m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4257
Placering privata,alla:184
Placering privata,Hus och hem:30
Placering privata,Mat och dryck:33
Placering privata,Mode och design:65

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Grillad Potatisgratäng med Timjan, Den Försvunna Diamanten och Knäckig Blåbärspaj

PUBLICERAT: 2015-07-30, kl: 17:42
"Alltså, regnet. Det vägrar sluta ösa ner. Det är som att någon står uppe i himlen och häller vatten ur en stor kanna vatten över huset. Svampplockning och bärplockningen som stod på "schemat" får vänta för även om det "inte finns något dåliga väder utan ..."

Bruschetta med Balsamicomarinerade Jordgubbar på Grillen

PUBLICERAT: 2015-07-27, kl: 09:20
"Den svenska sommaren har kanske inte varit en av det varmaste och soligaste, men som mina föräldrar alltid sa när jag växte upp, man har inte roligare än man gör sig. Därför har vi stått (ibland svärandes) vid grillen i både ur och skur. Det är banne ..."

Körsbärssaft, kärleken till att spotta körsbärskärnor & en vacker träback

PUBLICERAT: 2015-07-16, kl: 07:21
"Jag minns fortfarande mina somrar som barn väldigt väl. Vissa minnen bleknar så klart, medan andra lever vidare väldigt starkt. Ett minne som känns fastetsat är vårt körsbärsträd som vi hade på tomten. Jag minns de söta körsbären, hur jag strosade runt ..."