Träna Styrka!

Publiceras av

Jacob Gudiol

Beskrivning: Jag är utbildad sjukgymnast och civilingenjör (minus en omtenta då). Jag arbetar med fysträning för Helsingborgs IFs ungdomsspelare (timbasis). Är med i styrelsen för Idrottsmedicin Syd som är en delorganisation av Svensk Idrottsmedicin. Jag skriver regelbundet artiklar för olika tidningar och magasin, främst BODY Magazine. Jag har medverkat i flera olika tidningar och magasin som expert Jag har skrivit boken ”Forma kroppen och maximera din prestation – om träning och hälsa på vetenskaplig grund” tillsammans med Nicklas Neuman. Jag driver även sidan traningslara.se tillsammans med Nicklas. Jag håller också regelbundet föreläser i olika sammanhang om träning och kost, bland annat på sjukgymnastutbildningen och på Ngruppens utbildningar. Jag är utbildad styrkeinstruktör steg 2 för SKKF, tyngdlyftningstränare steg 1 för svenska tyngdlyftningsförbundet. Själv tränar jag mest tyngdlyftning och fotboll nuförtiden.

E-post: jacob.gudiol@gmail.com
Ort: Helsingborg

[Välj som favorit!]

Träna Styrka!

Det mest kring träning

En blogg där jag tar upp en hel del ny forskning kring träning och kost. Jag diskuterar kring hur man bäst tränar upp idrottare för att prestera i olika idrotter och hur man utför de viktigaste övningarna på gymmet korrekt.
URL: http://tranastyrka.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: februari, 2012
Ort: Helsingborg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 11149
Placering privata,alla:85
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:13
Placering privata,Mat och dryck:16
Placering privata,Sport och fritid:14

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Matens Pris och trams som lackar ut folks förtroende för vetenskap

PUBLICERAT: 2016-02-01, kl: 16:33
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Matens Pris och trams som lackar ut folks förtroende för vetenskap . Idag har Matens Pris på Sveriges ..."

Dansk rapport kring ekologiskt jordbruk

PUBLICERAT: 2016-01-31, kl: 18:41
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Dansk rapport kring ekologiskt jordbruk . Igår rapporterade svensk media om en ny rapport från Danmark ..."

Är kaffe och koffein verkligen vätskedrivande?

PUBLICERAT: 2016-01-22, kl: 08:12
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Är kaffe och koffein verkligen vätskedrivande? . Det finns många saker som är mer eller mindre fast i ..."