Samuelssons Rapport – En daytrader om finanser

Publiceras av

Samuelsson

Beskrivning: En daytraders högst personliga perspektiv på kapitalmarknaderna och annat som är intressant... --------------------- Min erfarenhet kommer från att ha trejdat den amerikanska aktiemarknaden i över 15år och designat tradingssystem i lika lång tid. Jag har under denna tid dessutom hunnit med att vara kontorschef med uppgift att lära upp nya traders på en av USA största daytradingfirmor. Fokus är fortfarande på de amerikanska börserna.

E-post: samuelssonsrapport@gmail.com

 

[Välj som favorit!]

Samuelssons Rapport – En daytrader om finanser

En daytraders blogg om kapitalmarknader

Här hittar du några av Sveriges bästa tradingstrategier och aktieportföljer. Här hittar du även resultatkurvor från de senaste årens handel. Samuelssons Rapport som startade 2008 är även en av Sveriges mest lästa ekonomibloggar.
URL: http://samuelssonsrapport.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 813
Placering privata,alla:490
Placering privata,Ekonomi, företagande och juridik:29

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Swingtrading – Signaler för Stockholmsbörsen (inför fredag 3/7-15)

PUBLICERAT: 2015-07-03, kl: 23:59
"Är du inte medlem? Klicka här för att hitta GRATIS swingtrades. Är du medlem? Klicka här . Är du nyfiken på hur min swingtrading har utvecklats? Resultat hittar du här. Vill du veta mer om min swingtrading så kan du  läsa här. Related Posts: NYHET – ..."

QQQ Volume Spikes on Selloff

PUBLICERAT: 2015-07-03, kl: 03:04
"Källa: QQQ Volume Spikes on Selloff – Free Weekly Technical Analysis Chart – McClellan Financial Related Posts: Insights from Investors Intelligence Data – Free… Still The Only Chart That Matters Är detta det enda diagram som är viktigt just nu? Guld ..."

Gratis Swingtrading för Stockholmsbörsen (inför fredag 3/7-15)

PUBLICERAT: 2015-07-02, kl: 23:59
"Klicka här för att hitta GRATIS swingtrades. Detta är en enklare variant än den jag erbjuder för medlemmar. Här får du ett förslag på aktier som har bra odds för att gå upp dom närmaste dagarna. Om du är medlem så får du dessutom veta exakt var och när ..."