Julia i LA

Publiceras av

Julia

Beskrivning: Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.

[Välj som favorit!]

Julia i LA

Där du inte är - är jag. Det du inte gör - gör jag.

Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.
URL: http://www.barometern.se/blogg/julia_i_la/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Humor:4
Placering, Sex, skvaller och dejting:2
Placering, Svenskar boende i utlandet:3

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vad hände med ?hälften kvar??

PUBLICERAT: 2014-04-24, kl: 07:18
"En skatt på miljoninkomster ska betala en skattesänkning för pensionärer, löd Socialdemokraternas besked på påskafton. Man kan undra om det uppmärksammade kunskapsfallet i matematik bland studenterna på landets tekniska högskolor har en parallell i den ..."

Rätt mot staten

PUBLICERAT: 2014-04-24, kl: 07:18
"Grundlagens ord kunde inte vara tydligare: Ingen svensk medborgare som är eller har varit bosatt i riket får fråntas sitt medborgarskap. Men orden i Regeringsformen (2 kap. 7 §) var uppenbarligen inte levande på Skattemyndigheten 2002. Då beslutade ..."

Till val på försvar

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 07:15
"Det är väljarna som bestämmer vad som blir en valfråga, sa statsminister Fredrik Reinfeldt helt riktigt när förslaget om höjda försvarsanslag presenterades. Men helt klart är att regeringen genom sin plan för stärkt försvarsförmåga har gjort det ..."