sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 9 år och tvillingarna Nova och Nora 5 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2761
Placering privata,alla:217
Placering privata,Föräldraskap och barn:64
Placering privata,Hus och hem:40
Placering privata,Vardagsbetraktelser:39

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ultraljud

PUBLICERAT: 2015-11-27, kl: 21:17
"På Facebook kommer det upp att man kan dela sina minnen. Idag kom det upp ett minne från den 27 November 2009 som var en ultraljudsbild på Nova och Nora ♥ Vilka minnen som kom tillbaka!!! Det var den dagen som vi lät världen veta att Neo äntligen skulle ..."

Redan På Väg!

PUBLICERAT: 2015-11-27, kl: 20:30
"K an tänka mig att ingen missat att det är Black Friday idag?! Nätbutikerna fullkomligt exploderad i natt med det ena erbjudandet efter det andra. Och min mail liksom mobil har fyllts av det ena erbjudandet efter det andra hela dagen. E ftersom jag ..."

Detta Var Jag Värd!

PUBLICERAT: 2015-11-26, kl: 22:09
"Idag var det äntligen dags för mig att få åka iväg och ha den berömda egentiden. Som jag längtat efter detta frisörbesök, håret har varit katastrof! Utväxten var verkligen helt groteskt! Jag var först lite sugen på att göra nått helt nytt men ångrade ..."