konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 21
Placering privata,alla:3570
Placering privata,Hus och hem:515
Placering privata,Mode och design:813
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1192

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Målningar 2011

PUBLICERAT: 2014-07-30, kl: 00:22
"Hittade dessa bilder som jag hade med på konst i det gröna här i Luleå för några år sedan. Damen i rött och äpplet med den turkosa ramen...Äpplet har jag kvar med damen har flyttat ut..Trollsländorna har varit viktiga motiv som jag målat flera gånger."

Grönt är skönt

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 19:43
"Mitt höga gräs har blivit, just det, högt. Tyckte det gick lite trögt i början på sommaren... ...favoriten Chokladblomma gör sitt allra bästa.. ..en gammal fin trasmatta från Tornedalen som är mjuk och skön att gå barfota på. Fortsätt njut i sommaren!"

vara på vackra platser

PUBLICERAT: 2014-07-23, kl: 17:35
"Så for vi en dag till Fårö, snirklade oss fram på kringelikrokiga vägar medan naturen runt om förändrades och blev allt kargare med vidsträckta stenlandskap och låga enbuskar. Vid Langhammar klev vi av och slogs av en tryckande värme och ljuset, det ..."