Amy's piece of cake

Publiceras av

Amy's piece of cake

Beskrivning: Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)

[Välj som favorit!]

Amy's piece of cake

Tårtor, bakver, godsaker, vegetariskt, här hittar du det mesta!

Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2416
Placering privata,alla:320
Placering privata,Mat och dryck:65

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Indiska sötpotatisburgare - Indian Sweet Potato Burgers

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 16:56
"Ibland kan jag känna mig som pappan i filmen "Mitt stora feta grekiska bröllop". Toulas pappa Gus tycker att allt har sitt ursprung i Grekland eller på något sätt förknippas med Grekland. I mitt fall känns det som om det är Indien som ständigt ..."

Butternut Squash Muffins

PUBLICERAT: 2014-10-05, kl: 16:50
"Där kom det. Ett blogginlägg med pumpa eller butternut squash så här på höstkanten. Jag vet inte om ni minns det men för några år sedan kunde jag för inget i världen hitta den här ljuvliga butternut squashen någonstans. Numera ser jag den nästintill ..."

Kokt kronärtskocka - Steamed Artichokes

PUBLICERAT: 2014-09-30, kl: 20:37
"Långt uppehåll på bloggen igen... vi har haft en helt underbar semester i en vecka och varit på Kreta i Grekland. Ett inlägg kommer så fort bilderna har valts ut och redigerats. När vi landade åter i Sverige kändes det kallt och rått i luften. Hösten är ..."