Grön landstingsblogg

Publiceras av

Joakim Hörsing

Beskrivning: Jag är en grön bloggare från Linköping med ett brinnande intresser för politik, ideologi och filosofi. Bloggen tar upp de flesta politiska spörsmål och på många olika nivåer. Så småningom tror jag bloggen kommer inriktas på demokratifrågor och samhällsorganisation

Ort: Linköping

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Valspurt i Linköping: Gå och rösta – gärna grönt!

PUBLICERAT: 2014-09-13, kl: 17:00
"Imorgon är det valdagen, många har redan röstat, men för de flesta är det då som man går och lägger sin röst på det parti man bäst tror kan styra landet, Sveriges landsting eller regioner och alla kommuner. Det kan aldrig vara ett alternativ att inte gå ..."

MP rapport: så kan vardagen blir giftfri

PUBLICERAT: 2014-09-12, kl: 17:09
"MP presenterar En giftfri vardag utanför valstugan på torget i Motala fr.v Catarina Engström, Annika Lillemets och Agneta Niklasson MP presenterar idag rapporten EN GIFTFRI VARDAG . Vissa saker kan man själv göra för att skydda sig från farliga ..."

MP – i regnbågens alla färger

PUBLICERAT: 2014-09-06, kl: 19:22
"För tionde året i rad gick idag Kärleksparaden av stapeln som en höjdpunkt under Regnbågsveckan. Allt förnämligt arrangerat av RFSL Linköping , RFSU Linköping och RFSL Ungdom Sydost . Kärleksparaden passerar S:t Larskyrkan Innan paraden… ….upplät ..."