MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

HÄR KOMMER EN RABATTKOD

PUBLICERAT: 2014-04-16, kl: 18:50
"Här kommer ett litet tips om en rabattkod hos hudvårdsrummetshop.se . Nu får ni 15% rabatt när ni handlar i webshopen, gäller tom. 21/4. Passa på att köpa produkter från bla. Dermalogica, Teosyal & Clear Start. Happy påskshopping ..."

HEJ SÖNDAG

PUBLICERAT: 2014-04-13, kl: 12:52
"Just nu hemma här är det ett mindre kaos! Vi har slitit ner alla lister och plockat bort det mesta och täckt resten typ. I veckan kommer de nämligen och slipar golvet här, det i köket som sitter ihop med hallen. Sen ska väggarna frächas upp med ny vit ..."

IDAG ÄR DET VECKANS BÄSTA DAG

PUBLICERAT: 2014-04-11, kl: 14:21
"En nyhet hos Svenskt tenn är att den klassiska linkudden har kommit i fler färger. Vad sägs om denna i Persikoskär , eller kanske denna Aqua !? Jag blev genast sugen på att byta ut alla mönstrade kuddar i sofforna mot en massa härliga enfärgade lin i ..."