Säsongsbloggen

Publiceras av

Säsongsbloggen

Beskrivning: På Säsongsbloggen vill vi ge svaret på frågan ”Vad smakar egentligen bäst just nu?”. Vi varvar recept, tips, inspiration och inte minst kunskap om hur säsongvarorna med fördel kan ätas, förvaras och tillagas. På så vis hjälper vi till med variation i matlagningen över hela året. Dessutom är det ju ofta så att när varor är i säsong är de också billigare. Här på bloggen, precis som i våra Hemköpsbutiker, hittar du smakrika varor från olika länder, just när de är som allra bäst. Ofta handlar det om att de är odlade nära Sverige, eller i Sverige, men inte alltid. Svenska äpplen är i säsong under tidig höst, då berättar vi om dem. Citrussäsongen t.ex. inträffar under vintern. Då har frukterna fått solmogna i södra Europa och bjuder på en härlig smak och sötma. När de smakar som bäst vill vi lyfta fram dem.

[Välj som favorit!]

Säsongsbloggen

Om säsongsbloggen

På Säsongsbloggen vill vi ge svaret på frågan ”Vad smakar egentligen bäst just nu?”. Vi varvar tips, inspiration och inte minst kunskap om hur säsongvaror med fördel kan ätas, förvaras och tillagas. Här på bloggen, precis som i våra butiker, hittar du smakrika varor från olika länder, just när de är som allra bäst. Ofta handlar det om att de är odlade nära Sverige, eller i Sverige, men inte alltid. Svenska äpplen är i säsong under tidig höst, då berättar vi om dem. Citrussäsongen t.ex. inträffar under vintern. Då har frukterna fått solmogna i södra Europa och bjuder på en härlig smak och sötma. När de smakar som bäst vill lyfta fram dem. På så vis hjälper vi till med variation i matlagningen över hela året. Dessutom är det ju ofta så att när varor är i säsong är de också billigare. Matglada hälsningar, Hemköp
URL: http://www.sasongsbloggen.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: april, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Äntligen betalat tillbaka!

INDEXERAT: 2014-12-28, kl: 02:16
"Det är ju väldigt skönt när man blir klar med en grej, oavsett vad det är egentligen så är det liksom en sån där lättnadens känsla om man faktiskt blir färdig på riktigt och slipper att noja mer. Här om dagen så betalade jag faktiskt in det sista på ..."

rörmokare på kort varsel

INDEXERAT: 2014-12-28, kl: 02:16
"I sommartorpet har jag nu börjat med att fundera på hur vvs frågan ska lösas. Förmodligen så lutar det emot att få dit ett gäng jourare som ju dyker upp inom nån eller ett par timmar efter att man har ringt dem. Vi har framförallt kollat på hur det ..."

Tålig jacka till bra pris och kvalité.

INDEXERAT: 2014-12-28, kl: 02:16
"Hej Hej, Nu tänkte jag passa på under kafferasten att skriva lite om en sajt som jag tycker om och kan rekommendera för er där hemma. Det hela började med att jag skulle ut och campa med mina kompisar en hel vecka. Till min fasa så upptäckte jag att jag ..."