Träna Styrka!

Publiceras av

Jacob Gudiol

Beskrivning: Jag är utbildad sjukgymnast och civilingenjör (minus en omtenta då). Jag arbetar med fysträning för Helsingborgs IFs ungdomsspelare (timbasis). Är med i styrelsen för Idrottsmedicin Syd som är en delorganisation av Svensk Idrottsmedicin. Jag skriver regelbundet artiklar för olika tidningar och magasin, främst BODY Magazine. Jag har medverkat i flera olika tidningar och magasin som expert Jag har skrivit boken ”Forma kroppen och maximera din prestation – om träning och hälsa på vetenskaplig grund” tillsammans med Nicklas Neuman. Jag driver även sidan traningslara.se tillsammans med Nicklas. Jag håller också regelbundet föreläser i olika sammanhang om träning och kost, bland annat på sjukgymnastutbildningen och på Ngruppens utbildningar. Jag är utbildad styrkeinstruktör steg 2 för SKKF, tyngdlyftningstränare steg 1 för svenska tyngdlyftningsförbundet. Själv tränar jag mest tyngdlyftning och fotboll nuförtiden.

E-post: jacob.gudiol@gmail.com
Ort: Helsingborg

 

[Välj som favorit!]

Träna Styrka!

Det mest kring träning

En blogg där jag tar upp en hel del ny forskning kring träning och kost. Jag diskuterar kring hur man bäst tränar upp idrottare för att prestera i olika idrotter och hur man utför de viktigaste övningarna på gymmet korrekt.
URL: http://tranastyrka.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: februari, 2012
Ort: Helsingborg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 8699
Placering privata,alla:97
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:18
Placering privata,Mat och dryck:15
Placering privata,Sport och fritid:18

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Studien på kolhydrater vs fett och LCHF-arnas reaktioner

PUBLICERAT: 2015-08-20, kl: 15:57
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Studien på kolhydrater vs fett och LCHF-arnas reaktioner . För några dagar sen släpptes en ny studie som ..."

Skägg, Kreatin, D-asparginsyra och skaderisk vid styrketräning

PUBLICERAT: 2015-08-14, kl: 19:45
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Skägg, Kreatin, D-asparginsyra och skaderisk vid styrketräning . Då var det dags för en lista med lite ..."

Mer fuffens från Coca Cola

PUBLICERAT: 2015-08-12, kl: 10:40
"Det här inlägg är publicerat för Träna Styrka och de som följer denna site via RSS. Om du läser det här någon annanstans så tryck på den här länken Mer fuffens från Coca Cola . Det var ganska länge sen jag personligen skrev någonting om läskindustrin ..."