Julia i LA

Publiceras av

Julia

Beskrivning: Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.

[Välj som favorit!]

Julia i LA

Där du inte är - är jag. Det du inte gör - gör jag.

Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.
URL: http://www.barometern.se/blogg/julia_i_la/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, alla:18
Placering, Humor:1
Placering, Sex, skvaller och dejting:1
Placering, Svenskar boende i utlandet:1

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Test av rödgrön beredskap

PUBLICERAT: 2014-09-20, kl: 11:20
"När väljarna rangordnade de viktigaste frågorna i valet kom försvaret på 19 och sista plats. Kanske inte så märkligt. Trots det allt mer spända läget i omvärlden har utrikes- och säkerhetspolitiken helt lyst med sin frånvaro i debatten. Tre dagar efter ..."

Alla röster väger inte lika

PUBLICERAT: 2014-09-20, kl: 11:20
"Alla röster räknas – men somliga mer än andra. I Växjö fick de rödgröna partierna fler röster i valet till kommunfullmäktige än allianspartierna – 46,6 procent mot 44 – men färre mandat. I valet till landstinget i Kalmar län gjorde Socialdemokraterna ..."

Viktigt att skydda informationsplikten

PUBLICERAT: 2014-09-19, kl: 07:53
"En av de sista plikterna lär stå under omprövning. På torsdagen meddelade Högsta Domstolen att rättsläget gällande informationsplikten för HIV-smittade är oförändrat. Alltså är det fortsatt straffbart att inte meddela sin sexuella partner att man bär på ..."