Julia i LA

Publiceras av

Julia

Beskrivning: Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.

[Välj som favorit!]

Julia i LA

Där du inte är - är jag. Det du inte gör - gör jag.

Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.
URL: http://www.barometern.se/blogg/julia_i_la/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, alla:13
Placering, Humor:2
Placering, Sex, skvaller och dejting:1
Placering, Svenskar boende i utlandet:1

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det bästa för Kalmar

PUBLICERAT: 2014-09-02, kl: 07:03
"Framgångsrika kommunpolitiker brukar ofta hävda att kommunens bästa går före ideologi. I vart fall när de möter andra än de egna kärnväljarna. När partiföreträdarna i Kalmar debatterade förra veckan var det kommunalrådet Johan Persson (S) som uttalade ..."

Manifest för öppenhet och tillit

PUBLICERAT: 2014-09-02, kl: 07:02
"Alliansens valmanifest 2014 är inte, med socialminister Göran Hägglunds ord, det ”lattjigaste” någonsin. Inga skattesänkningar utlovas; tvärtom varnas det för att både ”intäktsökningar” — skattehöjningar — och begränsning av utgiftsökningarna kan komma ..."

Ett lyft för polisen

PUBLICERAT: 2014-09-02, kl: 07:02
"Polisen hör till de många yrkesgrupper i offentlig tjänst som hör till förlorarna när det gäller löneutvecklingen. Det är precis som när det gäller lärare och sjuksköterskor ett stort problem. Samhällsbärare finns i yrken med låga eller medelhöga löner."