konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 11
Placering privata,alla:3024
Placering privata,Hus och hem:481
Placering privata,Mode och design:687
Placering privata,Vardagsbetraktelser:962

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ernstkrukan

PUBLICERAT: 2015-11-15, kl: 10:44
"Hittade den här grå/svarta krukan som hade bra storlek och med den rätta matta finishen och så skiftar den i gråsvarta nyanser. Ser ni den lilla texten? I det enkla bor det vackra. Ja, det är en Ernstkruka som jag köpt. Tyckte så bra om den att jag for ..."

att vara på fredag igen

PUBLICERAT: 2015-11-13, kl: 19:08
"Fredag igen, tiden går i en faslig fart känns det som. Ikväll är vi en decimerad skara hemma och efter en enkel, god pastamiddag tänder vi ljus och försjunker i olika sorts medier. Kanske det blir en gemensam upplevelse också. Mina favoritlyktor från ..."

Efter i Relaxen

PUBLICERAT: 2015-10-31, kl: 18:28
"Tyckte att vår relax var lite bortglömd. Vi har inte suttit där så mycket och inte gjort något där på jättelänge. Droppen kom när en solstol som vi haft där och som tappat en skruv brakade ihop när någon satte sig i den. Ja, men så funderade vi på vilka ..."