sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 8 år och tvillingarna Nova och Nora 4 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1449
Placering privata,alla:419
Placering privata,Föräldraskap och barn:102
Placering privata,Hus och hem:75
Placering privata,Vardagsbetraktelser:109

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fuktighet & Dålig Lukt!

PUBLICERAT: 2014-09-19, kl: 11:40
"Ä ven denna morgon/förmiddag har det varit helt dimmigt ute. Så det blev en riktigt dimmig promenad även idag och det är så fuktigt ute. Mina ögonfransar och ögonbryn blir precis blöta och det blir håret också, vart är solen?! Neos skola har friluftsdag ..."

Orka Vänta Hela Tiden!!!

PUBLICERAT: 2014-09-18, kl: 20:38
"Just nu känner jag att det är lite väl mycket! Jag skulle behöva trycka på paus ett bra tag framöver men nån sån knapp finns inte :/ Inte nog med att vi väntar på svar om det blir en till operation eller inte nu väntar vi på ett till samtal från ..."

Premiär!

PUBLICERAT: 2014-09-17, kl: 21:30
"Jag började elva idag så jag passade på att gå den dagliga efter att Neo gått till skolan. Så skönt att ha rört på fläsket innan jobbet. Och idag var det nästan ingen dimma men däremot var det betydligt kallare ute. Så jag klär på mig och när jag börjar ..."