m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 7672
Placering privata,alla:132
Placering privata,Hus och hem:16
Placering privata,Mat och dryck:21
Placering privata,Mode och design:56
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Mat och dryck:45

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bakverk, Kosthållning & Recept på Grönkålschips med Rosmarin :: Green Kale Rosemary Chips

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 14:52
"ENGLISH TRANSLATION FURTHER DOWN Jag har alltid, ja iaf i mitt vuxna liv, tyckt att bra kosthållning handlar om balans, bra råvaror, hälsosamma val i vardagen samtidigt som man unnar sig då och då när lusten faller på. Något som är gott men nyttigt när ..."

Köttfri Måndag - Rostad Blomkålssallad med Fetaost & Pinjenötter samt en Vitlöks- & Limesås

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 16:44
"ENGLISH TEXT FURTER DOWN Idag är det köttfri måndag, igen. Ja som det är varje måndag för allt fler och fler. De flesta av mina dagar är vegetariska och jag glömmer bort att dela med mig till er eftersom det är en så naturlig del av min vardag, men det ..."

Lingon- & Rödlökschutney

PUBLICERAT: 2014-10-14, kl: 07:37
"English text further down. Det är så sjukt vackert överallt just nu. Mänger med orangeröda löv, solen värmer fortfarande lite, luften är krispig och det är bara så otroligt skönt att vara ute. Fast sen har man ju det där höstmyset inomhus också. Igår ..."