Julia i LA

Publiceras av

Julia

Beskrivning: Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.

[Välj som favorit!]

Julia i LA

Där du inte är - är jag. Det du inte gör - gör jag.

Julia Ekstam är en rättfram 21-åring som med humorn som slagkraft bjuder på ett skoningslöst skildrande av livet i Los Angeles. Här får du följa med bland folk, fester och funderingar.
URL: http://www.barometern.se/blogg/julia_i_la/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Humor:3
Placering, Sex, skvaller och dejting:2
Placering, Svenskar boende i utlandet:2

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Röd skattehöjning med de gröna

PUBLICERAT: 2014-04-17, kl: 10:15
"När Miljöpartiet på onsdagen presenterade sin skuggbudget som kallades feministisk var ett förslag att minska löneskillnaderna mellan män och kvinnor i statlig sektor. Kanske föranleddes denna offensiv av att partiet Feministiskt initiativ får någon ..."

Barnen i periferin

PUBLICERAT: 2014-04-17, kl: 10:14
"Män i förskolan är ett sorgligt aktuellt ämne. Diskussionen om hur fler män ska attraheras att arbeta i den totalt kvinnodominerade förskolan har efter den senaste tidens avslöjanden kolliderat med en helt annan tankegång, nämligen den att män i ..."

Religionsdialog på fel spår

PUBLICERAT: 2014-04-16, kl: 07:06
"Få institutioner har spelat lika stor roll för integrationen av muslimer som de svenska kristna samfunden. Bekännande muslimer har i Sverige möts av det kristna majoritetssamhällets välkomnande händer. Det är kristna scoutförbund som varit redo för ..."