Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är frilansande författare och skribent med ett förflutet som lärare.

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 128
Placering privata,alla:1712
Placering privata,Litteratur och skrivande:116

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

En snabb jerka

PUBLICERAT: 2014-10-31, kl: 08:24
"En mycket speciell helg väntar mig. Inte bara det att vi är mitt uppe i Halloween och Alla Helgons Dag, jag ska också göra debut i direktsänd TV. Men först en snabb jerka hos Annikas Litteratur- och Kulturblogg . Frågan för dagen lyder: Har du några ..."

Drömlikt tillstånd

PUBLICERAT: 2014-10-29, kl: 14:12
"Attans vad det händer mycket denna höst. Jag har precis hunnit landa i vetskapen om att jag skriver sjunde delen av serien Släkten som ges ut av Historiska Media. Då händer nästa helt otroliga sak. Jag ska vara med i TV4 Nyhetsmorgon på lördag den 1 ..."

Blodbokens tid i En smakebit på søndag

PUBLICERAT: 2014-10-26, kl: 10:25
"Det är en gråmulen dag på det småländska höglandet. Så mycket höst som det bara kan bli. Hos Flukten fra virkeligheten bjuder vi varandra som vanligt på smakbitar från spännande och läsvärda böcker. Just nu läser jag "Fruktans tid" av Set Mattsson, men ..."