Martin Mobergs blogg

Publiceras av

Martin Moberg

Beskrivning: Som engagerad och progressiv röst för ett samhälle som står upp för jämlikhet och solidaritet i ordet rätta bemärkelse, hänger jag förstås med i samhällsdebatten och bloggar, om det som händer och sker från det stora till det lilla, utifrån mitt eget personliga perspektiv....

[Välj som favorit!]

Martin Mobergs blogg

Därför bloggar jag

Som engagerad socialdemokrat hänger jag förstås med i samhällsdebatten och bloggar, om det som händer och sker från det stora till det lilla, utifrån mitt eget personliga perspektiv. Det betyder att mina åsikter ibland kan skilja sig från partiets officiella.
URL: http://martinmobergsblogg.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1072
Placering privata,alla:530
Placering privata,Film, teater, radio och TV:23
Placering privata,Politik och samhälle:42
Placering privata,Vardagsbetraktelser:142
4 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Anna Maria
> annarkia
> Fredrik Antonsson
> Peter Johansson

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

#val2014: Därför kan Sverige bättre....

PUBLICERAT: 2014-08-28, kl: 20:01
"Idag har det varit en hel del utspel från partierna, som sig bör nu när valrörelsen är inne på spurtvarvet med drygt två veckor kvar till valdagen 14 september. Socialdemokraterna fortsätter att fokusera på politiken, som ska ta Sverige framåt och idag ..."

Ja, visst är det käpprätt åt h*lvete...

PUBLICERAT: 2014-08-28, kl: 16:59
"Under gårdagen när jag passerade förbi genom Tingsryd, stannade jag till för att ta en fika i centrum. Då såg jag Aftonbladets förstasida, där det stod om ett stort RUT-företag som tjänade in miljontals kronor och att dess ägare tar ute en rejäl vinst ..."

Precis, seger är det enda som räknas...

PUBLICERAT: 2014-08-28, kl: 15:59
"(härlig syn i Malmö igår kväll - foto: Björn Lindgren/TT) Igår kväll var det sedvanligt valrörelsearbete som gällde med dörrknackning i centrala Ronneby och flera intressanta samtal vart det. Men så fort klockan slog 20 så var det direkt hemgång för att ..."