Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

 

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Dan före dopparedan – Stockholm marathon 2015

PUBLICERAT: 2015-05-29, kl: 12:14
"Peppen är total, jag ser verkligen fram emot att springa Stockholm marathon 2015 imorgon. Och även om jag är orolig för vädret hoppas jag inte att det kommer stoppa mig. Tillsammans är vi starka, eller hur. Jag och Glenn tillsammans, vi två och resten ..."

Lovisa Burfitt + Helly Hansen = nästa designsamarbete

PUBLICERAT: 2015-05-29, kl: 05:31
"Designsamarbeten blir allt vanligare, det som började som en stor trend inom lågpriskedjorna med limiterade upplagor av stora designers har spridit sig till olika klädsegment, bland annat sport och fritid. Adidas by Stella McCartney var också tidiga med ..."

Två dagar till Stockholm marathon – sista minuten tips

PUBLICERAT: 2015-05-28, kl: 16:18
"Stockholm marathon 2015 – nu är det mindre än två dygn till start. Ihhhh. Jag längtar! – men blir inte särskilt peppad när jag ser väderleksprognosen som varnar för både regn och blåst. Hoppas dock att det inte ska bli så farligt, jag kanske får tänka ..."