Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 6506
Placering proffs,alla:97
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:16
Placering proffs,Mat och dryck:23
Placering proffs,Sport och fritid:23
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Man ska ta hand om sig

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 01:34
"Skönhet skönhet… det är viktigt att man sköter om utsidan såväl som insidan. För att ta hand om insidan rekommenderar jag ekologisk mat utan tillsatser och liknande men även god sömn, så lite stress som möjligt och en stor portion humor. När det gäller ..."

Gästbloggare Magnus: Räddade från pälsindustrin

PUBLICERAT: 2014-10-21, kl: 22:31
"Hej där gott folk. Länge sedan jag skrev något i Philips blogg nu. Sådär två år sedan, livet går fort när man har roligt. Nu börjar det bli kallare ute, det är dags att lägga ner sommarjackan och tänka på något varmare och då är det tyvärr många ..."

Philips 10-stegsguide till en grym vinterform!

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 23:48
"1. Sätt dig ner och rannsaka dig själv. Vad vill du uppnå, varför och hur ska du ta dig dit? Är dina målsättningar rimliga? När du nått dem, kan du då hålla dem och eventuellt sätta nya mål? Skriv ner allt på ett papper eller dokument i datorn. Sätt fem ..."