konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 18
Placering privata,alla:4076
Placering privata,Hus och hem:573
Placering privata,Mode och design:932
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1370

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Glad påsk!

PUBLICERAT: 2014-04-17, kl: 18:15
"Ack, vår fjällsemester blev lite förkortad. Snöstorm, inga liftar öppna och dåliga prognoser gjorde att vi for hem. Nån måtta får det vara på fjällvädret och vårt tålamod... Det får skärpa till sig om vi ska åka dit mer..; ) Vi hade nämligen snöstorm i ..."

Fjälltraditioner

PUBLICERAT: 2014-04-14, kl: 16:40
"Igår kom vi fram till vårt älskade Björkliden. Solen sken från en klarblå himmel och den där välkända längtan efter att vara ute i backen och kunna stå med näsan mot solen infann sig när vi befann oss norr om Kiruna när fjällen börjar torna upp sig och ..."

Lite Aalto

PUBLICERAT: 2014-04-05, kl: 10:42
"Den här blomman köpte jag f ö r r a våren, den har överlevt och nu har det kommit nya skott och blommor! Känner mig lite stolt och förundrad över att ha klarat detta. Det är första gången, annars har jag bara ytterst tåliga växter hemma som klarar av ..."