sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 8 år och tvillingarna Nova och Nora 4 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1574
Placering privata,alla:352
Placering privata,Föräldraskap och barn:78
Placering privata,Hus och hem:60
Placering privata,Vardagsbetraktelser:93

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Inflyttningsfest!

PUBLICERAT: 2014-07-27, kl: 21:04
"S visch så var denna söndag snart förbi! Ju närmare slutet av ledigheten man kommer ju fortare går dagarna. Jag och Nova började dagen med att gå den dagliga och det var nästan för varmt. Det var sagt att det skulle regna en massa idag men solen den ..."

Högmålen

PUBLICERAT: 2014-07-26, kl: 19:39
"Idag har vi varit iväg på lite äventyr hela familjen. Vi åkte till Högmålen för att bada på ett ställe som älskling badat på när han var liten. Hans farmor och farfar hade förr om åren en sommarstuga där som vi också åkte förbi och kikade på. Vi har ett ..."

Årets Varmaste Dag!

PUBLICERAT: 2014-07-26, kl: 00:01
"I dag har det varit årets varmaste dag och det har verkligen känts. Vi har spenderat större delen av dagen i Himna som den senaste veckan varit vårat andra hem för göra nått annat än bada går inte i denna hetta. N är vi kom hem åkte Grabbarna P till ..."