Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

 

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5593
Placering proffs,alla:102
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:14
Placering proffs,Mat och dryck:23
Placering proffs,Sport och fritid:25
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Å där rök skägget

PUBLICERAT: 2015-08-29, kl: 18:34
"Swooosh sa det. Fick för mig att jag skulle raka mig och fem minuter senare hade jag blivit 10 år yngre i ansiktet, haha. Det är kul att kunna variera och jag tycker verkligen jag ser annorlunda ut med och utan skägg. Nackdelen var bara att jag var typ ..."

Träningshörlurar från Soul

PUBLICERAT: 2015-08-28, kl: 22:54
"Jag har fått möjligheten att testa de nya träningshörlurarna från Soul. Först ut var deras over-ear modell som är anpassad för löpning och andra aktiviteter som man kanske inte förknippat sådana lurar med förut. De är bland annat testfavoriter hos ..."

Snart så…

PUBLICERAT: 2015-08-28, kl: 22:53
"Ja det börjar ta sig… Idag har jag ätit 15 bitar sushi, en Caesarsallad, 2 st bode burn, bcaa drink med extra leucin, efter träning drink, 2 st Nutella mackor, en kvarg, en proteinbar och en massa vatten. Snart blir det lite mer kvarg blandat med ..."