Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 37
E-post: bliminjast@gmail.com

 

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sega Riesen-kakor

PUBLICERAT: 2015-08-24, kl: 13:26
"Jag var sugen på kakor, så jag testade ett nytt recept på chokladkakor. Hittade en påse Riesen hemma och tänkte att det kunde vara gott med mörk chokladkola i en chokladkaka. Jo'rå det var det ju. De här kakorna blir sega och mjuka i mitten, precis som ..."

Daimbiskvier

PUBLICERAT: 2015-08-19, kl: 12:35
"Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter semestern och det känns helt ok. Jag har inte bakat så mycket under min semester, tog ledigt från allt det "vanliga" och därför är jag sugen på att baka massor igen :) De här biskvierna knåpade jag dock ihop under ..."

Iced frappé mocha

PUBLICERAT: 2015-08-07, kl: 12:13
"Jag gjorde misstaget att prova en Iced frappé mocha på McDonalds i början av sommaren. Jag brukar inte gilla kallt kaffe men det här var ju ingenting i närheten av en kall kaffe. Blev verkligen helt frälst, den är ju sååå god! Jag tänkte att det vore ..."