Aktieinkomster.se

Publiceras av

David Svensson

Beskrivning: Aktieinkomster.se är en blogg vars syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.

E-post: david@aktieinkomster.se

 

[Välj som favorit!]

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se

Aktieinkomster.se är en blogg var syfte är att inspirera människor till att jobba med sin aktieportfölj och skapa inkomster från aktier varje månad i form av utdelningar. Ni får konkreta tips och idéer hur man utför ovanstående i praktiken. Samt att ni får följa mitt arbete med att skapa inkomster från aktier varje månad.
URL: http://www.aktieinkomster.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3553
Placering privata,alla:198
Placering privata,Ekonomi, företagande och juridik:11

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Veckans ”citat”: ”Ränta-på-ränta-effekten är världens åttonde underverk”

PUBLICERAT: 2015-08-30, kl: 20:36
"Albert Einstein sa en gång att den så kallade ränta-på-ränta-effekten var världens åttonde underverk och jag kan inget annat än hålla med. Därför blir just ”Ränta-på-ränta-effekten är världens åttonde underverk” veckans citat här på Aktieinkomster.se."

Exxon är ett köpvärt case på lång sikt

PUBLICERAT: 2015-08-30, kl: 18:18
"Som många andra oljebolag så har även Exxon som är väldens största bolag inom branschen också tagit rejält med stryk på börsen i och med att oljepriset har rasat nedåt. För ungefär 1 år sedan handlades Exxons aktie på över 100 dollar och nu ligger den ..."

Det här behöver du ha gjort med din privatekonomi innan du fyller 30

PUBLICERAT: 2015-08-30, kl: 14:33
"I ens yngre år är det väldigt vanligt att man tänker att man kan ta tag i sina investeringar och sitt sparande någon annan gång framöver för man kommer ändå inte att behöva pengarna på flera årtionden. Bara det tankesättet är enligt mig helt fel då jag ..."