Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 6727
Placering proffs,alla:90
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:15
Placering proffs,Mat och dryck:21
Placering proffs,Sport och fritid:19

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Höstlöpning

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 08:08
"Igår pratade jag om att spring under hösten i P4 Extra, återkommer om det, just nu är det verkligen fantastiskt ute. Visst kan vädret vara lite grått, men alla löv på marken och träden lyser upp med färg. Vilken lycka det var för mina barn att få ..."

Vi är dåliga på vardagsmotion

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 15:21
"VARDAGSMOTION . Jag läser på DN.se om att vi Stockholmare är dåliga på vardagsmotion . Min gissning är att det troligen ser ganska lika ut runt om i landet där människor också har kontorsjobb. Samtidigt så är det enkelt att öka på den vardagliga ..."

Hälsa, här och nu

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 12:28
"HÄLSA . Det finns väl inget tillfälle som man uppskattar att vara frisk som efter en sjukdom? När kroppen lever sitt eget liv, orken är borta och det gör fysiskt ont på olika ställen är inte livet så roligt. Men när molnen skingrar sig, kraften kommer ..."