konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 40
Placering privata,alla:2768
Placering privata,Hus och hem:424
Placering privata,Mode och design:626
Placering privata,Vardagsbetraktelser:869

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Utställning på Brödbutiken och Julsalong

PUBLICERAT: 2014-11-23, kl: 19:20
"I dag har jag förberett lite för min utställning. Städat, packat upp nya affischer som kom och tagit fram adventstjärnor, för det hinner jag inte nästa helg för då har jag nämligen annat på gång: Välkomna på vernissage på.. Brödbutiken på Kungsgatan 24 ..."

tjuvstarta julen

PUBLICERAT: 2014-11-21, kl: 16:08
"Är det inte lite tidigt att hämta gran i mitten på november? Näädå, då är det ju gjort och klart, svarade jag och fortsatte stuva in granen i bagageluckan.. Vet inte varför det blivit tidigare i år men det kändes helt rätt. Kanske för att lysa upp i ..."

Snart börjar det..

PUBLICERAT: 2014-11-15, kl: 10:04
"Märker att jag börjat fantisera om advent, julstjärnor, granar och ljus i olika former. Ska jag behålla våra fina, stilrena, vita stjärnor som har ett lite kallare ljus som jag haft i flera år eller gå över till de där i metall, som glittrar och sprider ..."