MammaMu & Kråkungarna

Publiceras av

MammaMu

Beskrivning: MammaMu är en småtrött och tjatig mamma med två underbara Kråkungar, Lillebror (född i augusti -09) och Storasyster (född i november -06). MammaMu försöker precis som de flesta andra få tillvaron att gå ihop med barn, jobb, hus och fritid...

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

MammaMu & Kråkungarna

MammaMu & Kråkungarna

Med glimten i ögat och en hel del självironi skriver MammaMu om livet med Kråkungarna och sina försök att få ihop livspusslet...
URL: http://www.mammamuochkrakungarna.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 33
Placering privata,alla:2061
Placering privata,Föräldraskap och barn:399
Placering privata,Hus och hem:333
Placering privata,Vardagsbetraktelser:619

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jag ska aldrig mer säga aldrig...

PUBLICERAT: 2016-02-05, kl: 18:51
"Vabruari är här. Den här familjen brukar inte lida av vabruari. Jag har alltid lite stolt hävdat att våren är den här familjens friskaste årstid. Att all lek i snön och ljuset gör oss motståndskraftiga mot alla vårens baciller. Eller nåt sånt. Det är ..."

Lite otur...

PUBLICERAT: 2016-01-31, kl: 17:44
"Vi har haft lite otur, jag och Storasyster. Vi har en ny hobby. Tillsammans. Sedan några månader tillbaka är vi medryttare på var sin häst i ett stall väldigt nära där vi bor. Det betyder att vi får ta hand om dem och rida dem, egentligen hur mycket vi ..."

Strömavbrott

PUBLICERAT: 2016-01-30, kl: 18:04
"I går kväll blev det svart. Igen. När det stormar utanför fönstret hör det liksom till. Man kan ju tycka att vi borde vara lite rutinerade vid det här laget, men ännu är vi lite för mycket storstadsbor för att vara sådär organiserat beredda. Nåväl, vi ..."