Aktieinkomster.se

Publiceras av

David Svensson

Beskrivning: Aktieinkomster.se är en blogg vars syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.

E-post: david@aktieinkomster.se

[Välj som favorit!]

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se är en blogg var syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.
URL: http://www.aktieinkomster.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 838
Placering privata,alla:625
Placering privata,Ekonomi, företagande och juridik:31

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Starten för Shareville

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 17:03
"Fabian Grapengiesser namnet på den person som grundade Shareville och han kopplade även ihop investeringar/sparande med sociala medier. Han jobbade tidigare på SEB och det var även där han såg att skaer och ting inte riktigt stod rätt till, det var ..."

Dagens snackis blev idag Eniro

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 16:11
"Igår var snackisen CDON och idag är det företaget Eniro som ligger i hetluften. Eniros aktie har idag fallit med över 20 % innan den handelsstoppades. Hela situationen uppstod på grunda av att Eniros styrelses förhandlingar med bankerna som lånat ut ..."

Onlinespel

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 16:06
"Det blir hela tiden mer och mer populärt att spela olika onlinespel via t.ex. en dator, surfplatta eller en mobiltelefon. Det kan t.ex. handla om spel som det klassiska Jack Vegas, den ända skillnaden i dagens läge är att man inte längre behöver ta sig ..."