ceciliafolkesson.se

Publiceras av

cecilia folkesson

Beskrivning: Välkommen till en av Sveriges största bloggar om naturlig mat, hälsa och träning! Jag heter Cecilia Folkesson, är 34 år och bor i Borås med man och 2 små killar på 3 och 5 år.

E-post: cecilia@ceciliafolkesson.se

[Välj som favorit!]

ceciliafolkesson.se

LCHF / Paleo / CrossFit

En inspirerande blogg om lågkolhydratskost, hälsa och träning. Lic. kostrådgivare inom LCHF och Paleo. Förespåkar ren mat och Crossfit.
URL: http://ceciliafolkesson.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 19623
Placering proffs,alla:57
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:5
Placering proffs,Mat och dryck:11
Placering proffs,Sport och fritid:11

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tillbaks på sjukhuset!

PUBLICERAT: 2014-08-22, kl: 16:01
"Äntligen tillbaks hemma med resten av familjen efter en kväll på akuten och en natt på sjukhuset. Inte direkt vad jag räknat med. Som tur var höll Otis mig sällskap. När mitt inlägg om mitt förlossningsbesök blev så uppskattat lavar jag att skriva ett ..."

Banana choco bites

PUBLICERAT: 2014-08-21, kl: 09:55
"Perfekt lördagsgodis till barnen (och vuxna). Tänk på att bananer är väldigt besprutade, så köp helt ekologiska. Banana choco bites Ekologisk banan Mörk choklad Smält chokladen i vattenbad, ca 50-75 gram choklad per banan. Skiva bananen och doppa i ..."

När man inte orkar med tygblöjor…

PUBLICERAT: 2014-08-20, kl: 10:06
"Så var det det här med blöjor… När man äntligen fått två blöjfria barn är det bara att börja om från början. Jag hade verkligen glömt hur mycket blöjor det går åt!! I den bättre av världar skulle jag använda ekologiska tygblöjor. Jag skulle haft egna ..."