Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 36
E-post: bliminjast@gmail.com

 

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Våffeldagen!

PUBLICERAT: 2015-03-24, kl: 20:59
"Varje år den 25/3 är det våffeldagen. Det är en trevlig dag tycker jag :) Har gått och varit sugen på våfflor hela dagen idag, men inte ätit några då jag jobbat till sent på kvällen. Det är samma visa imorgon så jag får nog vänta till helgen med att äta ..."

Mazarinens dag!

PUBLICERAT: 2015-03-13, kl: 15:57
"Jag har jobbat två nätter och känner mig just nu inte alls så pigg. Ska snart iväg för att jobba min tredje och sista natt innan jag får ledig helg, men insåg när jag kollade runt på nätet och instagram att det idag är mazarinens dag! Och då måste jag ..."

Doptårtor till Julia

PUBLICERAT: 2015-03-09, kl: 13:04
"I helgen döptes en av mina bästa kompisars dotter, Julia. Det var ett väldigt fint dop och Julia skötte sig exemplariskt, inte ett ljud när hon fick vatten på huvudet! :) Julias mamma Mia frågade mig om jag hann göra några dekorationer till tårtorna, då ..."