(HELENA PALENA: Rosenbönor

Publiceras av

HELENA PALENA

Beskrivning: Gillar att måla, skriva, fota, virka, sticka, laga mat, baka i bakstuga, ta hand om barn. Gillar att tycka om dittan och dattan! Var och en sin egen redaktör!

E-post: parnassen33@hotmail.com

Mina favoritbloggar:

> @ggelito
Motivering: Kul brutta med roliga inlägg! Nästan snudd på knäppt ibland! Ha, ha, ha..... va´kul! Ta en tripp till henne!
> Alter Ego Resonerar
Motivering: Alter Ego har skaffat egen domän! Det gör hon rätt i - bra tjejer ska ha bra verktyg. Den här kvinnan är proffs på cyberrymden! Kvinnor kan också! Känns tryggt att hon finns!
> divage
Motivering: Divage är ett sånt härligt namn! En bloggerska som tänker själv. Cynisk och ironisk på ett bra sätt.
> Ett år på folkhögskola
Motivering: Här har vi en kvinna som har alla djur hemma som tänkas kan! Skriver i en annan tonart än dom flesta som tycks sjunga i samma kör. Vill ni ny ha nya perspektiv på tillvaron? Läs Exonymia!
> imsevimseblogg
Motivering: Alltid kul att gå in på Imses sida. En modern tant kallar hon sig. Hon skriver kul om allt som händer i tillvaron. Bara grisen gör ju att man vill ha henne som favorit.
> Katrins Biologgeria
Motivering: Doktor i Biologi som nu fått forskningspengar. Hennes motto är: Allt är möjligt!
> Lever livet idag och inte i går
Motivering: En kvinna som kommer ifrån en villande mo nära mig! Gillar att vara på sin kolonilott och dona med sina blommor!
> Livsglimtar
Motivering: En frände - vi kokar pölsa och donar med blommor och annat lite hipp som happ. Dessutom delar vi på en blodgrupp och en födelsedag. Kul! Vi får ta del av skira och ljuva beskrivningar från hennes liv.
> Madonnan
Motivering: Behaglig läsning hos en behaglig kvinna! Passar att heta Madonna. Så har vi samma stjärntecken också! Bara det! Plus att hon bor i Stockholm!
> Mitt livs bibliotek
Motivering: Ser cool ut på bilden i sina glasögon. Därför blir han favorit hos mig. Nä, inte bara för det. Han skriver bra och lägger ut fina bilder också. Mest på Smilla och Lilla Frun och lite på övriga världen!
> Nuttes funderingar
Motivering: Nutte Menuette kallar henne Nutte-Nett numera. Hon är kul och funderar själv. Har ett eget tänk och är ingen dussinmänniska. Skiter i topplistor och kör sitt eget lopp! Vinner i längden!
> Offer jag? Vad snackar du om?
Motivering: Sirpa Hotti - vilket underbart författarnamn! Men nu råkar människan heta det på riktigt. Desto bättre! Hon skriver om sig och sina barn varav en har downs syndrom.
> Oral Ventilation (nej tangenterna glöder)
Motivering: Gillar tanter som vet var skåpet ska stå! Här har vi en som dessutom är en hejare på datorer och internetvärlden. Kära nån´va´bra att du finns och delar med dig av dina kunskaper! Tack för det!
> Politikerbloggen
Motivering: Tuff kille Niklas! Hoppas han kommer med något braskande.
> Skrivarcoachen
Motivering: Kul med en coach som kan hjälpa en att skriva! Spännande Ann!. Ska snoka på din blogg ibland!
> Små tankar kring musik
Motivering: En ung och kunnig man som tycker om musik, fåglar och växter måste man ju bara ha i sin fatabur! Jag menar - såna kanske inte växer på trän!
> Tealogen: Kåta präster kryper till korset!
Motivering: Modiga kvinnor som vågar gå emot den rådande ordningen. Kvinnan måste upp i samma dimension som mannen på alla plan i universum. Helt klart!
> the real mymlan
Motivering: Otroligt finurliga funderingar om media mest. Men även om annat!
> ZOL Kommunikation
Motivering: Genom denna ZOL-kvinna får vi lära oss om hur japanerna lever. Mycket intressant! Säger bara japanernas vurm för körsbärsträdet och dess blomning.

[Välj som favorit!]

(HELENA PALENA: Rosenbönor

Breda Blicken

Här anlägger jag ett jätteperspektiv på tillvaron! VAR OCH EN SIN EGEN REDAKTÖR och UTGIVARE!
URL: http://parnassen.wordpress.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4131
Placering privata,alla:183
Placering privata,Föräldraskap och barn:52
Placering privata,Journalister och media:11
Placering privata,Mat och dryck:37
13 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
>
> antonia b
> Badaren
> Bagerskan Helena
> Birgitta Alvskogen
> Dizzy Miss Lizzy
> Gud Innan
> Imse Vimse
> Maggis
> Magnus
> Marcus
> menuette
> Sirpa Hotti

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Turkiet & Saudi går in i Syrien! Det börjar osa svavel! Nu brakar Nato ihop!

PUBLICERAT: 2016-02-05, kl: 12:43
"Nu ska jag berätta något för er av stort intresse och som kan leda till mycket allvarliga internationella problem, skriver Lasse i detta inlägg. Syrien Mängder av nya flyktingar kommer nu över till Turkiet från Syrien – det är nu Sunnimuslimer som flyr ..."

BDI sjunker! Rederier går omkull! En indikator på att det är helt galet med världens ekonomi

PUBLICERAT: 2016-02-01, kl: 13:14
"Frakttrafiken på haven har gått ner. Illa! Mycket illa! Lite sjöfart betyder liten handel, vilket betyder att ekonomierna håller sakta på att gå ner och man brukar säga att BDI indikerar vart börserna går inom 4 – 6 månader. Då vet ni det! , skriver ..."

Folkets Demonstration på Norrmalmstorg! Som vanligt gav fulmedia fel bild!

PUBLICERAT: 2016-01-31, kl: 13:00
"Den 30 januari 2016 hölls Folkets demonstration för fjärde gången i Sverige, den här gången på Norrmalmstorg i Stockholm. Gammelmedia har givit en felaktig bild av läget. De fokuserar på ett polisingripande efter den mycket fredliga manifestationen ett ..."