MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

VÄLKOMMEN 4:E ADVENT

PUBLICERAT: 2014-12-21, kl: 07:02
"Hej 4:e advent! Idag kanske ni har förväntat er en sista adventstävling här, eftersom det varje advent har dykt upp en fin fin adventstävling för er här på bloggen?!? Men denna adventssöndag, den sista innan julafton, har jag valt att inte ha en ..."

AND THE WINNER IS...

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 15:49
"Trumvirvel… Stort grattis till dig Marita som lämnade en kommentar 14 December kl.16:04 här på bloggen, du är vinnaren av den lyxiga Beach House morgonrocken Softie! Du har mail:) Till er alla andra som inte vann, jag skulle som vanligt vilja att ni ..."

ÅRETS JULGODIS - CHECK!

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 12:41
"Yummie för alla godisråttor här hemma! Tjingeling vänner! Idag är det fredag och skolavslutningsdag. Gissa om det är två som ropar hurra för det är jullov?!:) Vi börjar nog bli lite bättre här hemma med och det ropar jag verkligen hurra för. Sen att jag ..."