m.ade b.y m.ary

Publiceras av

m.ade b.y m.ary

Beskrivning: Jag är barnbarn, dotter, syster, vän, sambo och kollega. Jag älskar att baka, laga mat, fotografera, sträckläsa böcker, måla tavlor, pyssla, fylla garderoben med skor, leta efter inredningsfynd, plocka svamp, skriva och gå barfota i gräset. Jag samlar på minnen. Minnen som att dricka rödvin och prata med min kärlek ända in på småtimmarna eller att skratta tills jag tappar andan tillsammans med en god vän. Jag är hobbykonstnär, jag har studerat konst och reklam, har en magisterexamen i kommunikation och marknadsföring, älskar att inspirera och inspireras och är tillsammans med mitt livs kärlek på jakt efter drömHuset med stort H.

E-post: madeby.info@gmail.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

m.ade b.y m.ary

m.ade b.y m.arys matblogg med allt som gör dig lite hungrigare!

En snygg, inspirerande och hungrig blogg. Ja, jag kan nästan garantera att du kommer bli hungrig. Matfotografering, Matstyling, Recept, Bakning, Matlagning, DIY, Bordsdukningar och Inspiration. Nominerad till "Matbloggspriset - Folkets Val 2102".
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 14992
Placering privata,alla:74
Placering privata,Hus och hem:11
Placering privata,Mat och dryck:12
Placering privata,Mode och design:34
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, alla:20
Placering, Hus och hem:5
Placering, Mat och dryck:5
Placering, Mode och design:5

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Instruktionsvideo - Moravian Pappersstjärna : Moravian Star Video Tutorial

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 08:08
"Scroll for English text, the video is in English Då var det dags för mig att öppna ännu en lucka i vårt "Creative Collective" aventskalender. Igår var det Helena på Craft & Creativity som bjussade på fantastiskt fina julklappsetiketter och idag bjuder ..."

Att göra en Surdegsgrund & Mata en Surdeg :: How to Make an Sourdough Starter & Feeding your Sourdough

PUBLICERAT: 2014-12-18, kl: 15:36
"Scroll down for English Att skapa en egen surdegsgrund för att baka surdegsbröd är inte svårt och om det "skiter sig" på vägen går det ofta att rädda genom att hälla ut majoriteten av den surdegsgrund som gått åt pipsvängen och börja om på dag två (se ..."

Vegetarisk Sill med Vitlök & Dill :: Vegetarian Pickled Herring with Garlic & Dill - a Classic Swedish Christmas Tradition

PUBLICERAT: 2014-12-17, kl: 14:23
"Scroll down for English Vegetarisk sill kanske låter märkligt och nästan omöjligt men det är det inte alls. Istället för fisk kan man använda aubergine som förvälls försiktigt för att sedan vändas samman med önskad lag och smaksättning. Även ugnrostad ..."