Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 36
E-post: bliminjast@gmail.com

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tårtspecial - Fler favorittårtor

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 11:25
"Jag fortsätter att kolla tillbaka på tårtor jag gjort. Här är några fler favoriter! Har ni någon favorit av de här? Korgtårta Fantomentårta Lego Ninjago-tårta Lego Ninjago-tårta Tårta till barnkalas för dagisgruppen Lodjuren Pokertårta Plants vs ..."

Chocolate Japp cookies i våffeljärnet

PUBLICERAT: 2014-08-21, kl: 11:19
"För två år sedan provade jag att göra kanelbullar i våffeljärnet. Det var en kul grej som blev väldigt lyckad, och det är alltid roligt att prova lite otraditionella bakverk. Förra veckan provade jag därför en ny variant i våffeljärnet; chocolate chip ..."

Vinnarna i sushitävlingen!

PUBLICERAT: 2014-08-11, kl: 13:03
"Hej på er! Det är ganska tyst här på bloggen och det beror förstås på att jag har semester och försöker koppla av så mycket jag bara kan. Har inte bakat på länge och hoppas ni har förståelse för om ni inte fått svar på mail och kommentarer. Nu har vi en ..."