m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 10877
Placering privata,alla:119
Placering privata,Hus och hem:13
Placering privata,Mat och dryck:18
Placering privata,Mode och design:54
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Hus och hem:40

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vinnarna av Arlas kokbok "Vårmat från Arlaköket"

PUBLICERAT: 2014-04-16, kl: 11:58
"Alla de gånger jag stått i blåsiga dikeskanter och plockat tussilago med lyckliga vårkänslor i kroppen är ett ständigt återkommande vårminne för mig. Eller som nu, när vindarna blivit lite varmare och vitsipporna slår ut för fullt. Då, då välkomnar jag ..."

Pluras vin "svarta tuppen" & en Rustikt Vårig Påskmiddag med Beer Can Chicken & Grillade Primörer!

PUBLICERAT: 2014-04-15, kl: 09:44
"Snart är påsken här och i och med det finns det mer och mer fräscha primörer i butikerna, sparris och salladslök för att nämna två, och igår passade jag därför på att göra en riktig fantastiskt grillmiddag med vad som är ett av de bästa rödvin jag smakat ..."

Mjälloms Tunnbrödskex - Norrländska snittar till vårens alla fester

PUBLICERAT: 2014-04-13, kl: 12:00
"Jag älskar det jag kallar svenska smaker. Det där enkla och rustika som är smaker jag växt upp med; rökt renkött, pepparrot, lingon, lax, hjortron och dill är smaker från min barndom som jag aldrig tröttnar på. För det är så enkelt och så, på ren ..."