Carolina Gynning

Publiceras av

Carolina Gynning

Beskrivning: Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.

[Välj som favorit!]

Carolina Gynning

Carolina Gynning som du aldrig sätt henne förut!

Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.
URL: http://gynning.net/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 130664
Placering privata,alla:15
Placering privata,Foto och konst:2
Placering privata,Mode och design:11
Placering privata,Sex, skvaller och dejting:3
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> loulou
> Mamman och Jag

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

NYA FRANSAR PIGGAR UPP

PUBLICERAT: 2014-04-22, kl: 21:36
"När man är såhär trött på sig själv och på sin situation så mår jag superbra över att unna mig ytliga saker… så imorgon ska jag göra nya fransar. Tänk då kan jag gå runt och blinka som en BAMBI! Fick nämligen reda på hur mycket jag gått upp idag och det ..."

OH MY GOD

PUBLICERAT: 2014-04-22, kl: 10:13
"Jag har aldrig varit med om att tiden har gått såhär sakta, det är heeeeelt sjukt. Påsken har varit galen här hemma lilla Alicia har varit sjuk och jag har varit supersjuk jag med något som liknar maginfluensa men jag har förstått att det beror på att ..."

VERNISSAGE GYNNINGX2

PUBLICERAT: 2014-04-19, kl: 20:33
"I torsdags var det Vernissage för GYNNING x2 på Ystad Saltsjöbad eftersom jag inte kunde vara där så skickade jag dit min grymma syster Andrea Lucia med kameran för att dokumentera. Jag vill tacka alla ni som kom och alla ni som besöker vår Utställning!"