sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 8 år och tvillingarna Nova och Nora 4 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1974
Placering privata,alla:368
Placering privata,Föräldraskap och barn:88
Placering privata,Hus och hem:68
Placering privata,Vardagsbetraktelser:91

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Veckans Höjdpunkt

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 19:53
"I dag började jag redan i ottan och det var mig ett riktigt höstrusk jag fick ge mig ut i. Som tur va slapp jag det värsta regnet. I och med att jag började tidigt fick jag också sluta tidigt, me like! Så efter jobbet blev det en snabbis in på Apoteket, ..."

Städat Ut Magsjukan!

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 18:59
"I dag har jag varit ledig. Så vi har passat på att städa ut magsjukan här hemma en gång för alla! Tvättmaskinen går varm och har gjort hela dagen men ändå är det värsta tvättberget kvar :/ Hoppas verkligen att alla andra föräldrar på tjejernas dagis tar ..."

Sockerkaka Fylld Med Nutella

PUBLICERAT: 2014-10-18, kl: 20:50
"Efter ha visat en bild på en sockerkaka från den berömda baksidan på fejjan fick jag snabbt en beställning av Grabbar P. Sockerkakan var nämligen fylld med nutella vilket dom två speciellt den stora fullkomligt älskar. Och bara för att jag är världens ..."