Kryddburken

Publiceras av

Linda Nilsson

Beskrivning: Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat gott som tillverkas i köket. Samtliga recept med bilder!
Ålder: 37
E-post: kryddburken@telia.com
Ort: Borgholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kycklingtacos

PUBLICERAT: 2016-02-08, kl: 11:53
"Tacos är alltid gott, aldrig fel och blir ALLTID succé både till vardags och fest! Det finns ju tusentals sätt att variera tacos på. Med färs, pulled pork, kyckling, vego, röror etc. etc. Och som den goda husfru man är så ger man ju såklart sin familj ..."

Jolines supergoda ostfrallor

PUBLICERAT: 2016-02-06, kl: 18:44
"Hej allihopa! Visst är det skönt med helg och denna helg om någon är verkligen extra skön… Hela veckan och även förra har vi haft sjukstuga här med feber, hosta och förkylning AB! Nu börjar det dock ordna upp sig och det är ljuvligt att bara kunna få ..."

Choklad-milkshake

PUBLICERAT: 2016-02-05, kl: 16:52
"Kikar in supersnabbt mitt i fredagskvällens matlagning. Joline står i köket och strimlar kyckling som sen ska bli kycklingtacos! Jag handlade hem lite grejer till dessert också och var tvungen att ”prova-laga” och se om det blev gott. Som ni alla vet så ..."