MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

DAGENS KONTOR

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 08:35
"Nya lantliv kom igår i brevlådan med pastelligt inspirerande cover i vanlig ordning! God morgon alla underbara! Dagens kontor känns inte så betungande, eller vad säger ni;) Idag ska ja försöka komma i fatt med både det ena och det andra som legat på min ..."

LJUST & FRÄSCHT I KÖKET

PUBLICERAT: 2014-04-22, kl: 16:05
"Nu är köket nääästan helt klart! Det saknas en täcksida och så ska vi ställa tillbaka kylen sen så. Vi är mycket nöjda över hur ljust och fint det blev:) (jag lovar fota mer bilder en annan dag när jag har lite mer tid så ni får se mer av vårt fina "nya" ..."

PÅSKÄGG & GLAD PÅSK

PUBLICERAT: 2014-04-19, kl: 16:36
"Söta små påskpåsar till mina små älsklingar denna påskafton! Såklart hittade på Lagerhaus, vart annars finner man sådana här söta saker:) Nu är dom fyllda med lite smått och gott... ...som världens sötaste lilla påsk-kalender (dock lite felnumrerad men ..."