Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är författare och skribent med ett förflutet som lärare. Nu aktuell med "Stenhuggarens dotter", som är sjunde delen i serien Släkten utgiven av Historiska Media.

 

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 120
Placering privata,alla:1390
Placering privata,Litteratur och skrivande:97

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Stenhuggarens dotter, här kommer hon!

PUBLICERAT: 2015-09-01, kl: 13:37
"Det är inte klokt. Nu är det snart dags för det stora ögonblicket. Alltså romanen skriven av mig kommer inom kort att ligga på bokhandelsdiskarna och redan nu går den att beställa hos internetbokhandlarna. Varmt välkomna att fira tillsammans med mig i ..."

I Vargavinterns land i en smakebit på söndag

PUBLICERAT: 2015-08-30, kl: 09:12
"Sista söndagen i augusti och jag har så smått börjat blogga igen. Under sommarmånaderna har jag haft en välbehövlig semester och jag har slutfört manuset "Stenhuggarens dotter". En smakbit på söndag känns hemtamt och trevligt. Det är som vanligt bloggen ..."

"Det som inte dödar oss" visavi "Stenhuggarens dotter"

PUBLICERAT: 2015-08-27, kl: 09:17
"Kanske är det bra timing att bryta bloggtystnaden samtidigt som David Lagercrantz kliver ut på podiet. Hur som helst så känns som om startskottet för bokhösten har gått. Och det betyder att min semester är slut. Nåja, så mycket semester har det inte ..."