MammaMu & Kråkungarna

Publiceras av

MammaMu

Beskrivning: MammaMu är en småtrött och tjatig mamma med två underbara Kråkungar, Lillebror (född i augusti -09) och Storasyster (född i november -06). MammaMu försöker precis som de flesta andra få tillvaron att gå ihop med barn, jobb, hus och fritid...

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

MammaMu & Kråkungarna

MammaMu & Kråkungarna

Med glimten i ögat och en hel del självironi skriver MammaMu om livet med Kråkungarna och sina försök att få ihop livspusslet...
URL: http://www.mammamuochkrakungarna.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 14
Placering privata,alla:3971
Placering privata,Föräldraskap och barn:616
Placering privata,Hus och hem:552
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1352

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tillfälligt avbrott

PUBLICERAT: 2014-07-27, kl: 22:52
"Vi gör en liten paus i allt byggande och poolbadande och drar till Västkusten. Några salta bad. Återseende av gamla vänner. Lite nostalgi. Det ska bli skönt med ett avbrott. Efter tre veckors semester på hemmaplan är några nätter på hotell precis vad ..."

Nattligt nödanrop från Kråkunge!

PUBLICERAT: 2014-07-17, kl: 22:35
"I natt klockan 02:00 kom anropet. Kråkunge i nöd. Storasyster i nöd. Jag är förvånad att det inte kom tidigare. Riktigt förvånad. Nästan stolt. Det var ändå skönt att det kom. På ett sätt. Eftersom MammaMu omöjligt kunde sova. Inte i vetskapen om att en ..."

MammaMu och kissemissen!

PUBLICERAT: 2014-07-13, kl: 00:31
"Möt familjens nyaste tillskott. Den envisa men underbart mysiga, gosiga och snälla kattherren Whiskas. Kissen som på några veckor funnit sin plats i familjen. Tro inte att garage eller tvättstuga duger för honom. Nä. Det ska vara fåtölj och soffa om han ..."