Annicake

Publiceras av

Annica - annicake

Beskrivning: Jag är en trebarnsmamma som gärna bakar nåt gott till fikat. Att dekorera tårtor och cupcakes är något jag tycker är väldigt kul att göra.

 

[Välj som favorit!]

Annicake

Annicake, tårtor och cupcakes till alla, även de som inte tål gluten.

På min blogg hittar du mina tårtor och cupcakes samt en del recept och baktips. Många av recepten är glutenfria, så att även de som inte tål vanligt mjöl kan njuta av gott fikabröd.
URL: http://annicake.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1304
Placering privata,alla:431
Placering privata,Mat och dryck:98

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Grattis lilla mamma!

PUBLICERAT: 2015-03-01, kl: 16:00
"Idag fyller världens bästa mamma år, och det firar vi såklart med tårta! Tårtan består av ljusa glutenfria bottnar, fylld med päronmousse, gräddvaniljkräm och mintchoklad. En klassisk och supergod kombination med päron och after eight. Stort Grattis ..."

Grattis Louise 10 år!

PUBLICERAT: 2015-02-21, kl: 11:26
"Även i år fick jag äran att göra tårtan till vår granntjej Louise när hon ska ha sitt födelsedagskalas. De tidigare åren har det varit mest hästtema (förra året var det monster high) men i år ville Louise ha sin pudel Alfons på tårtan :) Tårtan består ..."

Fredagsfika a la lchf: chokladmuffins med vaniljfrosting

PUBLICERAT: 2015-02-13, kl: 18:46
"Idag till fredagsfikat bakade jag dessa smarriga cupcakes. Chokladmuffins med lakrits och vaniljfrosting, a la LCHF såklart :) 125 gr smör 100 gr Marabou premium 70% salt liquorice 4 ägg 0,75 dl sötströ 1 dl grädde 1,25 dl turkisk yoghurt 3 dl ..."