MammaMu & Kråkungarna

Publiceras av

MammaMu

Beskrivning: MammaMu är en småtrött och tjatig mamma med två underbara Kråkungar, Lillebror (född i augusti -09) och Storasyster (född i november -06). MammaMu försöker precis som de flesta andra få tillvaron att gå ihop med barn, jobb, hus och fritid...

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

MammaMu & Kråkungarna

MammaMu & Kråkungarna

Med glimten i ögat och en hel del självironi skriver MammaMu om livet med Kråkungarna och sina försök att få ihop livspusslet...
URL: http://www.mammamuochkrakungarna.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 14
Placering privata,alla:4057
Placering privata,Föräldraskap och barn:650
Placering privata,Hus och hem:567
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1348

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tänderna rullar

PUBLICERAT: 2014-11-23, kl: 22:05
"Den här helgen satte vi ett rekord. Inte det att Storasyster fyllde åtta. Det är ju också ett rekord. Men vi satte ett annat. Eller Kråkungarna gjorde det. Tre tappade tänder på tjugofyra timmar. Det är ett rekord det. Särskilt eftersom det var ..."

En dålig mamma. Som vanligt.

PUBLICERAT: 2014-11-19, kl: 21:22
"Ni vet kanske att jag i förra inlägget beklagade mig över att jag hade lite mycket att göra. På jobbet. Hemma. Lite överallt. Så är det. När dessutom en av Kråkungarna, som för övrigt varit friskare denna höst än någon annan höst, helt plötsligt blir ..."

Det är tyst här

PUBLICERAT: 2014-11-16, kl: 12:40
"Det bloggas inte så mycket just nu. Jag riktar all energi åt att ta mig igenom mörkret. November och december. Det är jobbiga månader i MammaMu's värld. Så många måsten. Så mycket mörker. Dessutom är det hyperhektiskt på jobbet. I veckan var jag i ..."