sofsan - familjen cirkus

Publiceras av

Sofsan

Beskrivning: Sofsan-En halvt förvirrad småbarnsförälder som handlar alldeles för mycket haha.

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

sofsan - familjen cirkus

sofsan

Sofsan här och Familjen Cirkus. I min blogg får ni ta del av våran upp och ned vända vardag med mängder av galenskaper som barnen mest står för. Jag älskar att baka och laga mat så det bjuds på mängder med mumsiga recept. Ett annat intresse som ligger mig varmt om hjärtat är shopping. Sen blir det givetvis en hel del snack om kidsen som är Neo 8 år och tvillingarna Nova och Nora 4 år. Hoppas ni gillar den =)
URL: http://www.sofsan.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2162
Placering privata,alla:351
Placering privata,Föräldraskap och barn:87
Placering privata,Hus och hem:67
Placering privata,Vardagsbetraktelser:91

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Noras Nya Gardin

PUBLICERAT: 2014-08-22, kl: 11:47
"När jag var ute på den dagliga förut passade jag på att svänga förbi tygbiten. Noras gardin som jag beställt var klar och jag var lite nyfiken på hur det skulle bli. Som väntat blev det jättebra! Hon har bara haft en vit kappa där tillfälligt och nu ..."

1/3 = Redo!

PUBLICERAT: 2014-08-21, kl: 18:46
"Idag fick jag ett fint litet mail med en superfin höstjacka som till Neo. Den finns i olika färger men jag fasta för den blåa direkt. Och som tur va tyckte Neo också att den var jättesnygg! Så efter jobbet åkte vi till Ikano och jackan var perfekt. Nya ..."

Underbara Tystnad

PUBLICERAT: 2014-08-20, kl: 10:20
"I går kväll när jag kom hem från jobbet var det nästan precis tyst här hemma. Tjejerna dom sussade så sött, älskling kollade tv och Neo var helt inne i idol. Så skönt att komma hem efter en lång dag på jobbet och det är nästan precis tyst och lugnt. Så ..."