Annicake

Publiceras av

Annica - annicake

Beskrivning: Jag är en trebarnsmamma som gärna bakar nåt gott till fikat. Att dekorera tårtor och cupcakes är något jag tycker är väldigt kul att göra.

[Välj som favorit!]

Annicake

Annicake, tårtor och cupcakes till alla, även de som inte tål gluten.

På min blogg hittar du mina tårtor och cupcakes samt en del recept och baktips. Många av recepten är glutenfria, så att även de som inte tål vanligt mjöl kan njuta av gott fikabröd.
URL: http://annicake.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2437
Placering privata,alla:353
Placering privata,Mat och dryck:69

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Brownie med chokladglasyr

PUBLICERAT: 2014-03-26, kl: 13:07
"Idag har jag bakat denna brownie med härligt krämig chokladglasyr.. Blir att sätta hänglås på både kylskåp och min mun om jag inte ska äta upp den tror jag ;) Till brownien : 100 gr smör 2 ägg 2 dl socker (1 dl vanligt socker och 1 dl rörsocker) 1 dl ..."

Fredagsfika med klassisk smakkombo

PUBLICERAT: 2014-03-21, kl: 14:48
"En riktig klassiker bland smakkombinationer är väl mintchoklad och päron, och det har jag plockat upp i dessa cupcakes som vi ska ha till fredagsfikat. Muffinsen: 100 gr smör 75 gr marabou 70% mint 1 dl turkisk yoghurt 2 ägg 1½ dl socker 2½ dl glutenfri ..."

Favorit i repris... Semlecupcakes

PUBLICERAT: 2014-03-02, kl: 10:57
"Igår fyllde min mamma år, och då bakade jag dessa semlecupcakes till kalaset. Lite lagom storlek och inte så "tungt" som vanliga semlor, passade bra efter den suveränt goda maten! Har tidigare publicerat receptet men efter stor efterfrågan kommer det här ..."