Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 37
E-post: bliminjast@gmail.com

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Friterad semla

PUBLICERAT: 2016-02-08, kl: 18:13
"Imorgon 9/2 är det Fettisdagen. I Sverige äts det årligen ca 40 miljoner semlor och merparten av dem äts nog på just Fettisdagen. Jag har provat några olika varianter av semlan tidigare, de kan ni se här. Hur gör ni, bakar ni egna semlor eller köper ..."

Kan man äta muffinsformen? -Chokladcupcakes med vit chokladfrosting och ätbara formar!

PUBLICERAT: 2016-01-14, kl: 12:06
"Hej! Hur mår ni? Jag mår ok men är väldigt trött. Känns som att jag sover och sover men aldrig blir utvilad. Längtar efter värme och ljus! Nu är det några veckor kvar till vår semester och jag längtar väldigt mycket. Jag kom på att jag inte har visat er ..."

Lakritsnyhet från Johan Bülow

PUBLICERAT: 2016-01-13, kl: 19:53
"Jag älskar verkligen chokladöverdragen lakrits, det är min nya passion! Nu har Johan Bülow släppt två nya smaker som jag så klart blev nyfiken på. Idag har jag provat dem, för jag hade sån tur att jag fick några smakprover hemskickade från Ninas mat. :) ..."