Martin Granetoft

Publiceras av

Martin Granetoft

Beskrivning: Martin Granetoft, född i toppform den 3 april 1989, uppväxt i Hörby men bor numera i Malmö tillsammans med flickvännen Sara Jönsson. Älskar utmaningar och vill alltid leverera. På min blogg kommer ni kunna följa mina främsta intressen som är sport, nöje, kläder och alla festligheter som gör livet lite roligare plus mina vardagsäventyr.

Ort: Malmö

[Välj som favorit!]

Martin Granetoft

Martin Granetoft

Martin Granetoft, född i toppform den 3 april 1989, uppväxt i Hörby men bor numera i Malmö tillsammans med flickvännen Sara Jönsson. Älskar utmaningar och vill alltid leverera. På min blogg kommer ni kunna följa mina främsta intressen som är sport, nöje, kläder och alla festligheter som gör livet lite roligare plus mina vardagsäventyr.
URL: http://blogg.martingranetoft.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2011
Ort: Malmö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fiske

PUBLICERAT: 2013-08-03, kl: 15:49
"Igår kom jag iväg på sommarens första fisketur. En hobby som jag har helt för lite tid till, tyvärr. Det var en kanonkväll trots att vi inte fick mer än lite mört. Jag var nära på en stabil gädda men den lyckades slita sig precis vid bryggan. Nåja, ..."

Skåne-weekend

PUBLICERAT: 2013-08-01, kl: 13:56
"Nu sitter jag i bilen på väg ner till Skåne. I helgen ska jag och Sara flytta de sista sakerna från hennes lägenhet i Malmö som nu blivit såld. Igår tog jag med mamma och pappa på besök hos Sara på Fresco och sen blev det en bio. Det blev ”Now you see ..."

Familjen på besök

PUBLICERAT: 2013-07-30, kl: 02:33
"Mamma och pappa har kommit på besök! Idag har vi promenixat runt i gamla stan, varit på Gröna lund och ätit på restaurang. Mamma lyckades, i vanlig ordning, vinna på ”galoppen” och ”chokladhjulet”. 2kg Daim blev det till ..."