Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 7029
Placering proffs,alla:84
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:13
Placering proffs,Mat och dryck:19
Placering proffs,Sport och fritid:21
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Låt mig hjälpa dig att komma i form

PUBLICERAT: 2015-11-25, kl: 01:08
"Nu har jag möjlighet att ta min an två nya klienter. Ni kan maila mig på philip@lailani.se för mer information. Ni kan se några jag tränat och läsa mer om mig i menyn under headern. Men kom ihåg att det är först till kvarn som gäller så bestäm er fort."

Mot Stockholm igen

PUBLICERAT: 2015-11-24, kl: 02:09
"Efter en långhelg i Göteborg är det nu dags att bege sig till Stockholm med allt som hör till. Oliver, jobb, träning med mera. Tänk vad fort tiden går ju närmare jul vi kommer. Januari till april går i slow motion. Alltså riktigt långsamt, kallt och ..."

Helgen i Göteborg i bilder

PUBLICERAT: 2015-11-22, kl: 21:32
"Ovan ser ni söndagens frukost. Anna vaknade tidigare, tog en löprunda i skogen och dukade fram frukost lagom till jag vaknade. Den bestod av havregrynsgröt med proteinpulver, två ägg med kaviar och en bulle med en shaker med aminosyror som jag fick ..."