konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

 

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 12
Placering privata,alla:3509
Placering privata,Hus och hem:507
Placering privata,Mode och design:787
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1135

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Gröna vårtecken

PUBLICERAT: 2015-04-18, kl: 10:03
"Igår efter jobbet tog jag en tur förbi några affärer och då hittade jag den här väldoftande pelargonsorten som bara får pyttesmå blommor men doftar citron. Har haft en sån en gång i tiden men sen dog den och har saknat den sen dess. Lördagmorgon med en ..."

Svartvita elefanter

PUBLICERAT: 2015-04-07, kl: 23:15
"Svart vita elefanter på ett postit block köpte jag till slut efter att ha vandrat runt där på svenskt tenn.. Svart vitt. Man får lust att göra ett stilrent kontor eller en skrivbordshörna med detta fina block på. Få se om det kan bli någon redecoration."

Glad påsk!

PUBLICERAT: 2015-04-02, kl: 16:12
"Fick till slut lite påskinspiration och i år går det i olika rosa nyanser och så lite vårgrönt. Gillar Lagerhouse där man kan göra många fynd, där köpte jag tabletter och servetter och en jättegod citrontvål. Fräsch som bara den. Och så köpte jag en fin ..."