konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 16
Placering privata,alla:3941
Placering privata,Hus och hem:550
Placering privata,Mode och design:864
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1283

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Zebraskor, dammiddag och kylrensning

PUBLICERAT: 2014-09-20, kl: 22:04
"Ja, från det ena till det andra. Köpte ett par zebrarandiga skor på rean. Jag tyckte de var roliga, men de klapprar lite för mycket när man går. En flicka på skolan tyckte att jag gick som en häst, (?) sa hon till mig. : ) I fredags var jag på en mycket ..."

Tavlor från i våras

PUBLICERAT: 2014-09-13, kl: 18:21
"Ja, dessa tavlor gjorde jag i våras. Tillbaka i det svart-vita, men bilderna har blivit lite mer transparenta. En stark fågel, eller en stark individ eller kan vara vem som helst, vi är ju alla one of a kind. Och vita björkstammar, eller något annat."

Att vara på havet..

PUBLICERAT: 2014-09-06, kl: 21:14
"...en solig, stilla sensommardag när sjön ligger spegelblank kan ju inte vara annat än underbart..vi lämnade stan bakom oss för en tur till en ö, inte allt för långt bort i vår fina skärgård. När vi steg iland låg ön öde och tyst, till skillnad från i ..."