Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 36
E-post: bliminjast@gmail.com

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lakritsbrownie

PUBLICERAT: 2014-11-25, kl: 12:00
"När jag var på Bak och Chokladfestivalen för några veckor sedan köpte jag med mig både lakritspulver och lakritssuryp från Johan Bülow hem. Jag var jättesugen på att baka något med lakrits och hittade ett recept som verkade passa bra. Det blev den här ..."

Vinnare!

PUBLICERAT: 2014-11-19, kl: 22:22
"Jag får börja med att be om ursäkt för att jag inte utsett vinnarna i alla mina 4-årstävlingar! Men nu, ikväll, har jag suttit och läst och läst och läst, för det var massor av kommentarer att gå igenom. TACK till alla tävlande, vilka roliga och bra ..."

Dumlekakor

PUBLICERAT: 2014-11-11, kl: 11:09
"De här kakorna är väldigt populära och de cirkulerar på många bloggar och receptsidor. Jag gjorde de för ett tag sedan men har helt glömt att lägga ut receptet. Det är nog inte många som inte gillar de här, de är söta, sega och lite frasiga och de är ..."