Amy's piece of cake

Publiceras av

Amy's piece of cake

Beskrivning: Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)

 

[Välj som favorit!]

Amy's piece of cake

Tårtor, bakver, godsaker, vegetariskt, här hittar du det mesta!

Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1351
Placering privata,alla:412
Placering privata,Mat och dryck:87

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Chokladkakor - Double Chocolate Chip Cookies

PUBLICERAT: 2015-03-07, kl: 14:30
"Dessa chokladkakor är gudomligt ljuvliga. Frasiga i kanten och riktigt gosiga i mitten... dessutom är kombinationen av mörk choklad och jordnötssmör så klockren och min absoluta favorit. Mums i dubbel bemärkelse alltså! Jag gjorde en sats förra helgen ..."

Jordärtskockssoppa - Jerusalem Artichoke Soup

PUBLICERAT: 2015-02-08, kl: 17:18
"Vad jag gillar smaken av jordärtskocka! Jordig, nötig och sådär himla god. Jag vet inte varför vi inte köper jordärtskockor oftare till hemmet. Fantastiskt goda oavsett om man gör gratänger, soppor eller mos. Just i soppa är de så himla smidiga och ..."

Bananhavrekakor - Banana Oatmeal Cookies

PUBLICERAT: 2015-01-27, kl: 18:39
"Har ni testat bananhavrekakor? Dessa kakor må inte låta så goda men ack så fel man kan ha! De är riktigt ljuvliga. Kakorna baserar sig på två basingredienser, banan och havremjöl (havregryn som mixas lite lätt). Därefter byggs de på med vilka ..."