MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

FINALLY FRIDAY

PUBLICERAT: 2014-09-12, kl: 19:34
"Dukat för lite take away mat. Alldeles för trött för att stå vid spisen ikväll;) Tummen upp för kvällens italienska pinn-vin. Passade perfekt till min mozarellapizza med parma, ruccola och vitlök! Hej hallå! Den här veckan alltså. Hrmm inte den bästa om ..."

EN PRESENT TILL MIG SJÄLV

PUBLICERAT: 2014-09-09, kl: 10:57
"Men hur tjusig? Det här är en present till mig själv, från mig, som en klapp på axeln att jag tagit ett bra rätt beslut, att jag vågade. En ny fin svart skinnplånbok i klassisk stil med några gulddetaljer från See by Chloé/ Isa Couture. God förmiddag ..."

SKOLFOTOTIME

PUBLICERAT: 2014-09-08, kl: 08:15
"Idag är det skolfototime! Åh vad jag minns den där skolfotodagen. Man tisslade och tassade med sina små vänner om vad man skulle ha på sig och hur man skulle ha håret. Hade man rakt hår vill man ha lockigt och vise versa;) Extra viktigt var det också ..."