Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 10877
Placering proffs,alla:79
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:13
Placering proffs,Mat och dryck:14
Placering proffs,Sport och fritid:20

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Skansen

PUBLICERAT: 2014-04-19, kl: 08:06
"Efter min löprunda igår åkte hela familjen till Skansen, promenerade runt, tittade på djuren och lunchade med burgare och våfflor. Skansen är en favorit för mig och har alltid varit. Tycker det är fint uppe på berget, har själv en massa minnen därifrån ..."

Långpass på långfredagen

PUBLICERAT: 2014-04-18, kl: 09:41
"Att springa långt denna fredag passar rätt bra, och långt i detta fall var för mig 10 km. Det är första gången i år som jag testar att springa den sträckan efter min höftskada. Jag tog det lugnt och gick några meter ett par gånger under rundan. Kroppen ..."

Nya golfklubbor från Callaway

PUBLICERAT: 2014-04-17, kl: 14:06
"Åh så glad jag är över att ha investerat i ett grymt golfset. Jag var inställd på att köpa Cobra Bio Cell med rosa detaljer, men de kändes inte helt rätt när jag slog. När jag istället testade Callaway x2 Hot blev jag nöjd. Mycket nöjd. Skön känsla och ..."