Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Publiceras av

Terese Alvén

Beskrivning: Jag skriver Sveriges bästa träningsblogg (framröstad i Cosmopolitan)! Jag frilansar som skribent inom träning samt webbredaktör och har arbetat med träning i15 år. Varje vecka inspirerar jag tusentals tjejer och killar till ett hälsosamt liv.

E-post: teresealven@hotmail.com

 

[Välj som favorit!]

Spark i baken - Sveriges bästa träningsblogg

Träning, kost och välbefinnande

Spark i baken är Sveriges bästa träningsblogg. Det är en blogg om träning, kost och välbefinnande skriven av Terese Alvén, utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör.
URL: http://www.sparkibaken.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ut och njut av naturen – videoinlägg

PUBLICERAT: 2015-07-02, kl: 11:36
"Jag ser på Instagram och Facebook att många är ute och njuter av solen idag – med all rätt! Hade nästan glömt att Sverige faktiskt kan vara varmt från tidig morgon till sen kväll, och nästan hela natten med. Vi har sovit med öppet fönster hela denna ..."

Sommarsallad med färskpotatis, mozzarella och zucchini

PUBLICERAT: 2015-07-02, kl: 08:06
"När vi äntligen har några varma sommardagar lockar det med kalla, eller ljumna, sallader till lunch. Enkelt att laga till, nyttigt, och framför allt är det gott och då det finns en massa grönsaker i säsong och fräscha smaksättningar. En uppskattad ..."

Kom i form – med familjen

PUBLICERAT: 2015-07-01, kl: 08:16
"Glenn som är kvar i stan och jobbar ett tag till skickade den här bilden till mig idag, själv befinner jag mig en bra bit från innerstaden just nu som ni vet. I senaste numret av Mitt i Vasastan som precis landat i mina grannars brevlådor bjuder jag på ..."