sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 8 år och tvillingarna Nova och Nora 4 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1870
Placering privata,alla:384
Placering privata,Föräldraskap och barn:90
Placering privata,Hus och hem:68
Placering privata,Vardagsbetraktelser:98

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Stadium Levererar

PUBLICERAT: 2014-10-25, kl: 17:34
"S å fort Neo slutat skolan igår åkte vi till Ikano då alla barnen hade klipptid. Tjejerna dom har verkligen sett fram emot att få gå till frisören, det är sju sååå kul! Neo han var så långhårig så han såg också fram emot besöket. Och jag tror nästan att ..."

Hemmagjorda Tortillas

PUBLICERAT: 2014-10-25, kl: 14:39
"För ett par helger sen fick Nora bestämma middag och hon ville ha Crispy Chicken med tortillas. Hon fullkomligt älskar den kycklingen och dipsåsen som vi gör till! Jag fick då för mig att testa att göra egna tortillas. Väldigt enkelt och riktigt gott!"

Ullaredsfynd 2014

PUBLICERAT: 2014-10-24, kl: 20:23
"D et blev en heldag i Go Ulla igår så jag var helt matt och öm i kroppen när jag kom hem. Skämma ut mig där fick jag också göra då Neo så gärna ville ha ett kort på Morgan och Ola-Conny. Så nu har han ett sånt kort och han blev så glad haha. Massor med ..."