Idépappan

Publiceras av

Hans Eric Melin

Beskrivning: Idérik pappa

Ort: Göteborg

Mina favoritbloggar:

> As Good as it gets
Motivering: Med lättsamma, tänkvärda och underhållande kommentarer bryggar As Good as it gets på ett strålande vis tiden mellan vardagens hårda utmaningar.

[Välj som favorit!]

Idépappan

Mot det perfekta föräldrarskapet

Föräldrarskapet är långt i från fulländat. Varje dag finns något nytt att utveckla för att göra livet med barn bättre. Här finns några av de idéerna.
URL: http://idepappan.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Göteborg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Abbes pappa
> Christian Davén

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ingen Astrid i år heller

PUBLICERAT: 2009-10-08, kl: 13:33
"Herta Müller blev det som i år kasserade in 10 miljoner och ett pris ur kungens hand. Äntligen! Välförtjänt! Äh. Skoja bara. Vem är hon? Varför får inte Astrid Lindgren priset? Postumt. Det tycker i alla fall Aftonbladets läsare. Själv tycker jag att ..."

Låna böcker på stranden

PUBLICERAT: 2009-07-02, kl: 07:40
"I Göteborg har bokbussarna fått indragen semester och står nu vid badplatserna i Askim och Delsjön. Vi vill vara där folk rör på sig, säger man. Känns rimligt. Även om personalen tycker att det går trögt så hoppas jag att de håller i. Bl a kör de ..."

NEJ kan alltid bli JA

PUBLICERAT: 2009-07-01, kl: 09:17
"I Kungsladugård i Göteborg vill Familjebostäder att man plockar ner en studsmatta för att grannarna störs. Barnen är naturligtvis ledsna för det. Men uppenbarligen är grannarna ledsnast. Eftersom det är de som får som de vill. Sorgligt! Jag är så trött ..."