Aktieinkomster.se

Publiceras av

David Svensson

Beskrivning: Aktieinkomster.se är en blogg vars syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.

E-post: david@aktieinkomster.se

[Välj som favorit!]

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se är en blogg var syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.
URL: http://www.aktieinkomster.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 742
Placering privata,alla:719
Placering privata,Ekonomi, företagande och juridik:29

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ett ja ifrån Aktiespararna till budet på Scania

PUBLICERAT: 2014-04-16, kl: 20:52
"Idag meddelade Aktiespararna att de rekommenderar sina medlemmar att tacka ja till budet på 200:- per aktie i Scania från Volkswagen. De menar att dagens ägarsituation är ohållbar då de mindre minoritetsägarna hamnar helt i skymundan i och med att ..."

ICA Gruppen sätter igång med sina avyttringar

PUBLICERAT: 2014-04-16, kl: 18:20
"Under hösten år 2013 beslutade ICA Gruppen att de skulle inleda försäljningar av portföljinnehaven Forma, Cervera och Kjell & Company på grund av att deras verksamheter avvek för mycket från ICA Gruppens Kärnverksamhet. ICA Gruppen kontrollerar 100 % av ..."

Kinesiska WinSun tar husbyggen och 3D-printing ett steg längre

PUBLICERAT: 2014-04-15, kl: 16:25
"För några månader sedan skrev jag ett inlägg här på Aktieinkomster.se som handlade om att en grupp forskare från Kalifornien hävdade att de med hjälp av en enorm 3D-srkivare mer eller mindre kunde ”bygga” ett hus på enbart 24 timmar, ni hittar för övrigt ..."