Grön landstingsblogg

Publiceras av

Joakim Hörsing

Beskrivning: Jag är en grön bloggare från Linköping med ett brinnande intresser för politik, ideologi och filosofi. Bloggen tar upp de flesta politiska spörsmål och på många olika nivåer. Så småningom tror jag bloggen kommer inriktas på demokratifrågor och samhällsorganisation

Ort: Linköping

Nypublicerade inlägg från denna blogg

MP vill införa flexjobb i Östergötland

PUBLICERAT: 2014-08-21, kl: 14:09
"T.v Gunvor G Ericsson – har motionerat i riksdagen om Flexjobb. T.h Margareta Fransson – vill att Östergötland blir en försöksregion för Flexjobb. Miljöpartiet vill införa en svensk flexjobbsmodell utifrån det danska systemet med ”fleksjob” och som har ..."

MP presenterar strategi för bättre äldrevård

PUBLICERAT: 2014-08-20, kl: 14:31
"Maya presenterar tillsammans med matte Margareta Fransson(MP) miljöpartiets strategi för äldre i vården Idag presenterar Miljöpartiet sin långsiktiga strategi för att förbättra hälso- och sjukvården för äldre. Det är en strategi som inkluderar alla över ..."

Se våldet inte missbruket

PUBLICERAT: 2014-08-19, kl: 11:21
"Margareta Fransson(MP) – ”Se kvinnan bakom missbruket” Under måndagen var Margareta Fransson(MP), gruppledare i landstinget och Gunvor G Eriksson(MP ), gruppledare i riksdagen och ledamot i socialförsäkringsutskottet på besök på Elsas kvinnoboende i ..."