konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 20
Placering privata,alla:3659
Placering privata,Hus och hem:521
Placering privata,Mode och design:810
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1187

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fredag igen

PUBLICERAT: 2014-10-17, kl: 16:43
"..kanske att jag visat den här lyktan förut..en fin julklapp från ifjol. En favoritfåtölj som jag en gång i tiden fick av en snäll kollega. Den hade vi på jobbet och jag hade flera utvecklingssamtal i den, men vid en flytt fick jag den! Superskön att ..."

Nice - fortsättning

PUBLICERAT: 2014-10-09, kl: 22:28
"Hittade en liten fin poncho i en butik. Den vill jag ha, sa jag och slog till! Så varm och skön. ( ja äkta kanin) Ett besök inne på det berömda hotellet Negrescos damtoa. Så mötte jag ju den här vackra damen. Ser ut som en staty av Dega. För övrigt ..."

Att lämna sin vanliga zon..

PUBLICERAT: 2014-10-03, kl: 18:06
"...och komma till en ny plats, där man aldrig varit förut, nya vyer, en annan sol som står högre på himlen, en varmare och lite fuktigare luft slår emot när man lämnar planet, det var det vi gjorde igår. Lämnade norr och det annalkande mörkret och mötte ..."