Annicake

Publiceras av

Annica - annicake

Beskrivning: Jag är en trebarnsmamma som gärna bakar nåt gott till fikat. Att dekorera tårtor och cupcakes är något jag tycker är väldigt kul att göra.

[Välj som favorit!]

Annicake

Annicake, tårtor och cupcakes till alla, även de som inte tål gluten.

På min blogg hittar du mina tårtor och cupcakes samt en del recept och baktips. Många av recepten är glutenfria, så att även de som inte tål vanligt mjöl kan njuta av gott fikabröd.
URL: http://annicake.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 929
Placering privata,alla:423
Placering privata,Mat och dryck:98

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Grattis Nova 8 år!

PUBLICERAT: 2016-02-01, kl: 18:14
"Igår fyllde dottern 8 år och det var dax för kalas. Hon ville ha frost på tårtan, och såg ju helst att jag skulle modellera både Olof, Anna och Elsa såklart, men jag kände inte riktigt att jag hade varken tiden eller orken till det. Jag hittade en ..."

Dulche de lechecupcakes

PUBLICERAT: 2016-02-01, kl: 17:55
"För ett tag sedan bakade jag dessa dulche de lechecupcakes, och ber om ursäkt för att att det utlovade receptet dröjt så länge... Med ljuvlig smak av kola gick de åt som smör i solsken kan man lugnt säga :) Muffinsen: 125 gr mjukt smör 1 dl ljust ..."

Grattis Anna 40 år!

PUBLICERAT: 2016-01-06, kl: 16:36
"God fortsättning på det nya året och TACK för att ni fortfarande tittar in här, trots glesa uppdateringar! Det är en ära att få förfrågningar med tårtbeställningar, men i nuläget har jag inte möjlighet att baka annat än till familj och vänner.. Min goa ..."