Amy's piece of cake

Publiceras av

Amy's piece of cake

Beskrivning: Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)

[Välj som favorit!]

Amy's piece of cake

Tårtor, bakver, godsaker, vegetariskt, här hittar du det mesta!

Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3363
Placering privata,alla:275
Placering privata,Mat och dryck:49

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nutella Raspberry Mug Cake

PUBLICERAT: 2014-04-15, kl: 20:31
"Snabbt, enkelt och gudomligt gott! Denna kaka har verkligen allt, jag lovar :) Vanlig köpe Nutella innehåller mjölk så för veganversionen kan Aranuts användas eller varför inte göra egen hemmagjord hälsosammare variant av Nutella med mandelmjölk i?"

Lemon Cookie Dough Bites

PUBLICERAT: 2014-04-06, kl: 17:56
"Detta hände precis i mitt kök. Jag har sett "kakdegsbollar" precis överallt på sistone.... var bara tvungen att testa min egna variant av dom. Kombinationen av sött och syrligt är verkligen underbar. Lätt som en plätt att göra och låt de gärna gosa till ..."

Chocolate Banana Ice Cream

PUBLICERAT: 2014-03-30, kl: 18:54
"Överblivna mogna bananer hemma? Skär dom i bitar och frys in! Släng i några bananslantar i en smoothie eller varför inte göra den här goda glassen?! Bananglass är faktiskt riktigt gott och du kan variera det genom att ha i valfritt nötsmör (eller varför ..."