Aktieinkomster.se

Publiceras av

David Svensson

Beskrivning: Aktieinkomster.se är en blogg vars syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.

E-post: david@aktieinkomster.se

[Välj som favorit!]

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se är en blogg var syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.
URL: http://www.aktieinkomster.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 684
Placering privata,alla:672
Placering privata,Ekonomi, företagande och juridik:32

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

​Varför har oljepriset gått ner?

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 17:08
"Under den senaste tiden har oljepriset för både Brent och WTI sjunkit ner emot 80 dollar och det trots oroligheter i flera av de största oljeproducerande länderna. Så vid en första anblick stämmer inte den senaste nedgången, men om man gräver lite ..."

En intressant dokumentär

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 16:19
"Idag upptäckte jag och kollade på en dokumentär som handlade om hur en börsmäklares hjärna är funtad och hur den fungerar. Hur hjärnan påverkas när beslut om väldigt mycket pengar måste tas på några sekunder är en av frågorna som vi får svar på i den ..."

Årets sämsta dag

PUBLICERAT: 2014-10-15, kl: 19:16
"Nu har den svenska börsen fallit nedåt under sju av de senaste åtta dagarna och just den här dagen var speciell på flera sätt än att det bara var en dålig börsdag. Idag var det nämligen den sämsta börsdagen för i år, OMXS30 föll med hela 2,9 %."