Grön landstingsblogg

Publiceras av

Joakim Hörsing

Beskrivning: Jag är en grön bloggare från Linköping med ett brinnande intresser för politik, ideologi och filosofi. Bloggen tar upp de flesta politiska spörsmål och på många olika nivåer. Så småningom tror jag bloggen kommer inriktas på demokratifrågor och samhällsorganisation

Ort: Linköping

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Läkarna behöver mer tid med patienterna

PUBLICERAT: 2014-02-14, kl: 13:19
"Idag skriver Margareta Fransson(MP), gruppledare i landstinget, i Norrköpings Tidningar om vikten av att prioritera läkarnas tid bättre. Ur artikeln: ”Jämfört med övriga länder i OECD ligger Sverige i topp när det gäller antal läkare per tusen invånare."

Landstingsfullmäktige: rapport från en MP horisont

PUBLICERAT: 2014-02-12, kl: 10:08
"Idag sammanträder landstingsfullmäktige för att bland annat diskutera avgifter för screening, personalpolitik, kompetensförsörjning, jämställdhet och knäoperationer. Detta blogginlägg kommer att uppdateras kontinuerligt under dagen. Följ också debatten ..."

Är knäoperationer onödiga?

PUBLICERAT: 2014-02-12, kl: 09:54
"Miljöpartiet pekar idag på att en viss typ av operationer i knäleden, s.k artroskopier, utförs mer ofta än vad det finns vetenskapligt stöd för. Det gäller Sverige som helhet, men i ännu högre grad Östergötland. Margareta Fransson(MP), gruppledare i ..."