konst by jenny

Publiceras av

Jenny Egerheim

Beskrivning: Hej! Jag skriver om framförallt inredning, konst och design, vintage, jag målar själv och gillar att läsa om detsamma..en och annan vardagsbetraktelse kan också komma upp.

 

[Välj som favorit!]

konst by jenny

"I just look at pictures"

Min blogg handlar om inredning, konst, design, vintage...jag har en förkärlek för marimekko, nostalgi och vackra bilder. Jag målar själv, och det kan bli också bli en och annan vardagsbetraktelse.
URL: http://konstbyjenny.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 27
Placering privata,alla:2656
Placering privata,Hus och hem:404
Placering privata,Mode och design:607
Placering privata,Vardagsbetraktelser:842

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

kroppsarbete

PUBLICERAT: 2015-05-15, kl: 21:31
"..har jag ägnat mig åt i dagarna två. Med familjen på lite olika håll fick jag en del tid över så då gick jag all in och fördubblade nästan min buskrabatt mot gatan. Ni ser var de gröna löven börjar...där är den nya delen med två måbärsbuskar, en ..."

all vår början..

PUBLICERAT: 2015-05-03, kl: 21:05
"Hoppsan, så här ser det ju inte riktigt ut än...men snart snart är det på väg upp och det är så himla fint det här gräset...vi måste ju få ha en liten målbild. I dag såg det lite mer ut så här: Solen sken idag och det var nästan ingen vind så jag fick ..."

före och efter - svartvitt arbetsrum

PUBLICERAT: 2015-04-28, kl: 19:58
"..ni kanske har sett hur hyllan i arbetsrummet såg ut före ?..trätråkig. Arbetsrummet efter: Jag har bytt gardiner till mina marimekko, svartvita, distinkta gardiner, hyllan nymålad i vitt och en ny matta på golvet, svartvit så klart...; ) en liten list ..."