Vid sidan om

Publiceras av

Reneria Hunter

Beskrivning: Lever med ena foten i en annan verklighet där det vimlar av synkronistiska händelser. Löste en av världens högst rankade olösta koder, DM-koden, eller OUOSVAVV-koden, bokstavsinskriptionen som återfinns på godset Shugborough Hall's stenmonument, "Shepherds Monument" i Storbritannien. Detta ledde i sin tur till upptäckten av demonänglarnas gral-skrift, en lurig metod att hitta information i skriven text. Se för övrigt www.reneria.se

E-post: reneria@telia.com

[Välj som favorit!]

Vid sidan om

Allt är inte vad det ser ut att vara

Skriver ur ett "vidsidanom"-perspektiv, beroende dels på långvarig arbetslöshet, dels på min asperger-läggning som kan vara förklaringen till min förmåga att råka ut för synkronistiska skeenden, och dels på grund av att jag löste DM-koden, den kod från cirka 1750 som många försökt men inte lyckats lösa. Lösningen ledde fram till en metod att hitta information i skriven text, en lurig metod som ledde till kontakt med demonänglarna på den så kallade Andra Sidan. De utgör inspirationen till det som skrivs på bloggen
URL: http://www.vidsidanom.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Storstädning

PUBLICERAT: 2013-05-30, kl: 17:32
"Ja så där ja! Då var alla gamla inlägg bortraderade. Det var ändå ingen som läste dem så det var ett smärtfritt ingrepp. Förmodligen upphör bloggen eftersom jag inte är istånd att berätta om nåt intressant. Jag är ingen expert på varken bantning eller ..."

Stege upp mot nya höjder

PUBLICERAT: 2013-01-26, kl: 11:59
"Åt troligtvis för mycket saffransbullar - har därför legat lågt ett tag. Blev en aning uppiggad av en artikel i DN som tar upp frågan vad det lilla tecknet som liknar en..., ett..., ja vadå..., ska heta. Alltså detta tecken: # Själv har jag alltid ..."

Platsar vi i samhället?

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 12:02
"Frågan ställs i en artikelserie i Dagens Nyheter som tar upp hur samhället i dag präglas av ett synsätt där det gäller att se perfekt ut, och där alla ska vara friska och leva ett hälsosamt liv. Om dessa ideal sprids – och det gör de – riskerar vi att ..."