Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 6987
Placering proffs,alla:91
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:15
Placering proffs,Mat och dryck:21
Placering proffs,Sport och fritid:19

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

P4 Extra med Lotta Bromé

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 12:18
"P4 EXTRA . Igår pratade jag höstlöpning och träningskläder i P4 Extra med Lotta Bromé . Jag nämnde bland annat vikten av reflexer, ni hittar mina favoriter här , klä sig lager på lager, gärna vara lite kall i början av löprundan för att sedan få en skön ..."

Höstlöpning

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 08:08
"Igår pratade jag om att spring under hösten i P4 Extra, återkommer om det, just nu är det verkligen fantastiskt ute. Visst kan vädret vara lite grått, men alla löv på marken och träden lyser upp med färg. Vilken lycka det var för mina barn att få ..."

Vi är dåliga på vardagsmotion

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 15:21
"VARDAGSMOTION . Jag läser på DN.se om att vi Stockholmare är dåliga på vardagsmotion . Min gissning är att det troligen ser ganska lika ut runt om i landet där människor också har kontorsjobb. Samtidigt så är det enkelt att öka på den vardagliga ..."