Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5022
Placering proffs,alla:97
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:17
Placering proffs,Mat och dryck:22
Placering proffs,Sport och fritid:20
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

På Öland vad det soligt i går iallafall

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 12:11
"Igår vaknade jag av att regnet smattrade mot fönstret. Ingen kul start på ölandsvistelsen men ändå rätt mysigt. Jag somnade om och sov en timme till. Jag vaknade sedan upp av att Oliver låg bredvid mig. Finns det något bättre sätt att vakna på? Jag ..."

Mot Öland!

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 12:05
"Det var en lång resa ner i landet, över en lång bro och sedan upp 8 mil igen. Nu är vi dock framme på Öland och det är semester på riktigt. Ovan ser ni vår lilla stuga. Vi befinner oss någon kilometer ovanför Böda sand. Våra vänner Johan och Emelie bor ..."

Sol, pizza och A6 Center

PUBLICERAT: 2014-07-26, kl: 00:53
"Vilket väder vi fick idag! 32 grader varmt. Jag älskar det! Synd bara att Oliver tycker det är jobbigt med sådan värme. Vi har hållit honom inomhus eller i skuggan hela dagen. Vid ett tillfälle fick han bada i sin lilla bebispool i trädgården. Ojoj vad ..."