Amy's piece of cake

Publiceras av

Amy's piece of cake

Beskrivning: Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)

[Välj som favorit!]

Amy's piece of cake

Tårtor, bakver, godsaker, vegetariskt, här hittar du det mesta!

Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1765
Placering privata,alla:365
Placering privata,Mat och dryck:70

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lussekatter - Swedish Saffron Buns

PUBLICERAT: 2014-12-11, kl: 21:41
"Jag vet, de flesta har sina favoritrecept gällande lussekatter men jag har ju inget recept på bloggen och det var jag tvungen att göra något åt. Sedan har jag försökt göra mina veganska bara för att se om det går och visst gör det det. Helt klart ..."

Vörtbröd - Swedish Christmas Bread

PUBLICERAT: 2014-11-23, kl: 17:27
"Så grått och trist det är ute, har ni fått nog än? Igår morse när vi vaknade var det ett tjockt vitt lager av frost ute. Så vackert det var! Även jag som inte gillar vinter och kyla tycker nog att snön ska komma nu... om inte annat så för att matfotona ..."

Grönkålsgratäng - Kale Gratin

PUBLICERAT: 2014-11-10, kl: 17:52
"Tycker ni om grönkål? Jag fullkomligt älskar det! För några år sedan var jag skeptisk men nuförtiden tycker jag det är en härlig grönsak som går att ha i många olika rätter, allt från sallader och smoothies till pajer och gratänger. Just den här ..."