Carolina Gynning

Publiceras av

Carolina Gynning

Beskrivning: Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.

[Välj som favorit!]

Carolina Gynning

Carolina Gynning som du aldrig sätt henne förut!

Carolina Gynning är en känd svensk programledare, konstnär och modell. Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till hennes egna dagboksanteckningar. Det viktiga för Carolina är att inspirera andra människor och att hålla en nära kontakt med sina fans.
URL: http://gynning.net/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Foto och konst:19
Placering, Mode och design:44
Placering, Sex, skvaller och dejting:5
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Alfred A
> Linda
> loulou
> Mamman och Jag
> Mrsraa

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Svar på frågestund del 2

PUBLICERAT: 2015-11-26, kl: 16:36
"Fråga från Nathalie: Hej! Jag är nyfiken på hur du löser dags-pusslet. Jag är själv mitt i karriären och väntar mitt andra barn. Det jag själv brottas med är att få ihop allt som jag vill göra: heltidsjobb, hämtning/lämning på förskola, matlagning, ..."

Svar på frågestund del 1

PUBLICERAT: 2015-11-26, kl: 16:32
"Fråga från Anna: Vilket läppglans/läppstift är du ”kär” i från Mac? Du la upp en bild på instagram om att du var helt kär i ett läppglans från märket Mac men inte vilket?:) Det är ett läppsift mer men det heter Creme sheen color blizz mac Fråga från ..."

I huvudet på Gynning #1

PUBLICERAT: 2015-11-25, kl: 19:53
"Hej på er fina läsare… Här kommer fösta avsnittet av mina videoinlägg som jag tänkte börja med här på bloggen. I huvudet på Gynning kommer det heta…Gillar ni det? För i så fall kommer flera ;) Börja gärna prenumerera på min youtube sida. Love C Video ..."