MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

ETT FREDAGSERBJUDANDE

PUBLICERAT: 2014-10-24, kl: 18:49
"Sale hos Lisen.dk - passa på massa fint till rabatterat pris, endast nu i helgen:) Hej sköna fredag! Nu sitter jag här i soffan, ljusen är tända, vinet upphällt och jag är sååå pizzamätt:) Vill bara kika in en kortis till er för att tipsa om min nya ..."

HEEEJ TORSDAG

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 11:52
"En dag i taget, snart är helgen här:) Tjingeling raringar! Jag är så glad för att ni kikar in till mig och jag hoppas det ger er lite inspiration i vardagen. Ser ju att ni är här på statistiken men ibland är det liiite tyst i kommentarsfältet. Vilka är ..."

ONSDAG & NEW IN

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 08:10
"Min besatthet i sköna koftor denna höst fortsätter. Jag har nu hittat en ny goding ( här ), en härlig beigefärgad klassisk variant från Second Female passar till det mesta i min garderob. Idag ska jag matcha den med en svart tisha och svarta byxor och ..."