m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4687
Placering privata,alla:200
Placering privata,Hus och hem:31
Placering privata,Mat och dryck:33
Placering privata,Mode och design:70
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Hus och hem:19
Placering, Mat och dryck:21
Placering, Mode och design:44

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Podcast hos Atilio

PUBLICERAT: 2015-03-25, kl: 09:46
"This text does not have an English translation since it's about an interview in Swedish that no one who doesn't speak Swedish will understand.. If you want to lisen to it anyway and test your skills i Swedish you can do so HERE ;) Idag kan man höra mig ..."

Nyttiga Chokladkakor med Dinkelmjöl :: Healthy Wholemeal Chocolate Chip Cookies

PUBLICERAT: 2015-03-24, kl: 18:15
"Nyttiga Chokladkakor, är det ens möjligt kan man ju undra? Ja, nu är ju allt relativt men visst går det att göra chokladkakor nyttigare, eller iaf mindre onyttiga. Jag har sett det på både internationella och nationella bloggar och har funderat ett bra ..."

Att upptäcka det goda del II :: Discovering the good things part II

PUBLICERAT: 2015-03-17, kl: 10:11
"Att upptäcka det goda med livet handlar inte bara om de grandiosa och storartade händelserna i livet utan även att se det vackra och goda i vardagen. Doften av nyklippt gräs, ljudet av vårfåglarna, en kopp kaffe, en bra låt, att dansa loss utan ..."