trulpens lilla gröna

Publiceras av

Joakim Pihlstrand-Trulp

Beskrivning: En grön idealist som dör på slutet och innan dess kan kontaktas på trulpen at yahoo punkt se. Bor på Tellus. Saker jag brukar säga när jag citerar mig själv: Förändring är att våga. I samtalet föds tanken. Hellre galen än frisk i en sjuk värld.

E-post: trulpen@yahoo.se

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Konsten att gå emellan

PUBLICERAT: 2014-11-12, kl: 07:20
"Det här är bara så sjukt! Det håller nog alla med om utom psykopater. Stockholm Panda gör lite olika sociala experiment. I det här fallet handlar det om helt öppet och oacceptabelt våld i ett slutet rum av en hiss. Kände liksom artikelförfattaren att ..."

Hippie-rebell

PUBLICERAT: 2014-11-11, kl: 07:51
"Haha, vilken spejsad förälder jag är! ^^ Vet så väl hur mycket skit jag kommer få för det, men det rör mig inte nämnvärt i ryggen. Har fullt sjå att kurera ett diskbråck. Vad har hänt då? Jo, min lilla älskling Artíga (8 år) var alldeles groggy när jag ..."

Förändring är att våga

PUBLICERAT: 2014-11-11, kl: 07:32
"Oavslutad skiss gjord av Niels Christian Kierkegaard ca 1840 Det finns ett underbart och väldigt sant citat från den danska filosofen Søren Kirkegaard . Möjligen är det hens mest kända. Att våga är att förlora fotfästet för en liten stund. Att inte våga ..."