Carolina Gynning

Publiceras av

Carolina Gynning

Beskrivning: Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.

 

[Välj som favorit!]

Carolina Gynning

Carolina Gynning som du aldrig sätt henne förut!

Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.
URL: http://gynning.net/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 75788
Placering privata,alla:21
Placering privata,Foto och konst:1
Placering privata,Mode och design:14
Placering privata,Sex, skvaller och dejting:3
4 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Alfred A
> loulou
> Mamman och Jag
> Mrsraa

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

BUTTERFLY DREAM

PUBLICERAT: 2015-05-22, kl: 22:35
"I veckan har jag jobbat med denna bilden, jag älskar fjärilar och dess vackra form och utryck. Här har ni en hyllning till fjärilen Homage a Butterfly;) Ska göra denna som tavlor 1×1 m. Ha en fin Lördag;) Love C The post BUTTERFLY DREAM appeared first ..."

Silky smooth with Intuition Naturals

PUBLICERAT: 2015-05-22, kl: 11:56
"Jag tror ni är flera där ute som känner igen det där med att komma på i sista sekund att man måste raka benen. Speciellt nu när värmen börjar krypa fram och man plocka fram kjolen eller shortsen! När man har bråttom och barnen står i dörren och ropar på ..."

Underbara bjälkar

PUBLICERAT: 2015-05-21, kl: 18:16
"... om man vågar så vinner man! Jag vill riva ut taket sa jag och titta vad vackert det blev!ingen ateljé utan rymd, jag behöver stora ytor för att kunna tänka fritt och låta inspirationen flöda! Så glad för mitt nya ställe! Love c The post Underbara ..."