konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

 

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 26
Placering privata,alla:2837
Placering privata,Hus och hem:429
Placering privata,Mode och design:650
Placering privata,Vardagsbetraktelser:895

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Skidsemester

PUBLICERAT: 2015-03-01, kl: 19:29
"Sportlov! Fredagen var en fullspäckad dag, arbete, packa bilen och få in hela familjen och så köra iväg norrut. Men efter en snöig färd befann vi oss äntligen i Gällivare och Dundret. Efter incheckning och middag och träff med goda vänner i stugan såg ..."

alla hjärtans helg

PUBLICERAT: 2015-02-16, kl: 22:20
"...alltså, titta vilka fina presenter jag fick på min lilla dammiddag! : ) Den här gången var det min tur att anordna och menyn gick i skaldjurens tecken.. Räkcocktail med granatäpple och pasta med blåmusslor med tomatsås och fikonmandelpaj till ..."

Svart och vitt

PUBLICERAT: 2015-02-07, kl: 09:10
"Mina fåglar är hemma nu efter att ha varit på galleri Skåda, och står lutade mot en vägg i väntan på en upphängning. Svart, vitt men även lite sandtoner och guldstänk i dessa två. Och så kommer pappret från några riktigt gamla böcker som man ser om man ..."