Skapligt Enkelt

Publiceras av

Git Lindqvist

Beskrivning: Lärare, mamma, pysslare

E-post: git.lindqvist@gmail.com

[Välj som favorit!]

Skapligt Enkelt

Kreativa tips för stora och små

Hej och välkomna till Skapligt Enkelt. Här kan du få tips och idéer till pyssel som man kan göra hemma, eller i barngrupper. Som namnet säger är tipsen skapligt enkla. Här hittar du också enkla recept, virkmönster, tips till kalaset mm. Eftersom matte ligger mig varmt om hjärtat finns det också en hel del tips på hur man kan leka matte.
URL: http://skapligtenkelt.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 1997
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tusenfoting

PUBLICERAT: 2014-08-25, kl: 06:44
"Det kanske inte blir tusen fötter, men ganska många i alla fall! Den här typen av pyssel tilltalar mig: - billigt material som man ofta har hemma eller tillgång till i barngruppen. - barnen får möjlighet att designa själva både vad gäller färg och form."

Flaskskepp

PUBLICERAT: 2014-08-18, kl: 07:00
"Jag minns fortfarande första gången jag fick se ett flaskskepp. Jag var fascinerad över detaljerna och jag kunde inte alls förstå hur de fått in skeppet i flaskan. Att bygga riktiga flaskskepp är stor konst, men ett lite enklare av papper kan vi få ..."

Bubbelgum!

PUBLICERAT: 2014-08-11, kl: 07:03
"Vem vill inte kunna blåsa stora häftiga bubblor med ett bubbelgum? Med en vattenballong kan man i alla fall låtsas. Man kan göra i princip vilken figur man vill. Det kan bli en stor variation, men det kan också vara häftigt med 20 bubbelgumsblåsande ..."