Annicake

Publiceras av

Annica - annicake

Beskrivning: Jag är en trebarnsmamma som gärna bakar nåt gott till fikat. Att dekorera tårtor och cupcakes är något jag tycker är väldigt kul att göra.

[Välj som favorit!]

Annicake

Annicake, tårtor och cupcakes till alla, även de som inte tål gluten.

På min blogg hittar du mina tårtor och cupcakes samt en del recept och baktips. Många av recepten är glutenfria, så att även de som inte tål vanligt mjöl kan njuta av gott fikabröd.
URL: http://annicake.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1521
Placering privata,alla:392
Placering privata,Mat och dryck:77

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Väsktårta!

PUBLICERAT: 2014-09-26, kl: 15:45
"Om ni undrar varför det är så dåligt med uppdateringar här på sidan, och framför allt på tårtfronten så beror det på att jag har haft problem med en skadad axel och inte har kunnat baka så mycket, det senaste året egentligen. Nu är jag dock på väg ..."

Cupcakes med choklad och saltlakrits

PUBLICERAT: 2014-09-18, kl: 11:40
"Häromdagen var jag på tjejkväll, där vi firade att en i gänget fyllt år. Vi hade en mycket trevlig kväll med god mat och dryck, och jag hade med mej dessa cupcakes som vi åt till kaffet. Till ca 16 mellanstora: 100 gr smör 50 gr Marabou black, ..."

Dagmar 80 år!

PUBLICERAT: 2014-07-05, kl: 10:41
"Till Dagmars 80-årskalas har jag gjort dessa somriga tårtor: Tårtorna är glutenfria, fyllda med chokladmousse och päronmousse, dek med sugarpaste. Stort Grattis på ..."