Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2306
Placering privata,alla:308
Placering privata,Mat och dryck:56

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Senaste från Jimps Grill

PUBLICERAT: 2014-09-02, kl: 23:11
"Ibland känner man för att käka en viss sorts mat. Den här dagen kände jag verkligen för att käka ett gott kött med feta och smakrika tillbehör. Så vad gjorde jag då åt saken, jo jag lagade till det såklart :) Senapsåsen är ljuvlig och passar jättebra ..."

Senaste från Jimps Grill

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 22:24
"God kväll på er! Det blev en speciell middag här hemma idag, inte bara för att maten var ljuvligt god utan framförallt för att den lagades på min egentillverkade trärök! Jag har ju haft ett litet hobbyprojekt på g nere i garaget där jag byggt om en ..."

Halstrad torskrygg med bönsallad

PUBLICERAT: 2014-08-31, kl: 22:59
"Kött är ju helt underbart att grilla i alla dess former, men det är ju faktiskt fisk också! Jag har ju tidigare pratat litegrann om köttdebatten som är aktuell just nu där vi människor konsumerar mer och mer kött vilket inte är jättebra för miljön osv ..."