En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

Publiceras av

En Stickgalen 10-barnsmamma med cancer som naggar lyckan i kanten

Beskrivning: En glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Har ett stort intresse i stickning,stickar varje ledig sekund. För 1 år sedan upptäcktes cancer i min kropp och det har visat sig finnas 3 olika cancer sorter i min kropp,sköldkörtelcancer,neuroendokrin cancer och hjärntumör..försöker att njuta av mitt liv med min Stora familj men det är svårt att fullt ut njuta då man vet vad man tampas med..svåra stora operationer man gjort och cellgiftsbehandlingar och all övrig medicinering.....

Ort: Funbo

Mina favoritbloggar:

> Linnéa och Ebba
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och lilla Ebba är mitt 11:e barnbarn.....därför vill jag följa dom
> Saras liv
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och Tuva och Isak är 2 av mina 11 barnbarn....därför vill jag följa dom

[Välj som favorit!]

En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

EN STICKGALEN 10-BARNSMAMMA MED OBOTLIG CANCER

Det handlar om mig en glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Som mitt i livet PANG drabbades av cancer,har genomgått två stora,svåra operationer....har 3 olika cancermonster som härjar/härjat i kroppen en sköldkörtelcancer,en neuroendokrin cancer & en hjärntumör. Försöker att njuta av min stora älskade familj så mycket det bara går mellan cytostatikabehandlingar och operationer och medicinering..Min stora stora PASSION är då stickningen...stickar så fort det finns tid,stickar det mesta mest till baby och barn,och som ni förstår med alla dessa barn och barnbarn så finns det alltid ngn liten knodd att sticka till....ÖGON KAN GLITTRA,LÄPPAR KAN LE.....MEN SORGEN I MITT HJÄRTA KAN INGEN SE
URL: http://djurstrom2.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Funbo
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 100
Placering privata,alla:1369
Placering privata,Föräldraskap och barn:286
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:143

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

våran älskade mamma

PUBLICERAT: 2015-03-26, kl: 17:34
"Hej allihopa! Jag skriver i ett väldigt tråkigt syfte. I måndags den 23 mars kl 20.50 så gick våran kära mamma bort. Jag vet att mamma skulle ha velat att vi berättar för alla er. Hon insomnade utan smärta omringad av sina nära o kära. <3 make, ..."

Törnrosa sov i hundra år........

PUBLICERAT: 2015-03-21, kl: 16:28
"Känns ibland som om man vore Törnrosa.....i går va en riktig sjusovar dag....va bara upp och fixade det allra viktigaste sen sov jag och det till klockan 22.00 när pappan kom hem från ngt möte.....så det va bara bädda av överkast och så lägga sig ..."

100 % trött

PUBLICERAT: 2015-03-19, kl: 22:15
"Orkar fortfarande inget.....har blivit ytte pytte lite bättre.....men idag har jag sovit hela dan igen....kräkts,mått illa , hostar slem , lite yr i knoppen, trötter och munnens blåsor är hemska......kan inte äta ngt.......tur att man får i sig lite ..."