Carolina Gynning

Publiceras av

Carolina Gynning

Beskrivning: Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.

 

[Välj som favorit!]

Carolina Gynning

Carolina Gynning som du aldrig sätt henne förut!

Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.
URL: http://gynning.net/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 77428
Placering privata,alla:22
Placering privata,Foto och konst:1
Placering privata,Mode och design:13
Placering privata,Sex, skvaller och dejting:3
4 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Alfred A
> loulou
> Mamman och Jag
> Mrsraa

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

MONDAY MOOD

PUBLICERAT: 2015-05-04, kl: 16:42
"Idag har jag börjat jobba ordentligt igen, möten stod på schemat och jag passade på att köra snygga outfits bilder. Photo: Beata Holmgren/ Studio Emma Svensson Idag har jag Topp:VINCE, Tröja:VINCE, Jeans: Frame Denim, Boots:Toga Boots,Solglasögon: Prada ..."

Stänger av

PUBLICERAT: 2015-05-03, kl: 20:49
"Man stänger av så mycket under en graviditet, fokus ligger på graviditeten och inte så mycket inåt även om man tror det! Jag var i Paris och kände mig helt plötsligt utan identitet! Jag kom till Ibiza och hittade tillbaka till mig själv, man kan vara ..."

RESULTATET EFTER SWISS CLINIC

PUBLICERAT: 2015-05-03, kl: 12:00
"Nu har jag använt Swiss Clinic som vunnit 1a pris på Swedish Beauty and Cosmetics Awards i kategorin ”årets innovation 2015″ . Behandlingen består av två produkter som behandlar huden inifrån och utifrån samtidigt. Swiss Skin Roller gör små kanaler i ..."