konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

 

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 18
Placering privata,alla:2737
Placering privata,Hus och hem:426
Placering privata,Mode och design:611
Placering privata,Vardagsbetraktelser:881

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fredagskänslan..

PUBLICERAT: 2015-08-28, kl: 18:42
"...infinner ju sig som allra bäst när man har arbetat och känt sig nyttig under veckan..så det måste ju vara därför den där fredagskänslan är så härlig och lagom efter några dagar.. Jag har haft en rolig start i en ny klass med pigga ettor som bidragit ..."

njuta av det som är kvar...

PUBLICERAT: 2015-08-25, kl: 19:54
"..är precis vad vi har gjort i helgen. När man har börjat jobba igen efter semestern blir det än mer värdefullt att nyttja det fina sensommarvädret och ta sig ut på sjön och bara njuta. I all enkelhet baka lite muffins med de övermogna bananerna som ..."

att ha jobbat en vecka...

PUBLICERAT: 2015-08-21, kl: 21:05
"I skuggan efter jobbet. Framsidans rabatt med det höga gräset. Vi har bytt markiser också, så här blev det. I min favoritfärg grå, som huset. Jag och maken åt en middag på stan en varm dag efter att jag varit på föreläsning hela dagen den varmaste ..."