Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 35
E-post: bliminjast@gmail.com

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sega chocolate chip cookies med Mars

PUBLICERAT: 2014-04-24, kl: 14:29
"Oj vad det var länge sedan jag gjorde ett inlägg nu! Jag har väldigt svårt att hinna med allt i mitt liv just nu och jag känner att jag inte riktigt räcker till längre. Jag älskar min familj och mitt jobb och även om jag också gillar att baka och blogga ..."

Bullar med kakdegsfyllning

PUBLICERAT: 2014-03-27, kl: 23:18
"Det kändes som att det var dags att baka bullar igen och de här bullarna har jag tänkt göra ett bra tag utan att det blivit av. Jag har sett några bilder på Pinterest på just "cinnamon rolls with cookie dough" och tänkt att jag MÅSTE prova. Det låter som ..."

Våffeldagen!

PUBLICERAT: 2014-03-25, kl: 12:01
"Idag är det våffeldagen och halva Sverige äter väl våfflor :) Om ni ska göra våfflor hemma tycker jag ni ska göra er egen smet istället för köpesmet, det blir sååå mycket godare. Här är mitt bästa recept på våfflor som blir väldigt frasiga och sjukt ..."