Aktieinkomster.se

Publiceras av

David Svensson

Beskrivning: Aktieinkomster.se är en blogg vars syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.

E-post: david@aktieinkomster.se

[Välj som favorit!]

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se är en blogg var syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.
URL: http://www.aktieinkomster.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 686
Placering privata,alla:681
Placering privata,Ekonomi, företagande och juridik:32

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

26 000 miljarder kronor... Men nu är det slut

PUBLICERAT: 2014-10-29, kl: 23:11
"Sedan år 2008 har amerikanska FED (Federal Reserve) pumpat in motsvarande 26 000 miljarder kronor i den amerikanska ekonomin, men nu är det slut med det. Det är alltså en epok som avlutas i USA i och med et här beslutet att stoppa de så kallade ..."

Turbulens på oljemarknaden

PUBLICERAT: 2014-10-29, kl: 22:47
"Priset på olja fortsätter att vara väldigt ostabilt runt om i världen. Priset på WTI-oljan ligger nu på ungefär 81 dollar och Brent-oljan på cirka 86 dollar. Det är en rejäl nedgång som ägt rum under den senaste tiden då båda låg en bra bit över 100 ..."

Det går att göra en affär av allt

PUBLICERAT: 2014-10-29, kl: 17:21
"I dagens läge går det att göra en affär eller bygga upp ett företag med hjälp av precis allt. Man kan i stort sett börja med två tomma händer bara man verkligen försöker. Ett bra exempel på det som jag läste om idag är företaget Runday. Runday var från ..."