Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

 

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

bObles – för aktivare barn (och snygga hem)

PUBLICERAT: 2015-08-30, kl: 08:55
"Bobles möbler för barn (och vuxna) blev jag kär i första gången jag fick uppleva dem för några år sedan. Bobles startades av Bolette, arkitekt och nybliven mamma, när hon inte hittade snygga möbler och leksaker till sitt barn skapade hon bObles – och nu ..."

Kräftskiva!

PUBLICERAT: 2015-08-28, kl: 06:54
"Hur härligt och gott är det inte med kräftskiva. Det behöver inte innebära en massa snapsar och bakfylla, nej, det går att göra en skön variant en vardagskväll. Igår hade vi vänner på besök och bjöd på svenska kräftor samt kantarell- och ..."

Tre rätters raw food samt nya Active från Holistic

PUBLICERAT: 2015-08-27, kl: 14:21
"På måndag släpper Holistic sin nya serie Active. Produkter för den medvetna och hälsosamma konsumenten som vill ha ekologiskt, raw food, närproducerat och nyttigt. Det finns allt från hampaprotein och vetegräs till lingonpulver och rödbetsdryck. Till ..."