Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

 

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

3 tips till ett hälsosamt kök

PUBLICERAT: 2015-10-06, kl: 08:44
"Jag älskar smarta prylar, saker som underlättar vardagen på olika sätt, och i detta fall prylar som gör det lättare att leva hälsosamt och få i sig sina grönsaker och bra matprodukter. Det är kanske inte prylar man i första hand lägger pengar på när man ..."

Möblera om på tallriken

PUBLICERAT: 2015-10-05, kl: 12:50
"Både vi och miljön mår bra av att äta mer grönsaker. Ett sätt kan vara att laga vegetarisk mat någon gång i veckan, eller se till att inkludera olika grönsaker i veckans alla måltider. Denna månad har många företag rosa produkter där en del av vinsten ..."

Magisk helg ger massor av energi

PUBLICERAT: 2015-10-05, kl: 08:34
"Jag vaknar och känner mig tacksam. Helgen har varit fantastisk på alla sätt och vis. I andras ögon kanske den inte har varit något speciell. Men alla ingredienser som jag behöver för att må som allra bäst har funnits med. Och är det inte när man inte ..."