Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

 

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1608
Placering privata,alla:324
Placering privata,Mat och dryck:71

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Husbilsliv

PUBLICERAT: 2015-06-26, kl: 08:55
"God morgon! Nu har jag nyss vaknat, Camilla är ute och morgontränar och snart är det min tur. Ungarna sover fortfarande och solen skiner utanför bilen. Vi har inte till hundra procent kommit in i semesterlunken, men vi är medvetna om att vi måste tagga ..."

Sashimi

PUBLICERAT: 2015-06-08, kl: 23:27
"Tjenare tjenare. Sashimi tänkte jag skriva litegrann om idag och ni ska inte tro att jag är någon slags sashimi-expert, inte alls men det är nog en av dem rätter jag uppskattar mest att äta faktiskt! Undra hur många gånger jag har sagt just dem orden ..."

Grillning för mig är lchf

PUBLICERAT: 2015-06-04, kl: 23:47
"Just nu uppdaterar jag inte så ofta som jag skulle vilja göra här inne på jimpslchf . Min passion till grillning är så stark så att jag fokuserar mestadels på uppdateringar inne på jimpsgrill just nu och det är ni alla säkert redan medvetna om. Jag ..."