En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

Publiceras av

En Stickgalen 10-barnsmamma med cancer som naggar lyckan i kanten

Beskrivning: En glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Har ett stort intresse i stickning,stickar varje ledig sekund. För 1 år sedan upptäcktes cancer i min kropp och det har visat sig finnas 3 olika cancer sorter i min kropp,sköldkörtelcancer,neuroendokrin cancer och hjärntumör..försöker att njuta av mitt liv med min Stora familj men det är svårt att fullt ut njuta då man vet vad man tampas med..svåra stora operationer man gjort och cellgiftsbehandlingar och all övrig medicinering.....

Ort: Funbo

Mina favoritbloggar:

> Linnéa och Ebba
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och lilla Ebba är mitt 11:e barnbarn.....därför vill jag följa dom
> Saras liv
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och Tuva och Isak är 2 av mina 11 barnbarn....därför vill jag följa dom

[Välj som favorit!]

En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

EN STICKGALEN 10-BARNSMAMMA MED OBOTLIG CANCER

Det handlar om mig en glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Som mitt i livet PANG drabbades av cancer,har genomgått två stora,svåra operationer....har 3 olika cancermonster som härjar/härjat i kroppen en sköldkörtelcancer,en neuroendokrin cancer & en hjärntumör. Försöker att njuta av min stora älskade familj så mycket det bara går mellan cytostatikabehandlingar och operationer och medicinering..Min stora stora PASSION är då stickningen...stickar så fort det finns tid,stickar det mesta mest till baby och barn,och som ni förstår med alla dessa barn och barnbarn så finns det alltid ngn liten knodd att sticka till....ÖGON KAN GLITTRA,LÄPPAR KAN LE.....MEN SORGEN I MITT HJÄRTA KAN INGEN SE
URL: http://djurstrom2.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Funbo
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4575
Placering privata,alla:165
Placering privata,Föräldraskap och barn:38
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:16

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Spyor och elände......

PUBLICERAT: 2014-07-27, kl: 20:48
"I natt blev pappan och jag väckta vid 24.00....utav att Ville spydde.......och det gjorde han hela natten till 6 -7 tiden i arla morgonstund....och inte nog med det så blev både Linnéa och Julia också spy sjuka.....Calle hemma hos Malin hade spytt hela ..."

Nu vilar vi.......

PUBLICERAT: 2014-07-26, kl: 18:34
"Och inväntar att solen ska försvinna bakom skogsranden och hustaken..... Sissi är helt utslagen ,busa i värmen så blir det långvila....... så snart ska vi ut på kvällskvisten......Mådde illa imorse igen....men ondansetronet fick bukt med det....."

Jissus kan det bli varmare än så här.......

PUBLICERAT: 2014-07-25, kl: 19:49
"Jaha då det kan det minnsan.... fy idag har det varit värsta dan hittills tror jag.......och här har det varit fullt upp av badjäklar ♡♡♡♡♡ Malin,Erik och Calle invigde denna dag.......Micke kom utcyklandes från stan........Sara, Simon, Tuva, Erika och ..."