Skapligt Enkelt

Publiceras av

Git Lindqvist

Beskrivning: Lärare, mamma, pysslare

E-post: git.lindqvist@gmail.com

[Välj som favorit!]

Skapligt Enkelt

Kreativa tips för stora och små

Hej och välkomna till Skapligt Enkelt. Här kan du få tips och idéer till pyssel som man kan göra hemma, eller i barngrupper. Som namnet säger är tipsen skapligt enkla. Här hittar du också enkla recept, virkmönster, tips till kalaset mm. Eftersom matte ligger mig varmt om hjärtat finns det också en hel del tips på hur man kan leka matte.
URL: http://skapligtenkelt.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 1997
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tomtesticka

PUBLICERAT: 2015-11-29, kl: 07:13
"Detta är ett riktigt litet pytte-pyssel! Du behöver: Tandpetare Röd och vit färg. (Nagellack går bra!) Svart och röd penna Doppa änden av en tandpetare i röd färg. Rita ögon och mun med pennorna. Sätt lite vitt på luvspetsen och lilltomten är klar."

Adventskalender

PUBLICERAT: 2015-11-21, kl: 10:26
"Min pappa fick en idé! Han ville göra en adventskalender till ålderdomshemmet där hans pappa, min farfar, bor. Jag frågade mina elever i årskurs 5 om de ville hjälpa till med framsidan till 24 kuvert. Det ville de gärna. I kuverten kommer det sedan att ..."

Pepparkaksetiketter

PUBLICERAT: 2015-11-08, kl: 07:52
"Farmors gamla pepparkaksformar har alltid varit speciella för mig. Tyvärr blir de inte använda så ofta sedan barnen blivit lite större och inte efterfrågar pepparkaksbak längre. Men det finns ju andra användningsområden! Jag plockade fram formarna och ..."