Amy's piece of cake

Publiceras av

Amy's piece of cake

Beskrivning: Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)

[Välj som favorit!]

Amy's piece of cake

Tårtor, bakver, godsaker, vegetariskt, här hittar du det mesta!

Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2382
Placering privata,alla:334
Placering privata,Mat och dryck:60

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jambalaya

PUBLICERAT: 2014-09-14, kl: 18:31
"Jag har sett många varianter på jambalaya med ex kryddig korv, skinka, kyckling och räkor. En vegetarisk/vegansk variant var inte så svår att göra. Normalt kokar man ris i själva grytan med alla ingredienser men här serverade vi det vid sidan om. Det ..."

Pasta Gratin with Zucchini and Red Lentils

PUBLICERAT: 2014-08-28, kl: 20:08
"Zucchini hör säsongen till och för det mesta brukar jag äta nudlar/spaghetti av zucchini eller helt enkelt fylla dom. När jag nu fick zucchini från mammas kolonilott passade jag på att göra den här experiment-gratängen som var riktigt smakrik och god."

Chokladmuffins - Chocolate Muffins

PUBLICERAT: 2014-08-17, kl: 19:37
"Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Jajamän, bloggen fyller 3 år, hurra! Jag har sagt det förut och säger det igen; jag älskar att inspirera med god mat och bakverk. Dessutom betyder er feedback här på bloggen, Facebook och Instagram så mycket ..."