MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

DAGENS TIPS

PUBLICERAT: 2015-01-25, kl: 09:20
"Hej fina bloggisar! Här kommer dagens tips! Nu är det dags för KidsbrandStore att göra plats för vårens nyheter och det med en suuuper wintersale med 50% på allt (ej vårnyheterna och Canada Goose) woop woop. Här hittar du till netbutiken för att göra ..."

DAGENS KONTOR

PUBLICERAT: 2015-01-23, kl: 12:17
"Här sitter jag idag och betalar räkningar och fixar lite till bloggen. Tycker så mycket om vårt lilla kontor/gästrum. Det blev så himla bra med den inbyggda förvaringen under snedtaket. Saknar dock lite bättre belysning samt en skönare kontrosstol här ..."

KRISPIG VÅR INNE & SNÖ UTE

PUBLICERAT: 2015-01-21, kl: 13:55
"Krispiga tulpaner slarvigt i fina stubbe-vasen! Hej fina bloggisar! Här faller snön ner från himlen idag och jag har precis skottat fram huset phu . Jag veeet att det hör till nu och man liksom bara har väntat på den här snön, men jag tycker den hade ..."