Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 37
E-post: bliminjast@gmail.com

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Mat och dryck:37

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sponsrad video- Köket som statussymbol

PUBLICERAT: 2015-11-22, kl: 14:02
"Köket är för många ett favoritrum i hemmet. Det är där man samlas och äter middag, fikar och umgås. Så är det även hemma hos oss. Vi har dessutom öppet mellan kök och vardagsrum och det gör köket ännu mysigare tycker jag. Visst är det lite som i videon, ..."

På Lakritsfestivalen i Helsingfors

PUBLICERAT: 2015-11-15, kl: 16:45
"Jag är medbjuden på bloggresa till Helsingfors för att gå på Lakritsfestivalen!Jag har ätit så mycket lakrits idag så att jag nästan har ont i magen nu, men det fanns så mycket gott att provsmaka, så jag var ju faktiskt tvungen :)Jag kommer skriva ett ..."

Vinnaren av rosutstickaren!

PUBLICERAT: 2015-11-11, kl: 16:05
"Jag är som vanligt sen med att kora en vinnare i senaste tävlingen, förlåt för det. Men nu så! Det var en smidig ros-utstickare ni kunde vinna, från Tårtdecor. Jag har kollat igenom alla kommentarer och valde till slut en vinnare: Elin Edvardsson Hej!"