Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

 

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

En bil för sportiga familjer med miljötänk

PUBLICERAT: 2015-04-26, kl: 09:22
"För några veckor sedan var jag och familjen och provkörde Citroën Grand C4 Picasso samt spelade in en liten reklamfilm för dem. Ni kan se hur det gick för oss i bilhallen här: Hos familjen Alvén/Boström fylls bilen med både golfbagar och träningsväskor ..."

Spännande lördag – Mamatummy day, Womens Health Halvmarathon och Loppi event

PUBLICERAT: 2015-04-25, kl: 08:47
"Under min löprunda nu på morgonen reagerade inte kroppen riktigt som jag ville. Benen var sega och tunga och inte lätta och snabba som önskvärt. Nåväl, det blev i alla fall guldkant på morgonen att starta dagen med en timmes rörelse längst Stockholms ..."

Vi har köpt sommarhus!

PUBLICERAT: 2015-04-24, kl: 15:02
"Dags att korka upp champagnen. Vi har skrivit på kontraktet och köpt ett riktigt drömhus till sommarboende. Första gången som jag såg bilderna och läste beskrivningen till detta härliga hus från 1800-talet och underbara trädgård blev jag kär. Och när ..."