MammaMu & Kråkungarna

Publiceras av

MammaMu

Beskrivning: MammaMu är en småtrött och tjatig mamma med två underbara Kråkungar, Lillebror (född i augusti -09) och Storasyster (född i november -06). MammaMu försöker precis som de flesta andra få tillvaron att gå ihop med barn, jobb, hus och fritid...

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

MammaMu & Kråkungarna

MammaMu & Kråkungarna

Med glimten i ögat och en hel del självironi skriver MammaMu om livet med Kråkungarna och sina försök att få ihop livspusslet...
URL: http://www.mammamuochkrakungarna.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 14
Placering privata,alla:4128
Placering privata,Föräldraskap och barn:666
Placering privata,Hus och hem:582
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1388

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Möss i mössan

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 17:36
"Katten. Vår nya familjemedlem. Han har numera egen ingång och kommer och går som han vill. Det har sina nackdelar det där. Att han kan komma och gå som han vill. Han kan nämligen även ta med sig gäster in. När vi inte ser. I morse var det en mus. En ..."

Ännu ett tecken....

PUBLICERAT: 2014-10-15, kl: 23:31
"Att jag inte lär mig. Jag vet ju att det inte funkar. Ändå drack jag en liiiten kopp kaffe till middagen. Och nu ligger jag här. Klarvaken. Jag vrider och vänder på mig. Tankarna snurrar. Jävla kaffe. Jag bor på hotell. Jag borde sova som en lycklig ..."

Fick en hälsning från mitt 18-åriga jag!

PUBLICERAT: 2014-10-10, kl: 18:43
"Igår fick jag brev. Ett riktigt brev. Ett handskrivet brev på åtta A4-sidor. Från mig själv. Skrivet för tjugo år sedan. Det var en häftig känsla. Inte ofta jag får handskrivna brev nu för tiden. Allra minst från mig själv. Från mig själv som 18-åring."