Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3297
Placering privata,alla:196
Placering privata,Mat och dryck:39

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det här är litegrann jag på en tallrik

PUBLICERAT: 2016-02-08, kl: 22:40
"Enkelt, gott och smakrikt. Man ska inte krångla till det i onödan utan använd dig av bra råvaror och kombinera ihop dessa så blir slutresultatet alltid bra. Krångla till maten det kan man överlåta till dem som är professionella :) Använd gärna en ..."

Stekt strömming!

PUBLICERAT: 2016-01-31, kl: 22:28
"Idag tänkte jag dela med mig av en rätt som ligger mig väldigt varmt om hjärtat! Som ni alla vet så är jag en riktig fiskälskare och den här fiskrätten är ett starkt barndomsminne för mig. Min mamma lagar jättegod strömming och knepet bakom dessa är att ..."

Julbordstips på Instagram & Facebook

PUBLICERAT: 2015-12-12, kl: 11:50
"Ni har väl inte missat att jag har dragit igång ett julbordstips-tema på sociala medierna Instagram & Facebook ? Jag delar dagligen med mig av olika tips till julbordet ända fram till självaste julafton. Självklart finns det recept kopplat till tipsen!"