Aktieinkomster.se

Publiceras av

David Svensson

Beskrivning: Aktieinkomster.se är en blogg vars syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.

E-post: david@aktieinkomster.se

[Välj som favorit!]

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se är en blogg var syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.
URL: http://www.aktieinkomster.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1683
Placering privata,alla:405
Placering privata,Ekonomi, företagande och juridik:27

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Dagens bild: Långsiktighet har sina brister

PUBLICERAT: 2015-01-23, kl: 16:36
"Dagens bil på Aktieinkomster.se är en graf som visar hur SAS aktie har utvecklat sig sedan år 2001. Här kan vi klart och tydligt se att långsiktighet inte alltid är lönsamt. Under den tidsperioden har aktien tappat 92,13 % av sitt värde så man kan inte ..."

Africa Oil

PUBLICERAT: 2015-01-23, kl: 10:25
"Igår påträffade Africa Oil flera indikatorer på att de är nära ett aktivt petroleumsystem. Det dem hittade när dem borrade var kolvätegas och det är en tidig indikator som kan betyda att man är på rätt väg. Det kan se hur ungefär som på bilden här ..."

566 miljarder kronor i månaden

PUBLICERAT: 2015-01-23, kl: 09:27
"Igår meddelade ECB (Europeiska centralbanken) att de kommer införa ett så kallat QE-program. Ett QE-program innebär att man inför kvantitativa lättnader som i det här fallet består och går ut på att pumpa in pengar i systemen. I det här fallet kommer ..."