Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3030
Placering privata,alla:281
Placering privata,Mat och dryck:54

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vegetarisk Fänkålssoppa

PUBLICERAT: 2015-01-26, kl: 21:38
"Jag är väl kanske inte känd för att vara en vegetarian, med all rätt dessutom! Jag älskar ju allt som har med kött att göra faktiskt men det ena utesluter inte det andra, så visst kan jag äta vegetarisk. Faktum är att vi har faktiskt ätit vegetarisk mat ..."

Livsmedelsverkets kostråd

PUBLICERAT: 2015-01-22, kl: 00:11
"Ja dem har ju åtminstone slopat sitt gamla råd om 6-8 skivor bröd om dagen, men frågan om nya rekommendationen att äta mer fullkornsbröd egentligen är så mycket bättre?! Jag vet inte hur lång tid det det kommer ta innan Livsmedelsverket kommer att ..."

Grymmaste lchf-pizzan

PUBLICERAT: 2015-01-21, kl: 00:03
"Många av er såg denna pizzan på Instagram igår och vi fick direkt frågor hur vi gjorde degen. Det är inte så konstigt eftersom det florerar massor av recept på pizzadeg överallt. Vi har gjort många pizzor genom åren, en del väldigt bra och en del mindre ..."