Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4687
Placering proffs,alla:104
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:14
Placering proffs,Mat och dryck:23
Placering proffs,Sport och fritid:24
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nu är jag brun igen!

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 01:30
"Fick en riktigt fräsch spraytan bränna hos Pelle och Hanna idag. Om det är någon av er som vill vara brun och fin till jul eller nyår så maila mig så kan jag fixa bra pris åt er. Det finns några strötider kvar nämligen. Ni måste dock kunna ta er till ..."

Produktpresentation ikväll

PUBLICERAT: 2014-12-18, kl: 01:34
"Ikväll var det dags för en produktpresentation hemma hos Daniel i Skanstull. Det var ett härligt gäng med unga killar och tjejer som var inbjudna för att provsmaka och lyssna på hur våra produkter hjälper till vid viktnedgång, förbättrar hälsan och ..."

Träningspass med Brosk

PUBLICERAT: 2014-12-18, kl: 01:27
"Idag var Brosk på besök på Delta Gym och körde ett pass med mig. Det blev rygg och vader idag. Jag ville egentligen köra biceps men jag har fått lite ont precis vid armvecket så just den rörelsen får vänta någon dag till. Här är några bilder från idag: ..."