MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

DAGENS SNABBA

PUBLICERAT: 2014-09-30, kl: 13:44
"Dagens snabba lunch idag är grekisk citronyogurt med blåbär tillsammans med ett sprillans nytt tjockt magasin från Harper's Bazaar. Hej fina bloggvän! Idag kör jag sista fixet här inför födelsedagskalaset i morgon. Har fart runt som en tok och beställt ..."

HEJ MÅNDAG & HEJ NYA VECKAN

PUBLICERAT: 2014-09-29, kl: 15:31
"Helt plötsligt var helgen slut och det blev måndag och vardag igen! De går så fort de där helgdagarna;) Idag är det dags för stallet här (igen! känns som vi är där nästan varje dag;) och vi ska bara hoppa i stallkläderna och sen hoppa in i bilen och åka ..."

LES FEMMES PÅ KONTORET

PUBLICERAT: 2014-09-28, kl: 13:05
"Älskar allt från Rifle Paper, men den här kalendern som Garance Doré gjort i sin kollektion för Rifle Paper är nog bara bland den finaste jag sett! Visst den börjar inte än utan vi får vända blad tidigast i januari 2015 (fast av erfarenhet brukar det ju ..."