MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

 

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

FANTASTISKA ZETAS

PUBLICERAT: 2015-08-03, kl: 08:14
"En annan sak vi alltid besöker en eller två gånger varje år är fantastiska Zetas trädgård. Ääälskar detta ställe, här samlar jag massor inspiration till min trädgård här hemma (som fortfarande är under uppbyggnad, efter som vi bor i nu ett relativt nytt ..."

KARUSELLER & SOCKERVADD

PUBLICERAT: 2015-08-02, kl: 14:29
"I fredags tog vi Djurgårdsfärgan från slussen ut till Gröna lund. Våra tjejer vill alltid åka till Grönan varje sommar då de älskar att åka karusell. Denna gång hade de med sig vänner då vi åkte med några familjer till. Vi bodde dock inte alla på samma ..."

HEMMA FRÅN EN HUFVUDSTADSTRIPP

PUBLICERAT: 2015-08-01, kl: 17:42
"Vackra klassiska rosor från torget hemma hos oss denna fredag! Tjing vänner! Igår åkte vi upp mot hufvudstaden för lite skoj men nu är vi hemma igen. Älskar verkligen vår huvudstad, den är nog Sveriges bästa stad faktiskt:) Vi har både gjort stan och ..."