MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

MIN NYA SNYGGA KLOCKA

PUBLICERAT: 2014-10-31, kl: 13:10
"Idag har jag ny klocka på min handled från Triwa. Har så länge velat ha en klocka i "silver" utan massa bling bling och denna är ju bara sååå snygg och stilren med små gulddetaljer - love it! Jag passade på med lite rabatt att klicka hem den från den ..."

DE FINA FREDAGSBLOMMORNA JAG FICK

PUBLICERAT: 2014-10-29, kl: 15:48
"I älsklingsvasen står det vita liljor som jag fick i fredags av min omtänksamme (han är faktiskt riktigt duktig på att köpa fredagsblommor:)! Heeeej lill-lördag! Mår ni fint vänner? Här har jag precis gjort i ordning mig och står redo för att strax bli ..."

TODELOOOO

PUBLICERAT: 2014-10-28, kl: 22:07
"Nu ni som inte gillar hästarna (lika mycket som jag och min Emma;) ni får scrolla vidare eller stänga ner och vänta på nästa inlägg, för här kommer ytterligare en bild på sötaste ponnyn och den goaste ungen min;) Hej vänner! Idag har jag jobbat lite, ..."