vilmathunveds

Publiceras av

Vilma Thunved

Beskrivning: Vilma Thunved var mitt namn & jag bor i Stockholm. Jag är tretton år gammal och går i sjuan, i Samskolan. Du har ju då kommit in på min blogg, här kommer du kunna läsa om mitt liv, foto & mina underbara vänner. Det var väl typ det, men hoppas du gillar det!

E-post: vilma.thunved@hotmail.com

[Välj som favorit!]

vilmathunveds

Här kan du läsa om mig ↓

Vilma Thunved var mitt namn & jag bor i Stockholm. Jag är tretton år gammal och går i sjuan, i Samskolan. Du har ju då kommit in på min blogg, här kommer du kunna läsa om mitt liv, foto & mina underbara vänner. Det var väl typ det, men hoppas du gillar det!
URL: http://vilmathunveds.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: augusti, 2011
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Yeahyeahyeah

PUBLICERAT: 2013-04-21, kl: 18:47
"Sorry guys för den usla uppdateringen. Weell, i går skulle antingen kunna vara den dagen då jag pluggade som en häst, eller bloggat mycket. Men helt ärligt låg jag i sängen HELA dagen, bara låg där och lyssnade på Linnéa och typ halvsov. Klockan gick ..."

✌✌

PUBLICERAT: 2013-04-18, kl: 10:33
"Glömde lägga till att jag och Maja gjorde inbrott hos Amanda i går haha. Vi stod bokstavligt som två cheerleaders som försökte komma upp till hennes fönster några meter upp hehe. Slutade iaf med att vi båda trillade, förvånar mig att hennes föräldrar ..."

Kom shallom

PUBLICERAT: 2013-04-18, kl: 07:56
"Shalloom! Även fast jag var hyfsat trött igår kväll så gick jag ändå ut och sprang och två timmar. Älskar när man är ute och springer själv, med musik i öronen, i typ värmen (??), det börjar fan bli vår hörrni, det var VARMT igår kväll. Snart så! Jag ..."