MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

SOOOL & BAD

PUBLICERAT: 2014-07-21, kl: 19:25
"Ett vykort från beachen kommer här! Här hänger vi mest just nu och vi har det bara sååå bra:) Vi njuter till max av sol, bad, vänner, sand mellan tårna och väldans lata dagar. Den underbara svenska sommaren när den är som bäst:) Hoppas ni har det ..."

GONE TO THE BEACH

PUBLICERAT: 2014-07-19, kl: 17:54
"Bästa strandväskan (gammal från Lexington/ Hvita Villan , älskar Lexington's stora braiga strandväskor, de är perfekta, går att packa med precis allt man behöver och blir dom smutsiga är det bara att tvätta så blir de som nya igen. Hvita villan kör btw ..."

BIOMYS & SOMMARKVÄLL PÅ STAN

PUBLICERAT: 2014-07-18, kl: 22:28
"Fredagsmys till bion shoppat på bästa hemmakväll (som har det absolut fräschaste godis i stan, inte en enda hård eller torr bit där inte:) Tjejerna har valt film (såklart!) och det blev Draktränaren 2 den här biofredagen. Den visade sig vara riiiktigt ..."