Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5842
Placering proffs,alla:85
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:14
Placering proffs,Mat och dryck:20
Placering proffs,Sport och fritid:18

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Från fredagsfys till fredagsmys

PUBLICERAT: 2014-10-31, kl: 12:19
"FREDAGSFYS . Happy Halloween! Vill du ha lite skönt fredagsfys rekommenderar jag mitt Pump(a) it up-pass som jag bjöd på i veckan, du hittar videon med pumpaträningen här . Själv har jag haft en väldigt aktiv morgon men min cykelklass, en timmes match i ..."

Nike Spring 2015 Womens Collection

PUBLICERAT: 2014-10-31, kl: 07:55
"INSPIRATION TRÄNINGSKLÄDER . För några veckor sedan var jag och klämde på Nikes nyheter ss15, men det är först nu jag får ge er en försmak av vad Nike bjuder på till våren och sommaren 2015. Kollektionen som riktar sig till sportiga tjejer har plagg för ..."

Springa i kylan – höstlöpning i Hagaparken

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 12:59
"LÖPNING . Höstlöpning när den är som bäst! Strålande sol, frisk luft, spring i benen och en park som badar i gult, orange och rött. Ja, ni anar känslan på bilderna, men att jogga fram på vägarna mellan träden var ännu bättre. Ganska kyligt var det, frös ..."