Skapligt Enkelt

Publiceras av

Git Lindqvist

Beskrivning: Lärare, mamma, pysslare

E-post: git.lindqvist@gmail.com

[Välj som favorit!]

Skapligt Enkelt

Kreativa tips för stora och små

Hej och välkomna till Skapligt Enkelt. Här kan du få tips och idéer till pyssel som man kan göra hemma, eller i barngrupper. Som namnet säger är tipsen skapligt enkla. Här hittar du också enkla recept, virkmönster, tips till kalaset mm. Eftersom matte ligger mig varmt om hjärtat finns det också en hel del tips på hur man kan leka matte.
URL: http://skapligtenkelt.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 1997
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Väv på en kartongbit

PUBLICERAT: 2014-09-15, kl: 06:35
"Man behöver inte några dyra saker för att väva. En bit kartong från en gammal låda räcker alldeles utmärkt. Klipp ut en rektangulär bit ur kartongen. Hur stor den ska vara beror på vad det är du vill väva, men 30 - 40 cm lång brukar vara lagom. Vik upp ..."

Kompisarmband på cirkel

PUBLICERAT: 2014-09-08, kl: 06:38
"Jag fick ett tips om ett sätt att göra kompisarmband, som jag inte sett förut. Beskrivningen var på engelska och finns här . När man gör kompisarmbanden (eller snodden, som man ju kan använda till vad man vill...) använder man en cirkel av kartong. Rita ..."

Skapligt Enkelt på Facebook

PUBLICERAT: 2014-09-07, kl: 17:07
"Vet du om att Skapligt Enkelt har en Facebooksida? Där kan du diskutera och tipsa andra och få de senaste uppdateringarna. Ibland är det till och med så att det kommer en liten förhandstitt på pyssel som ännu inte är utlagda på bloggen. Inlägg av ..."