sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 8 år och tvillingarna Nova och Nora 4 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1976
Placering privata,alla:348
Placering privata,Föräldraskap och barn:85
Placering privata,Hus och hem:64
Placering privata,Vardagsbetraktelser:92

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Brick Mansions

PUBLICERAT: 2014-09-02, kl: 17:53
"I helgen hade vi det berömda och såg filmen Brick Mansions . Det är en av Paul Walkers allra sista filmer ♥ Vi tyckte båda två att den var bra! Om Brick Mansions: I ett dystopiskt Detroit huserar övergivna tegelbyggnader från bättre tider tungt ..."

Fynd! Tribute – Regnställ

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 20:30
"I dag fick jag mail om att jag hade 25% på valfri vara på Intersport. Så jag tänkte att Neo skulle få sig ett par nya adidasbyxor som han velat ha. Dom var givetvis slut i hans storlek och fanns inte heller i stan, typiskt! Men han fick sig en ny mössa ..."

Ååå Så Väntar Vi IGEN!

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 18:27
"Det var riktigt nervöst på jobbet innan älskling ringde. Och som väntat kommer han förmodligen behöva en TREDJE operation. Ultraljudet visade att senorna inte riktigt fäst som läkaren hade hoppats på. Detta drabbar 30-40% som opereras för detta, ..."