MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

 

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

NU KÄNNS DET ATT HÖSTEN ÄR HÄR

PUBLICERAT: 2015-08-29, kl: 15:49
"Alice på väg till stallet idag. Äntligen är ordningen återställd här igen, det är höst och man får hänga nästan precis hela tiden ute i stallet om man vill (vilket man såklart vill;). Hej finaste ni! Alltså på allvar. Jag vet inte vad de är med mig?!:S ..."

TJINGELING BLOGGISAR

PUBLICERAT: 2015-08-19, kl: 16:58
"Några tänkvärda meningar som jag hittade någonstans för ett tag sedan när jag sökte efter inspiration. Jag har funderat rätt mycket på just det där, på den här resan jag gör med min kropp just nu. Det handlar som sagt inte bara om vikten, det handlar om ..."

MR.GREY & GRÄDDBOLLAR

PUBLICERAT: 2015-08-08, kl: 16:56
"Just nu läser jag Mr.Greys historia och mumsar gräddbollar från årets marknad och sippar iskall cola i soffan. Får återkomma med vad jag tycker om boken, har bara precis börjat på den! Jag gillade femtio-nyanser-triologin massor, filmen tyvärr inte lika ..."