Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 36
E-post: bliminjast@gmail.com

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sega Bountysnittar

PUBLICERAT: 2015-01-25, kl: 15:19
"Jag gillar kokos. Kokos i bakverk brukar alltid funka, särskilt ihop med choklad. När jag stod i affären för några dagar sen och funderade på vad jag skulle baka fick jag syn på Bounty. Det var jättelänge sedan jag åt Bounty och jag visste direkt att ..."

Superenkelt Nutellabröd

PUBLICERAT: 2015-01-20, kl: 11:26
"För ett tag sedan fick jag syn på en film på facebook där en man bakar Nutellabröd. Det blir ett fantastiskt fint bröd och det är verkligen superenkelt att baka det, så jag var så klart tvungen att prova. Jag älskar ju dessutom Nutella. :) I filmen ..."

Friterad Mars med glass

PUBLICERAT: 2015-01-18, kl: 19:57
"Jag har provat friterade Oreos förut och det var bland det godaste jag ätit. Efter det har jag tänkt länge att jag ska prova att fritera Mars. Min man älskar Mars och i USA verkar det vara poppigt att fritera allt möjligt godis och liknande. Igår när vi ..."