sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

 

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 8 år och tvillingarna Nova och Nora 4 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1782
Placering privata,alla:332
Placering privata,Föräldraskap och barn:88
Placering privata,Hus och hem:65
Placering privata,Vardagsbetraktelser:78

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det Var Lite Osäkert

PUBLICERAT: 2015-05-22, kl: 22:14
"J aha ja då var min favvo fredag snart över. Men jag har hunnit med en hel del. Jag började med att gå den dagliga så jag fick ställa klockan tiiiidigt! Sen trampa jag Cross och gjorde mina övningar innan det var dags att bidra. Passet på jobbet gick i ..."

Det Går Fort Nu!

PUBLICERAT: 2015-05-22, kl: 08:50
"N u är den här igen min underbara fredag! Lika efterlängtat och välkommen varje gång. Men det känns inte som det var så länge sen den var här. Veckorna har den senaste tiden bara svischat förbi och tänk om fyra veckor är det midsommar eller midis som vi ..."

Tji Fick Jag

PUBLICERAT: 2015-05-20, kl: 14:38
"Jag hade som sagt tänkt mig att jag skulle kunna ligga och ta igen mig i soffan en stund förut medans tjejerna var ute. Det gick inte riktigt som planerat!! Det var ett evigt spring in och ryck i kylskåpsdörren. Tills sist gick dom in och levde då ..."