Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

 

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Brunnsviken runt

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 12:11
"En magisk löpardag. Strålande sol. Spring i benen. Solskydd på huvudet och glittrande vatten vid sidan om mig största delen av rundan. Ett varv runt Brunnsviken och dryga 13 km senare är jag tacksam över vad min kropp klarar av och att jag hade lyxen ..."

Löpning i höst

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 08:23
"Springer du några löpartävlingar i höst? Numera finns allt från folkfest-löpning till unika upplevelser och små eller stora tillställningar. Min löpning i höst är dock rätt traditionell, jag springer Midnattsloppet nästa lördag (och på eftermiddagen ..."

Wrap med rostade grönsaker, getost och avokado

PUBLICERAT: 2015-08-03, kl: 10:47
"Perfekt mat till picknickkorgen eller smidig mat att värma på efter jobbet? Här är recept på en wrap med bulgur, rostade grönsaker i ugn, avokado och getost, ett recept inspirerat från Hemköp. Enkel att göra även om förberedelserna tar lite tid. Men det ..."