Amy's piece of cake

Publiceras av

Amy's piece of cake

Beskrivning: Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)

[Välj som favorit!]

Amy's piece of cake

Tårtor, bakver, godsaker, vegetariskt, här hittar du det mesta!

Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2272
Placering privata,alla:320
Placering privata,Mat och dryck:59

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Pasta Gratin with Zucchini and Red Lentils

PUBLICERAT: 2014-08-28, kl: 20:08
"Zucchini hör säsongen till och för det mesta brukar jag äta nudlar/spaghetti av zucchini eller helt enkelt fylla dom. När jag nu fick zucchini från mammas kolonilott passade jag på att göra den här experiment-gratängen som var riktigt smakrik och god."

Chokladmuffins - Chocolate Muffins

PUBLICERAT: 2014-08-17, kl: 19:37
"Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Jajamän, bloggen fyller 3 år, hurra! Jag har sagt det förut och säger det igen; jag älskar att inspirera med god mat och bakverk. Dessutom betyder er feedback här på bloggen, Facebook och Instagram så mycket ..."

A lovely Italian Salad

PUBLICERAT: 2014-08-06, kl: 18:48
"Jag bjuder på en ljuvlig sallad idag, ja man får helt enkelt passa på nu när sommaren är här och även om det varit svalare i några dagar har det idag varit riktigt varmt hos oss. Detta är en riktigt smakrik och god sallad med bland annat grillad quorn, ..."