Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är frilansande författare och skribent med ett förflutet som lärare.

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 135
Placering privata,alla:1791
Placering privata,Litteratur och skrivande:113

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Alla märkvärdiga ord

PUBLICERAT: 2014-04-22, kl: 09:03
"Idag ska jag skapa en ordlista till "Kyrkornas Hemligheter - mellersta Sverige". Boken innehåller en del ord, som är lite ålderdomliga och ord som är kopplade till vår historia. Helt enkelt ord som inte längre används till vardags. Jag gillar ord och ..."

Läs-a-lot redovisning

PUBLICERAT: 2014-04-21, kl: 20:45
"Dags för mig att redovisa min läs-a-lot. Det gick inte riktigt så bra som jag räknat med. Men det är så det är med mig. Jag har svårt att beräkna vad jag ska hinna med. Oftast är jag en riktig tidsoptimist. Jag tror alltid att jag ska hinna mer än vad ..."

Riket vid vägens slut i en smakebit på søndag

PUBLICERAT: 2014-04-20, kl: 10:21
"En underbar söndag. Det är påskhelg och solen skiner. Vad kan man som människa mer begära. Hos bloggen Flukten fra virkeligheten bjuder vi varandra på läsbara smakbitar av alla de slag. Det är är bara att hänga på och dela med sig av egna godbitar. Jag ..."