Grön landstingsblogg

Publiceras av

Joakim Hörsing

Beskrivning: Jag är en grön bloggare från Linköping med ett brinnande intresser för politik, ideologi och filosofi. Bloggen tar upp de flesta politiska spörsmål och på många olika nivåer. Så småningom tror jag bloggen kommer inriktas på demokratifrågor och samhällsorganisation

Ort: Linköping

Nypublicerade inlägg från denna blogg

MP: Intensivt kampanjande i väster

PUBLICERAT: 2014-09-02, kl: 19:01
"Bloggen följer landstingskandidaternas intensiva kampanjarbete över hela länet. Denna gång tittar vi till Cvijeta Stojnic-Karlssons idoga valarbete i Mjölby och Ödeshög tillsammans med såväl rikspolitiker som lokalpolitiker. Cvijeta kampanjar med Jakob ..."

Mitt besök hos barnmorskorna

PUBLICERAT: 2014-09-02, kl: 18:54
"Margareta Fransson(MP) Mitt i sommaren valde jag att göra ett besök i vårdpersonalens verklighet, mitt i en potentiell sommarbemanningskris och hos en grupp som protesterar allt mer högljutt över hur deras situation ser ut. Jag skrev en debattartikel ..."

Presentation av landstingskandidater: Cecilia Bergfasth

PUBLICERAT: 2014-09-02, kl: 15:23
"Cecilia kommer ursprungligen från Gotland, men har flyttat runt under hela sitt liv. Nu känner hon sig dock tämligen bofast Linköping efter att ha bott där i 15 år, med undantag för ett år i Toronto som utbytesstudent. Vid Linköpings universitet och vid ..."