Carolina Gynning

Publiceras av

Carolina Gynning

Beskrivning: Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.

 

[Välj som favorit!]

Carolina Gynning

Carolina Gynning som du aldrig sätt henne förut!

Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.
URL: http://gynning.net/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Foto och konst:16
Placering, Sex, skvaller och dejting:9
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Alfred A
> Linda
> loulou
> Mamman och Jag
> Mrsraa

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ingen vila ingen ro

PUBLICERAT: 2015-08-26, kl: 22:39
"... det finns alltid något att göra! Eftesom Alexander pendlar till Stockholm varje dag är det jag som lämnar och hämtar på förskolan! Lämnar 09.00 och hämtar 16.00! Där imellan ska det målas och mailas och fixas! Idag klämde jag in lite målning av barnens ..."

Riktiga armhävningar

PUBLICERAT: 2015-08-26, kl: 19:23
"Äntligen har jag lärt mig att göra riktiga armhävningar! På tårna med bröstet i marken! Känner mig så stark och cool när jag gör det! Nu kan jag bara 4 st och nu är mitt mål att göra 10 st! Då ..."

På plats

PUBLICERAT: 2015-08-26, kl: 09:49
"Nu står barnens lekstuga på plats vid min drömatelje! Jag är så glad över hur fint det blev den är verkligen som ett smycke i trädgården! Jag hade sådan tur som hittade denna på blocket! Tack ni som sålde;) idag ska jag försöka måla om innertaket! Jag ..."