Julia i LA

Publiceras av

Julia

Beskrivning: Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.

[Välj som favorit!]

Julia i LA

Där du inte är - är jag. Det du inte gör - gör jag.

Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.
URL: http://www.barometern.se/blogg/julia_i_la/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, alla:2
Placering, Humor:1
Placering, Sex, skvaller och dejting:1
Placering, Svenskar boende i utlandet:1

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bananerna på EU:s dagordning

PUBLICERAT: 2014-07-23, kl: 06:38
"Idag onsdag ägnar sig Europaparlamentets jordbruksutskott åt Stödordningen för utdelning av frukt och grönsaker, bananer och mjölk i skolor. Idag onsdag ägnar sig Europaparlamentets jordbruksutskott åt Stödordningen för utdelning av frukt och grönsaker, ..."

Drömmar om revolt

PUBLICERAT: 2014-07-23, kl: 06:38
"Den senaste tiden har glädjande nog flera vänster-debattörer börjat tala om det som borgerliga länge har påpekat: Aggressiv identitetspolitik och militant antirasism polariserar, det skapar fientlighet och konflikt i stället för solidaritet och ..."

Valfritt försvar om C-ungdom får välja

PUBLICERAT: 2014-07-23, kl: 06:38
"Förespråkandet av möjlighet till månggifte och fri invandring må ha tynat bort inom moderpartiet, men Centerns ungdomsförbund arbetar vidare i den nyliberala riktningen. Förespråkandet av möjlighet till månggifte och fri invandring må ha tynat bort inom ..."