Kryddburken

Publiceras av

Linda Nilsson

Beskrivning: Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat gott som tillverkas i köket. Samtliga recept med bilder!
Ålder: 37
E-post: kryddburken@telia.com
Ort: Borgholm

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Adventspyssel i köket och långkok på spisen!

PUBLICERAT: 2015-11-26, kl: 11:14
"Äntligen närmar det sig jul på riktigt trots att regnet vräker ner, men advent står på tur och då är det så mysigt att få julpynta i köket och göra fint med adventsstakar, julblommor och ljus… Efter jobbet igår åkte jag och handlade för att sen hem och ..."

Så steker du kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga!

PUBLICERAT: 2015-11-23, kl: 14:30
"Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga. Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir ..."

Korv och mos i tacobåtar

PUBLICERAT: 2015-11-17, kl: 09:10
"Det var i helgen som idén ploppade upp och vi hade goda lyxgrillare från Stensåkra hemma i kylen. Korv och mos är alltid gott och med full rulle ute på gården med biltvätt och diverse så är det ju smidigt om man kan äta på stående fot så självklart fick ..."