Carolina Gynning

Publiceras av

Carolina Gynning

Beskrivning: Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.

[Välj som favorit!]

Carolina Gynning

Carolina Gynning som du aldrig sätt henne förut!

Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.
URL: http://gynning.net/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 98565
Placering privata,alla:18
Placering privata,Foto och konst:2
Placering privata,Mode och design:11
Placering privata,Sex, skvaller och dejting:4
3 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Alfred A
> loulou
> Mamman och Jag

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

#DREAMINGOFIBIZA

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 22:33
"Såhär innan jag slumrar in så vill jag ligga och läsa lite på nätet surfa runt lite och känna att jag har liiite egentid. Alicia och Adele somnar alltid väldigt sent så jag får försöka klämma in en liten stund innan jag själv ska sova. Ligger och ..."

Rosa band!

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 21:12
"Idag köpte jag årets rosa band som är designat av Camilla Thulin. För mig känns det så viktigt att stödja Cancerfonden och att 7500 kvinnor får besked om att de får bröstcancer varje år känns fruktansvärt! Jag hoppas att vi en dag med tillräckligt ..."

SVAR PÅ ERA FRÅGOR:

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 21:35
"Hej alla fina läsare! Först vill jag tacka för att ni läser min blogg och för att ni vill ställa frågor, eftersom jag lägger mycket tid på den och gillar att dela med mig av mitt liv och inspirera så älskar jag när jag får reda på lite mer om er men vi ..."