Politik och personliga tankar!

Publiceras av

Christian Norlin

Beskrivning: Jag är, såsom Olof Palme uttryckte det demokratisk socialist. Med stolthet och med glädje. Jag har varit aktiv inom Socialdemokraterna i ungefär 20 år. Började mina politiska bana i Landstinget i Värmland. Är nu kommunpolitiker i Karlstad och jobbar även som politisk sekreterare i stan.

Ort: Karlstad

[Välj som favorit!]

Politik och personliga tankar!

Christian Norlins ord och tankar

Jag är, såsom Olof Palme uttryckte det demokratisk socialist. Med stolthet och med glädje. Jag har varit aktiv inom Socialdemokraterna i ungefär 20 år. Började mina politiska bana i Landstinget i Värmland. Är nu kommunpolitiker i Karlstad och jobbar även som politisk sekreterare i stan.
URL: http://christiannorlin.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2011
Ort: Karlstad
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 19
Placering proffs,alla:474
Placering proffs,Politik och samhälle:24

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Man kan inte både äta kakan…

PUBLICERAT: 2013-06-30, kl: 21:56
"Idag presenterade Göran Hägglund (KD) under Kristdemokraternas dag i Almedalen två utspel. Det ena handlade om att han vill se ytterligare skattesänkningar, bland annat ett femte jobbskatteavdrag och höjd brytpunkt för den statliga inkomstskatten. Detta ..."

Karlstad kan bättre!

INDEXERAT: 2013-06-04, kl: 17:38
"Idag presenterade vi Socialdemokrater i Karlstads kommun vårt förslag till budget och strategisk plan. Vi presenterade samtidigt en rapport, ”Karlstad kan bättre” om utvecklingen om jobben och ekonomin i det blågröna Karlstad. Här är några av våra ..."

Ännu en gång brinner det i förorten!

PUBLICERAT: 2013-05-20, kl: 19:39
"Det brann i förorten igår, denna gången var det inte i Rosengård utan i Husby, men det skulle lika gärna kunna vara vilket segregerat område som helst i vårt land. Tyvärr är det inte första gången och det lär heller inte vara sista gången som ..."