Placering proffs,Mat och dryck:11
Placering proffs,Sport och fritid:7
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det är mycket att styra upp nu…

PUBLICERAT: 2014-11-24, kl: 22:43
"Måndag idag. En ny vecka som känna lite annorlunda än tidigare veckor. Jag är kvar hos familjen i Jönköping till i morgon. Idag var första vardagen sedan mamma gick bort så telefonen har gått varm här hemma. Det är sjukt mycket som måste ordnas när ..."

Spraytan – en fräsch sommarbränna på 15 minuter

PUBLICERAT: 2014-11-24, kl: 22:19
"Ibland dyker det upp tillfällen då man vill ha en fräsch sommarbrännna trots att solen inte visat sig på veckor. Att pressa fram en snabb bränna i ett solarium är inte hälsosamt så det är bra att det finns snabba och skonsamma alternativ. Här är mer ..."

Jag hjälper dig att komma i form i vinter!

PUBLICERAT: 2014-11-24, kl: 02:25
"Jag tänkte ta mig an en eller två klienter som vill komma i form i vinter. Kanske inför en resa eller bara komma i nyårsklänningen eller äta julmat med gott samvete. Tveka inte att kontakta mig, det är först till kvarn som gäller. Alla är välkomna att ..."