behindeveryman.se/nina

Publiceras av

Nina Wernbloom

Beskrivning: Jag heter Nina Wernbloom o bor just nu i Moskva. På bloggen kan ni följa mig, min fotbollsspelande man o vår son Mille i vår vardag.

E-post: ninaandersson1@hotmail.com

 

[Välj som favorit!]

behindeveryman.se/nina

Så kan livet se ut när man är gift med en fotbollsspelare

Jag heter Nina Wernbloom o bor numera i Moskva. På bloggen får ni följa mig, min fotbollsspelande man o vår son Mille i vår vardag.
URL: http://www.behindeveryman.se/nina
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nytt kapitel!

PUBLICERAT: 2013-11-19, kl: 10:13
"Nu är det dags för mig att gå vidare, det känns lite vemodigt att lämna sidan o dessa underbara tjejer men samtidigt så är jag glad o förväntansfull mot vad som komma skall. Jag kommer att fortsätta blogga på denna adressen  http://ninawernbloom.com/ o ..."

Hallå sömnen…

PUBLICERAT: 2013-11-17, kl: 21:28
"Det känns som om den här lilla damen försöker att ta livet av sin kära mor. Sömnen är så sjukt jäkla dålig just nu o jag vet inte riktigt vad det beror på. Jag har ju trott tänder ett bra tag men det vet i sjutton. Nu har jag varit helt ensam med barnen ..."

Lycka

PUBLICERAT: 2013-11-17, kl: 08:45
"... tiden med Pontus igår var helt ljuvlig. Båda barnen blev så himla glada när han kom, jag med för den delen. Vi fick en mysig eftermiddag o kväll ihop. När barnen somnat fick vi även lite tid för oss själva. Vi låg på soffan o bara kramades ( ok, lite ..."