Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är frilansande författare och skribent med ett förflutet som lärare.

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 85
Placering privata,alla:2072
Placering privata,Litteratur och skrivande:137

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Mitt liv på Bokmässan

PUBLICERAT: 2014-09-29, kl: 11:05
"Så är jag då tillbaka hemma. Här vilar ett lugn som inte går att beskriva i ord. Sensommaren dröjer sig kvar och bjuder på en fantastisk dag. Jag har mött så många människor, både gamla vänner och nya. Jag har mött läsare och kollegor och jag har ..."

Bokmässa i Göteborg

PUBLICERAT: 2014-09-24, kl: 10:46
"Idag packar jag. Rotar hysteriskt i garderoben och undrar hur vädret kan tänkas vara på västkusten. Jag har mer resfeber än jag skulle haft om jag skulle till Australien. Och det handlar bara om Bokmässan i Göteborg. Nåja, boksignering och montermingel ..."

Femtiotusen, det är mycket minsann

PUBLICERAT: 2014-09-23, kl: 11:02
"Upptäckte att antalet visningar av min blogg precis passerat femtiotusen. Inte illa alls tycker jag. Solen skiner och jag känner att jag har flyt. Skrivklådan får mina fingrar att längta efter tangentbordet och i min hjärna ropar karaktärerna efter ..."