konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 15
Placering privata,alla:3672
Placering privata,Hus och hem:530
Placering privata,Mode och design:852
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1207

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Att få den där fredagskänslan

PUBLICERAT: 2015-01-23, kl: 19:27
"Efter en fullmatad vecka med ovanligt många skjutsningar för mig men också en nystart på inpuls ( gym) har jag verkligen varit i farten. Tappade dock allt vad fart heter i dag när jag kom hem och la mig på tonåringens säng för att höra lite om hans dag."

lite förnyelse

PUBLICERAT: 2015-01-17, kl: 11:24
"En sån där bra modell på klänning, vanlig enkel hals, några snygga sömmar på axlarna som en liiten rolig detalj och ändå rak och enkel så att man kan ha den både på jobbet och om man ska på en liten middag... Så här obetydlig ser den ut på galgen, mitt ..."

Varsam nedtrappning av Julen

PUBLICERAT: 2015-01-08, kl: 23:09
"Trappar varsamt ner Julen. Tycker att det är tråkigt att ta bort det mysiga julpyntet för snabbt. Därför är alla våra stjärnor är kvar och ljusstakar som tindrar och lyser när man kommer hem, dem vill jag njuta av lite till. Men granar och tomtar är ..."