sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

 

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 8 år och tvillingarna Nova och Nora 4 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2536
Placering privata,alla:231
Placering privata,Föräldraskap och barn:64
Placering privata,Hus och hem:43
Placering privata,Vardagsbetraktelser:51

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

LCHF – Toast

PUBLICERAT: 2015-07-03, kl: 21:44
"Våran gamla smörgåsgrill hade gjort sitt så för några dagarna sen då vi var på Ikano köpte vi oss en ny. Och förra fredagen invigde vi den, så gott med toast! Jag testade då att göra ett microbröd som jag grilla. Receptet på det kom jag över på någons ..."

Årets Varmaste Dag

PUBLICERAT: 2015-07-02, kl: 22:30
"S om vi har njutit idag! Tror bestämt att det har varit årets varmaste dag så svettats jag kan jag meddela att vi har gjort. Efter den dagliga och lite träning gjorde vi oss redo för en heldag i Himna. Barnen dom fullkomligt älskar det stället och dom ..."

Som Ett Russin

PUBLICERAT: 2015-07-01, kl: 17:17
"V ilken fantastiks dag vi har haft idag! Barnen har haft så himla kul!! Nora hon var i vattnet nästan hela tiden vi var i Himla, helt otroligt. Vi köpte en badring som hon har legat i med hela dagen så hon är som ett russin haha. Knappt att vi fick upp ..."