Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 8431
Placering proffs,alla:80
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:11
Placering proffs,Mat och dryck:16
Placering proffs,Sport och fritid:18

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Frukostdejt Mellqvist Kaffebar

PUBLICERAT: 2014-08-22, kl: 09:19
"Det blev en lyxig start på denna fredag. Efter en stunds mys med barnen fick jag lämna morgonkaoset hemma till maken och gå på en frukostdejt tillsammans med härliga Heidi . (Sedan är det jag som har hand om barnen hela helgen när Glenn är på jobb, så ..."

Rosa golfbyxor – och nio hål höstgolf

PUBLICERAT: 2014-08-21, kl: 17:15
"Nästa söndag spelar jag säsongens andra golftävling. Det har inte blivit många tävlingar i år, men många golfrundor. Tror jag har spelat mer än någonsin tack vare att jag och Glenn började spela tidigt på säsongen och fortsätter ta någon runda nu och då ..."

H&M Sport och nya SATS Heat

PUBLICERAT: 2014-08-21, kl: 13:04
"Tidigt imorse fick jag spana på H&M Sports höst- och vinterkollektion samt träna en av SATS höstnyheter på schemat – HEAT, en högintensiv träningsklass i 38-gradig värme. Pust, återkommer till träningen snart, men först några ord om H&M:s sportkläder."