Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2906
Placering privata,alla:285
Placering privata,Mat och dryck:58

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Senaste från JimpsGrill

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 20:58
"Idag har vi haft barnkalas här hemma för våran lilla Vincent och alla hans glada grabbar i klassen. Minst sagt fullt ös! Efter det drog vi iväg och kikade på en handbollsmatch för att sedan fortsätta hem och grilla kyckling. Så denna helg avrundas helt ..."

Sockerdebatt i SVT

PUBLICERAT: 2014-10-16, kl: 23:18
"Sitter just nu och varvar ner i soffan efter en skönt innebandypass med arbetskompisarna! Slog precis på SVT och kom precis in i debatt där dem lämpligt nog pratar om socker och barn. Det är ju en debatt som engagerar minst sagt! Det är ju faktiskt ..."

Premiär på LotusGrillen

PUBLICERAT: 2014-10-14, kl: 21:09
"I Söndags var det dags att sparka liv i Lotusgrillen för första gången! Jag har mött stort intresse angående grillen, inte minst på sociala medier. I dagens inlägg tänkte jag visa hur den tänds och såklart vad vi lagade för något på den! Första ..."