MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

VILKEN HETTA

PUBLICERAT: 2014-07-29, kl: 19:11
"Juli månads glossybox låg i brevlådan idag när vi kom hem från stranden. Boxen var snygg, dessvärre blev jag lite besviken på innehållet denna gång:S Hej hallå! Phu , jag brukar verkligen inte klaga på att det är för varmt, men nu, denna hetta, det är ..."

SOFT SOMMARSÖNDAG

PUBLICERAT: 2014-07-27, kl: 14:21
"När jag ställde ut mitt fikonträd för sommaren tappade det alla bladen, jag trodde det dog helt. Men jag frågade min vän som har blomsteraffär i stan och hon sa att det bara acklimatiserade sig och att det förmodligen skulle komma igen och att jag ..."

HEJ SOLIGA JULI FREDAG

PUBLICERAT: 2014-07-25, kl: 19:43
"Var så sugen på en flottig pizza idag efter en hel dag på stranden, så det fick bli lite onyttigt till fredags-kvällsmaten (fast jag har ju krubbat sallad på stranden hela veckan så det är väl ganska ok, jag menar det tar ju ut sig då eller hur?!;) ..."