m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 7955
Placering privata,alla:119
Placering privata,Hus och hem:14
Placering privata,Mat och dryck:14
Placering privata,Mode och design:55
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Hus och hem:4
Placering, Mat och dryck:3
Placering, Mode och design:7

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Saltrostade Mandlar & Heta Sommardagar

PUBLICERAT: 2014-07-22, kl: 22:53
"Saltrostade mandlar är perfekt när det är varmt. När det blir för varmt har iaf jag svårt att få ner något mer än iskall dryck och glass och ja, efter ett tag börjar jag även längta efter ngt salt. Men helst ska det inte vara för onyttigt. De salta ..."

Rostad Tomatsallad med Basilika

PUBLICERAT: 2014-07-20, kl: 11:27
"Ni som följer mig på instagram vet att jag hållt på med ett tomatrecept av ngt slag. Och det här, ja det är slutresultatet. Långsamt och varsamt rostade små körsbärstomater av olika slag som blandas med en sötsyrlig lag och färsk basilika. Rostningen ..."

Nyttiga Mandelbars som passar för alla, även vegetarianer, veganer och glutenintoleranta

PUBLICERAT: 2014-07-13, kl: 10:39
"Ja, det där med att videoblogga alltså. Min vän Linda som driver plus size och livsstilsbloggen lalinda.se vloggar, ja det heter ju så, och nyfiken som jag är var jag givetvis tvungen att fråga hur det funkar. Egentligen. Vilket ledde till att Linda kom ..."