Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

 

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 19
Placering privata,alla:2763
Placering privata,Hus och hem:440
Placering privata,Mode och design:622
Placering privata,Vardagsbetraktelser:850

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Husmorssemester i huvudstan

PUBLICERAT: 2015-10-04, kl: 17:38
"I helgen for jag till Stockholm för en liten husmorsemester Helt själv till vår vackra huvudstad för att träffa vänner och göra stan! Det blev både ett musikalbesök, Förklädet med b la Björn Kjellman i en av rollerna. Riktigt underfundigt rolig var den!"

Soffan i köket..

PUBLICERAT: 2015-09-24, kl: 20:52
"Nämen nu har det verkligen blivit h ö s t! Ruggigare väder, regn & blåst, samtidigt som tempot på jobbet skruvades upp. Denna vecka har jag varit där tidigt och slutat sent. Möten, planering och så möten igen.. Men allt handlar ju om balans. Det är helt ..."

Höstfix..

PUBLICERAT: 2015-09-19, kl: 22:17
"..har jag ägnat mig åt: ) Min hylla bredvid sängen där jag försöker hålla reda på smycken och sånt. Nå äntligen.. Jag beställde Blodtopp från Zetas förra hösten och har bekymrat tittat till dem hela sommaren, trodde inte att de trivdes hos oss men nu!"