Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är författare och skribent med ett förflutet som lärare. Nu aktuell med "Stenhuggarens dotter", som är sjunde delen i serien Släkten utgiven av Historiska Media.

 

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 73
Placering privata,alla:1757
Placering privata,Litteratur och skrivande:122

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Perspektivet Ewa, perspektivet!

PUBLICERAT: 2015-05-21, kl: 13:07
"Så har jag då mött Åsa. Hon är den person som hjälper mig att se vad som kan förbättras i manuset "Stenhuggarens dotter". Och hon satte genast fingret på de punkter som jag trodde att hon skulle göra. Hon såg var de extra insatserna skulle sättas in och ..."

Utflyktssäsongen i full blom

PUBLICERAT: 2015-05-15, kl: 11:20
"Häromdagen damp det ner en fin bok i min brevlåda. Vackert omslag, skön papperskvalité med en doft av tryckeri. Det finns väl inget bättre än att få vara den första som börjar bläddra i ett alldeles färskt exemplar av arten bok. Boklig bok alltså ..."

Vinn "Hyresgästerna" av Sarah Waters

PUBLICERAT: 2015-05-10, kl: 15:40
"Saraha Waters har jag svårt att tacka nej till. Här pågår en tävling där du kan vinna hennes " Hyresgästerna ". Jag tycker precis som C.R.M. Nilsson att hon är en fena på att beskriva miljöer och att få karaktärerna att leva. Själv ägnar jag denna ..."