Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 36
E-post: bliminjast@gmail.com

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

4-års kalas: Vinn en tårta och presentkort!

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 15:26
"En födelsedag ska ju firas ordentligt och jag har några roliga tävlingar på gång. Vi börjar firandet av bloggen med tårta! I samarbete med SkickaTårta.se kan du nu vinna en smarrig prinsesstårta! SkickaTårta.se är en sida som erbjuder en stor variation ..."

Bloggen 4 år!

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 04:05
"4 år går fort när man har roligt...! GRATTIS på födelsedagen bakbloggen!!! Just idag är det 4 år sedan jag startade den. Mitt första inlägg hittar du här , och mitt första recept var Bounty cupcakes . Tanken med bloggen var att samla mina recept ..."

Nutella Brownie cupcake med mjuk marschmallow

PUBLICERAT: 2014-10-17, kl: 11:49
"Jag älskar Nutella. Jag älskar att baka med Nutella. Och jag älskar brownies. Och grillade marschmallows! Alltså. Nygrillade marschmallows, när det är helt fluffigt och mjukt och mysigt, det är ju SÅ gott. Tänk om man kunde få allt det i ett bakverk, ..."