Philip Lailani - Personlig Tränare

Publiceras av

Philip Lailani

Beskrivning: Philip Lailani är personlig tränare med många års erfarenhet av att hjälpa folk gå ner i vikt, bygga muskler och förbättra sin hälsa. Han driver en av Sveriges största träningsbloggar där han dagligen svarar på läsarfrågor och skriver om kost och träning. Bland Philips klienter finns namn som David Hellenius, Bingo Rimér, Magdalena Graaf och han var även den som hjälpte Katrin Zytomierska gå ner 30 graviditetskilon på fyra månader, en prestation som har uppmärksammats i flera medier. Philip har även tränat EUparlamentariker i Bryssel, dokusåpadeltagare från Robinson, Big Brother och Paradise Hotel, skolklasser samt kända bloggare som Anna Hibbs, Hugo Rosas och Paulina ”Paow” Danielsson. Han figurerar ofta i magasin som träningsexpert och har skrivits om i tidningar så som Expressen, VeckoRevyn, Solo, Cosmopolitan och Metro. Philip har dessutom varit med och grundat de populära sajterna LCHFklubben.se och Träningsprofilen.se.

E-post: chilly_lo@hotmail.com
Ort: Stockholm

Mina favoritbloggar:

> Att vara Alex Schulman
Motivering: Bloggeliten
> Bloggkommentatorerna
Motivering: Kul initiativ
> Blondinbella
Motivering: ...
> Fuck you right back
Motivering: Kaxig blogg
> KENZA
Motivering: Måste ju hålla koll på bloggtoppen :)

 

[Välj som favorit!]

Philip Lailani - Personlig Tränare

Philip Lailani - Personlig Tränare

Läs om kost och träning men också om mitt privata liv. Ställ dina frågor om träning och läs om bästa övningarna för att forma rumpan och liknande. Mycket BILDER!
URL: http://www.ptphilip.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 6363
Placering proffs,alla:87
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:12
Placering proffs,Mat och dryck:19
Placering proffs,Sport och fritid:20
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Jennifer Åberg

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bröst på Sats Odenplan och en massa steg

PUBLICERAT: 2015-03-31, kl: 22:54
"Dagens i-landsproblem: att behöva vrida bilden för att bicepsflexen ska få plats. Det blev iallafall ett bröstpass på Sats Odenplan ikväll för min del. Alex körde rygg. :) 21158 steg hittills idag. Rekord för mig i år eftersom jag inte går jättemycket ..."

Full rulle hemma

PUBLICERAT: 2015-03-31, kl: 22:51
"Man tror man är smart när man bestämmer sig för att jobba hemifrån ett par timmar. Det går inte som nybliven förälder. Jag har inte karaktären att inte busa med Oliver istället. Eller rättare sagt, han låter mig inte vara en sekund och en sån där sötis ..."

90 min power walk med Jiman

PUBLICERAT: 2015-03-31, kl: 15:01
"90 min power walk runt kungsholmen med Jiman idag. Min vikt är nu 95,2 kg vilket innebär ytterligare 400 g. sedan fredag. Skönt med tanke på att en av dagarna var en rejäl svullardag. Totala viktnedgången är nu 7,8 kg på 19 ..."