Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1773
Placering privata,alla:359
Placering privata,Mat och dryck:75

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lax med smörstekt broccoli och ärtcreme

PUBLICERAT: 2014-12-15, kl: 22:17
"God kväll och hoppas ni haft en bra start på veckan! Själv har jag varit ledig och inledde dagen med sovmorgon och det har förgyllt hela dagen. Jag och ungarna har klätt granen samt satt upp lite övrig dekoration, så nu kan julen komma även hem till ..."

Revbensspjäll med murkelsås

PUBLICERAT: 2014-12-11, kl: 22:44
"Igår gjorde jag förkokta och ugnsgrillade revbensspjäll, då är det tjocka revbensspjäll jag pratar om och inte spareribs som är tunnare. Jag brukar oftast grilla dessa ute på grillen eller i ugnen på låg temp under lång tid. Denna gången förkokade jag ..."

Pestopaj

PUBLICERAT: 2014-12-09, kl: 23:40
"Jag tror jag sagt det förr och jag säger det igen, paj är underskattat! Den är inte bara underskattad utan också enkel att göra och den kan varieras efter smak. Åter till pajen lite längre ner i inlägget. Idag har både jag och Camilla varit lediga ..."