Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5270
Placering proffs,alla:107
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:16
Placering proffs,Mat och dryck:24
Placering proffs,Sport och fritid:25
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vinn presentkort från Nelly värde 1500 kr

PUBLICERAT: 2014-08-27, kl: 01:54
"Lagar du Sveriges godaste recoverymåltid? Upp till bevis och du kan vinna ett presentkort hos Nelly till ett värde av 1500 kr. Tävlingen startar idag tisdagen den 26 augusti och pågår fram till tisdagen om två veckor – den 9 september . Gör så här för ..."

Utslagen i ett dygn…

PUBLICERAT: 2014-08-27, kl: 01:47
"Sorry för det lilla avbrottet. Jag och Hannah kände för att unna oss varsin pizza i söndags. För henne blev det en med skinka och jag valde en likadan med extra räkor. Gott var det men kanske inte riktigt värt… Jag blev nämligen matförgiftad. Jag låg ..."

En dag på stan

PUBLICERAT: 2014-08-23, kl: 21:52
"Jag tror vi klev upp strax efter 10 idag. Började dagen med att plocka i ordning lite från hemkonsten igår. Hannah passade på att ta en lång dusch medan jag bar omkring Oliver i babybjörnen. När hon var klar med sitt tog jag på mig träningskläder och ..."