Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är frilansande författare och skribent med ett förflutet som lärare.

 

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 111
Placering privata,alla:1640
Placering privata,Litteratur och skrivande:110

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Påskvecka utan lov

PUBLICERAT: 2015-03-30, kl: 09:48
"Måndag i påskveckan. Våren håller oss på halster och jag planerar att jobba hela veckan. Dessutom ska jag byta internetleverantör, vilket gör mig smått nervös. Det där med teknik är inte riktigt min grej. Då passar jag bättre in på 1200-talet. Jag har ..."

Karaktärer ut över det vanliga i bokbloggsjerkan

PUBLICERAT: 2015-03-27, kl: 09:20
"Fredag morgon och jag har en en helg framför mig. Som vanligt startar jag gärna med en jerka. Annikas Litteratur- och Kulturblogg har en kort fråga, vilket inte innebär att den på något sätt är enkel att besvara. Är det bara jag som kan bli ”sjukligt” ..."

En saga, vad är det?

PUBLICERAT: 2015-03-24, kl: 16:20
"En saga, det vet väl alla vad det är. Trodde jag också ända tills häromdagen. Min förläggare på Historiska Media visade sig ha en helt annan syn på det hela. Eller kanske ska jag säga en kompletterande syn. Eller hur jag nu ska uttrycka det. I hennes ..."