MITT VITA HUS

Publiceras av

MITT VITA HUS

Beskrivning: Välkommen till bloggen Mitt vita hus som är en blogg som handlar om lite av varje, familjeliv blandat med inredning som är ett av mina största intressen. Här dyker det även emellanåt upp lite trevliga recept! Välkommen att kika in!:)

E-post: mittvitahus@live.se

[Välj som favorit!]

MITT VITA HUS

VÄLKOMMEN IN TILL MITT VITA HUS

Välkommen till min blogg Mittvitahus. Jag som skriver här heter Mia, jag är en go och glad vanlig mamma till två söta sessor Emmsan 8 och Alice 5. Vi bor i ett nybyggt hus tillsammans med min käre N. Jag älskar inredning och vackra saker och när jag inte är här på bloggen eller tar hand om min fina familj så jobbar jag som sjuksköterska. Här på bloggen vill jag dela en bit av mig och mitt familjeliv med er. Hoppas du som läser kan finna lite inspiration i din vardag!
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

ONSDAG & NEW IN

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 08:10
"Min besatthet i sköna koftor denna höst fortsätter. Jag har nu hittat en ny goding ( här ), en härlig beigefärgad klassisk variant från Second Female passar till det mesta i min garderob. Idag ska jag matcha den med en svart tisha och svarta byxor och ..."

DET NÄRMAR SIG

PUBLICERAT: 2014-10-21, kl: 12:24
"Jag brukar alltid kika in till Walther & CO för att kika på årets pressbilder så här på höstkanten. På något sätt, även om jag är mäkta trött på zink, så ger det inspiration till julen. Julen, ja det låter väääldigt långt bort just nu, men snart är den ..."

MÅNDAG I STALLET

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 21:00
"Det börjar bli kallt och ruggigt och väldigt geggig i stallet, men vi älskar det ändå. Vi hästtjejer i familjen. Jag hänger gärna där med min Emma. Tycker det är så mysigt att bara hon och jag har något ihop för oss själva och vi är precis lika ..."