m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4
Placering privata,alla:4105
Placering privata,Hus och hem:594
Placering privata,Mat och dryck:600
Placering privata,Mode och design:940
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Hus och hem:23
Placering, Mat och dryck:36
Placering, Mode och design:48

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Rönnbärssalt

PUBLICERAT: 2015-08-23, kl: 19:33
"Äntligen är jag på gång efter sommaren, jag känner det i hela kroppen. Det är sensommarvärme, jag fyller snart år, bloggdesignen är äntligen färdig och uppdaterad, jag hoppas ni tycker om den. Det har varit många stora projekt och spännande händelser ..."

Hur man bygger ett matbord av återvunnet virke

PUBLICERAT: 2015-08-02, kl: 12:14
"Jag har fått otroligt många förfrågningar och mail angående det gamla bordet jag skapade till uppdraget "En Grön Jul" för Hälsans Kök. Det har tagit lite tid att få till en instruktion eftersom bordet inte stått hemma hos oss utan hos mina svärföräldrar ..."

Grillad Potatisgratäng med Timjan, Den Försvunna Diamanten och Knäckig Blåbärspaj

PUBLICERAT: 2015-07-30, kl: 17:42
"Alltså, regnet. Det vägrar sluta ösa ner. Det är som att någon står uppe i himlen och häller vatten ur en stor kanna vatten över huset. Svampplockning och bärplockningen som stod på "schemat" får vänta för även om det "inte finns något dåliga väder utan ..."