m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 8170
Placering privata,alla:133
Placering privata,Hus och hem:21
Placering privata,Mat och dryck:22
Placering privata,Mode och design:54

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Island under vintersäsongen :: Iceland during winter season

PUBLICERAT: 2015-01-29, kl: 11:07
"Island, vilket fantastiskt vackert land! Om du följer mig på Instagram vet du att jag besökt Island i några dagar och jag kom precis hem med ett huvud fullt av minnen och ett hjärta som längtar att åka tillbaka under höst- eller sena sommarsäsongen. Den ..."

Stenugnsbakat Kumminbröd :: Stone Oven Baked Cumin Bread

PUBLICERAT: 2015-01-17, kl: 07:13
"Det är något speciellt med hembakat bröd. Dofterna som sprider sig i köket, att se det vackra och goda resultatet efter knådande och pysslande och känslan att skapa något med händerna är svår att överträffa. Favoritbrödet är det jag gör i ordning ..."

Mandelflarnsrullar med Marängsmörkräm :: Almond Lace Tuiles with Meringue Buttercream

PUBLICERAT: 2015-01-11, kl: 09:41
"Det har varit en seg start på januari, mycket att göra men ändå i ett lugnt tempo. Och jag har låtit det ta sin tid, för det var ett löfte jag gav till mig själv. Att jag skulle avsluta det jag håller på med och inte ramla iväg i nya projekt (ofta mina ..."