Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

 

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5408
Placering proffs,alla:85
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:12
Placering proffs,Mat och dryck:19
Placering proffs,Sport och fritid:19
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ja, det blir tuffare :)

PUBLICERAT: 2015-07-23, kl: 00:32
"Ni sa att det blir jobbigare när ens barn börjar gå. Jag tror er nu. Då är ändå vårt hem barnsäkrat. (Ännu värre när man är hemma hos någon ..."

Formen börjar bli bra nu

PUBLICERAT: 2015-07-21, kl: 23:44
"Bra dag idag. Bode burn + bcaa, lång promenad. En Caesarsallad till lunch. Kvarg till mellis. Pwo. Träning. Aminosyror + taurin + leucin. Caesarsallad till sen middag. En Bode rest + eaa innan ..."

Betavivo – ett enkelt sätt att gå ner i vikt

PUBLICERAT: 2015-07-21, kl: 23:43
"Jag fick det här budat härom dagen. En ny produkt som jag ska få prova. Det är påsar som man blandar med vatten en till fyra gånger per dag. Man dricker dem 30 min före måltid och så bildas det en gel som sväller i magsäcken vilket gör att man känner ..."