Annicake

Publiceras av

Annica - annicake

Beskrivning: Jag är en trebarnsmamma som gärna bakar nåt gott till fikat. Att dekorera tårtor och cupcakes är något jag tycker är väldigt kul att göra.

 

[Välj som favorit!]

Annicake

Annicake, tårtor och cupcakes till alla, även de som inte tål gluten.

På min blogg hittar du mina tårtor och cupcakes samt en del recept och baktips. Många av recepten är glutenfria, så att även de som inte tål vanligt mjöl kan njuta av gott fikabröd.
URL: http://annicake.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1298
Placering privata,alla:433
Placering privata,Mat och dryck:93

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Finsk Sisu :)

PUBLICERAT: 2015-04-07, kl: 14:51
"Idag fyller Matti 50 år och eftersom hans stora intresse här i livet är styrketräning så fick det bli temat på tårtan :) I finska färgerna dessutom :) Tårtan består av ljusa glutenfria bottnar, fylld med jordgubbsmousse, jordgubbssylt och ..."

Marängtårta med apelsinchoklad till påsk

PUBLICERAT: 2015-04-03, kl: 19:43
"Idag har vi varit på smarrig middag hos mina föräldrar och inte helt otippat stod jag för desserten ;) Efter mat kan det ju vara för mäktigt med en vanlig tårta men marängtårta är ju lite mindre mättande så det fick det bli :) Denna blir lite som en ..."

Tårtabstinens.. :)

PUBLICERAT: 2015-03-28, kl: 10:11
"Som ni kanske märkt har jag inte så mycket tid att göra tårtor nu för tiden, så igår fick jag lite tårtabstinens och slängde ihop denna :) Tror minsann den får följa med till jobbet idag, då blir nog kollegorna glada , eller vad tror ni? Den hade ju ..."