Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 36
E-post: bliminjast@gmail.com

 

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kladdkaka med Maltesers

PUBLICERAT: 2015-02-21, kl: 18:27
"Jag gillar verkligen Maltesers, men jag tycker inte det har varit så lätt att få tag på det i Sverige. I alla fall inte för några år sedan. På senaste tiden har jag dock börjat se det i vanliga affärer och när jag hittade en superbillig påse på Rusta ..."

Femtio nyanser av kärlek

PUBLICERAT: 2015-02-14, kl: 12:51
"Idag är det alltså Alla hjärtans dag. Dagen firas världen över på väldigt olika sätt, och för många innebär det en dag som inte alls är kul att fira. Men oavsett om man firar eller inte så tycker jag det är en bra dag för att ge en komplimang till ..."

Glassiga nyheter från GB

PUBLICERAT: 2015-02-11, kl: 15:02
"Förra veckan bjöd GB en massa bloggare och press på glassprovning av årets nyheter. Jag frågade mina barn om de ville följa med, och det var ju en dum fråga... De skrek rakt ut och blev superglada! Det fanns några riktigt roliga nyheter, bildspecial ..."