Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är författare och skribent med ett förflutet som lärare. Nu aktuell med "Stenhuggarens dotter", som är sjunde delen i serien Släkten utgiven av Historiska Media.

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Små Lit 2016

PUBLICERAT: 2016-02-09, kl: 17:46
"Småland har haft sin första litteraturfestival som gick av stapeln i lördags på kulturhuset Spira i Jönköping. Omkring 50 inbjudna utställare bjöd de 1500 besökarna på högkvalitativt läsgodis. Det pratades från caféscenen och i speakers corner. Som ..."

Bokbloggsjerka 5 - 8 februari

PUBLICERAT: 2016-02-05, kl: 17:45
"Egentligen har jag inte alls tid, med frågan i veckans jerka hos Annikas Litteratur- och kulturblogg var svår att motstå. Topp 5 fiktiva karaktärer som du önskar vore dina bästa vänner (böcker/film/tv). Då ska vi se, det blir en lista men utan inbördes ..."

Det rullar på igen

PUBLICERAT: 2016-01-31, kl: 13:07
"Alla tunnlar har ett slut och nu ser jag ljuset. Arbetsuppgifterna är uppdelade och schemalagda, jag är igång med skrivandet och jag har såsat runt en hel förmiddag. Precis som det ska vara. Nu ska jag bara se till att komma igång på gymmet också. Jag ..."