m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 8089
Placering privata,alla:128
Placering privata,Hus och hem:17
Placering privata,Mat och dryck:19
Placering privata,Mode och design:57

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Köttfri Måndag, Ett Recept & Gratis Nedladdning av Tidningen VEGMAT

PUBLICERAT: 2014-09-29, kl: 10:54
"Måndag, eller köttfri måndag som det numera kallas, innebär att man byter ut den "vanliga maten" mot vegetarisk mat. Två tummar upp på den säger jag som älskar vegetariskt! Men det är inte alltid så enkelt att ta sig ur invanda mönster, byta ut rececpt ..."

Ekologisk Inredning med Bär & Natur - Att Inreda Klimatsmart

PUBLICERAT: 2014-09-28, kl: 11:36
"Det där med inredning hemma; att känna att det känns lite nytt och frächt ibland, att byta ut kuddar i soffan och investera i nya matsalsmöbler eller kanske köpa en ny soffa, nya tavlor och kanske en snygg matta är för ganska många ett intresse som är ..."

Krämig Tomatsoppa med Chèvre & Rostade Pinjenötter

PUBLICERAT: 2014-09-21, kl: 11:16
"Det här är ett av mina absoluta favoriter och ett riktigt "comfort food" för mig. Tomatsoppa som comfort food? Ja man kan ju tänka sig att comfort food skulle vara någon riktig dekadent tårta men just höst- och vintertid, när det börjar bli lite svalare ..."