Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 10825
Placering proffs,alla:77
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:13
Placering proffs,Mat och dryck:14
Placering proffs,Sport och fritid:20

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

En av fem säger sig lida av ätstörning

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 13:50
"Jag läser i Dagens Nyheters nätupplaga om Rädda Barnens undersökning där 25 000 barn och ungdomar i Sverige har svarat på frågor om sin situation i hemmet och i skolan. Hela 17 procent av tjejerna som svarat uppger att de har haft en ätstörning (!)."

Het yoga med Icebreaker

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 10:51
"Efter det att jag hade lämnat barnen på förskolan fick jag en solig promenad till yogastudion du Calme där ett pressevent för Icebreaker väntade. På du Calme har jag tidigare tränat bikramyoga, men idag fick vi yoga i en ljummen sal, inte 40 grader som ..."

Föreläsning ikväll

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 07:34
"Ikväll är det dags för min föreläsning ”mat, träning, kroppsideal och sociala medier”. Jag är lite pirrig som sig bör när det är dags att föreläsa, men jag ser fram emot en härlig kväll. Jag har packat de sista goodiebagsen och mejlat de anmälda. Har ..."