Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

 

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1613
Placering privata,alla:313
Placering privata,Mat och dryck:66

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Mustig chili con carne

PUBLICERAT: 2015-08-19, kl: 16:19
"Jag har mestadels skrivit på Jimpsgrill nu under sommaren men nu tänkte jag sticka in med ett inlägg här! Hur har sommaren varit för er? Är ni nöjda med eran matsommar eller är det dags att ta sig i kragen nu när hösten snart står för dörren? Våran ..."

Våran helg

PUBLICERAT: 2015-08-10, kl: 23:36
"Vilken helg vi har haft! Våran första lediga helg tillsammans efter semestern och vi gick verkligen all in. Redan efter jobbet i fredags packade vi det mest behövande och drog iväg med husbilen. Hela helgen var vi på rull och parkerade hemma igår.Vi ..."

Senaste på JimpsGrill: Killer Currysås

PUBLICERAT: 2015-07-21, kl: 00:02
"Åter hemma efter tre veckor i husbil så finns det ju lite att pyssla med hemma kan man lugnt säga! Det som främst kräver kärlek är trädgården som blommat över delux. Gräs, buskar, häck, träd, rabatter, land och diverse övrigt krävde tre tuffa dagars ..."