Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är författare och skribent med ett förflutet som lärare. Nu aktuell med "Stenhuggarens dotter", som är sjunde delen i serien Släkten utgiven av Historiska Media.

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Att ställa samman

PUBLICERAT: 2015-11-22, kl: 11:38
"Alla kapitel till Min är hämnden ligger i var sitt worddokument. Jag jobbar i olika dokument ända tills jag är säker på att kapitlen verkligen har hamnat på rätt plats. Sedan buntar jag ihop dem. Och det är vad som ska ske idag. Därefter börjar jag gå ..."

En bön för fred och frihet

PUBLICERAT: 2015-11-14, kl: 10:20
"Jag vaknade till nyheten om terrordåden i Paris. Detta har hänt inte längre bort en 15-timmars bilresa. Det har hänt i ett demokratiskt land bland oskyldiga människor. Jag känner vanmakt och oro, men vet att det enda som kan bekämpa det onda är det ..."

Vikingablot i en smakbit på söndag

PUBLICERAT: 2015-11-01, kl: 13:39
"Äntligen en söndag i hemmets lugna vrå och utan något som prompt måste planeras. Tro det eller ej men jag har en hel skrivarvecka framför mig. Hösten har varit hektisk och jag har några framträdanden kvar fast just nu kan jag andas ut. En vanlig söndag ..."