sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 8 år och tvillingarna Nova och Nora 4 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1283
Placering privata,alla:441
Placering privata,Föräldraskap och barn:109
Placering privata,Hus och hem:77
Placering privata,Vardagsbetraktelser:115

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Knäckt Av Knäcken

PUBLICERAT: 2014-12-18, kl: 20:48
"I kväll har jag kokat knäck för första gången. Och om ni sett Sunes Jul så vet ni på ett ungefär hur det gick! Termometern som jag hade i hade jag satt på 126 grader och tog föregivet att det piper när den temperaturen är nådd. Men icke! Fort som bara ..."

Älskar Att Fynd Mohaha

PUBLICERAT: 2014-12-17, kl: 16:42
"T änkt att om EN vecka är det JULAFTON!! Som barnen längtar och gör vi också, älskar julen. Mindre kul är det med alla stress och hets som tyvärr hör julen till. Ser också ut som vi kommer få en grön ist för en vit jul. Men barnen är nog nöjda så länge ..."

Det Börjar Märkas Nu

PUBLICERAT: 2014-12-16, kl: 20:36
"N u börjar det verkligen märkas av att det snart är Jul. Men jag måste erkänna att jag inte har nån vidare julkänsla…inte än iaf. Alla klappar är i princip klara det är bara en stor grej som jag måste köpa och ett par små grejer sen är det check. Sen ..."