Swedenmetal.se

Publiceras av

Christer

Beskrivning: SwedenMetal är ett idéellt webzine som sparkades igång en mörk vinternatt år 2003. Likt namnet avslöjar är detta en plats där metal och hårdrock behandlas. Aktivitet är A&O här på SM, varför du med all största sannolikhet hittar något nypublicerat varje dag.

Mina favoritbloggar:

> Hondjävulens blogg
Motivering: trevlig sida

[Välj som favorit!]

Swedenmetal.se

Din portal i metalträsket

SwedenMetal är ett idéellt webzine som sparkades igång en mörk vinternatt år 2003. Likt namnet avslöjar är detta en plats där metal och hårdrock behandlas. Aktivitet är A&O här på SM, varför du med all största sannolikhet hittar något nypublicerat varje dag.
URL: http://www.swedenmetal.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Hondjävulen

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Värmepumpar livsnödvändiga för rockare

PUBLICERAT: 2014-05-20, kl: 14:29
"Mekaniska värmepumpar utnyttjar de fysikaliska egenskaperna hos en flyktig förångning och kondensering av vätska som kallas ett kylmedel . Värmepumpar komprimerar köldmediet för att göra det varmare på den sida som ska värmas , och släpper trycket på ..."

Bankeryd – tandvård, sport och musik

PUBLICERAT: 2014-05-12, kl: 15:47
"När vi är ute och åker på vägarna med bandet för att lira en spelning brukar vi försöka få ut lite av åkandet också. Är vi inte allt för sega och bara vill komma fram brukar vi turas om att välja ett resmål på vägen. Vi måste ju ändå stanna och äta ..."

Bergvärme i Stockholm

PUBLICERAT: 2014-05-10, kl: 10:33
"Vid bergvärme i dagligt tal handlar det om att utvinna energin ur grundvattnet genom att borra hål i berggrunden i området 50-200 m beroende på hur grundvattnet fördelar sig i området och utefter en så lång sträcka som möjligt i borrhålet som är ..."