m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3421
Placering privata,alla:201
Placering privata,Hus och hem:33
Placering privata,Mat och dryck:35
Placering privata,Mode och design:68

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Loka Crush-Float :: Loka Crush Float

PUBLICERAT: 2015-06-29, kl: 15:15
"Nu är jag tillbaka i Sverige efter en helt fantastisk smekmånad och ett magiskt bröllop. Givetvis kommer jag dela med mig av båda till er, så snart alla bilder är klara, men först tänkte jag passa på att kicka igång den här veckan med ett nytt recept ..."

Smekmånad i USA - Highway One :: Honeymoon in USA - Highway One

PUBLICERAT: 2015-06-20, kl: 19:27
"Just nu sitter jag i en stuga i Big Sur, mitt bland stora Redwoodträd, papegojblommor och mossa som täcker både träden och marken. Allt som hörs är fåglarnas kvitter och skogens sus. Bara några minuter bort ligger världens vackraste kuststräcka och jag ..."

Gästbloggare Cashew Kitchen - Fullkornsrisotto med rosmarin, fänkål & gröna ärtor :: Guest Blogger Cashew Kitchen - Brown Rice Risotto with rosemary, fennel & green peas

PUBLICERAT: 2015-06-14, kl: 05:38
"Som ni kanske vet är jag iväg på min smekmånad just nu, ja nu när jag är nybliven fru och allt får man ju passa på och åka iväg på en redig semester! Så jag och kärleken, som jag överlycklig spring omkring och kallar min "make" eller "husband" då i USA, ..."