konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 24
Placering privata,alla:3409
Placering privata,Hus och hem:503
Placering privata,Mode och design:757
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1110

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lördag och höstledigt

PUBLICERAT: 2014-10-25, kl: 10:57
"Tack tidningen Femina för läckra, tilltalande och dessutom lätta recept. Igår gjorde jag de här bakade tomaterna och så slängde jag ihop lite kräftstjärtar och parmesan till en pasta. Det blev mycket gott! Favorit i repris..troget hänger jag upp denna ..."

Fredag igen

PUBLICERAT: 2014-10-17, kl: 16:43
"..kanske att jag visat den här lyktan förut..en fin julklapp från ifjol. En favoritfåtölj som jag en gång i tiden fick av en snäll kollega. Den hade vi på jobbet och jag hade flera utvecklingssamtal i den, men vid en flytt fick jag den! Superskön att ..."

Nice - fortsättning

PUBLICERAT: 2014-10-09, kl: 22:28
"Hittade en liten fin poncho i en butik. Den vill jag ha, sa jag och slog till! Så varm och skön. ( ja äkta kanin) Ett besök inne på det berömda hotellet Negrescos damtoa. Så mötte jag ju den här vackra damen. Ser ut som en staty av Dega. För övrigt ..."