En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

Publiceras av

En Stickgalen 10-barnsmamma med cancer som naggar lyckan i kanten

Beskrivning: En glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Har ett stort intresse i stickning,stickar varje ledig sekund. För 1 år sedan upptäcktes cancer i min kropp och det har visat sig finnas 3 olika cancer sorter i min kropp,sköldkörtelcancer,neuroendokrin cancer och hjärntumör..försöker att njuta av mitt liv med min Stora familj men det är svårt att fullt ut njuta då man vet vad man tampas med..svåra stora operationer man gjort och cellgiftsbehandlingar och all övrig medicinering.....

Ort: Funbo

Mina favoritbloggar:

> Linnéa och Ebba
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och lilla Ebba är mitt 11:e barnbarn.....därför vill jag följa dom
> Saras liv
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och Tuva och Isak är 2 av mina 11 barnbarn....därför vill jag följa dom

[Välj som favorit!]

En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

EN STICKGALEN 10-BARNSMAMMA MED OBOTLIG CANCER

Det handlar om mig en glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Som mitt i livet PANG drabbades av cancer,har genomgått två stora,svåra operationer....har 3 olika cancermonster som härjar/härjat i kroppen en sköldkörtelcancer,en neuroendokrin cancer & en hjärntumör. Försöker att njuta av min stora älskade familj så mycket det bara går mellan cytostatikabehandlingar och operationer och medicinering..Min stora stora PASSION är då stickningen...stickar så fort det finns tid,stickar det mesta mest till baby och barn,och som ni förstår med alla dessa barn och barnbarn så finns det alltid ngn liten knodd att sticka till....ÖGON KAN GLITTRA,LÄPPAR KAN LE.....MEN SORGEN I MITT HJÄRTA KAN INGEN SE
URL: http://djurstrom2.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Funbo
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5483
Placering privata,alla:176
Placering privata,Föräldraskap och barn:43
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:22

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ledsen dag........

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 21:38
"En tvärjobbig dag med tårar som runnit ...... mår skit........ och känner mig psykiskt slut.......... har varit ute med lill vovven idag skönt att dra i sig syre i lungorna......men sen blev allt jobbigt igen...tur jag har min lilla humla som ska ligga ..."

En ledsam dag.......

PUBLICERAT: 2014-08-31, kl: 22:19
"I dag har jag inte känt mig ngt vidare.....ledsen och nedstämd.........sovit bort större delen av dagen......först nu mot kvällen jag kunde ta tag i stickningen en stund.......förstår nu att det är så här jag kommer att må veckan efter ..."

jissus vad trött jag varit idag

PUBLICERAT: 2014-08-30, kl: 21:44
"Men haft ett försenat födelsedagskalas för pappan har vi haft....... nästan alla barn och barnbarn, janne,ingrid,titt och Boman kom och fick gofika.....pappan hade beställt tårtor på Kvantum och dom va jättegoda sas det.....jag va inte på topp för att ..."