sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

 

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 8 år och tvillingarna Nova och Nora 4 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2537
Placering privata,alla:301
Placering privata,Föräldraskap och barn:78
Placering privata,Hus och hem:60
Placering privata,Vardagsbetraktelser:66

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fredagsfin & Peppning Tack!

PUBLICERAT: 2015-03-06, kl: 10:46
"I dag känner jag mig inte alls på G utan skulle helst dra täcket över huvudet och bara ligga där hela dagen. Gillar inte denna fredag eller lördag så det är nog det som spökar. Men jag har tränat och gått den dagliga för att försöka få upp humöret."

En Liten Chock!

PUBLICERAT: 2015-03-05, kl: 20:10
"I morse när jag käka frulle fick jag lite av en chock när jag tittade på termometer då den visade -6,4 ! Jag som hade köpt Påsklilja och Krokus till framsidan!! Men som tur var hade dom klarat sig men fick flytta in tills längre fram på dagen. Och när ..."

Kunde Inte Motstå

PUBLICERAT: 2015-03-05, kl: 16:54
"Vilket fantastiskt väder vi har här idag! Och till min stora lycka slutade jag tidigt idag så jag skyndade mig på efter jobbet så jag kunde bege mig ut i solen. Och idag kunde jag inte motstå utan satte mig mina nya löparskor. Jag hade tänkt vänta tills ..."