Julia i LA

Publiceras av

Julia

Beskrivning: Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.

[Välj som favorit!]

Julia i LA

Där du inte är - är jag. Det du inte gör - gör jag.

Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.
URL: http://www.barometern.se/blogg/julia_i_la/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Region utan identitet

PUBLICERAT: 2014-10-01, kl: 07:33
"När Moderaterna i Kalmar län genomfört utbildningar för blivande politiker brukar det ske tillsammans med distrikten i Kronoberg, ­Jönköping, Blekinge och Östergötland. Skånemoderaterna kör sitt eget race. Mot denna bakgrund ter det sig inte så ..."

Det svåra återstår

PUBLICERAT: 2014-10-01, kl: 07:32
"Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven fick utstå hård kritik inför valet för att inte ha förberett något regeringsalternativ. Med dagens parlamentariska kaos är det tydligt att kritiken var befogad, men i ett avseende har det faktiskt gynnat ..."

Sverige är ingen miljöbov

PUBLICERAT: 2014-10-01, kl: 07:03
"Sverige presenteras i en rapport från Världsnaturfonden som land nummer tio i världen på listan över hur stater belastar miljön. Frågan är hur organisationen egentligen räknar. När rapporten presenterades på tisdagsmorgonen talades det bland annat om ..."