Amy's piece of cake

Publiceras av

Amy's piece of cake

Beskrivning: Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)

[Välj som favorit!]

Amy's piece of cake

Tårtor, bakver, godsaker, vegetariskt, här hittar du det mesta!

Välkommen till en värld full av bakverk och godsaker i alla dess former... Är en bakglad 2-barnsmamma som bor i den mörka småländska skogen. Att baka, laga mat och trixa i köket är verkligen kul. Roligast är det att baka tårtor men även annat smått och gott blir det emellanåt. Välkommen att kika in hos mig! :)
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1447
Placering privata,alla:332
Placering privata,Mat och dryck:74

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Chocolate Mug Cake

PUBLICERAT: 2015-08-23, kl: 21:31
"Det har varit ett långt uppehåll på bloggen över sommaren men nu är jag tillbaka. Förhoppningsvis med lite mer frekventa blogginlägg framöver. Hoppas ni har haft en skön och avkopplande ledighet. För vår del har vi knappt varit hemma och dessutom tog ..."

Paneer Jalfrezi

PUBLICERAT: 2015-04-15, kl: 20:43
"Plötsligt händer det! Ett nytt blogginlägg dyker upp här... Nej, det duggar inte tätt mellan inläggen men just nu är det mycket som händer runtomkring och det gäller bara att hänga med i allt. Den här smakrika och goda paneergrytan gjorde vi häromdagen ..."

Chokladkakor - Double Chocolate Chip Cookies

PUBLICERAT: 2015-03-07, kl: 14:30
"Dessa chokladkakor är gudomligt ljuvliga. Frasiga i kanten och riktigt gosiga i mitten... dessutom är kombinationen av mörk choklad och jordnötssmör så klockren och min absoluta favorit. Mums i dubbel bemärkelse alltså! Jag gjorde en sats förra helgen ..."