Kryddburken

Publiceras av

Linda Nilsson

Beskrivning: Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat gott som tillverkas i köket. Samtliga recept med bilder!
Ålder: 35
E-post: kryddburken@telia.com
Ort: Borgholm

[Välj som favorit!]

Kryddburken

Kryddburken

Lättlagade recept på god mat för hela familjen! Här hittar du allt från lunch & middagstips! Husmanskost, massor av smörgåstårtor, pepparkakshus, hembakat bröd, sylt & saft, pizzor, och allt annat gott som tillverkas i köket. Samtliga recept med bilder!
URL: http://kryddburken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Borgholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 33457
Placering privata,alla:37
Placering privata,Foto och konst:4
Placering privata,Mat och dryck:3
Placering privata,Vardagsbetraktelser:12
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Aradil
> Saso

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fläskrullader i gräddsås

PUBLICERAT: 2014-07-23, kl: 15:05
"Är det nånting jag försöker hålla fasta på i sommar med alla grillmiddagar o restaurangbesök så är det söndagsmiddagarna som är helig. Då blir det inget grillat, inge köpemat o inga halvfabrikat! Söndagarna är MINA i köket! Om ni brukar titta på ”Sommar ..."

Vinnarna av Maldon smaksatta flingsalter

PUBLICERAT: 2014-07-22, kl: 08:30
"De tre vinnarna är nu dragna, får jag presentera, Cizzi Jag skulle smaksätta mitt salt med vinäger! Älskar kombinationen salt/vinäger och tror att det saltet skulle vara underbart på majskolvar, rostat bröd, potatis, pommes etc. Sebastian Matuska ..."

The Fooo konsert – roadtrip och övernattning i Karlshamn

PUBLICERAT: 2014-07-18, kl: 12:32
"Nu är vi hemma igen efter vår lilla roadtrip till Karlshamn. Joline och jag åkte dit för att gå på The Fooo’s konsert som invigde Östersjöfestivalen på onsdagskvällen. Hotellövernattning på Best Western hade kära maken fixat till oss. ♥ Det har varit ..."