Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Haddy

Publiceras av

Haddy Jallow

Beskrivning: Jag heter Haddy Jallow. Ni som redan känner till mig, vet kanske att jag är en guldbagge belönad skådespelerska. Just nu bor jag i stockholm och driver ett eget företag. På min blogg kommer ni få se en annan bild av mig, en glimt i min vardag och var som rör sig i mina tankar. Självklart kommer ni få läsa om mode och skönhetstips, också mycket av det som inspirerar mig.

E-post: haddy@spotliife.se
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Haddy

Haddy Jallows Blogg

Jag heter Haddy Jallow. Ni som redan känner till mig, vet kanske att jag är en guldbagge belönad skådespelerska. Just nu bor jag i stockholm och driver ett eget företag. På min blogg kommer ni få se en annan bild av mig, en glimt i min vardag och var som rör sig i mina tankar. Självklart kommer ni få läsa om mode och skönhetstips, också mycket av det som inspirerar mig.
URL: http://haddy.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: augusti, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Pusss och Kraaam!

PUBLICERAT: 2011-03-02, kl: 20:14
"Hej, alla bloggläsare. Nu tar jag ett paus och fokuserar på mina nya project. Det här året har börjat bra och jag ser framemot att hälsa er tillbka på samma adress www.haddy.se inom kort. Här kommer jag att lansera min nya site. Pusss och ..."

Amor sends you bollywood

PUBLICERAT: 2011-02-14, kl: 17:47
"En sak ni inte visste om mig är jag är stort fans av bollywood filmer.Idag vill jag skicka extra mycket kärlek till er så här kommer ett klipp från min favorit bollywood tjej Bipasha Basu och kille Dino Morea! Klicka här för att visa inlagd ..."

Happy Love Day

PUBLICERAT: 2011-02-14, kl: 16:32
"I dag på alla hjärtans dag, vill jag önska er alla en varm och mysig dag och jag skickar med en scen ur en av Sveriges vackraste filmer! Klicka här för att visa inlagd ..."