konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 34
Placering privata,alla:2877
Placering privata,Hus och hem:430
Placering privata,Mode och design:641
Placering privata,Vardagsbetraktelser:908

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Julovsstart

PUBLICERAT: 2014-12-20, kl: 22:29
"Första jullovsdagen. När vi slog upp ögonen i morse var hela världen inbäddad i vit, torr och lätt snö! Äntligen riktig vinter med kyla som biter i kinderna och världen blev så vacker med alla träd snötyngda. Vi skrev snödikter i skolan i fredags och en ..."

Ny egenritad adventsljusstake

PUBLICERAT: 2014-12-14, kl: 19:05
"Jag gillar ju det där med järn, helst obehandlad. Hemma hos oss har vi ett sideboard, ett soffbord som ni sett här och ett vadställ i järn som min pappa svetsat ihop. Nu kom turen till en ljusstake! Ska inte sticka under stol med att jag sett och blivit ..."

Lördag

PUBLICERAT: 2014-12-13, kl: 19:01
"Efter en gla och trevlig kväll med mina arbetskollegor i går har dagen gått i pysslets tecken. Jag och Björn har tillverkat julgodis medan snön dalade ner utanför fönstret. Vi har gjort marmelad, ( krusbär och rabarbersmak ) mandelnougat, knäck och typ ..."