Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Hälsa, sjukvård, handikapp:27

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lucka 22 Vinn låda med överraskningar

PUBLICERAT: 2014-12-22, kl: 00:10
"I dagens lucka finns en låda fylld med härliga skönhets- och hälsoprodukter, perfekt inför starten av det nya året. Lite smått och gott helt enkelt! Tävlingsreglerna och mer information om julkalendern hittar du här.  För att tävla, skriv en kommentar ..."

Del 4 (av 4) Träna hemma med dina barn

PUBLICERAT: 2014-12-21, kl: 16:11
"Vår kropp är bra till mycket, och vi kan ha riktigt roligt bara genom att använda våra armar, ben, huvud och bål till olika rörelser och utmaningar. Men ibland kan redskap hjälpa till, ge utökade möjligheter samt inspirera till mer rörelseglädje. I ..."

Lucka 21 Vinn hälsosamma böcker

PUBLICERAT: 2014-12-21, kl: 00:10
"I dagens lucka finns tre böcker från Norstedts; Superlicious, Not that kind of girl och Sött utan socker. Jag utser tre vinnare som vinner en bok vardera. Med sylvass och slagfärdig pricksäkerhet levererar Lena Dunham, kvinnan bakom den hyllade ..."