Kryddburken

Publiceras av

Linda Nilsson

Beskrivning: Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat gott som tillverkas i köket. Samtliga recept med bilder!
Ålder: 36
E-post: kryddburken@telia.com
Ort: Borgholm

 

[Välj som favorit!]

Kryddburken

Kryddburken

Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat gott som tillverkas i köket. Samtliga recept med bilder!
URL: http://kryddburken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Borgholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 48705
Placering privata,alla:24
Placering privata,Foto och konst:2
Placering privata,Mat och dryck:7
Placering privata,Vardagsbetraktelser:8
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Aradil
> Saso

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Rösta på ”Årets finaste sommartårta”

PUBLICERAT: 2015-07-04, kl: 14:14
"(Denna tårta är inte med i tävlingen) Då var det äntligen dags för omröstning av ”Årets finaste sommartårta”! Hela 41 tårtor presenteras nedan, varje tårta är numrerad under respektive bild och du kan lägga EN röst per person. Lämna din röst här i ..."

Varma toast med champinjoner och mjukost

PUBLICERAT: 2015-07-03, kl: 09:14
"Gillar ni varma mackor med svampstuvning? Jag gör ofta en klassisk stuvning med mjöl, mjölk och en skvätt grädde men testade häromdan att bara blanda de stekta champinjonerna med mjukost och det blev riktigt krämigt och gott! Kanske prova till ..."

Nektarin o jordgubbssallad med melon & mynta

PUBLICERAT: 2015-06-30, kl: 12:30
"En läcker och somrig fruktsallad med fräscha jordgubbar och nektariner tillsammans med honungsmelon-kulor är något som verkligen inte sitter fel en varm sommardag! Den svalkande dressingen med mynta sätter pricken över i:et och det blir en gudomligt god ..."