sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 8 år och tvillingarna Nova och Nora 4 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2065
Placering privata,alla:349
Placering privata,Föräldraskap och barn:81
Placering privata,Hus och hem:65
Placering privata,Vardagsbetraktelser:85

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Äntligen Ett VITT

PUBLICERAT: 2014-11-23, kl: 15:31
"J ag har länge känt ett hat emot våra tv-möbler. Det är färgen som jag stört ihjäl mig på och sen att dom blev repade i våran flytt!! Förstår inte varför jag valde färgen svartbrun?! Så jag har länge velat byta ut dom mot vita. Vi har haft tre lack ..."

Mars Krispies

PUBLICERAT: 2014-11-22, kl: 09:42
"Igår testade jag att göra Mars Krispies, s å otroligt goda dom blev!! Perfekt att göra och ha som julgodis. Jag valde att lägga dom i små muffinsformar och receptet på dom hittade jag här ! Mars Krispies Du behöver: 4 Mars bars 90 g smör 50 g rice ..."

Fuskar Lite

PUBLICERAT: 2014-11-21, kl: 20:24
"J ag kan nog inte med ord ens beskriva hur underbar känslan va när jag stämplade ut idag och tog helg! Så underbart att slippa ställa klockan och sova tills man vaknar i morgon. Har sagt till tjejerna att i morgon sover vi LÄNGE! Och dom är faktisk ..."