Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda

Beskrivning: Bloggar om mig själv, min familj, mitt liv som mamma, surdegsbrödbakning, scrapbooking, mina tankar, vardagens alla händelser, ragdollkissen Noblesse, föräldrarskap,

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Välkomna till Cupcakesfluffan

Mitt absoluta störta intresse är att baka tårtor, cupcakes,bakverk,kaffebröd och bröd och då gärna surdegsbröd.Ja och så gillar jag att göra en massa smarrig glass med :-
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 288
Placering privata,alla:1127
Placering privata,Mat och dryck:235

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jordgubbsglass

PUBLICERAT: 2013-06-15, kl: 19:45
"Äntligen finns det gott om svenska jordgubbar och dyra var de inte heller, 20 kronor asken så då är det perfekt att passa på att göra glass, för måste absolut göras på svenska färska jordgubbar, inte frysta från frysdisken. . Och den här blev krämig och ..."

Rabarbermarmelad

PUBLICERAT: 2013-05-22, kl: 20:15
"Tänktew göra lite rabarbersylt eller rabarbermarmelad imorgon, här är det recept jag använde mig utav tidigare åt, tyvärr har jag aldrig fått tag på mer röda rabarber som gör sylten så där härligt rosa/röd. Passar perfekt på nygräddade scones, kex, ..."

Rabarberkompott

PUBLICERAT: 2013-05-20, kl: 20:41
"Rabarberna växer för fullt i trädgården, trodde inte de skulle bli så många, men nya är på väg upp och några bör nog skördas snart innan de blir allt för stora. Är sugen på att baka bröd med rabarber och även att testa på att göra rabarbersirap, såg ett ..."