Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2778
Placering privata,alla:283
Placering privata,Mat och dryck:54

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Blomkåls & skinkgratäng

PUBLICERAT: 2014-10-29, kl: 20:42
"Idag har vi haft en höstträdgårdsdag här hemma där vi plockat undan alla sommargrejer och även krattat löv osv. Jag måste säga att det högg till i hjärtat när jag övervintrade gasolgrillen! Klotgrillen används en del även på vintern och har fått inta ..."

Dagens höjdpunkt i höstmörkret

PUBLICERAT: 2014-10-28, kl: 21:51
"Det här är Lchf-husman för mig, smörstekt vitkål med mustig köttfärssås. Allt eftersom höstkänslan drabbar oss så faller sig sån här mat ganska naturlig, iaf hos mig. Det är skönt att stå inne framför spisen i ett upplyst kök när det är helt becksvart ..."

Kyckling & currygryta

PUBLICERAT: 2014-10-27, kl: 22:18
"Jag är verkligen svag för gul curry och det har jag varit ända sedan jag var liten. En underbar krydda som såklart går hand i hand med kyckling men också mycket annat. Förra veckan gjorde jag denna gryta och jag ville ha den robust med stora detaljer ..."