Träna Styrka!

Publiceras av

Jacob Gudiol

Beskrivning: Jag är utbildad sjukgymnast och civilingenjör (minus en omtenta då). Jag arbetar med fysträning för Helsingborgs IFs ungdomsspelare (timbasis). Är med i styrelsen för Idrottsmedicin Syd som är en delorganisation av Svensk Idrottsmedicin. Jag skriver regelbundet artiklar för olika tidningar och magasin, främst BODY Magazine. Jag har medverkat i flera olika tidningar och magasin som expert Jag har skrivit boken ”Forma kroppen och maximera din prestation – om träning och hälsa på vetenskaplig grund” tillsammans med Nicklas Neuman. Jag driver även sidan traningslara.se tillsammans med Nicklas. Jag håller också regelbundet föreläser i olika sammanhang om träning och kost, bland annat på sjukgymnastutbildningen och på Ngruppens utbildningar. Jag är utbildad styrkeinstruktör steg 2 för SKKF, tyngdlyftningstränare steg 1 för svenska tyngdlyftningsförbundet. Själv tränar jag mest tyngdlyftning och fotboll nuförtiden.

E-post: jacob.gudiol@gmail.com
Ort: Helsingborg

[Välj som favorit!]

Träna Styrka!

Det mest kring träning

En blogg där jag tar upp en hel del ny forskning kring träning och kost. Jag diskuterar kring hur man bäst tränar upp idrottare för att prestera i olika idrotter och hur man utför de viktigaste övningarna på gymmet korrekt.
URL: http://tranastyrka.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: februari, 2012
Ort: Helsingborg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 23645
Placering privata,alla:56
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:9
Placering privata,Mat och dryck:8
Placering privata,Sport och fritid:12
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Hälsa, sjukvård, handikapp:12
Placering, Mat och dryck:8
Placering, Sport och fritid:9

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Simulerad gryning ger pigghet & ökad prestation

PUBLICERAT: 2014-04-20, kl: 07:16
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Simulerad gryning ger pigghet & ökad prestation . En väckarklocka som simulerar en normal gryning Jag tror ..."

Ungdomar, styrketräning, proteinpulver och doping

PUBLICERAT: 2014-04-18, kl: 07:27
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Ungdomar, styrketräning, proteinpulver och doping . Den här studien hade jag först bara tänkt lägga upp ..."

Färre måltider är bättre för hälsan om du överäter

PUBLICERAT: 2014-04-17, kl: 11:37
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Färre måltider är bättre för hälsan om du överäter . Det verkar som att trenden med intermittent fast ..."