MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

 

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

MAJ ÄR HÄR & TRÄDGÅRDSDRÖMMAR

PUBLICERAT: 2015-05-04, kl: 12:47
"Kikade in på Artilleriets hemsida idag. En riktig favorit butik som jag hoppas kunna besöka inom kort. Nu idag föll min blick på dessa underbara krukor från Bergs Potter Copenhagen . Men. Hur. Fina. Jag vill ha alla bums i min trädgård! Hej hallå ..."

HAPPY VALBORGSMÄSSOAFTON

PUBLICERAT: 2015-04-30, kl: 16:54
"Check på kvällens efterrätt! Lyckades ganska okej med Roy Fares - Key lime pie. Ääälskar att baka och den här var så rolig att göra (förresten ni har väl införskaffat Roy's United State of Cake bok, om inte så gör det, den är fantastisk. Lika härlig som ..."

KVÄLLENS MIDDAG

PUBLICERAT: 2015-04-29, kl: 21:19
"Kvällens middag idag blev ett av våra favoritrecept - en nyttig variant på Fish n' Chips. Så gott och fräscht! Tjingeling finaste! Här har den här onsdagen fullkomligt spunnit iväg och klockan är visst redan nio och jag har ännu knappt satt mig ner."