Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

 

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2048
Placering privata,alla:274
Placering privata,Mat och dryck:66

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Senaste på JimpsGrill: Killer Currysås

PUBLICERAT: 2015-07-21, kl: 00:02
"Åter hemma efter tre veckor i husbil så finns det ju lite att pyssla med hemma kan man lugnt säga! Det som främst kräver kärlek är trädgården som blommat över delux. Gräs, buskar, häck, träd, rabatter, land och diverse övrigt krävde tre tuffa dagars ..."

Semester

PUBLICERAT: 2015-07-02, kl: 23:31
"Är ni nyfikna på vad vi har pysslat med den inledande delen av semestern så tycker jag att ni ska klicka in på http://jimpsgrill.blogspot.com/ där jag skrivit och fortsatt kommer att skriva om vårat semesteräventyr med husbilen och dess grillningar!"

Husbilsliv

PUBLICERAT: 2015-06-26, kl: 08:55
"God morgon! Nu har jag nyss vaknat, Camilla är ute och morgontränar och snart är det min tur. Ungarna sover fortfarande och solen skiner utanför bilen. Vi har inte till hundra procent kommit in i semesterlunken, men vi är medvetna om att vi måste tagga ..."