Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är författare och skribent med ett förflutet som lärare. Nu aktuell med "Stenhuggarens dotter", som är sjunde delen i serien Släkten utgiven av Historiska Media.

 

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 42
Placering privata,alla:2182
Placering privata,Litteratur och skrivande:151

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Semester!

PUBLICERAT: 2015-06-14, kl: 19:58
"Bloggen Holavedsbrudar tar semester från och med nu och fram till och med augusti. Välkommen att följa mig på facebook där jag gör regelbundna uppdateringar både på min författarsida och på serien Släktens sida som för närvarande handlar mycket om ..."

Böcker på hög

PUBLICERAT: 2015-06-10, kl: 21:30
"Det är så här jag ser mig själv, sittandes på en hög med böcker. Men det handlar inte om böcker som jag läst utan böcker som jag skrivit. Tänk så häftigt det ska bli att fylla ett hyllplan i en av mina bokhyllor med min egen produktion. Jag är redan på ..."

Likt ett X2000 ...

PUBLICERAT: 2015-06-04, kl: 19:30
"... rusar veckan fram och hotar att köra förbi mig. Dagarna fladdrar förbi som landskapet utanför kupéfönstret. Här har blåst och regnat och nu tittar solen fram, men sommarvärmen tycks inte nå till småländska höglandet. Tur att det är värmebölja ..."