Aftonbladets ledarblogg

Publiceras av

Aftonbladets ledarblogg

Beskrivning: Aftonbladets ledarsida är landets största, viktigaste och mest engagerande. Vårt uppdrag är att ge vår syn på samhällsutvecklingen och påverka debatten utifrån socialdemokratiska värderingar. På vår blogg tar vi ut svängarna ännu mer, kommenterar vi ännu snabbare och lyfter fler ämnen.

Ort: Norrmalm

[Välj som favorit!]

Aftonbladets ledarblogg

Aftonbladets ledarblogg

Aftonbladets ledarsida är landets största, viktigaste och mest engagerande. Vårt uppdrag är att ge vår syn på samhällsutvecklingen och påverka debatten utifrån socialdemokratiska värderingar. På bloggen tar vi ut svängarna, förbjupar och lyfter nya frågor.
URL: http://bloggar.aftonbladet.se/ledarbloggen/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Norrmalm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Inga bönder till Europaparlamentet

PUBLICERAT: 2014-02-19, kl: 13:27
"Det är nog få personer som förknippar Europaparlamentet som den främsta arenan för storstadsfrågor. Ändå är hälften av alla politiker som har störst chans att ta plats i parlamentet bosatta i Stockholms län. Jämfört med det senaste EP-valet från 2009 är ..."

Arnholms feminism – ingen lön för mödan

PUBLICERAT: 2014-02-13, kl: 13:33
"Klockan 12.30 i dag demonstrerade Sveriges Kvinnolobby på Sergels torg under en ganska självklar paroll: lön hela dagen. Räknat på en arbetsdag mellan klockan 8-17 så har män lön hela dagen, medan jobbar kvinnor gratis efter klockan 15:53, enligt lobbyns ..."

Vad Moderaterna i Stockholm inte vill att vi ska prata om

PUBLICERAT: 2014-02-03, kl: 13:16
"”M: Rösta på oss eller riskera att få sparken”. Den rubriken mötte de stockholmare som tar sig till jobbet via kollektivtrafiken i morse. Det är gratistidningen Metro som berättar att Moderaterna i Stockholms läns lanstidning , SLL, – via ..."