Skapligt Enkelt

Publiceras av

Git Lindqvist

Beskrivning: Lärare, mamma, pysslare

E-post: git.lindqvist@gmail.com

[Välj som favorit!]

Skapligt Enkelt

Kreativa tips för stora och små

Hej och välkomna till Skapligt Enkelt. Här kan du få tips och idéer till pyssel som man kan göra hemma, eller i barngrupper. Som namnet säger är tipsen skapligt enkla. Här hittar du också enkla recept, virkmönster, tips till kalaset mm. Eftersom matte ligger mig varmt om hjärtat finns det också en hel del tips på hur man kan leka matte.
URL: http://skapligtenkelt.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 1997
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Hus och hem:39

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tärnings-gubbar

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 15:53
"Det här var kul! Det tyckte både jag och dottern! Vi gjorde först ett schema med olika huvudformer, öron näsor ögon etc. Bara det var riktigt kul. Sedan var det dags att börja rita. Vi slog med tärningen. Siffran tärningen visade talade om vilken ..."

Fredsduva

PUBLICERAT: 2014-10-13, kl: 08:24
"Om det är någon som inte förstått det än, så gillar jag att pyssla med papptallrikar! Idén till den här duvan hittade jag här , men gjorde naturligtvis min egen variant. Till en duva behövs en papptallrik. Duvans delar är inritade på bilden nedan. Jag ..."

Småvimplar

PUBLICERAT: 2014-10-06, kl: 21:05
"Glitter och bling kan man aldrig få för mycket av! Med små glittriga vimplar piffar du lätt upp en present. 1. Klipp små rektanglar ur papper. Mina är ca 5x2 cm. 2. Vik rektanglarna på mitten. Sätt lim på ena halvan och limma ihop runt ett snöre. 3."