Kryddburken

Publiceras av

Linda Nilsson

Beskrivning: Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat gott som tillverkas i köket. Samtliga recept med bilder!
Ålder: 36
E-post: kryddburken@telia.com
Ort: Borgholm

[Välj som favorit!]

Kryddburken

Kryddburken

Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat gott som tillverkas i köket. Samtliga recept med bilder!
URL: http://kryddburken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Borgholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 62276
Placering privata,alla:21
Placering privata,Foto och konst:4
Placering privata,Mat och dryck:4
Placering privata,Vardagsbetraktelser:8
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Aradil
> Saso

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Finaste julgranskulan!

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 12:45
"Nu har det varit fullt upp ett par dagar igen, lite mer julgodis har tillverkats, och en shoppingrunda till Kalmar för att inhandla de sista julklapparna så nu är allt klart! Nicke har hämtat hem en kungsgran som vi ska klä ikväll. Alla slingor och ..."

Saftiga bananmuffins med kanel

PUBLICERAT: 2014-12-16, kl: 14:37
"Till jul när det bakas mycket pepparkakor, lussebullar, det kokas julgodis och spritsas pepparkakshus så kan det vara gott med lite fikabröd som inte är just ”juliga”. Ett gäng muffins går snabbt att röra ihop och med banan i smeten håller dom sig ..."

Raggmunkar med fläsk och lingon

PUBLICERAT: 2014-12-15, kl: 12:12
"Då var det ny vecka igen och tredje advent har också passerat, det går fort nu!! Sista dagarna innan julafton ska jag handla det sista inför vårt julbord här hemma och några små klappar till ska inhandlas. Granen ska på plats och kläs sen får gärna det ..."