konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 22
Placering privata,alla:3634
Placering privata,Hus och hem:511
Placering privata,Mode och design:822
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1177

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

en inpuls

PUBLICERAT: 2014-08-20, kl: 20:01
"Häromdagen hade jag lite bråttom för jag skulle hinna hem för att skjutsa ett barn till en träning, men hade ändå bestämt mig för att smita in på Indiska och komplettera några Saftisglas..ni vet, medan jag ändå var i stan. Men vad händer? När jag letar ..."

Sensommar

PUBLICERAT: 2014-08-18, kl: 22:53
"Oj, det var ett tag sen..men ibland kommer man ifrån bloggandet. Arbetsstart efter semestern upptar en del energi, samt någon slags sista slapphet innan a l l t ska igång igen. Men det var ju trädgården jag skulle skriva om nu: I alla fall om den del ..."

Häromkvällen..

PUBLICERAT: 2014-08-06, kl: 22:56
"...var vi med goda vänner på stan, på våra fina ställen som vi har i Luleå. Clarion med sin fina vy över Luleå.. ..och duktiga bartendrar som verkligen kunde blanda till goda drinkar. Och i bakgrunden tonade himlen upp sig, medan vi satt inne och åt en ..."