Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 37
E-post: bliminjast@gmail.com

 

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kanelbullens dag 4/10

PUBLICERAT: 2015-10-03, kl: 15:58
"Imorgon är det kanelbullens dag! Jag tycker inte att man nödvändigtvis måste fira med kanelbullar, vilka bullar som helst går bra då det ju är så gott :) Jag bakade bullar för några dagar sedan med en ljuvlig frosting, de får jag visa er en annan dag då ..."

Oreo Cheesecake Cookies

PUBLICERAT: 2015-09-30, kl: 10:54
"Förra veckan var en helt galen vecka. Jag hade jättemycket att göra på jobbet, ALLT hände på en vecka. Visst är det konstigt att det ofta blir så? Hela veckan bakade jag en massa, som en slags terapi mitt i allt kaos. Jag hann däremot inte blogga. Det ..."

Vinnarna av presentkort på Pizza Hut!

PUBLICERAT: 2015-09-29, kl: 09:59
"Det var drygt 40 personer som tävlade om presentkorten på Pizza Hut. Som vanligt har jag fått jättemånga roliga, fina och härliga kommentarer och det var jättesvårt att välja bara tre. Men till slut fick jag fram tre vinnare: Rolf 8 st trianglar är ..."