Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är författare och skribent med ett förflutet som lärare. Nu aktuell med "Stenhuggarens dotter", som är sjunde delen i serien Släkten utgiven av Historiska Media.

 

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 37
Placering privata,alla:2201
Placering privata,Litteratur och skrivande:172

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Den historiska romanen och äventyret

PUBLICERAT: 2015-10-03, kl: 10:37
"Igår var jag på ett seminarium, Den historiska berättelsen. Seminariet pågår under två dagar och består av ett antal olika anföranden. Först ut var Anders Öhman som pratade om Den historiska romanen och äventyret. Anders Öhman, professor i ..."

Trött och lycklig

PUBLICERAT: 2015-09-27, kl: 21:17
"Årets Bokmässan i Göteborg är över för denna gång. Det har varit en upplevelse utöver det vanliga. Jag har signerat min första skönlitterära roman! Stenhuggarens dotter har bestått provet! Boken säljer och jag syns. Nu ligger en fullspäckad höst framför ..."

Bokmässa i Göteborg 2015

PUBLICERAT: 2015-09-22, kl: 08:25
"En av årets absoluta höjdpunkter är Bokmässan i Göteborg. Jag har för länge sedan tappat räkningen på hur många gånger jag varit där, först som lärare och bokälskare, numera som författare. Den här gången är det "Stenhuggarens dotter" som är rykande ..."