Kryddburken

Publiceras av

Linda Nilsson

Beskrivning: Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat gott som tillverkas i köket. Samtliga recept med bilder!
Ålder: 36
E-post: kryddburken@telia.com
Ort: Borgholm

 

[Välj som favorit!]

Kryddburken

Kryddburken

Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat gott som tillverkas i köket. Samtliga recept med bilder!
URL: http://kryddburken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Borgholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 55654
Placering privata,alla:29
Placering privata,Foto och konst:3
Placering privata,Mat och dryck:7
Placering privata,Vardagsbetraktelser:9
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Aradil
> Saso

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Knäckig rabarberpaj som räcker till många

PUBLICERAT: 2015-05-29, kl: 09:24
"Självklart ska ni få receptet på världens godaste knäckiga rabarberpaj också! Den här är busenkel att göra, bara smälta smör och röra ihop med övriga ingredienser och du kan använda smeten till all slags frukt och bär. Rabarbersäsongen är ju i full gång ..."

Förmodligen världens godaste vaniljsås av bara två ingredienser!

PUBLICERAT: 2015-05-29, kl: 08:47
"I onsdag till vår bröllopsdag gjorde jag ett par rabarberpajer till dessert. Knäckig, härligt sötsyrlig och med den godaste vaniljsåsen jag ätit! Att jag inte tänkt på att göra såhär tidigare är en gåta… Har ni nån gång gjort 3-minuters-glassen så vet ..."

Favoritpålägg till frukost?

PUBLICERAT: 2015-05-25, kl: 09:09
"Vad har ni för favoritpålägg till frukostmackan? Jag är en riktig ost & skinka-älskare! Helst en mild ost och en tunn salt skinka och någon knaprig grönsak o lite flingsalt. Hittade en så supergod flatrökt pepparskinka på ICA i förra veckan, riktigt ..."