Aktieinkomster.se

Publiceras av

David Svensson

Beskrivning: Aktieinkomster.se är en blogg vars syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.

E-post: david@aktieinkomster.se

[Välj som favorit!]

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se är en blogg var syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.
URL: http://www.aktieinkomster.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 755
Placering privata,alla:649
Placering privata,Ekonomi, företagande och juridik:25

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kommer Pricer någonsin komma igång på riktigt?

PUBLICERAT: 2014-08-27, kl: 11:09
"Pricer är ett företag som jag hållit koll enda sedan jag blev intresserad av investeringar med mera och jag har även vid några tillfällen även ägt aktier på kortare sikt i bolaget. För er som inte vet så sysslar Pricer med elektroniska displayer och ..."

Dagens boktips: Saabs sista strid, den osannolika historien om Sveriges största konkurs

PUBLICERAT: 2014-08-27, kl: 10:09
"Dagens boktips här på Aktieinkomster.se är en alldeles nyutgiven bok som handlar om Saab Automobiles konkurs och den snåriga resa som företaget har genomgått under de senaste åren. En gång i tiden var Saab Automobile ett av de mest ansedda och ..."

Branschen utvecklas snabbare än vad jag hade trott

PUBLICERAT: 2014-08-25, kl: 16:52
"Sedan en tid tillbaka har jag då och då skrivit om branschen för konstgjorda kroppsdelar av olika slag. Jag tycker och har tyckt att det är en väldigt intressant bransch och en eller flera investeringar som är riktade däremot kan komma att utveckla sig ..."