PROJECTSBYHELENA.COM

Publiceras av

Helena Kruse

Beskrivning: Centerpartis som tillhör den inte längre existerande vänsterfallangen..

[Välj som favorit!]

PROJECTSBYHELENA.COM

VAR ÄR MEDMÄNSKLIGHETEN?

Lobbar för förändrade tongångar inom centern och den borgerliga politiken. Borgarna och inte minst centerpartiet bryr sig allt mindre om den humana agendan - det är överlämnat åt vänstersidan. Fokus på olika metoder för valfrihet som tyvärr istället lett till otydlighet samt en verklighet som inte stämmer överens med den underbara valfrihet och möjlighet att påverka som samtliga partier inom högerblocket mässar om..
URL: http://www.projectsbyhelena.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Aloe Vera

PUBLICERAT: 2011-12-14, kl: 22:37
"Fakta om Aloe Vera. Användandet av Aloe Vera går som en röd tråd genom historien och människor i vitt skilda kutlurer har använt Aloe Vera till husbehov. I moern tid har mycket av kunskapén runt nyttoväxter försvunnit, men nu ökar intresset världen över ..."

föreläsningar om våld i nära relationer

PUBLICERAT: 2011-11-30, kl: 21:31
"JAG FÖRELÄSER OM VÅLD I NÄRA RELATIONER konakt: projectsbyhelena@hotmail.com Följande text är tagen från KVINNOFRIDS LINJEN . OM VÅLD MOT KVINNOR Mäns våld mot kvinnor omfattar alla former av fysiskt, psykiskt och sexuellt våld. Det förekommer i alla ..."

bilbyrå foto kort på beställning

PUBLICERAT: 2011-11-30, kl: 19:48
"BILDBYRÅ - FOTOGRAFERING - KORT PÅ BESTÄLLNING Jag är amatör fotograf men gillar Du mina bilder så spelar det kanske ingen roll.. Vad gäller bildbyrån så kommer din till att börja med endast leverera i mindre skala. Jag har lagt ut en del bilder här på ..."