Annicake

Publiceras av

Annica - annicake

Beskrivning: Jag är en trebarnsmamma som gärna bakar nåt gott till fikat. Att dekorera tårtor och cupcakes är något jag tycker är väldigt kul att göra.

[Välj som favorit!]

Annicake

Annicake, tårtor och cupcakes till alla, även de som inte tål gluten.

På min blogg hittar du mina tårtor och cupcakes samt en del recept och baktips. Många av recepten är glutenfria, så att även de som inte tål vanligt mjöl kan njuta av gott fikabröd.
URL: http://annicake.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1718
Placering privata,alla:384
Placering privata,Mat och dryck:77

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Chokladmousse på platta

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 16:22
"Som ni säkert vet så älskar jag choklad.. Grunden till denna ljuvliga chokladmousse använder jag mej ofta av när jag ska unna mej nåt smarrigt, och tack vare att Marabou premiumsortimentet är stort så går det ju variera smaken på moussen väldigt mycket."

Diva 2 år!

PUBLICERAT: 2014-10-17, kl: 14:34
"Häromdagen fyllde våran hund Diva 2 år, och ungarna tyckte ju såklart att vi skulle ha kalas för henne.. Så, idag till fredagsfika blir det denna tårta, med Diva på :) Eftersom tårtan innehåller choklad får Diva dock hålla till godo med ett smarrigt ..."

Väsktårta!

PUBLICERAT: 2014-09-26, kl: 15:45
"Om ni undrar varför det är så dåligt med uppdateringar här på sidan, och framför allt på tårtfronten så beror det på att jag har haft problem med en skadad axel och inte har kunnat baka så mycket, det senaste året egentligen. Nu är jag dock på väg ..."