Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 6085
Placering proffs,alla:90
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:13
Placering proffs,Mat och dryck:19
Placering proffs,Sport och fritid:21
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Axelträning

PUBLICERAT: 2015-01-28, kl: 11:48
"Axlar…. tisdagspasset blev axlar. Tanken är att inte kunna lyfta armarna alls efter ett sådant pass. Det ska bulta, värka och svida i musklerna resten av dagen. Då är jag nöjd! En övning jag älskar när jag kör axlar är framåtlyft med viktplatta. En 25 ..."

Det är en del energi i Oreos

PUBLICERAT: 2015-01-28, kl: 11:45
"För att sätta saker i perspektiv kan ni ovan se hur många jumping jacks som krävs för att bränna en Oreo. Vi är många som räknar kalorierna och har man bara x antal att stoppa i sig per dag är det viktigt att tänka på var de kommer ifrån för att få i ..."

Vill du få ett skinande rent hem när du tränar?

PUBLICERAT: 2015-01-28, kl: 00:17
"Hinner du inte träna? Nu får fem personer tre timmars gratis städning var värde 480 kr. Allt ni behöver göra är att välja en bild från min instagram (eller blogg), publicera den på er egen instagram och skriva varför ni tycker att era följare ska följa ..."