Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3271
Placering privata,alla:281
Placering privata,Mat och dryck:51

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kycklinggryta med sjögräsnudlar

PUBLICERAT: 2014-04-16, kl: 11:07
"God förmiddag gott folk! Jag jobbar sent idag och passar på att göra lite nytta på bloggen här på förmiddagen. Jag tänkte dela med mig av en rätt som jag gjorde förra veckan innan jag helt glömmer bort den. Jag kom över ett paket sjögräsnudlar när jag ..."

Busenkel bearnaisesås

PUBLICERAT: 2014-04-13, kl: 19:22
"  Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaisesåsen. Ibland brukar vi göra egen hemma, men för det mesta har vi varit lite lata och köpt färdig. För nån helg sen sa ..."

Pastatallrik

PUBLICERAT: 2014-04-12, kl: 16:35
"Jag fick ett sjukt pastasug i veckan så jag spontangjorde en pastamiddag med massa härliga smaker! Jag började med att göra egen lchf-pasta, klicka här för receptet på den. Kapresen som jag har vid sidan om är busenkel att göra. Du skivar helt enkelt ..."