Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4162
Placering proffs,alla:105
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:16
Placering proffs,Mat och dryck:25
Placering proffs,Sport och fritid:24
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bounce energy ball – massor av olika smaker

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 23:35
"Jag skulle berätta mer om Bounce bollarna. De finns i flera olika smaker och säljs i hälsokostbutiker, i livsmedelsbutiker och på diverse gym och yogastudios. Bounce energyballs är välsmakande, energigivande och näringsrika energibollar du kan äta när ..."

Promenader, träning och god mat idag

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 23:25
"Syrran är hos mamma i Jönköping och ville ha en detoxkur av mig som jag köpt från Vemma så jag promenerade in till stan med Hannah och Oliver för att ge den till Brosk som ska ner i morgon. Det blev en lunchpromenad och sedan kyckling och ris på ..."

Ny smak på One Amino – Cola

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 12:13
"När man dricker mycket aminosyror så är det kul när det kommer nya smaker. Nu har One Amino med colasmak lanserats. (tänk cocacola och inte gräddkola) Den är riktigt god och jag föredrar att blanda med mycket vatten för att inte få den att bli så ..."