konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

 

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 24
Placering privata,alla:2926
Placering privata,Hus och hem:435
Placering privata,Mode och design:669
Placering privata,Vardagsbetraktelser:939

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

vara på svenskt tenn

PUBLICERAT: 2015-03-27, kl: 19:55
"..alltså, vilken kombination. Alla mina favoritfärger tillsammans och så ett litet visdomsord som jag kan skriva under. ..och här, en annan perfekt färgkombination, dessutom med färska blommor för dagen i lite mer våriga färger. Längst in kom jag in ..."

Stockholms weekend

PUBLICERAT: 2015-03-22, kl: 17:15
"Johanna & jag ...tillbaka i huvudstaden. lördag på stan innebär massa folk, överallt högt tempo och Stockholms effektivitet. Det är som att man vrider upp volymen när man kommer hit! Det blir många intryck på några timmar i stan, men efter att ha ..."

när man minst anar det

PUBLICERAT: 2015-03-18, kl: 21:12
"Ibland, när man minst anar det och när man har fullt upp med vardagsgrejs som att laga middag eller torka av diskbänken och sortera sopor...så ringer det på dörren och så har en vän tänkt på mig! En present i efterskott med ett vackert kort där det står ..."