Amy's piece of cake

Publiceras av

Amy's piece of cake

Beskrivning: Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)

[Välj som favorit!]

Amy's piece of cake

Tårtor, bakver, godsaker, vegetariskt, här hittar du det mesta!

Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1801
Placering privata,alla:366
Placering privata,Mat och dryck:65

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Grillad halloumi- och melonsallad

PUBLICERAT: 2014-07-22, kl: 17:25
"Vilken underbar sommarvärme som äntligen har kommit till oss på riktigt! Man kan inte annat än bli så glad så. Denna somriga sallad passar ypperligt nu i värmen. Sältan från halloumin gifter sig så fint med den söta melonen och den goda dressingen till ..."

Vegan Chocolate Fudge Brownie

PUBLICERAT: 2014-07-15, kl: 12:39
"Jag gör inte brownies så ofta men när jag känner för att äta något lite sött så är dessa helt perfekta. Jag gillar den riktigt chokladiga smaken som dessa godbitar får. Jag har experimenterat med olika recept men tycker de här utan ägg och raffinerat ..."

Fransk nypotatissallad - French New Potato Salad

PUBLICERAT: 2014-06-09, kl: 18:36
"Hurra för den svenska sommaren! Sol (nåja, ibland regn), värme (och tyvärr ibland kyla), färska jordgubbar.... och nypotatis! Så här i student- och examenstider blir denna potatissallad perfekt på buffébordet eller varför inte tillsammans med grillat?"