Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är frilansande författare och skribent med ett förflutet som lärare.

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 57
Placering privata,alla:2378
Placering privata,Litteratur och skrivande:142

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ingen bokbloggsjerka

PUBLICERAT: 2014-08-01, kl: 10:47
"Det är fredag och jag saknar bokbloggsjerkan. Men det ger mig å andra sidan mer skrivtid idag. För Annikas jerka är inget man slarvar över. Det krävs att man tänker till och svarar ordentligt. Sedan driver nyfikenheten mig att kolla vad alla andra ..."

Högtryck och åskfronter

PUBLICERAT: 2014-07-29, kl: 10:04
"Det är verkligen varmt. Visst är det skönt, men jag har lite för mycket att göra för att kunna njuta så här länge. Lagom är bäst för mig. Samtidigt som vi målar och tapetserar jobbar jag febrilt vidare på "Min är hämnden". Somliga dagar går det riktigt ..."

Elwa Tuberg, vem är det?

PUBLICERAT: 2014-07-25, kl: 11:25
"Jan Arnald Värmen till trots flödar min kreativitet. Till viss del har jag Jan Arnald, kanske mer känd som Arne Dahl, att tacka för detta. I en TV-intervju förklarade han att det verkligen är Arne Dahl som skriver kriminalromanerna, inte Jan Arnald."