Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

 

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fångad av en stormvind

PUBLICERAT: 2015-03-05, kl: 15:52
"Igår fick jag uppleva en konsert av Carola som bjöd på allt från skratt, harmoni till känslan av att ”ingenting är omöjligt” och tårar som rann nerför mina kinder. Tack för inspirationen! Carola har alltid varit en av mina favoritartister och jag har ..."

Springselfie i soluppgången

PUBLICERAT: 2015-03-05, kl: 10:42
"Ganska kylig, men fantastiskt vacker löprunda startade min dag. Stockholm bjöd på en magisk morgon och jag valde en runda som gav mig många vattenvyer. Startade min runda vid Odenplan, sprang längst med Drottninggatan, rundade Gamla Stan och knäppte ..."

Välkommen på frukostevent hos Röhnisch!

PUBLICERAT: 2015-03-05, kl: 07:48
"Välkommen på ett inspirerande frukostevent med shopping nu på tisdag 10 mars! Jag håller föreläsning och vi bjuder på frukost, goodiebag samt 20% på hela sortimentet i Röhnisch butik. – Och så säljer jag mina böcker till specialpris. När: tisdagen 10 ..."