Julia i LA

Publiceras av

Julia

Beskrivning: Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.

[Välj som favorit!]

Julia i LA

Där du inte är - är jag. Det du inte gör - gör jag.

Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.
URL: http://www.barometern.se/blogg/julia_i_la/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Humor:1
Placering, Sex, skvaller och dejting:1
Placering, Svenskar boende i utlandet:1

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ministrar utan förberedelse

PUBLICERAT: 2014-09-23, kl: 06:51
"Den har beskrivits som en ödesvecka för Stefan Löfven, denna vecka då han ska redovisa resultatet av sina sonderingar av förutsättningarna för bildandet av en tvåpartiregering baserad på Socialdemokraterna och Miljöpartiet. Men nu avgörs också ..."

Vindkraft på grund

PUBLICERAT: 2014-09-23, kl: 06:51
"Häromdagen kom beskedet att statliga Vattenfall avvecklar vindkraftparken Yttre Stengrund som ligger i höjd med Ölands södra udde fyra kilometer från fastlandet. Det brukar sägas att vindkraftverken har en livslängd på uppemot 25 år. När det gäller ..."

Jämställdhet utan kvotering

PUBLICERAT: 2014-09-22, kl: 07:49
"”Mest jämställda riksdagsgruppen”. Så beskrev Aftonbladet Vänsterpartiets riksdagsgrupp i en artikel som uppmärksammade att andelen kvinnor i riksdagen efter valet minskar – om än marginellt – från 45 procent till 44,1 procent. Men det är inte partiet ..."