Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 37
E-post: bliminjast@gmail.com

 

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nutella cheesecake

PUBLICERAT: 2015-07-24, kl: 11:39
"Det är ingen nyhet att jag älskar Nutella. När jag ser ett recept som innehåller Nutella blir jag lite extra uppmärksam, för inget blir äckligt med Nutella. När jag ramlade över en video på youtube där de gör den här Nutella cheesecaken blev jag lyrisk!"

Russinkakor

PUBLICERAT: 2015-07-18, kl: 14:04
"Jag älskar småkakor. Bästa fikat är att ha flera sorter att välja på tycker jag. Min gammelmormor hade alltid sju sorters kakor, eller mer, när man kom hem till henne på fika. Kommer ihåg att jag älskade det, att det kändes så lyxigt att få sätta sig ..."

Sponsrad video: God Morgon - Frukostsmoothie

PUBLICERAT: 2015-07-08, kl: 10:58
"Jag startar varje morgon med en smoothie. Det har blivit en rutin här hemma att göra smoothie på morgonen, vi har gjort det i flera år nu och vi älskar det fortfarande. Smoothie är nyttigt och mättande och hur gott som helst. Jag använder aldrig något ..."