En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

Publiceras av

En Stickgalen 10-barnsmamma med cancer som naggar lyckan i kanten

Beskrivning: En glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Har ett stort intresse i stickning,stickar varje ledig sekund. För 1 år sedan upptäcktes cancer i min kropp och det har visat sig finnas 3 olika cancer sorter i min kropp,sköldkörtelcancer,neuroendokrin cancer och hjärntumör..försöker att njuta av mitt liv med min Stora familj men det är svårt att fullt ut njuta då man vet vad man tampas med..svåra stora operationer man gjort och cellgiftsbehandlingar och all övrig medicinering.....

Ort: Funbo

Mina favoritbloggar:

> Linnéa och Ebba
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och lilla Ebba är mitt 11:e barnbarn.....därför vill jag följa dom
> Saras liv
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och Tuva och Isak är 2 av mina 11 barnbarn....därför vill jag följa dom

[Välj som favorit!]

En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

EN STICKGALEN 10-BARNSMAMMA MED OBOTLIG CANCER

Det handlar om mig en glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Som mitt i livet PANG drabbades av cancer,har genomgått två stora,svåra operationer....har 3 olika cancermonster som härjar/härjat i kroppen en sköldkörtelcancer,en neuroendokrin cancer & en hjärntumör. Försöker att njuta av min stora älskade familj så mycket det bara går mellan cytostatikabehandlingar och operationer och medicinering..Min stora stora PASSION är då stickningen...stickar så fort det finns tid,stickar det mesta mest till baby och barn,och som ni förstår med alla dessa barn och barnbarn så finns det alltid ngn liten knodd att sticka till....ÖGON KAN GLITTRA,LÄPPAR KAN LE.....MEN SORGEN I MITT HJÄRTA KAN INGEN SE
URL: http://djurstrom2.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Funbo
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5415
Placering privata,alla:200
Placering privata,Föräldraskap och barn:47
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:25

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Torsdag = Veckohandling

PUBLICERAT: 2014-08-21, kl: 22:28
"Hostan har terrat mig inatt....läskigt när man hostar upp blodklumpar också........ värken i mediastinum är ngt lite bättre sen dom höjde smärtlindringsplåstret.... gick upp och packade Villes skolväska med dryck och riskakor till mellanmål i ..."

Min goa lilla vovve.....

PUBLICERAT: 2014-08-20, kl: 22:47
"Är så glad över min lilla vovvsing......hon är så mysig och go älskar att pussa och snosa på henne........Hur ska jag orka lämna henne på Tisdag, för behandling igen....... ja ja vet ju att hon har det bra hemma hos familjen....... ja på Tisdag är det ..."

Hostar och kacklar......

PUBLICERAT: 2014-08-19, kl: 22:24
"Hesheten hänger envist kvar den också.......som tur är ingen feber......i dag på morgonen när Hemsjukvården va här va det dax att ta bort nålen i porten,så skönt när jag får en dag utan nålar och plåster, så huden får vila sig ett tag om än bara över ..."