MammaMu & Kråkungarna

Publiceras av

MammaMu

Beskrivning: MammaMu är en småtrött och tjatig mamma med två underbara Kråkungar, Lillebror (född i augusti -09) och Storasyster (född i november -06). MammaMu försöker precis som de flesta andra få tillvaron att gå ihop med barn, jobb, hus och fritid...

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

MammaMu & Kråkungarna

MammaMu & Kråkungarna

Med glimten i ögat och en hel del självironi skriver MammaMu om livet med Kråkungarna och sina försök att få ihop livspusslet...
URL: http://www.mammamuochkrakungarna.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 23
Placering privata,alla:3529
Placering privata,Föräldraskap och barn:561
Placering privata,Hus och hem:514
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1136

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Årets sista bad?

PUBLICERAT: 2014-09-20, kl: 18:33
"Idag har vi njutit av årets sista sommardag. I morgon blir det höst. På riktigt. Därför kändes det extra bra att få njuta av sol och total tystnad. Helt vindstilla. Ingen trafik. Inga grannar. Bara vi. Idag tog vi troligtvis årets sista bad i poolen. I ..."

MammaMu och den förbannade sjukvården

PUBLICERAT: 2014-09-19, kl: 22:39
"Ni som följt det här bloggen ett tag vet att MammaMu inte är den som går till läkaren i första taget. Egentligen inte alls. Om jag inte måste . Inte ens med mina Kråkungar. Jag har inte direkt några höga tankar om sjukvården. I det här fallet är det väl ..."

Ett nytt parti!

PUBLICERAT: 2014-09-13, kl: 13:37
"Det är val i helgen. Lillebror har startat ett nytt parti. Ett som mamma och pappa kan rösta på. "Piratdemokraterna - De gräver upp skatter som de delar med sig till andra av" Det låter ju som ett helt fantastiskt parti. Det ska jag rösta på."