Anna-Maria Lacatus - Fitness Lifestyle

Publiceras av

Anna-Maria Lacatus - Fitness Lifestyle

Beskrivning: Är en glad tjej som älskar allt som har med träning och göra, tävlar i Bodyfitness . Mitt bloggande handlar mycket om tankar och funderingar kring kost/träning, shopping och livet i allmänhet! Träningen är idag är en del av mitt liv, och jag tror att jag idag skulle ha svårt att leva utan den. Så här kommer ni få följa mig och mina äventyr, mina planer , mål och satsningar

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Anna-Maria Lacatus - Fitness Lifestyle

Fitness Lifestyle

Är en glad tjej som älskar allt som har med träning och göra, tävlar i Bodyfitness . Mitt bloggande handlar mycket om tankar och funderingar kring kost/träning, shopping och livet i allmänhet! Träningen är idag är en del av mitt liv, och jag tror att jag idag skulle ha svårt att leva utan den. Så här kommer ni få följa mig och mina äventyr, mina planer , mål och satsningar…
URL: http://annamarialacatus.myshowroom.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Hej världen!

PUBLICERAT: 2013-11-20, kl: 09:43
"Hej och välkommen till Myshowroom och din första blogg här. Nu är du redo att börja designa din blogg, det gör du i din kontrollpanel. Du hittar svaren på de vanligaste frågorna i vår FAQ , finner du inte ditt svar där så tveka inte att kontakta oss på ..."

Aftonbladet

PUBLICERAT: 2012-02-23, kl: 09:46
"Igår sändes Efterlyst på 3:an! Tänkte vidarebefodrar klippet samt en artikel från Aftonblade t igår… Här kommer artikeln från Aftonbladet http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14414937.ab Samt video-klippet ..."

Brist på vanlig mänsklig moral!

PUBLICERAT: 2011-11-27, kl: 19:08
"Fy fan vad uppröd jag är… Såg ett video klipp på Aftonbladets hemsida, där en kille slår ner en äldre man – och skrattar!! Det gör verkligen ont i hjärtat att se detta videoklipp!! vad är det för fel på människor???"