Carolina Gynning

Publiceras av

Carolina Gynning

Beskrivning: Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.

[Välj som favorit!]

Carolina Gynning

Carolina Gynning som du aldrig sätt henne förut!

Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.
URL: http://gynning.net/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 101737
Placering privata,alla:14
Placering privata,Foto och konst:2
Placering privata,Mode och design:10
Placering privata,Sex, skvaller och dejting:2
3 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Alfred A
> loulou
> Mamman och Jag

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

ÄLSKAR

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 18:26
"Riktigt trött e jag på mig själv den här tiden på året… glåmig och trött utan make up…. så jäkla tråkigt att ens fejset kan vara lite piggt… men men vi går snart mot ljusare tider. Frågan e om jag ska mörka ner håret lite och bli lite gladare några ..."

WHITE PARTY

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 10:35
"Här kommer lite fler bilder på min vita outfit! Kappan kommer från Weekday , tröjan från Esprit och mitt läppstift från Clarins Joli Rouge 13 Cherry. Bakom kamera stod Edita från @foodjunkieblog och make up gjorde Anna Kokotos! Love C The post WHITE ..."

MISS FOODJUNKIE

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 10:23
"Igår tog vi som sagt nya bilder till bloggen! Bakom kameran stod min kära vän Edita från www.Foodjunkie Kolla in hennes härliga blogg massor av sköna mattips och massa kärlek;) Så som det ska vara! Vi käkade supergod lunch från Joe and the Juice! Jag ..."