Aftonbladets ledarblogg

Publiceras av

Aftonbladets ledarblogg

Beskrivning: Aftonbladets ledarsida är landets största, viktigaste och mest engagerande. Vårt uppdrag är att ge vår syn på samhällsutvecklingen och påverka debatten utifrån socialdemokratiska värderingar. På vår blogg tar vi ut svängarna ännu mer, kommenterar vi ännu snabbare och lyfter fler ämnen.

Ort: Norrmalm

 

[Välj som favorit!]

Aftonbladets ledarblogg

Aftonbladets ledarblogg

Aftonbladets ledarsida är landets största, viktigaste och mest engagerande. Vårt uppdrag är att ge vår syn på samhällsutvecklingen och påverka debatten utifrån socialdemokratiska värderingar. På bloggen tar vi ut svängarna, förbjupar och lyfter nya frågor.
URL: http://bloggar.aftonbladet.se/ledarbloggen/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Norrmalm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sverige och flyktingarna: Det här kan du göra

PUBLICERAT: 2015-06-25, kl: 13:11
"I dag avslutar vi vår serie om Sverige och flyktingarna med ett besök hos Migrationsverket och med en lista på förslag till våra politiker med vad de kan göra bättre. Men vi också om att det svenska samhället är större än staten och att fler mesta ta ..."

Slakten av Medelhavsinstituten säger något om S

PUBLICERAT: 2014-10-24, kl: 07:57
"Sven-Eric Liedman, professor emeritus i idé och lärdomshistoria vid Göteborgs universitet, funderar i boken Stenarna i själen. Form och materia från antiken till i dag på skillnaden mellan bildning och utbildning. Själva ordet bildning är hämtat från ..."

Kamerunierna hjälps inte av Ahlins svammel

PUBLICERAT: 2014-06-13, kl: 14:34
"Gästarbetare från Kamerun som arbetat med att plantera ut skog i Sverige stämmer sin arbetsgivare på 800 000 kronor, rapporterar P4. De har tvingats att jobba tolv timmar om dygnet, utan övertidsersättning, utan semesterersättning eller traktamenten. De ..."