sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

 

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 8 år och tvillingarna Nova och Nora 4 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1894
Placering privata,alla:330
Placering privata,Föräldraskap och barn:87
Placering privata,Hus och hem:67
Placering privata,Vardagsbetraktelser:76

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vi Testar Presenter!

PUBLICERAT: 2015-04-27, kl: 20:36
"Tjejerna fick jättefina presenter när dom hade sitt kalas i lördags. Det var pyssel, Lego Friends, såpbubblor, hopprep m.m. Så idag när vi kom hem från Ikano passade vi på att testa lite. Dom fick ett långt hopprep som jag och älskling veva så hoppade ..."

En Trimmar Måndag!!

PUBLICERAT: 2015-04-27, kl: 13:49
"I dag är jag också ledig vilket varit välbehövligt haha. Känner mig fortfarande rätt seg i kroppen men jag gick ändå upp sju för att gå den dagliga. Men den rundan gick inte speciellt fort haha sååå segt. N är jag kom hem åkte älskling till gymmet så ..."

Dagen Efter…..

PUBLICERAT: 2015-04-26, kl: 18:19
"Så himla kul jag hade igår hemma hos Sara! Vi brudar röjde järnet! Vi åkte också ner till stan för att svänga våra lurviga och där nere var det kaos!!! Så mycket folk och vilka köer, helt galet. Det var sjukt mycket poliser och ordningsvakter överallt ..."