MammaMu & Kråkungarna

Publiceras av

MammaMu

Beskrivning: MammaMu är en småtrött och tjatig mamma med två underbara Kråkungar, Lillebror (född i augusti -09) och Storasyster (född i november -06). MammaMu försöker precis som de flesta andra få tillvaron att gå ihop med barn, jobb, hus och fritid...

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

MammaMu & Kråkungarna

MammaMu & Kråkungarna

Med glimten i ögat och en hel del självironi skriver MammaMu om livet med Kråkungarna och sina försök att få ihop livspusslet...
URL: http://www.mammamuochkrakungarna.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 8
Placering privata,alla:4100
Placering privata,Föräldraskap och barn:656
Placering privata,Hus och hem:609
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1412

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ännu en gång slår profetian in

PUBLICERAT: 2015-01-27, kl: 22:29
"Jag vet inte. Någon skulle kanske kalla mig pessimist. Det finns en del som gör det. Det finast jag har hört är att jag i alla fall alltid gnäller med glimten i ögat, så att det liksom inte upplevs som jobbigt. De är positivt. Tror jag. Men i alla fall."

Det gäller att passa på...

PUBLICERAT: 2015-01-24, kl: 19:44
"MammaMu och Kråkungarna är lite mysigt trötta i kväll. Sådär trött som man bara kan bli av frisk luft och motion. Idag har vi nämligen; Åkt spark - check Åkt skidor - check Åkt skridskor - check Åkt pulka - check Byggt snögrotta - check Jorå. Det gäller ..."

Älgar, lösa hästar och hysteriska ungar

PUBLICERAT: 2015-01-21, kl: 21:55
"I måndags var det terminsstart på ridskolan. En efterlängtad stund. Storasyster hade fuskat lite under jullovet med en ridlägerdag, men för MammaMu var jullovet långt. Alldeles för långt. Jag såg verkligen fram emot att få kravla mig upp på hästryggen ..."