m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 11333
Placering privata,alla:120
Placering privata,Hus och hem:15
Placering privata,Mat och dryck:18
Placering privata,Mode och design:59

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Att njuta av de sista sommardagarna - Mjuk Lavendel & Citronkaka med Björnbär

PUBLICERAT: 2014-08-22, kl: 15:31
"Jag älskar den här årstiden. Sensommaren. När solens strålar fortfarande värmer men luften blir allt kyligare och krispigare. Vissa år viskas och suckas det om höst redan första dagarna av augusti men innan min födelsedag i slutet av augusti är det ..."

Att rädda planeten genom att äta rätt - Overshot day

PUBLICERAT: 2014-08-19, kl: 12:36
"Idag är det Overshot day. Den 19 augusti är alltså dagen då vi förbrukat jordens årsproduktion av ekologiska resurser och därmed överskridit naturens budget för i år. Men vadå, året är ju inte slut ännu? Nej precis, och vad gör man när budgeten inte ..."

Mjuk Kardemummakaka med Röda Vinbär & Marängtäcke

PUBLICERAT: 2014-08-13, kl: 22:48
"Idag har livet inneburit jobb och bakning. Ja för vi är som hastigast hemma från semestern för att jag behöver jobba. Ja, det är ju så när man frilansar. Ibland är man ledig tre dagar en onsdag i juli, ibland jobbar man på semestern. Men jag älskar mitt ..."