Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 8286
Placering proffs,alla:84
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:15
Placering proffs,Mat och dryck:16
Placering proffs,Sport och fritid:23
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kort sammanfattning av dagen…

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 00:08
"Idag blev det benträning på Planet Fitness. När man är så trött att man inte orkar stå för att ta en selfie då vet man att det var ett bra pass. På tal om trött… även poliser behöver sova middag. Jag är sjukt trött ikväll och det känns att min kropp går ..."

Annandag påsk i Nynäshamn

PUBLICERAT: 2014-04-22, kl: 00:17
"Idag var vi i Nynäshamn och hälsade på Hannahs mamma a.k.a Olivers mormor. Jag älskar att åka ut dit. Det känns som att tiden står still och man kan varna ner ordentligt. En försmak av Gotland med andra ord. Även Theo älskar att åka till nynäs. Nu vet ..."

Läsarfråga: Kan jag ändra något för att få synligare muskler?

PUBLICERAT: 2014-04-21, kl: 23:37
"Jag tränar mån- fred med min PT, korta intensiva pass, ca 30 min, varierat såklart men bara med fria vikter och min egen kroppsvikt. det blir mycket tabataintervaller med tuunga vikter, AMRAP pass och boxning. Jag älskar periodisk fasta och har kört det ..."