Aktieinkomster.se

Publiceras av

David Svensson

Beskrivning: Aktieinkomster.se är en blogg vars syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.

E-post: david@aktieinkomster.se

[Välj som favorit!]

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se är en blogg var syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.
URL: http://www.aktieinkomster.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 632
Placering privata,alla:660
Placering privata,Ekonomi, företagande och juridik:26

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Mina två investeringsportföljer

PUBLICERAT: 2014-07-18, kl: 23:22
"Ni som följer Aktieinkomster.se känner säkert redan till att jag har två olika investeringsportföljer, men för er som inte gör det så tänkte jag ha en genomgång av de två olika portföljerna och förklara lite varför jag sköter mina investeringar så som ..."

Den likvida "högen"

PUBLICERAT: 2014-07-16, kl: 21:51
"Eftersom att jag har legat lågt med nya investeringar via min utdelningsportfölj under de senaste månaderna så har min likvida kassa nu blivit ganska så stor och det till största del på grund av att det nyligen varit högsäsong för utdelningar. Den ..."

Energisektorn ser intressant ut

PUBLICERAT: 2014-07-15, kl: 08:54
"Jag har länge tyckt att större delen av energisektorn och många företag inom dessa branscher har varit ganska så undervärderade ur ett långsiktigt perspektiv. En långsiktig investering i energisektorn är enligt mig ett av de säkraste och ett av de mest ..."