MammaMu & Kråkungarna

Publiceras av

MammaMu

Beskrivning: MammaMu är en småtrött och tjatig mamma med två underbara Kråkungar, Lillebror (född i augusti -09) och Storasyster (född i november -06). MammaMu försöker precis som de flesta andra få tillvaron att gå ihop med barn, jobb, hus och fritid...

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

MammaMu & Kråkungarna

MammaMu & Kråkungarna

Med glimten i ögat och en hel del självironi skriver MammaMu om livet med Kråkungarna och sina försök att få ihop livspusslet...
URL: http://www.mammamuochkrakungarna.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 6
Placering privata,alla:3663
Placering privata,Föräldraskap och barn:614
Placering privata,Hus och hem:548
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1173

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det känns bra!

PUBLICERAT: 2015-05-24, kl: 20:09
"Häromdagen flyttade de här kompisarna in i hagen. Det känns bra. Mycket bra till och med. MammaMu gillar sina kompisar. Faktiskt. Idag finns absolut ingenting att klaga på. Absolut ingenting. Gräset är grönt. Det är värme i luften. Och fåglarna kvittrar ..."

Livstecken!

PUBLICERAT: 2015-05-07, kl: 22:00
"Alltså. Jag lever. Jag gör det. Även om det är svårt att tro. Jag har liksom bara inte haft någon blogglust. Det har jag fortfarande inte. Men nu vet ni i alla fall att jag lever. Lusten tog slut efter vår underbara semester i Österrike. Som vanligt ..."

Pensionsplaner

PUBLICERAT: 2015-03-20, kl: 20:50
"Skidåkning i solförmörkelse. Det är inte något man får vara med om särskilt ofta. Det var häftigt. Även om vi inte kunde titta särskilt intensivt. Solen är ljus. Solen är farlig. Men vid en snabb blick gick det att se. Det kändes också. Det blev ..."