Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

 

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

HEJ TORSDAG

PUBLICERAT: 2015-10-08, kl: 14:19
"Liten inredningsmums och lite cloetta mums:) Clettas nya center med min, love på den. Lilla Ängen från Klong är ny, hittade den hos 200m2. Hej fina ni! Hur mår ni vänner? Här är allt toppen. Sitter och funderar lite här på vårt sovrum ..."

BULLFEST HELA DAGEN

PUBLICERAT: 2015-10-04, kl: 19:34
"Nybakade bullar på kanelbullens dag hurra . Jag tror jag ätit minst 4! redan! Med mjölk smakar de godast också. Hej hallå finisar! Kanskelbullens dag idag, jag och då har vi som resten av det svenska folket ägnat oss åt bull-bak såklart. Jag testade ..."

VI HJÄRTA EKOÄGG

PUBLICERAT: 2015-10-03, kl: 17:03
"Vi älskar ekoägg! Tjingeling vänner! Hoppas ni mår fint. Ledsen att jag inte hunnit kika in till er på några dagar här men, slutet på veckan bara rasslade till sen var det helt plötsligt helg igen:) Idag har vi skön ledig lördag. Vi har hunnit äta ..."