Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 36
E-post: bliminjast@gmail.com

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tävling: Vinn ett sushi-kit!

PUBLICERAT: 2014-07-18, kl: 12:06
"Jag älskar sushi och har länge tänkt köpa mig ett kit så jag kan prova att göra egen sushi. Jag har gjort det en gång, hemma hos min mamma, och det blev verkligen supergott! Inte alls så svårt som man kan tro och det kändes så lyxigt att kunna äta hur ..."

Läskande sommarvin -Strawberry blush

PUBLICERAT: 2014-06-30, kl: 10:28
"Jag fick möjlighet att prova en nyhet på vinfronten; Strawberry blush. Strawberry blush är ett friskt sommarvin med smak av jordgubbar och med låg alkoholhalt (5,5%). Jag gillar att det inte är så hög alkoholhalt i, det är så gott att ta ett glas kallt ..."

Hembakade ballerinakakor

PUBLICERAT: 2014-06-23, kl: 12:00
"Vi köper inte så ofta kakor, dels för att jag bakar så mycket och för att det både är dyrt och massa onödiga ämnen i de köpta kakorna. Tyckte det lät så himla gott med hembakade Ballerinakakor när jag såg det här receptet, för det är ju väldigt gott med ..."