Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är frilansande författare och skribent med ett förflutet som lärare.

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 113
Placering privata,alla:1848
Placering privata,Litteratur och skrivande:124

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Märkliga möten över tid och rum

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 09:16
"Jag har varit i Stockholm över helgen. Överst på agendan stod barndop, men det fanns tid över till andra aktiviteter. Naturhistoriska Riksmuseet var nästan givet då vi reste med fyra vetgiriga och nyfikna barn mellan fem och elva år. Nu måste jag ..."

Ovetandes i bokbloggsjerkan

PUBLICERAT: 2014-10-17, kl: 11:48
"Det dök upp en jerka till sist i alla fall. För den som har lust att hänga på är det bara att bege sig till Annikas Littertur- och Kulturblogg . Veckans fråga lyder: Vilken bok bör man inte veta någonting alls om innan man själv läser den? En fråga som ..."

Inspirationskväll

PUBLICERAT: 2014-10-16, kl: 18:34
"Ibland krävs det en rejäl dos inspiration för att komma vidare. Jag behövde kasta loss och slänga mig ut i fantasins värld en stund, befria mig från vad som är ditt och vad som är datt. Vad kan väl då passa bättre än Ken Folletts "Svärdet och spiran"."