Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Kryddburken

Publiceras av

Linda Nilsson

Beskrivning: Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat gott som tillverkas i köket. Samtliga recept med bilder!
Ålder: 36
E-post: kryddburken@telia.com
Ort: Borgholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Potatis-frittata parmigiano

PUBLICERAT: 2015-10-13, kl: 06:51
"Gomorron härliga tisdag! Idag bjuder jag er på ett underbart recept på potatis-frittata. En väldigt matig ”omelett” med potatis och grönsaker. Den här varianten är perfekt om du har kokt potatis över i kylskåpet. Variera sen efter vilka grönsaker du har ..."

Fläskkotletter i ädelostsås

PUBLICERAT: 2015-10-08, kl: 19:19
"Hej allihopa! Hoppas ni har det haft en fin dag idag. Vi har nyss kommit hem från Kalmar sjukhus med Joline då hon olyckligt klämde sin hand i en dörr i skolan tidigare idag. Strax efter lunch hämtade jag henne i skolan och vi åkte till vårdcentralen ..."

Möra revben i skysås – en billig husman!

PUBLICERAT: 2015-10-07, kl: 12:14
"Brrr… Nu är hösten verkligen här på ön i form av blåst och storm. Det yr barr, löv och kvistar över gårdar och vägar och stuprören kring taken fylls på och behöver rensas. Vi har börjat elda i pannan i köket,det behövs verkligen då vi har stengolv i ..."