MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

 

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

FINA FREDAGEN ÄR HÄR

PUBLICERAT: 2015-02-27, kl: 14:57
"En ihop plockad underbar vårbukett sprider våriga känslor i mitt vardagsrum. Ranunkler, franska tulpaner, körsbärskvistar, syren och anemoner. Jag är nog lite kär i veckans fredagsbukett. Tjingeling fina! Så blev det helg igen woop woop ! Idag har jag ..."

VÅRNYTT

PUBLICERAT: 2015-02-26, kl: 13:45
"Lite vårnytt till mig! Så fort jag fick sen den nya färgkombinationen på By MB väskan i sign-printet blev jag helt kär. Älskar den där champangefärgen med svarta detaljer. Ny fina väskan hittade jag här (det är den stora modellen, den är perfekt, rymmer ..."

SÅ BESVIKEN

PUBLICERAT: 2015-02-22, kl: 13:28
"Sitter och laddar om med ett nytt magasin och en körsbärssmootihe. Igår var jag så besviken. På mig själv. På min kropp. Jag har ju haft hundra procent fokus på bara mig själv i åtta veckor och kroppen har verkligen svarat hur bra som helst på långa ..."