Aftonbladets ledarblogg

Publiceras av

Aftonbladets ledarblogg

Beskrivning: Aftonbladets ledarsida är landets största, viktigaste och mest engagerande. Vårt uppdrag är att ge vår syn på samhällsutvecklingen och påverka debatten utifrån socialdemokratiska värderingar. På vår blogg tar vi ut svängarna ännu mer, kommenterar vi ännu snabbare och lyfter fler ämnen.

Ort: Norrmalm

 

[Välj som favorit!]

Aftonbladets ledarblogg

Aftonbladets ledarblogg

Aftonbladets ledarsida är landets största, viktigaste och mest engagerande. Vårt uppdrag är att ge vår syn på samhällsutvecklingen och påverka debatten utifrån socialdemokratiska värderingar. På bloggen tar vi ut svängarna, förbjupar och lyfter nya frågor.
URL: http://bloggar.aftonbladet.se/ledarbloggen/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Norrmalm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

TV4 blir Putins nyttiga idioter

PUBLICERAT: 2015-05-21, kl: 13:31
"Va? Tänkte jag efter gårdagensTV4-inslag med rubriken ”Rysk expert: Håll Gotland neutralt”. Va? Varför låter TV4 en ”expert” från den ryska säkerhetstjänsten FSB sitta och ljuga i TV och sprida rysk statspropaganda på bästa sändningstid? Precis som ..."

Direktörer som drömmer om smisk

PUBLICERAT: 2015-04-07, kl: 13:26
"När Svenska Dagbladets näringslivsbilaga berättade om hur SCA-direktörerna åkte helikopter och privatjet till älgjakten skrev jag att det fick mig att tänka på Gordon Gekko och ryska oligarker. Vad säger man då efter dagens avslöjande om att samma ..."

När ska det löna sig för kvinnor att arbeta?

PUBLICERAT: 2015-03-04, kl: 14:04
"I dag publicerade LO sin andra jämställdhetsbarometer. En av författarna, Joa Bergold, berättar här om de viktigaste delarna av rapporten. Det handlar om ojämställda löner, men också om hur framför allt arbetarkvinnor fastnar i ett deltidsträsk som i ..."