sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 9 år och tvillingarna Nova och Nora 5 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1487
Placering privata,alla:313
Placering privata,Föräldraskap och barn:85
Placering privata,Hus och hem:56
Placering privata,Vardagsbetraktelser:61

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nyheter Från Cloetta

PUBLICERAT: 2016-02-06, kl: 21:12
"I går hämtade jag ut ett paket på posten som var från Cloetta . Alltid lika kul och spännande att få paket från dom och det är mycket uppskattat av barnen. Den här gången fick jag en massa roliga nyheter som….. E n påse AKO frukt-kola som jag vet att ..."

Prickar På Posten!

PUBLICERAT: 2016-02-05, kl: 20:01
"F y vad jag är trött! Det känns som dom senaste dagarna bara flutit samman så det ska bli riktigt skönt att sluta tidigt i morgon och sen vara ledig på söndag. Men först väntar en fartfylld dag i kallis. Det är ju Go Mello i morgon om nån nu missat ..."

Perfekt Start På Dagen!

PUBLICERAT: 2016-02-04, kl: 09:37
"Den här dagen började såååå himla bra så jag tänker inte låta nån eller något förstöra det! Så passet på Crossen gick så himla bra. Mindre bra gick det att få upp Nova som var jättetrött. Vi gick upp strax efter fem igår så hon borde ha däckat så fort ..."