Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 37
E-post: bliminjast@gmail.com

 

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kladdkaka deluxe med Dumle och Oreos

PUBLICERAT: 2015-06-30, kl: 11:36
"Jag bakade den här kladdisen igår och den blev verkligen bra. Tycker att det blev en riktigt maffig och lyxig kladdkaka så därför valde jag att kalla den för "deluxe"-kladdkaka. Det här är ett dubblat recept och därför blir kladdkakan högre än de jag ..."

Vinnaren av presentkort från Zeta delikatesser!

PUBLICERAT: 2015-06-29, kl: 12:40
"Hej på er! Jag har jobbat hela helgen och inte hunnit med så mycket mer tyvärr, men idag har jag bakat igen. Vad det blev får ni se imorgon :) Jag har läst igenom alla kommentarer till tävlingen om delikatesser från Zeta, den där ni skulle ge mig ert ..."

Nutellakaka på två ingredienser

PUBLICERAT: 2015-06-23, kl: 22:13
"En kaka på bara två ingredienser. Tänk er det. Det låter nästan FÖR lätt. Och konstigt. När min jobbarkompis tipsade mig om den här kakan var jag skeptisk, men jag var ju ändå tvungen att prova. För den ena ingrediensen är Nutella. Och med Nutella kan ..."