PizzaPatrullen

Publiceras av

Herr Calzone

Beskrivning: Vi är ett par grabbar som diskuterar livet, politik, sport och spel, över en pizza och ett par öl. Livet är ju som en pizza; du ser vad du får, men det kan finnas överraskningar.

[Välj som favorit!]

PizzaPatrullen

Ett par grabbar, ett par pizzor, och ett gäng öl...

Vi är ett par grabbar som diskuterar livet, politik, sport och spel, över en pizza och ett par öl. Livet är ju som en pizza; du ser vad du får, men det kan finnas överraskningar.
URL: http://www.pizzapatrullen.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 33
Placering privata,alla:3316
Placering privata,Humaniora och livsåskådning:219
Placering privata,Sport och fritid:468

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

What would Todd Hoffman do?

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 20:33
"Senaste favoritserien på TV: Gold Rush. I ngt avsnitt av första säsongen strular en snubbe, Jimmy Dorsey, till det och gör en massa fel, iaf enligt “bossen” på guldfältet, Todd Hoffman. Todd har ett smatal med Dorsey, och avslutar med typ:Om du inte vet ..."

Zalando reklam

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 20:23
"Den senaste reklamfilmen från Zalando är så irriterande. Löjlig i allmänhet, och tragiskt att de är så snåla att de inte gör en egen, Svensk version. En dubbad ängel som ser pinsamt fånig ut. Nedan ..."

Persbrandt

PUBLICERAT: 2014-04-17, kl: 22:23
"Mikael Persbrandt Dömd Häromdagen dömdes allas vår anti-hjälte Mikael Persbrandt till 5 månaders fängelse för att ha köpt kokain av en liga kallad “Taxi-Tony”… Namnet låter som taget ur en av hans filmer, men så är det iaf. Att det skulle vara Persbrandt ..."