Skapligt Enkelt

Publiceras av

Git Lindqvist

Beskrivning: Lärare, mamma, pysslare

E-post: git.lindqvist@gmail.com

[Välj som favorit!]

Skapligt Enkelt

Kreativa tips för stora och små

Hej och välkomna till Skapligt Enkelt. Här kan du få tips och idéer till pyssel som man kan göra hemma, eller i barngrupper. Som namnet säger är tipsen skapligt enkla. Här hittar du också enkla recept, virkmönster, tips till kalaset mm. Eftersom matte ligger mig varmt om hjärtat finns det också en hel del tips på hur man kan leka matte.
URL: http://skapligtenkelt.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 1997
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Annorlunda grattiskort

PUBLICERAT: 2015-01-25, kl: 11:27
"Gissa om man blir överraskad när man öppnar kuvertet och bara ser en snörstump. När man sen drar i snöret kommer grattishälsningen fram! Klipp ut bokstäver i papper i olika färger. Det är bra om pappret är lite kraftigare än vanligt ritpapper, då håller ..."

I mitt huvud

PUBLICERAT: 2015-01-18, kl: 13:48
"I Lovalis huvud. Den här bilduppgiften gjorde jag tillsammans med mina fjärdeklassare. Målet var att eleverna skulle göra en bild som uttryckte deras tankar. De fick börja med att rita ett självporträtt, som de färglade med färgpennor. När de var nöjda ..."

Tävling

PUBLICERAT: 2015-01-12, kl: 21:32
"Nu tycker jag att det är dags för en ny tävling! För att vara med och tävla om fyra virkade bakverk i rosa/lila nyanser behöver du svara på följande fråga: Vilket av följande inlägg hade överlägset flest visningar fram slutet av 2014? Lövräv Rosor av ..."