Annicake

Publiceras av

Annica - annicake

Beskrivning: Jag är en trebarnsmamma som gärna bakar nåt gott till fikat. Att dekorera tårtor och cupcakes är något jag tycker är väldigt kul att göra.

 

[Välj som favorit!]

Annicake

Annicake, tårtor och cupcakes till alla, även de som inte tål gluten.

På min blogg hittar du mina tårtor och cupcakes samt en del recept och baktips. Många av recepten är glutenfria, så att även de som inte tål vanligt mjöl kan njuta av gott fikabröd.
URL: http://annicake.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1507
Placering privata,alla:354
Placering privata,Mat och dryck:86

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jordgubbscupcakes med vaniljfrosting LCHF

PUBLICERAT: 2015-07-22, kl: 18:14
"Hej på er! Det har varit dåligt med uppdateringar här i sommar, har ju bakat en del men inte alls i den utsträckning som tidigare, och framför allt så har jag inte hunnit med några tårtor alls. Tack för att ni ändå tittar in här på bloggen och för fina ..."

Muffinsens Dag!

PUBLICERAT: 2015-05-27, kl: 13:23
"Idag är det Muffinsen Dag! Dessa dumlemuffins har jag bakat idag och du gör dem såhär: Till ca 15 mellanstora 125 gr rumsvarmt smör 2 dl socker 2 ägg 4 dl glutenfritt mjöl, finax röda eller vanligt mjöl 1,25 dl yoghurt 2 tsk bakpulver 2 msk ..."

Två sorters cupcakes med italienska smaker

PUBLICERAT: 2015-04-24, kl: 15:45
"Igår var jag och firade en kompis som fyllt 50 (!) Mat och dryck gick i italienskt tema, så även dessa cupcakes som jag hade med mej till kaffet. De ljusa (med flerfärgade ränder på formarna) fick jag inspiration ifrån när jag såg ett recept på en ..."