Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2797
Placering privata,alla:273
Placering privata,Mat och dryck:54

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Chevrétoast

PUBLICERAT: 2014-09-29, kl: 23:11
"Vi fick våran kräftpremiär för ett par veckor sedan, bättre sent än aldrig! Dagen innan pratades det ost och annat gott i lunchrummet på jobbet och när vi kom in på chevrétoast så kunde jag helt enkelt inte släppa bilden jag målade upp i skallen, jag ..."

Paolo

PUBLICERAT: 2014-09-24, kl: 21:46
"Nu har jag tänkt på detta ganska länge men jag är inte den som kastar bajs vare sig till höger eller till vänster. Jag tycker människor ska få göra precis som dem vill och respekterar detta till 100%. Så dagen till ära tänkte jag bara skriva några rader ..."

Fed up

PUBLICERAT: 2014-09-17, kl: 12:13
"Fed up dokummentären har ännu inte släppts i Sverige men kommer garanterat att göra det senare iår. Alla dessa hälsolarm går ju hela tiden i vågor och det börjar väl snart kanske bli dags att lyfta fram sockret främst igen efter att det fått stå i ..."