MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

 

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

HÄNG MED PÅ INSTAGRAM

PUBLICERAT: 2015-07-01, kl: 22:44
"Idag kom värmen, med juli månad. Solen har strålat och värmen, åh denna underbara värme. Lata härliga sommardagar, i lovet it. Själv har jag sprungit med min vän på krokig väg på landet och svettats, bra val på dag kände jag;) Men så skönt efteråt. Jag ..."

JAG FICK EN PRESENT IDAG

PUBLICERAT: 2015-06-29, kl: 20:51
"Alltså min älskling, han är bara bäst! Titta vad han kom hem med idag till mig:) En pulsklocka! En vit Polar A300 , som jag har kikat på ett tag nu och tänkt en dag ska jag nog köpa mig en, när jag når ett mål som jag har. Nu fick jag den av världens ..."

ICA-SHOPPING

PUBLICERAT: 2015-06-27, kl: 16:25
"Maaassa gott & nyttigt! Frukt och grönt och färska kryddor, kvarg, supermüsli och granola, rågbröd, nyttigt snacks och massa mera! Hello vänner! Precis hemkommen från lite jobbning och så en sväng förbi Ica för lite groceryshopping. Nu är kylskåpet ..."