Skapligt Enkelt

Publiceras av

Git Lindqvist

Beskrivning: Lärare, mamma, pysslare

E-post: git.lindqvist@gmail.com

[Välj som favorit!]

Skapligt Enkelt

Kreativa tips för stora och små

Hej och välkomna till Skapligt Enkelt. Här kan du få tips och idéer till pyssel som man kan göra hemma, eller i barngrupper. Som namnet säger är tipsen skapligt enkla. Här hittar du också enkla recept, virkmönster, tips till kalaset mm. Eftersom matte ligger mig varmt om hjärtat finns det också en hel del tips på hur man kan leka matte.
URL: http://skapligtenkelt.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 1997
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Filtmonster

PUBLICERAT: 2014-04-21, kl: 08:12
"Filtmonster hör inte till den läskiga sorten. Man blir liksom bekant med dem, medan man skapar dem. Hur de ser ut, det kan man aldrig veta. Det blir som det blir... Du behöver: Filt i olika färger Skakögon, knappar eller annat som du tycker passar till ..."

Skapligt Enkelt på Facebook

PUBLICERAT: 2014-04-19, kl: 17:18
"Du vet väl om att Skapligt Enkelt finns på Facebook också? https://www.facebook.com/skapligtenkelt Där kan du få tips om sådant som jag ännu inte hunnit lägga ut på bloggen. Du kan diskutera och tipsa andra och få de senaste uppdateringarna. Ibland är ..."

Onomatopoetiskt

PUBLICERAT: 2014-04-14, kl: 10:00
"Onomatopoetiskt är ett krångligt ord, som kan vara kul att kunna. Det betyder att ett ord är ljudhärmande. Det heter som det låter: Pang! Krash! Swisch! eller burr, gäsp och slafs... Vill man förstärka orden ytterligare kan man göra det med hjälp av ..."