Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 36
E-post: bliminjast@gmail.com

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

4-årskalaset fortsätter: Vinn en bakbok

PUBLICERAT: 2014-10-27, kl: 12:56
"När det var Bak och chokladfestival för några helger sedan var jag på en rolig bokrelease! På Stockholmsmässan finns det en massa olika restauranger och caféer, och det är Mässrestauranger som står bakom dem. Nu har Mässrestaurangers konditori släppt en ..."

Halloween

PUBLICERAT: 2014-10-24, kl: 13:45
"Om en vecka, den 31/10, är det Halloween! Det är då många kommer klä ut sig, barnen går och knackar dörr och säger "trick or treat" eller "bus eller godis" och många går på halloweenfest. Oavsett om ni ska ha fest eller bara vara hemma kan det ju vara ..."

4-års kalas: Vinn en R2D2 kakburk och en kakform

PUBLICERAT: 2014-10-24, kl: 10:36
"Firandet av bloggen fortsätter. I samarbete med Coolstuff har ni idag chans att vinna de här två fina: En R2D2-kakburk.... ....och en kakform i silikon! Visst är de hur coola som helst? :) Jag skulle vilja ha båda två, kanske R2D2 lite extra då vi är ..."