Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 36
E-post: bliminjast@gmail.com

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Pepparkatter

PUBLICERAT: 2014-12-17, kl: 11:15
"Tänk er nybakade, fluffiga, saftiga lussekatter. Ni tar första tuggan och så smakar det....pepparkaka. Det här blev en fantastisk lusseka -förlåt- pepparkatt. :) Varken jag eller min man är särskilt förtjusta i saffran. När han kom med förslaget att jag ..."

White chocolate chip cookies med skumtomtar

PUBLICERAT: 2014-12-15, kl: 17:42
"Det här är mina favoritkakor och jag har lagt ut receptet här på bloggen tidigare. Den här gången fick jag för mig att ha i skumtomtar för att göra dem lite juliga, samt att strössla dem med krossade polkagriskäppar. I helgen var några av mina nära ..."

Spröda Drömmar

PUBLICERAT: 2014-11-28, kl: 10:16
"Igår bakade jag drömmar. Inte direkt en julkaka, men en väldigt god kaka :) De blev helt perfekta i konsistensen, så där spröda och vaniljiga som de ska vara. Det är hög tid att börja fundera på julbaket, och vill man kan man ha i pepparkakskryddor i ..."