MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

ALLDELES FÖR LÄNGE SEDAN

PUBLICERAT: 2014-11-25, kl: 14:01
"Här hänger det lite nytt till mig själv, bla. en tidig julklapp (som jag inte vågade chansa på att den skulle finnas kvar eftersom den tydligen säljer som bara den:S) den fina champangefärgade scarfen från By MB (hittad såklart hos bästa Isa Couture )."

DEN DÄR LAMPAN

PUBLICERAT: 2014-11-20, kl: 13:08
"Den där lampan, House Doctor's DIY Glass ball pendant, ja ni har säkert sett den på typ hundra bloggar redan, men jag har inte kunnat släppa tanken på den sen jag först såg den på pressbilderna från House Doctor. Nu är den min och jag är väldigt glad ..."

PRECIS MITT I PRICK

PUBLICERAT: 2014-11-19, kl: 20:57
"Slog precis upp fina Weronica's blogg , bilden träffade mig precis mitt i prick på hur jag känner idag (och host snörvel har gjort i ett par dagar). Jag är visst inte ensam om att känna att det är sååå grått just nu, så jag knappt ser något slut på det ..."