MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen hit! Jag som skriver här är Mia. Jag är en glad och positiv mamma som älskar inredning, hästar, mode och skönhet, träning & hälsa, och att fotografera när jag inte jobbar som sjuksköterska och som gärna vill dela en liten bit av mig och mitt familjeliv med er i denna blogg. Min familj består av två skatter vid namn Emma och Alice och så N, min stora kärlek i livet. Jag hoppas du som kikar in här kommer hitta glädje och inspiration och vill du nå mig på mail så är adressen: mittvitahus@live.se

E-post: mittvitahus@live.se
Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen hit! Jag som skriver här är Mia. Jag är en glad och positiv mamma som älskar inredning, hästar, mode och skönhet, träning & hälsa, och att fotografera när jag inte jobbar som sjuksköterska och som gärna vill dela en liten bit av mig och mitt familjeliv med er i denna blogg. Min familj består av två skatter vid namn Emma och Alice och så N, min stora kärlek i livet. Jag hoppas du som kikar in här kommer hitta glädje och inspiration och vill du nå mig på mail så är adressen: mittvitahus@live.se
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: april, 2008
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 15332
Placering privata,alla:67
Placering privata,Föräldraskap och barn:22
Placering privata,Hus och hem:9
Placering privata,Mat och dryck:14

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

VECKANS VV

PUBLICERAT: 2016-02-13, kl: 19:34
"Då är det dags att ge plats i bloggen igen åt veckans vv-inlägg. Tänker inte bli långrandig i detta inlägg idag för jag ska snart krypa ner i soffan och mellomysa med mina krassliga här hemma. Idag i veckans vv blir det mer om var jag befinner mig just ..."

DAGS ATT KICKA IGÅNG LÖRDAGEN

PUBLICERAT: 2016-02-13, kl: 08:28
"Men hur gulliga är dom inte?! Emma älskar verkligen C, och jag med:) Här är dom förra våren typ nästan nu. God Morgon fina! Kikar bara in en allraste kortis för här ska jag iväg till Viktväktarna och väga mig (håll tummarna för minus på vågen:), sen är ..."

HEEEJ FREDAG

PUBLICERAT: 2016-02-12, kl: 15:51
"Världens sötaste cupcakes är redo för kärlekens dag < 3 Tjingeling vänner! Här är det krassligt läge på skatterna fortfarande. De ligger nedbäddade i sina sängar och jag pysslar mest om dom med dricka, febernedsättande och kuddfluff idag. Men i morse ..."