Skapligt Enkelt

Publiceras av

Git Lindqvist

Beskrivning: Lärare, mamma, pysslare

E-post: git.lindqvist@gmail.com

[Välj som favorit!]

Skapligt Enkelt

Kreativa tips för stora och små

Hej och välkomna till Skapligt Enkelt. Här kan du få tips och idéer till pyssel som man kan göra hemma, eller i barngrupper. Som namnet säger är tipsen skapligt enkla. Här hittar du också enkla recept, virkmönster, tips till kalaset mm. Eftersom matte ligger mig varmt om hjärtat finns det också en hel del tips på hur man kan leka matte.
URL: http://skapligtenkelt.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 1997
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Cirkelkort

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 20:03
"Tänk att enkla cirklar kan vara så dekorativa. Mycket svårare än såhär behöver det inte vara att tillverka egna kort, som säkerligen uppskattas av mottagaren. Jag använde ett glas och en tejprulle som mall. Med dem ritade jag cirklar på olika mönstrade ..."

Sommartävling

PUBLICERAT: 2014-07-18, kl: 09:33
"Nu var det länge sedan jag hade en tävling på Skapligt Enkelt, så nu kör vi ingen! Det här cykelsadelskyddet finns med som bild till virkbeskrivningen , men det har aldrig blivit suttit på! (Skyddet passar allra bäst till en "bullig", ganska bred modell ..."

Jag har inget att göra!

PUBLICERAT: 2014-07-13, kl: 09:31
"Så kom då de regniga sommardagarna, då man kan krypa inomhus och pyssla med lite annat än det man gör i solsken. Det brukar inte dröja så länge förrän barnen börjar bli lite rastlösa och vill ha något att göra. Japp, det är nyttigt att ha tråkigt och ..."