Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är frilansande författare och skribent med ett förflutet som lärare.

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 125
Placering privata,alla:1980
Placering privata,Litteratur och skrivande:121

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lila och gult i omslagsonsdag

PUBLICERAT: 2014-04-16, kl: 08:38
"Våren är här och snart är det påsk. I omslagsonsdag tycker bloggen Bokpotaten att lila och gult är fina färger. Det kan jag hålla med om och gick på morgonjakt i bokhyllan. Tre böcker hittade jag som skulle kunna rymmas i temat. Jag är ju alltid svag för ..."

Läs-a-lot: Påsk

PUBLICERAT: 2014-04-15, kl: 10:52
"Precis vad jag behövde just nu för att få upp ångan på mitt läsande igen. En kul utmaning från bloggarna Bookshelf och Bokzoem , där regler för deltagande finns. Häng på! Som den uppmärksamme bloggläsaren säkert observerat så har två böcker legat kvar ..."

Att koka ihop något

PUBLICERAT: 2014-04-13, kl: 20:51
"Jag läser gärna andras bloggar, några som jag gillar finns hos Litteraturmagazinet . För en stund sedan fastnade jag i Sara Lövestams inlägg om Saker som jag inte visste om att vara publicerad författare innan jag var publicerad författare . I del ett av ..."