Säsongsbloggen

Publiceras av

Säsongsbloggen

Beskrivning: På Säsongsbloggen vill vi ge svaret på frågan ”Vad smakar egentligen bäst just nu?”. Vi varvar recept, tips, inspiration och inte minst kunskap om hur säsongvarorna med fördel kan ätas, förvaras och tillagas. På så vis hjälper vi till med variation i matlagningen över hela året. Dessutom är det ju ofta så att när varor är i säsong är de också billigare. Här på bloggen, precis som i våra Hemköpsbutiker, hittar du smakrika varor från olika länder, just när de är som allra bäst. Ofta handlar det om att de är odlade nära Sverige, eller i Sverige, men inte alltid. Svenska äpplen är i säsong under tidig höst, då berättar vi om dem. Citrussäsongen t.ex. inträffar under vintern. Då har frukterna fått solmogna i södra Europa och bjuder på en härlig smak och sötma. När de smakar som bäst vill vi lyfta fram dem.

[Välj som favorit!]

Säsongsbloggen

Om säsongsbloggen

På Säsongsbloggen vill vi ge svaret på frågan ”Vad smakar egentligen bäst just nu?”. Vi varvar tips, inspiration och inte minst kunskap om hur säsongvaror med fördel kan ätas, förvaras och tillagas. Här på bloggen, precis som i våra butiker, hittar du smakrika varor från olika länder, just när de är som allra bäst. Ofta handlar det om att de är odlade nära Sverige, eller i Sverige, men inte alltid. Svenska äpplen är i säsong under tidig höst, då berättar vi om dem. Citrussäsongen t.ex. inträffar under vintern. Då har frukterna fått solmogna i södra Europa och bjuder på en härlig smak och sötma. När de smakar som bäst vill lyfta fram dem. På så vis hjälper vi till med variation i matlagningen över hela året. Dessutom är det ju ofta så att när varor är i säsong är de också billigare. Matglada hälsningar, Hemköp
URL: http://www.sasongsbloggen.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: april, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det ena och det andra

INDEXERAT: 2013-05-17, kl: 19:18
"Hos sidan smslån.nu kan du kolla in både det ena och det andra angående snabblån och sms lån. Jag kan tycka att det är ett bra initiativ att starta en objektiv sida i syfte att lära folk om sms lån och vad det är för något. Eftersom det finns så himla ..."

Sånt skräp

INDEXERAT: 2013-03-19, kl: 19:30
"Jag är verkligen hjärtligt trött på Aftonbladet för det känns som att det bara blir värre och värre skräp därinne ju mer tiden går. Jag har tänkt på att inte vara fördomsfull bara för att det är en kvällstidning men med tanke på hur utvecklingen ser ut ..."

Var ute och surfade efter present

INDEXERAT: 2013-03-08, kl: 19:43
"Eftersom att min mamma ganska snart kommer att fylla år så bestämde jag mig för att ge mig ut på nätet för att försöka hitta någon typ av present så hittade jag en sajt som heter sci fi shoppen. Det är enligt mej den bästa sidan någonsin om man vill ..."