m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3908
Placering privata,alla:194
Placering privata,Hus och hem:38
Placering privata,Mat och dryck:34
Placering privata,Mode och design:67

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Handpajer med Äpple, Rosmarin & Vit choklad :: Apple Rosemary & White Chocolate Hand Pies

PUBLICERAT: 2015-04-26, kl: 07:00
"Är dina minnen av paj under din barndom lika starka som mina? Jag minns fortfarande hur det kändes när jag plockade bär från buskarna i vår trädgård och kladdade ner fingrarna på de mjuka solmogna bären medan mamma förberedde för pajbakning i köket."

Hallonmarmorerad Mandelmjölk med Vanilj & Kardemumma :: Raspberry Marbled Vanilla Cardamom Almond Milk

PUBLICERAT: 2015-04-23, kl: 13:50
"I'm Alive! Jag lever och jag är tillbaka! Åh jsses vilka dagar det varit. Tänk dig att din datorn kraschar totalt, alla jobb och alla filer är borta. Gone. Finito. Känn paniken växa när ni tänker på alla privata bilder du inte tagit back-up på, alla ..."

Nyttiga Choklad & Banan Paleo Mini-Cupcakes :: Healthy Chocolate & Banana Paleo Mini Cupcakes

PUBLICERAT: 2015-04-19, kl: 09:11
"I fredags bakade jag min fina vän Fredrik från Fredriks Fika härliga och hälsosamma minicupcakes utan mjöl, mjölkprodukter och utan tillsatt socker. Det är så otroligt trevligt att pyssla i köket med en god vän, man får liksom tid för massa prat och ..."