Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4509
Placering proffs,alla:111
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:15
Placering proffs,Mat och dryck:24
Placering proffs,Sport och fritid:26
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fullspäckad torsdag

PUBLICERAT: 2014-09-19, kl: 17:15
"Det blev en fullspäckad torsdag. Jag begav mig hemifrån strax efter lunch för ett pt pass och sedan äta på Vapiano med några i mitt team. Det är lön varje fredag så vi jämförde våra lönespecar som skickas ut på torsdagar. Andreas som jobbat snart fem år ..."

Vemmas nya träningsprodukter

PUBLICERAT: 2014-09-19, kl: 16:22
"Fettförbränningsdrycken Bod-e burn uppgraderas till Bod-e PRO Burn i USA i november. Nu hoppas vi att även EU får ta del av det. Andra produkter på G är: Bod-e sportdryck med aminosyror, mineraler och annat som man behöver efter ett svettigt pass. Bod-e ..."

Det gäller att planera dagarna

PUBLICERAT: 2014-09-17, kl: 23:12
"Jag väcktes idag av Jiman som ringde vid 10 tiden och frågade om jag ville med och leta efter en tv till hans nya lya. Det var ett tag sedan jag var på stan så det tackade jag ja till. En timme senare plockade han upp mig med bilen och vi åkte in till ..."