trulpens lilla gröna

Publiceras av

Joakim Pihlstrand-Trulp

Beskrivning: En grön idealist som dör på slutet och innan dess kan kontaktas på trulpen at yahoo punkt se. Bor på Tellus. Saker jag brukar säga när jag citerar mig själv: Förändring är att våga. I samtalet föds tanken. Hellre galen än frisk i en sjuk värld.

E-post: trulpen@yahoo.se

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Couchsurfing

PUBLICERAT: 2014-03-27, kl: 13:12
"Som jag nog skrev tidigare så soffsurfar jag under min vistelse i Budapest. Det går nog att säga att jag har en ordinarie värd som är väldigt trevlig och bra, men att jag försöker avlasta henom genom att någon gång emellanåt besöka andra värdar som jag ..."

IVVM i Budapest

PUBLICERAT: 2014-03-25, kl: 17:53
"Deltar i inomhus-VM i friidrott för veteraner. Ska springa 800 m och 1500 m. Tävlingen äger rum i Ungerns huvudstad Budapest. Jag besökte staden för sju år sedan i samband med att jag hälsade på min far som bor i Wien och stannade då bara över dagen."

Lindström röstar grönt (så rösta då grönt!)

PUBLICERAT: 2014-03-19, kl: 22:26
"Fredrik Lindström Läste via ett inlägg på facebook en kort artikel i Aftonbladet att komikern och språkvetaren Fredrik Lindström uttalat röstar på Miljöpartiet. Lindström säger att hen "ogillar vänster-högerskalan, bland annat eftersom h[e]n menar att ..."