Grön landstingsblogg

Publiceras av

Joakim Hörsing

Beskrivning: Jag är en grön bloggare från Linköping med ett brinnande intresser för politik, ideologi och filosofi. Bloggen tar upp de flesta politiska spörsmål och på många olika nivåer. Så småningom tror jag bloggen kommer inriktas på demokratifrågor och samhällsorganisation

Ort: Linköping

Nypublicerade inlägg från denna blogg

MP kräver ökat engagemang från vårdens sida när det gäller könsstympning

PUBLICERAT: 2014-06-25, kl: 15:05
"Det är med stor förfäran Miljöpartiet i Östergötland har tagit del av nyheten om den könsstympade klassen i Norrköping. Enligt Unicef könsstympas mer än två miljoner flickor i åldrarna 4-11 år världen över. Många gånger görs ingreppen helt utan ..."

MP lanserar program för hälsa och vård

PUBLICERAT: 2014-06-24, kl: 12:33
"Idag offentliggör Miljöpartiet de gröna sitt hälso- och sjukvårdspolitiska program som är ett förtydligande och en fördjupning av det övergripande Regionpolitiska programmet när det gäller hälso- och sjukvård. Utgångspunkten är att förbättra hälsan i ..."

Catarina Engström(MP) kräver att lustgas tas om hand

PUBLICERAT: 2014-06-18, kl: 12:15
"På dagens landstingsfullmäktige väcker Catarina Engström(MP) frågan om hur landstinget tar hand om den lustgas som används. Bakgrunden är den motion som hon skrev och som sedan besvarades av landstingsfullmäktige med att det pågick ett arbete för att ta ..."