Träna Styrka!

Publiceras av

Jacob Gudiol

Beskrivning: Jag är utbildad sjukgymnast och civilingenjör (minus en omtenta då). Jag arbetar med fysträning för Helsingborgs IFs ungdomsspelare (timbasis). Är med i styrelsen för Idrottsmedicin Syd som är en delorganisation av Svensk Idrottsmedicin. Jag skriver regelbundet artiklar för olika tidningar och magasin, främst BODY Magazine. Jag har medverkat i flera olika tidningar och magasin som expert Jag har skrivit boken ”Forma kroppen och maximera din prestation – om träning och hälsa på vetenskaplig grund” tillsammans med Nicklas Neuman. Jag driver även sidan traningslara.se tillsammans med Nicklas. Jag håller också regelbundet föreläser i olika sammanhang om träning och kost, bland annat på sjukgymnastutbildningen och på Ngruppens utbildningar. Jag är utbildad styrkeinstruktör steg 2 för SKKF, tyngdlyftningstränare steg 1 för svenska tyngdlyftningsförbundet. Själv tränar jag mest tyngdlyftning och fotboll nuförtiden.

E-post: jacob.gudiol@gmail.com
Ort: Helsingborg

[Välj som favorit!]

Träna Styrka!

Det mest kring träning

En blogg där jag tar upp en hel del ny forskning kring träning och kost. Jag diskuterar kring hur man bäst tränar upp idrottare för att prestera i olika idrotter och hur man utför de viktigaste övningarna på gymmet korrekt.
URL: http://tranastyrka.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: februari, 2012
Ort: Helsingborg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 9419
Placering privata,alla:94
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:14
Placering privata,Mat och dryck:16
Placering privata,Sport och fritid:16
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Hälsa, sjukvård, handikapp:18
Placering, Mat och dryck:12
Placering, Sport och fritid:16

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Forskare vid Harvard: Mjölk dödar…..eller inte

PUBLICERAT: 2015-11-21, kl: 09:56
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Forskare vid Harvard: Mjölk dödar…..eller inte . Bilden här ovanför är från en artikel i Svenska Yle som ..."

Muskelfascior, syrebrist, sportdryck och varför äta det?

PUBLICERAT: 2015-11-17, kl: 13:25
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Muskelfascior, syrebrist, sportdryck och varför äta det? . Då var det dags för en lista med lite artiklar ..."

Tävling: Eleiko Strength Coach och Chuck Norris

PUBLICERAT: 2015-11-13, kl: 17:34
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Tävling: Eleiko Strength Coach och Chuck Norris . Det händer inte särskilt ofta men då och då så dyker ..."