Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 36
E-post: bliminjast@gmail.com

 

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vinnarna av presentkort på Pizza Hut!

PUBLICERAT: 2015-05-23, kl: 16:11
"Nu har jag, sent omsider, läst igenom alla era motiveringar i tävlingen om ett presenkort värt 400:- på Pizza Hut. Det var som vanligt svårt att välja då många hade väldigt bra motiveringar :( Men jag var ju tvungen och då tyckte jag att de här tre ..."

Enkel glasstårta

PUBLICERAT: 2015-05-21, kl: 10:43
"Jag har tyvärr inte så mycket tid över till att göra avancerade tårtor nu för tiden. Jag jobbar heltid och har hus och två barn, så jag har insett att stressen över att göra figurtårtor inte funkar just nu. Men tårtor behöver inte vara avancerade för ..."

Instagram

PUBLICERAT: 2015-05-19, kl: 17:56
"Jag har haft semester i en vecka och nu är jag hemma igen. Vädret i Turkiet var fantastiskt, soligt och varmt :) Inte lika kul här hemma... Ikväll ska jag försöka hinna läsa alla era motiveringar i Pizza hut-tävlingen. Kul att så många tävlat :) Vill ..."