m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 10032
Placering privata,alla:113
Placering privata,Hus och hem:11
Placering privata,Mat och dryck:15
Placering privata,Mode och design:53

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lime Mint & Cashew Cookie Balls

PUBLICERAT: 2014-09-19, kl: 19:01
"Var det någon som sa fredagsmys? Ja men jag tänkte väl det. Då passar det perfekt med ngt sött och gott till soffmyset, eller vad säger ni? Knaske ett gäng munsbitar med lime, mynta & cashewnötter som rullas i kokosflingor eller kokossocker? Jag vet ..."

Att förälskat sig fullständigt - Toscana, en Baron, Vingårdar & Nya Vänner

PUBLICERAT: 2014-09-15, kl: 18:58
"Jag är förälskad. Fullkomligt och huvudstupa. Ni som läst mitt förra blogginlägg kanske förstår varför. För man kan lugnt säga att Toscana tog mig med storm. Sällan har jag väl skådat så fantastiskt kvällsljus som septemberljuset i Toscana. Det liksom ..."

Att njuta av Toscana

PUBLICERAT: 2014-09-12, kl: 07:52
"Jag vet inte ens vart jag ska börja. Förstår ni om jag säger att det här är en helt oredigerad bild och att alla biler i inlägget är mer el mindre oredigerade. Men ändå... Kanske borde jag börja med att försöka beskriva hur vackert det är här. Den ..."