Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1631
Placering privata,alla:361
Placering privata,Mat och dryck:62

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Senaste från JimpsGrill

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 15:52
"Jag måste bara tipsa er om ett supergott kött! Vi grillade denna rumpstek för ett tag sedan och det var verkligen en hit! Ett mört nötkött med god köttsaft och en rejäl tilltagen fettkappa, perfekt lämpad för grillen och nog så god som biff och ..."

Senaste från Jimps Grill

PUBLICERAT: 2014-07-27, kl: 00:31
"Den optimala standmaten! Alla har vi ju ätit pizzasallad som numera måste klassas som en Svensk klassiker. Den finns ju hos alla pizzerior och där äts den flititgt men få gör den hemma av två anledningar. Den första är att man kanske äter den ..."

Senaste från JimpsGrill

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 11:00
"För ett par veckor sedan hade vi födelsedagskalas här hemma för våran Millis som fyllde år här i juli (man får ju inte förtälla en kvinnas ålder, så jag nämner den inte) och hennes pappa som också fyller i samma månad. Utan att nämna några namn så ..."