Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

 

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5057
Placering proffs,alla:86
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:12
Placering proffs,Mat och dryck:17
Placering proffs,Sport och fritid:19
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Våga visa din Ferrari!

PUBLICERAT: 2015-07-01, kl: 23:54
"Som ni vet har jag tidigare varit den där smala killen som gillat att träna men mest fokuserat på mitt jobb – att hjälpa andra. När jag bestämde mig för att applicera min kunskap på mig själv och sätta mig själv som prio och jobbet därefter hände det ..."

Onsdagsträningen

PUBLICERAT: 2015-07-01, kl: 23:49
"Före det första passet idag åt jag en 14 bitars sushi och drack en PWO. Efteråt drack jag en EAA + Leucin + Taurin drink. Dagens andra pass laddade jag inför med en Bod-e burn och efteråt blev det en grönsallad med kyckling och kräftstjärtar."

Onsdagens morgonpromenad

PUBLICERAT: 2015-07-01, kl: 23:35
"Visste ni att om man trycker på en knapp i en dröm så kommer den inte att fungera. Det är ett sätt att kunna få uppleva en klardröm, dvs veta att man drömmer. I en klardröm gör man precis vad man vill och det mesta mellan himmel och jord går att ..."