Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är frilansande författare och skribent med ett förflutet som lärare.

 

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 75
Placering privata,alla:1849
Placering privata,Litteratur och skrivande:129

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jag, en författare

PUBLICERAT: 2015-04-25, kl: 14:04
"Ännu en lördag är på väg att passera och jag filar vidare på texten om Stenhuggarens dotter . Om bara några dagar är deadline och då får jag sätta punkt. Åtminstone tills dess att lektören har hunnit läsa. Sedan blir det på´n igen. Bloggen ..."

Slipar min diamant

PUBLICERAT: 2015-04-21, kl: 20:11
"" Stenhuggarens dotter " är min ädelsten, en diamant som jag slipar på. Jag är inne i den fas som föregår den då jag får hjälp av en lektör. Alltså min sista ensamma tid med Sissela, snart är hon inte längre bara min. Det är både vemodigt och spännande."

Listor är kul!

PUBLICERAT: 2015-04-18, kl: 10:25
"Via Litteraturmagazinet stötte jag på en lista. Jag har gjort listor sedan jag var barn. Oftast har de handlat om vad jag ska göra eller köpa. Så många listor på böcker har det inte blivit om jag då inte räknar med mina önskelistor till jul och ..."