Skapligt Enkelt

Publiceras av

Git Lindqvist

Beskrivning: Lärare, mamma, pysslare

E-post: git.lindqvist@gmail.com

[Välj som favorit!]

Skapligt Enkelt

Kreativa tips för stora och små

Hej och välkomna till Skapligt Enkelt. Här kan du få tips och idéer till pyssel som man kan göra hemma, eller i barngrupper. Som namnet säger är tipsen skapligt enkla. Här hittar du också enkla recept, virkmönster, tips till kalaset mm. Eftersom matte ligger mig varmt om hjärtat finns det också en hel del tips på hur man kan leka matte.
URL: http://skapligtenkelt.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 1997
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jeanshjärtan

PUBLICERAT: 2014-11-20, kl: 21:00
"Jag hade lite avlagda jeans och fina band i gömmorna. Det fick bli grunden till de här julhjärtana. Jag klippte två lika hjärtan ur jeans. Sedan sydde jag fast olika band, tyger och spetsar på hjärtana. Jag tyckte att det blev finast med små sicksack ..."

Tredjedelsängel

PUBLICERAT: 2014-11-17, kl: 20:33
"  Så här söta änglar kan man göra om man har koll på sina tredjedelar. Börja med att rita upp en cirkel på ett vitt papper. Använd en passare eller rita av något runt. Klipp ut cirkel med en mönstersax. Dela cirkeln i tredjedelar. Försök att göra dem så ..."

Julkortsvantar

PUBLICERAT: 2014-11-10, kl: 06:50
"Här kommer ett tips på ett annorlunda sätt att göra sina julkort. Låt barnen vara med och dekorera och sätta sin prägel på korten! Använd ditt barns hand som mall och rita av den på ett kraftigt papper. Rita lite runt om, så att det får formen som en ..."