Bli min jäst

Publiceras av

Pernilla Lyck

Beskrivning: Jag bakar som en galning och delar med mig av alla smarriga recept som jag provar! Dessutom tipsar jag om baktillbehör och fina saker som tillhör kategorin bak.
Ålder: 36
E-post: bliminjast@gmail.com

 

[Välj som favorit!]

Bli min jäst

Ju mer kalorier desto bättre...

Jag bakar som en galning och snart rullar vi fram här hemma! I min blogg samlar jag mina gamla favoritrecept tillsammans med nya som jag provar. Det blir mest att jag bakar kakor, tårtor och bröd, men även tips på smarriga efterrätter. Till vissa recept finns beskrivningar med bilder på hur man gör, för att det ska vara enklare att följa. Och det mesta jag gör innehåller MASSOR av kalorier :)
URL: http://bliminjast.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Dumlebrownies i muffinsplåt

PUBLICERAT: 2015-04-21, kl: 14:39
"Jag var så sugen på brownies igår. Gärna med en kladdig och söt fyllning. Bestämde mig för att prova att göra små browniebakelser istället för som vanligt, i långform. Det blev faktiskt väldigt bra, så smidigt att ha små färdiga bakelser att ploppa ut ..."

Grillnyheter hos ICA

PUBLICERAT: 2015-04-16, kl: 18:07
"För ett tag sedan var jag inbjuden på ett grill-event för ICA. Nu sätter ju grillsäsongen igång på allvar och det är hög tid att städa uteplatsen och fräscha upp grillen efter vintern. Vi har faktiskt hunnit grilla två gånger här hemma redan men ..."

Sandwichtårta

PUBLICERAT: 2015-04-13, kl: 11:49
"I helgen fyllde min son Lucas 8 år. Han hade kalas för sina kompisar hemma hos oss igår, och egentligen önskade han sig en Minecraft-tårta. Men jag har verkligen ingen tid över för tårtmakandet längre så jag frågade honom om jag kunde fixa en enklare ..."