Swedenmetal.se

Publiceras av

Christer

Beskrivning: SwedenMetal är ett idéellt webzine som sparkades igång en mörk vinternatt år 2003. Likt namnet avslöjar är detta en plats där metal och hårdrock behandlas. Aktivitet är A&O här på SM, varför du med all största sannolikhet hittar något nypublicerat varje dag.

Mina favoritbloggar:

> Hondjävulens blogg
Motivering: trevlig sida

[Välj som favorit!]

Swedenmetal.se

Din portal i metalträsket

SwedenMetal är ett idéellt webzine som sparkades igång en mörk vinternatt år 2003. Likt namnet avslöjar är detta en plats där metal och hårdrock behandlas. Aktivitet är A&O här på SM, varför du med all största sannolikhet hittar något nypublicerat varje dag.
URL: http://www.swedenmetal.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Hondjävulen

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nagelvård i Kalmar åt tjejerna

PUBLICERAT: 2014-03-25, kl: 21:32
"Har en spelning på östkusten snart och då började några av killarnas respektive prata om att de ville vi skulle tänka mer på vår look på scenen. De hade visst haft ett möte (läs träffats, snackat skit och druckit vin) och diskuterat om vi skulle börja ..."

Implantat för mitt leende

PUBLICERAT: 2014-03-22, kl: 16:15
"Att sätta in implantat i munnen låter ju som om man ska göra ett ingrepp i hela käken, men det kan ju faktiskt bara handla om någon krona eller som att fixa grillen i fronten på bilen helt enkelt. Se så många kändisar som gjort det! De kanske inte gick ..."

Förlovningsringarna behåller vi på

PUBLICERAT: 2014-02-15, kl: 11:25
"Styla dig rätt Som hårdrockare har man en image att tänka på. Det gäller inte bara vad bandet spelar för typ av rock, vad man sjunger, hur man sjunger, ja hela soundet helt enkelt. Det innefattar även hur man ser ut. Ett band som lirar heavy metal kan ..."