Kryddburken

Publiceras av

Linda Nilsson

Beskrivning: Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat gott som tillverkas i köket. Samtliga recept med bilder!
Ålder: 36
E-post: kryddburken@telia.com
Ort: Borgholm

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Smörstekta bananer i sirap med vaniljglass

PUBLICERAT: 2015-08-28, kl: 18:27
"Då var det fredag igen och helgen står på tur! Har ni något roligt ni ska hitta på? Här hemma så är dottern iväg med en kompis på fritidsgården ikväll, sen ska hon sova över och imorgon ska dom vara med på nåt häst-jippo-arrangemang och hjälpa till. Det ..."

Taco-pizza-bullar

PUBLICERAT: 2015-08-26, kl: 17:10
"Lite tips inför lill-lördag som idag eller fredagsmys kan vara både tacos och pizza på samma gång. Dom här taco-pizza-bullarna är farligt goda med cheddardip på toppen! Jag använde en färdig pizzabotten. Sara Lee´s pizzakit tycker jag är riktigt bra om ..."

Fläskskav i höstig gräddsås med pasta

PUBLICERAT: 2015-08-25, kl: 07:18
"Gomorron! Idag bjuder jag på en galet god fläskskavs-panna med riktiga höstsmaker. En gräddig sås med mörk oxfond, soya och timjan känns helt rätt nu när hösten börjar närmar sig. När man gör skav av köttet i tunna skivor går det fort att tillaga en sån ..."