Holavedsbrudar

Publiceras av

Ewa K

Beskrivning: Ewa K är frilansande författare och skribent med ett förflutet som lärare.

[Välj som favorit!]

Holavedsbrudar

Ewa K:s författarblogg

Holaveden är den skogiga och klippiga trakt som utgör gränsen mellan Småland och Östergötland. Här levde de kvinnor som jag räknar till mina anmödrar och här finns deras själar kvar. Lyssnar jag noga och skärper blicken kan jag ana dem där de rör sig utmed de gamla vandringslederna.
URL: http://holavedsbrudar.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 91
Placering privata,alla:2052
Placering privata,Litteratur och skrivande:143

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Så sagolikt vackert

PUBLICERAT: 2014-11-27, kl: 09:14
"Tänk att vakna upp till en skala i grått. Ljuset är så vilsamt att det lägger sig som bomull kring hjärtat. Jag kan bara inte sluta att förundra mig över hur sinnrikt skapat vårt jordklot är. Vilken ynnest det är att få leva med olika årstider och den ..."

Ett löfte för mycket

PUBLICERAT: 2014-11-24, kl: 10:44
"Upptäckte just att jag lovat på tok för mycket. Men så kan det gå när verkligheten överträffar drömmen. I ett inlägg i juni i år - Så osannolikt och så härligt - avgav jag ett löfte som innebar att "Min är hämnden" skulle ligga på bokhandelsdiskarna ..."

En FRÅGA i bokbloggsjerkan

PUBLICERAT: 2014-11-21, kl: 10:13
"Varför läser du egentligen böcker? Vilken fråga! Inget jag funderar över dagligdags precis. Jag började läsa böcker så snart jag kunde läsa och innan dess läste mina föräldrar för mig. Min morfar född i slutet av 1890-talet var lärare och boklig kunskap ..."