Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

 

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3122
Placering privata,alla:269
Placering privata,Mat och dryck:55

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Crock pot debut

PUBLICERAT: 2015-03-27, kl: 12:30
"Igår grillade jag burgare som jag serverade i vitkålsblad istället för det traditionella isbergsbladet. Mera smak och mera krisp, fungerade superbra! Övriga tillbehör är ost, bacon, lök och crockpot tillagad grönsaksröra. Grönsaksröran passar bra som ..."

Zucchinipasta med svampsås

PUBLICERAT: 2015-03-24, kl: 09:53
"Idag är jag ledig och solen skiner ute, underbart! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men jag har mina små aningar, det blir lite nytta och såklart grillning på eftermiddagen! I helgen har jag och Camilla varit bortresta och haft det skoj! Vi ..."

Nytt inlägg på Jimps Grill

PUBLICERAT: 2015-03-12, kl: 12:05
"Nu börjar grillsäsongen dra igång på allvar och det betyder ökad aktivitet på Jimps Grill. Just nu hittar ni ett rykande färskt inlägg bland annat innehållande recept på en grym barbequesås! Klicka in här för att kika på det ..."