MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

 

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

MIN EMMA & FINASTE PONNYN PÅ PINGSTHOPPNING

PUBLICERAT: 2015-05-24, kl: 16:49
"Här kommer ett helt pärlband med pic's från idag. Ja ni ser ju, det gick galant för de två finaste i stallet (jag är partisk i frågan;). Emma har ju kämpat ganska så mycket med den här envisa lilla damen C i nu nästan 1 1/2 år och nu tror jag det har ..."

PINGSTDAGEN

PUBLICERAT: 2015-05-24, kl: 09:33
"Ni känner att det doftar ljuvligt här va?! Det finns ingen tid på året som man älskar syrener precis lika mycket som man gör just nu:) Jag passar på att plocka med mig in och sätter i vaser här och där! God morgon fina! Här har vi varit vakna ett tag ..."

JAMEN HUR GÅR DET DÅ??

PUBLICERAT: 2015-05-23, kl: 11:06
"Jo då, det går faktiskt riktigt riktigt bra. Jag trodde nog faktiskt inte att de skulle gå så här snabbt men jag lyckades denna vecka, vecka 21, komma till mitt mål. Ja -26 kg hade jag satt för mig själv, det skulle jag nå vid midsommar och det klarade ..."