Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2436
Placering privata,alla:307
Placering privata,Mat och dryck:55

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fed up

PUBLICERAT: 2014-09-17, kl: 12:13
"Fed up dokummentären har ännu inte släppts i Sverige men kommer garanterat att göra det senare iår. Alla dessa hälsolarm går ju hela tiden i vågor och det börjar väl snart kanske bli dags att lyfta fram sockret främst igen efter att det fått stå i ..."

Räksoppa

PUBLICERAT: 2014-09-15, kl: 21:04
"Ny vecka och nya marträtter. Uppfann inte direkt hjulet idag men gött vart det! Klockan ringde sex i morse och dra mig baklänges vad trötta vi var allesammans, men man kommer igång ganska snabbt och det är skönt att sparka igång veckan ändå."

Späckade biffar i smakrik brunsås

PUBLICERAT: 2014-09-11, kl: 23:20
"Det är ju inte mycket som går upp emot en riktigt god brunsås eller en god hemmagjord biff. Just kombinationen av dessa två bildar en rätt som jag utan tvekan skulle kunna äta varje dag i veckan! Apropå varje dag i veckan så lagar vi mat varje dag i ..."