konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

 

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 18
Placering privata,alla:2870
Placering privata,Hus och hem:440
Placering privata,Mode och design:668
Placering privata,Vardagsbetraktelser:927

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

resan

PUBLICERAT: 2015-06-28, kl: 09:13
"Hemma igen efter en vecka i Nice. Det var en jättefin vecka med underbart klimat med den där medeltemperaturen som innebär att man är behagligt varm hela tiden. Att man kan hoppa i och simma och vara i utan att frysa. En del häng på stranden blev det ..."

Semesterplaner

PUBLICERAT: 2015-06-17, kl: 23:24
"Snart kommer vi att återse den här vyn. Vi besökte den i höstas jag och B och blev så förtjusta i staden att vi beslöt att ta med barnen hit nästa gång. Så nu bär det snart av.. Längtar till de där ljumma vindarna och luft som inte är så torr utan lite ..."

Rabarberns tid

PUBLICERAT: 2015-06-15, kl: 00:17
"Årets första rabarber åt vi idag. Rabarberkräm till efterrätt. Ganska tjusigt vajar de där jättebladen i trädgården, fort växer de och så kan man göra många goda saker med dem. Idag blev det kräm. Här förbereder vi de sista dagarna innan semestern ..."