m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 9011
Placering privata,alla:135
Placering privata,Hus och hem:13
Placering privata,Mat och dryck:18
Placering privata,Mode och design:56

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

MINA CHILIHEMLIGHETER - EN CHILISKOLA

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 16:47
"Chili tillsammans med nachochips och stora klickar gräddfil är en helgfavorit hemma hos mig och kärleken! Stora bitar mustig och het chili som tillsammans med rejäla klickar gräddfil samsas på en bit krispig nachohips. En iskall mörk lager till det eller ..."

Ljummen Rabarberkräm med Vaniljglass & Mandelbiskvier

PUBLICERAT: 2014-04-22, kl: 18:26
"Snart är det säsong för rabarber! Ja för jag har sett att jag fått enormt många som söker efter just rabarberkräm, inget konstigt för det är ju verkligen ljuvligt! Eftersom det finns så mkt gott att skapa med rabarber kommer en drös med härliga ..."

Att kurera sig själv

PUBLICERAT: 2014-04-20, kl: 11:09
"Bilden är från instagram, ja för det är ungefär det jag orkar med just nu. Tyvärr har jag varit sjuk hela påsken och tycker vid det här laget lite synd om mig själv. Ibland måste man faktiskt få göra det. Så medan ni, förmodligen de flesta av er iaf, ..."