Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2548
Placering privata,alla:324
Placering privata,Mat och dryck:62

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Flanksteksgryta med sjögräsnudlar

PUBLICERAT: 2014-08-15, kl: 09:45
"Hej på er! Nu är vi hemma på hemmaplan igen efter två härliga veckor i thailand. Vi har haft en kanontid med god mat och fina upplevelser, bilder och historier från thailand får ni vänta litegrann på tills alla kamerabilder är genomgångna. Efter ..."

Senaste från JimpsGrill

PUBLICERAT: 2014-08-03, kl: 12:56
"Just nu så är vi på semester men jag tänkte smita undan solen en stund och skriva lite till er istället :) Jag vill visa er när jag gjorde pizza på grillen för ett tag sedan. Jag gjorde pizzan enligt vårat gamla klassiska recept som ni finner på ..."

Senaste från JimpsGrill

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 15:52
"Jag måste bara tipsa er om ett supergott kött! Vi grillade denna rumpstek för ett tag sedan och det var verkligen en hit! Ett mört nötkött med god köttsaft och en rejäl tilltagen fettkappa, perfekt lämpad för grillen och nog så god som biff och ..."