MammaMu & Kråkungarna

Publiceras av

MammaMu

Beskrivning: MammaMu är en småtrött och tjatig mamma med två underbara Kråkungar, Lillebror (född i augusti -09) och Storasyster (född i november -06). MammaMu försöker precis som de flesta andra få tillvaron att gå ihop med barn, jobb, hus och fritid...

Ort: Linköping

 

[Välj som favorit!]

MammaMu & Kråkungarna

MammaMu & Kråkungarna

Med glimten i ögat och en hel del självironi skriver MammaMu om livet med Kråkungarna och sina försök att få ihop livspusslet...
URL: http://www.mammamuochkrakungarna.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 10
Placering privata,alla:3666
Placering privata,Föräldraskap och barn:622
Placering privata,Hus och hem:534
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1202

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Pensionsplaner

PUBLICERAT: 2015-03-20, kl: 20:50
"Skidåkning i solförmörkelse. Det är inte något man får vara med om särskilt ofta. Det var häftigt. Även om vi inte kunde titta särskilt intensivt. Solen är ljus. Solen är farlig. Men vid en snabb blick gick det att se. Det kändes också. Det blev ..."

Semester

PUBLICERAT: 2015-03-17, kl: 20:30
"MammaMu och Kråkungarna är i Österrike. Pappan har också fått följa med. Faktiskt. Den här gången flög vi ner. Det gick också bra. Nu sitter jag här på hotellrummet. Mätt och belåten efter en god trerättersmiddag. Benen värker och hela kroppen är trött ..."

By the way...

PUBLICERAT: 2015-03-11, kl: 21:26
"Vet ni. I morse när jag släpade mig ur sängen. Då sken solen. Det var ljust. Jätteljust. Jättetidigt. Helt fantastiskt. Den mörka tiden är över. Jag överlevde. I år ..."