Jimps & Millis LCHF

Publiceras av

Jimps & Millis LCHF

Beskrivning: Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.

[Välj som favorit!]

Jimps & Millis LCHF

Jimps & Millis LCHF

Här kan du följa våran LCHF livsstil. Vi har ändrat våra kostvanor för att få ett hälsosammare liv. Låt er inspireras av våra matvanor.
URL: http://jimpslchf.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: september, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1690
Placering privata,alla:362
Placering privata,Mat och dryck:65

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Senaste från JimpsGrill

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 11:00
"För ett par veckor sedan hade vi födelsedagskalas här hemma för våran Millis som fyllde år här i juli (man får ju inte förtälla en kvinnas ålder, så jag nämner den inte) och hennes pappa som också fyller i samma månad. Utan att nämna några namn så ..."

Husmans rolls royce!

PUBLICERAT: 2014-07-14, kl: 23:30
"Nu kommer det ett sent inlägg som vanligt, det är ju oftast på kvällarna man kan avsätta lite tid till att sitta och summera dagen. Så jag hoppas med andra ord att ni kanske läser detta i morgon om ni inte hinner läsa det redan ikväll... Jag tänkte inte ..."

Senaste från Jimps Grill

PUBLICERAT: 2014-07-10, kl: 13:00
"Vilken dag det har varit idag! Jag har varit ledig och det har varit en underbar sommardag. Jag startade dagen i ganska lugnt tempo och tog tag i lite hemmasysslor, sedan stack jag ut på ett par ärenden och efter det så var jag bara tvungen att ge mig ..."