Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 6441
Placering proffs,alla:81
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:11
Placering proffs,Mat och dryck:16
Placering proffs,Sport och fritid:16

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sommar i staden

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 20:37
"Ni som följer mig på instagram (@sparkibaken) vet redan att jag och Tilde promenerade ut till Djurgården tidigare idag för ett par dagars häng på mina föräldrars båt. Våra sista semesterveckor spenderar vi i Stockholm strösslat med olika utflykter och ..."

Recept: Snabba frallor

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 08:06
"Jag har i över ett års tid haft ett recept med snabblagade frallor uppsatt på kylskåpsdörren. Men jag har inte kommit mig för att laga dem. När jag bakar är jag ofta spontan och då tar jag det som finns hemma i skåpen. I detta recept krävs jäst och det ..."

Träning – från toppen till … något annat

PUBLICERAT: 2014-07-27, kl: 10:44
"Förra veckan skrev jag om min fantastiska vecka fylld av bra löppass på Gotland . Allt var toppen. I måndags efter en vilodag körde jag långpass och även det var starkt, lätt och härligt. Sedan vet jag inte riktigt vad som hände. Eller. Det är inte helt ..."