Träna Styrka!

Publiceras av

Jacob Gudiol

Beskrivning: Jag är utbildad sjukgymnast och civilingenjör (minus en omtenta då). Jag arbetar med fysträning för Helsingborgs IFs ungdomsspelare (timbasis). Är med i styrelsen för Idrottsmedicin Syd som är en delorganisation av Svensk Idrottsmedicin. Jag skriver regelbundet artiklar för olika tidningar och magasin, främst BODY Magazine. Jag har medverkat i flera olika tidningar och magasin som expert Jag har skrivit boken ”Forma kroppen och maximera din prestation – om träning och hälsa på vetenskaplig grund” tillsammans med Nicklas Neuman. Jag driver även sidan traningslara.se tillsammans med Nicklas. Jag håller också regelbundet föreläser i olika sammanhang om träning och kost, bland annat på sjukgymnastutbildningen och på Ngruppens utbildningar. Jag är utbildad styrkeinstruktör steg 2 för SKKF, tyngdlyftningstränare steg 1 för svenska tyngdlyftningsförbundet. Själv tränar jag mest tyngdlyftning och fotboll nuförtiden.

E-post: jacob.gudiol@gmail.com
Ort: Helsingborg

[Välj som favorit!]

Träna Styrka!

Det mest kring träning

En blogg där jag tar upp en hel del ny forskning kring träning och kost. Jag diskuterar kring hur man bäst tränar upp idrottare för att prestera i olika idrotter och hur man utför de viktigaste övningarna på gymmet korrekt.
URL: http://tranastyrka.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: februari, 2012
Ort: Helsingborg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 15865
Placering privata,alla:83
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:11
Placering privata,Mat och dryck:10
Placering privata,Sport och fritid:13
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Hälsa, sjukvård, handikapp:32

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Mjölk, mejeriprodukter och hälsa

PUBLICERAT: 2014-11-22, kl: 15:29
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Mjölk, mejeriprodukter och hälsa . Jag har de senaste två dagarna haft en ”intressant” diskussion på ..."

Allt om energi in – energi ut

PUBLICERAT: 2014-11-21, kl: 14:33
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Allt om energi in – energi ut . Det var dags för lite länkar till artiklar som jag har skrivit på andra ..."

Lågkolhydratkost och typ 1 diabetes

PUBLICERAT: 2014-11-19, kl: 22:19
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Lågkolhydratkost och typ 1 diabetes . Tidigare idag publicerade Kostdoktorn upp ett inlägg om en 9 åring ..."