trulpens lilla gröna

Publiceras av

Joakim Pihlstrand-Trulp

Beskrivning: En grön idealist som dör på slutet och innan dess kan kontaktas på trulpen at yahoo punkt se. Bor på Tellus. Saker jag brukar säga när jag citerar mig själv: Förändring är att våga. I samtalet föds tanken. Hellre galen än frisk i en sjuk värld.

E-post: trulpen@yahoo.se

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kaffe utan kaffekokare

PUBLICERAT: 2014-12-18, kl: 10:21
"Har funderat i några år på att göra en youtube-serie kallad Gröna kocken . Det blir emellertid aldrig av, så jag börjar efter mycket omständliga om och men lite lätt här på bloggen istället. Har du tillgång till anständigt kök, kamera och en god portion ..."

Om det parlamentariska läget

PUBLICERAT: 2014-12-04, kl: 10:51
"Vad är nu det här? Nyval? Maktspel? SD-kort som spelas ut till höger och vänster? Ulf Bjereld analyserar läget på sin blogg. Liksom vi kan läsa lite om [kvasi]liberalernas ansvar i DN . Men jag funderar. Ska vi ha tvåblockspolitik så ska vi väl ha det?"

Upprättelse från missbruk av Fas 3, tack!

PUBLICERAT: 2014-12-02, kl: 16:25
"Fick mig en gammal nyhet till del idag via fäjsböck. Det var en artikel i Dagens Arbete (10 april 2014) och handlar om att stora belopp betalats ut i form av anordnar bidrag inom ramen för Fas 3 samt att dessa rimligen bör kunna krävas tillbaka av ..."