Aftonbladets ledarblogg

Publiceras av

Aftonbladets ledarblogg

Beskrivning: Aftonbladets ledarsida är landets största, viktigaste och mest engagerande. Vårt uppdrag är att ge vår syn på samhällsutvecklingen och påverka debatten utifrån socialdemokratiska värderingar. På vår blogg tar vi ut svängarna ännu mer, kommenterar vi ännu snabbare och lyfter fler ämnen.

Ort: Norrmalm

 

[Välj som favorit!]

Aftonbladets ledarblogg

Aftonbladets ledarblogg

Aftonbladets ledarsida är landets största, viktigaste och mest engagerande. Vårt uppdrag är att ge vår syn på samhällsutvecklingen och påverka debatten utifrån socialdemokratiska värderingar. På bloggen tar vi ut svängarna, förbjupar och lyfter nya frågor.
URL: http://bloggar.aftonbladet.se/ledarbloggen/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Norrmalm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

När ska det löna sig för kvinnor att arbeta?

PUBLICERAT: 2015-03-04, kl: 14:04
"I dag publicerade LO sin andra jämställdhetsbarometer. En av författarna, Joa Bergold, berättar här om de viktigaste delarna av rapporten. Det handlar om ojämställda löner, men också om hur framför allt arbetarkvinnor fastnar i ett deltidsträsk som i ..."

Lista: Saker som införts på ”försök”

PUBLICERAT: 2015-02-12, kl: 14:02
"MP-ledamot: ”Vi har nu vunnit betygsfrågan för lång tid framöver.” Regeringen och Alliansen ska nu införa betyg i fjärde klass på ”försök” i max 100 skolor. Enligt den rödgröna talelinjen kommer inga skolor att vilja införa detta och försöket ska sedan ..."

PM Nilsson är inte köpt av Saab

PUBLICERAT: 2015-02-04, kl: 13:56
"[View the story ”PM Nilsson är inte köpt av Saab” on ..."