Aktieinkomster.se

Publiceras av

David Svensson

Beskrivning: Aktieinkomster.se är en blogg vars syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.

E-post: david@aktieinkomster.se

 

[Välj som favorit!]

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se är en blogg var syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.
URL: http://www.aktieinkomster.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1422
Placering privata,alla:367
Placering privata,Ekonomi, företagande och juridik:23
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Ekonomi, företagande och juridik:21

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Veckans ”citat”

PUBLICERAT: 2015-05-05, kl: 22:53
"Den här veckans citat här på Aktieinkomster.se är: ”Var så bra så att de inte kan ignorera dig”. Med dessa ord vill jag få fram att om man ser till att vara så pass bra och arbeta så hårt som man bara kan så kommer t.ex. relevanta personer och företag i ..."

Äntligen lite mer rimliga nivåer på börsen

PUBLICERAT: 2015-05-05, kl: 15:44
"Nu under eftermiddagen drog börsen i Sverige iväg ganska så rejält nedåt och framförallt på grund av sämre siffror gällande detaljhandeln i USA. Det svenska indexet OMXSPI har i skrivande stund sjunkit med ungefär 1,30 % vilket medför att den totala ..."

Rapportperiodens förlorare

PUBLICERAT: 2015-05-05, kl: 08:51
"Nu har det ungefär gått en månad sedan rapportperioden drog igång och man kan tydligt se vilka de största förlorarna på Large-Cap listan i Sverige är. Under samma period har dock även börsen i Sverige backat med lite över 1 % så att några aktier dragit ..."