Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Min utmaning idag. Vad är din?

PUBLICERAT: 2015-01-24, kl: 10:58
"För tredje gången denna vecka kliver jag in i tennishallen. Idag är det däremot inte träning, utan tennismatch på gång. Är laddad till tusen! Att spela match är ett sätt för mig att utmana mig själv idag. Hur utmanar du dig? Det kan vara i det lilla ..."

Ekologisk müsli – test av 4 nyheter

PUBLICERAT: 2015-01-23, kl: 12:52
"TEST . Urtekram har precis lanserat fyra nya ekologiska müsli-sorter, och som van yoghurtätare och müsliälskare har jag såklart testat. Här är de fyra sorterna och mina smaklökars betyg. Superfruktig havremüsli - flingor från havre, dinkel, majs och ..."

Kärlek till sporten

PUBLICERAT: 2015-01-23, kl: 09:22
"Jag vet att inte alla ni delar min kärlek till tennis, men jag hoppas att ni känner starkt för någon särskild träningsform eller sport. Jag gillar att träna, och gör det gärna varierat, men just när det är dags att dra på mig tenniskläder (älskar ..."