Annicake

Publiceras av

Annica - annicake

Beskrivning: Jag är en trebarnsmamma som gärna bakar nåt gott till fikat. Att dekorera tårtor och cupcakes är något jag tycker är väldigt kul att göra.

[Välj som favorit!]

Annicake

Annicake, tårtor och cupcakes till alla, även de som inte tål gluten.

På min blogg hittar du mina tårtor och cupcakes samt en del recept och baktips. Många av recepten är glutenfria, så att även de som inte tål vanligt mjöl kan njuta av gott fikabröd.
URL: http://annicake.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2273
Placering privata,alla:321
Placering privata,Mat och dryck:57

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Grattis Loui 1 år!

PUBLICERAT: 2014-11-15, kl: 14:00
"Idag är det 1-årskalas för Loui, och jag fick äran att göra tårtan :) Louis mamma ville ha klossar och stjärnor på tårtan och då fick det bli såhär: Tårtan består av glutenfria bottnar, fylld med chokladvaniljkräm, hallonsylt och hallonmousse, dek med ..."

Kladdkakemuffins med apelsin och kokos

PUBLICERAT: 2014-11-07, kl: 16:01
"Idag är det kladdkakans dag och till fikat har jag därför bakat just kladdkaka ;) Idag blev det i muffinsform, kanske tur att det blev "portionsvis" för kombon jag testade med choklad, apelsin och kokos blev helt otroligt gott! Dessa är både glutenfria ..."

Mintchokladkladdkaka a la lchf

PUBLICERAT: 2014-10-24, kl: 15:46
"Fredagsfika är ett bra sätt att kicka igång helgen på, eller vad tycker ni? Idag blir det en lchf-kladdkaka med smak av mint. Inte dumt alls om ni frågar mej ;) 200 gr smör 75 gr Marabou premium 70% mint 100 gr Marabou premium 70% 4 ägg 1 dl stevia ½ ..."