MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen hit! Jag som skriver här är Mia. Jag är en glad och positiv mamma som älskar inredning, hästar, mode och skönhet, träning & hälsa, och att fotografera när jag inte jobbar som sjuksköterska och som gärna vill dela en liten bit av mig och mitt familjeliv med er i denna blogg. Min familj består av två skatter vid namn Emma och Alice och så N, min stora kärlek i livet. Jag hoppas du som kikar in här kommer hitta glädje och inspiration och vill du nå mig på mail så är adressen: mittvitahus@live.se

E-post: mittvitahus@live.se
Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen hit! Jag som skriver här är Mia. Jag är en glad och positiv mamma som älskar inredning, hästar, mode och skönhet, träning & hälsa, och att fotografera när jag inte jobbar som sjuksköterska och som gärna vill dela en liten bit av mig och mitt familjeliv med er i denna blogg. Min familj består av två skatter vid namn Emma och Alice och så N, min stora kärlek i livet. Jag hoppas du som kikar in här kommer hitta glädje och inspiration och vill du nå mig på mail så är adressen: mittvitahus@live.se
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: april, 2008
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 15347
Placering privata,alla:66
Placering privata,Föräldraskap och barn:25
Placering privata,Hus och hem:13
Placering privata,Mat och dryck:13

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

SKATTERNAS JULKALENDRAR

PUBLICERAT: 2015-11-24, kl: 12:35
"Det blev Bodyshop's fina julkalender till skatterna (köpte den fina guldiga DeLux varianten till dom:). Tyckte dom var så värda det! Det här är verkligen en maffig julkalender och den passar mina tjejer perfekt, då de varken gillar smink eller smycken ..."

HELGBUKETTEN & ETT FANTASTISKT DOFTLJUS

PUBLICERAT: 2015-11-21, kl: 10:28
"Vad jag gillar helgens bukett. Vackra hortensior i murriga färger och vita amaryllisar tillsammans med de vackra grå-gröna eucalyptusbladen. Känns så vacker till det krispiga vädret utanför fönstret! Doftljuset är från Byredos nya vinterkollektion Sub ..."

ADVENTSINSIPRERATS PÅ ZETAS

PUBLICERAT: 2015-11-20, kl: 17:10
"Älskar den lilla byggnaden på Zetas topp, det fina lilla zetasträdgårdscafét i Stockholm. Här tog Emma och jag och värmde oss idag med en underbar grillad surdegsmacka (och kanske världens godaste kärleksmums;). Tjingeling bloggisar! Här har vi precis ..."