Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2720
Placering privata,alla:218
Placering privata,Mat och dryck:45

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fräsch Kycklinggryta

PUBLICERAT: 2015-10-20, kl: 22:37
"Idag ska jag dela med mig av en rätt som överträffade mina förväntningar när den väl hamnade på tallriken och smakades av. En tråkig vardag med kycklinggryta på menyn låter inte jättesexigt och jag var inte på mitt bästa matlagningshumör heller måste ..."

Lax & musselsoppa

PUBLICERAT: 2015-10-07, kl: 23:33
"God kväll gott folk! Jag hoppas det är bra med er och att ni äter gott på kvällarna nu när höstmörkret tilltar för varje dag. Vi har haft hösttema på våran mat denna veckan med puttrande grytor på spisen varje kväll, eller vad sägs om chili con carne, ..."

Köttfärssoppa & saftigt bröd

PUBLICERAT: 2015-09-25, kl: 16:25
"Goddag. Idag tänkte jag skriva några rader om soppan och brödet som jag postade på instagram förra veckan. En middag med höstkänsla som jag starkt kan rekommendera i dubbel bemärkelse... Köttfärssoppa 6 - 8 port: 600 g köttfärs 1 stor gul lök 1 st stor ..."