konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 17
Placering privata,alla:2511
Placering privata,Hus och hem:404
Placering privata,Mode och design:571
Placering privata,Vardagsbetraktelser:776

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Efter - i tvättstugan

PUBLICERAT: 2016-02-09, kl: 21:44
"Nu äntligen. Har vi faktiskt gjort klart i tvättstugen! Jippi! För den som inte bygger ihop ikeamöbler var och varannan dag är det faktiskt ganska skönt när det är klart. Det tar tid, kräver tålamod men när man ser resultatet känns det riktigt b r a!"

När ljuset börjar komma

PUBLICERAT: 2016-01-30, kl: 20:31
"Här ser ni en fin vintagejulklapp som jag fick, som snart kommer att ingå i en tavelgrupp på väggen. Den står och mognar medan jag funderar på hur och med vilka andra kompisar den ska få hänga. ...och så har solen börjat lysa även här hos oss, idag vid ..."

Förebilder på källare och tvättstuga

PUBLICERAT: 2016-01-17, kl: 22:22
"Här ser ni vår tvättstuga. Jag är helnöjd med val av golvmatta! Visst ser det lite stenaktigt ut? Och så syns inte smuts på en gång om det nu skulle råka bli det ; ) Men på lite avstånd ser den ändå svart ut! och så är väggarna nymålade, o så skönt. I ..."