Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 36
E-post: bliminjast@gmail.com

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vinnarna i sushitävlingen!

PUBLICERAT: 2014-08-11, kl: 13:03
"Hej på er! Det är ganska tyst här på bloggen och det beror förstås på att jag har semester och försöker koppla av så mycket jag bara kan. Har inte bakat på länge och hoppas ni har förståelse för om ni inte fått svar på mail och kommentarer. Nu har vi en ..."

Oreofyllda chocolate chip cookies

PUBLICERAT: 2014-07-27, kl: 11:40
"Jag är mitt uppe i min fem veckor långa semester. Det är så skönt med semester, att bara kunna umgås med familjen och inte har några speciella måsten på schemat. Jag är varken särskilt mycket i köket eller vid datorn på semestern och därför har det ..."

Tävling: Vinn ett sushi-kit!

PUBLICERAT: 2014-07-18, kl: 12:06
"Jag älskar sushi och har länge tänkt köpa mig ett kit så jag kan prova att göra egen sushi. Jag har gjort det en gång, hemma hos min mamma, och det blev verkligen supergott! Inte alls så svårt som man kan tro och det kändes så lyxigt att kunna äta hur ..."