Cupcakesfluffan

Publiceras av

Linda

Beskrivning: Bloggar om mig själv, min familj, mitt liv som mamma, surdegsbrödbakning, scrapbooking, mina tankar, vardagens alla händelser, ragdollkissen Noblesse, föräldrarskap,

 

[Välj som favorit!]

Cupcakesfluffan

Välkomna till Cupcakesfluffan

Mitt absoluta störta intresse är att baka tårtor, cupcakes,bakverk,kaffebröd och bröd och då gärna surdegsbröd.Ja och så gillar jag att göra en massa smarrig glass med :-
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juli, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 177
Placering privata,alla:1201
Placering privata,Mat och dryck:242

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Gräddtårta

PUBLICERAT: 2015-04-24, kl: 07:40
"Bakade en enkel gräddtårta till sonens 5-årsdag, imorgon när vi firar honom igen vill han ha en Frosttårta :-) . Detta är en ljus tårtbotten fylld med mjölkchokladfluff och gelehallonfluff och ovanpå ville han ha choklad så det fick bli lite Smarties."

Jordgubbsglass

PUBLICERAT: 2013-06-15, kl: 19:45
"Äntligen finns det gott om svenska jordgubbar och dyra var de inte heller, 20 kronor asken så då är det perfekt att passa på att göra glass, för måste absolut göras på svenska färska jordgubbar, inte frysta från frysdisken. . Och den här blev krämig och ..."

Rabarbermarmelad

PUBLICERAT: 2013-05-22, kl: 20:15
"Tänktew göra lite rabarbersylt eller rabarbermarmelad imorgon, här är det recept jag använde mig utav tidigare åt, tyvärr har jag aldrig fått tag på mer röda rabarber som gör sylten så där härligt rosa/röd. Passar perfekt på nygräddade scones, kex, ..."