Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är frilansande författare och skribent med ett förflutet som lärare.

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 77
Placering privata,alla:2241
Placering privata,Litteratur och skrivande:143

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Regnig måndag

PUBLICERAT: 2014-08-18, kl: 09:19
"Arbetsdagen har börjat med en minikonversation över facebook med min kära kollega Maria Gustavsdotter. Författaryrket är bitvis ett ensamt knegande och då är det gott att de finns där inom räckhåll, vänner och arbetskamrater. Det är också skönt att höra ..."

Ringens gåta i En smakebit på søndag

PUBLICERAT: 2014-08-17, kl: 10:27
"Det var riktigt längesedan som jag deltog i "En smakebit på søndag" . Sommaren har passerat lika fort och intensivt som vanligt och idag regnar det här på småländska höglandet. Jag har läst mindre än jag tänkt den här sommaren. Men jag har skrivit desto ..."

Släkthistoria - en källa till inspiration

PUBLICERAT: 2014-08-13, kl: 13:30
"Författare har inte en outsinlig källa att ösa ur. Åtminstone inte jag. Ständigt och jämt behöver jag fylla på, ibland mycket, ibland lite. Det kan handla om att jag behöver ytterligare en karaktär för att få mer stuns i handlingen. Eller så har jag ..."