En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

Publiceras av

En Stickgalen 10-barnsmamma med cancer som naggar lyckan i kanten

Beskrivning: En glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Har ett stort intresse i stickning,stickar varje ledig sekund. För 1 år sedan upptäcktes cancer i min kropp och det har visat sig finnas 3 olika cancer sorter i min kropp,sköldkörtelcancer,neuroendokrin cancer och hjärntumör..försöker att njuta av mitt liv med min Stora familj men det är svårt att fullt ut njuta då man vet vad man tampas med..svåra stora operationer man gjort och cellgiftsbehandlingar och all övrig medicinering.....

Ort: Funbo

Mina favoritbloggar:

> Linnéa och Ebba
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och lilla Ebba är mitt 11:e barnbarn.....därför vill jag följa dom
> Saras liv
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och Tuva och Isak är 2 av mina 11 barnbarn....därför vill jag följa dom

[Välj som favorit!]

En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

EN STICKGALEN 10-BARNSMAMMA MED OBOTLIG CANCER

Det handlar om mig en glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Som mitt i livet PANG drabbades av cancer,har genomgått två stora,svåra operationer....har 3 olika cancermonster som härjar/härjat i kroppen en sköldkörtelcancer,en neuroendokrin cancer & en hjärntumör. Försöker att njuta av min stora älskade familj så mycket det bara går mellan cytostatikabehandlingar och operationer och medicinering..Min stora stora PASSION är då stickningen...stickar så fort det finns tid,stickar det mesta mest till baby och barn,och som ni förstår med alla dessa barn och barnbarn så finns det alltid ngn liten knodd att sticka till....ÖGON KAN GLITTRA,LÄPPAR KAN LE.....MEN SORGEN I MITT HJÄRTA KAN INGEN SE
URL: http://djurstrom2.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Funbo
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4678
Placering privata,alla:194
Placering privata,Föräldraskap och barn:49
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:23

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

En solig men en trötter dag.......

PUBLICERAT: 2014-10-01, kl: 22:34
"Nu börjar jag bli så där himla vråltrött igen.....så jobbigt för ögonen bara slår igen......HB värdet låg på 114 denna gång så nu är det på väg ner igen....får avakta nästa besök på 78:an som är på Tisdag nästa vecka..... idag fick jag Ebbas vita kofta ..."

Alltså nu börjar den förbenade tröttheten igen ........så drygt

PUBLICERAT: 2014-09-30, kl: 22:38
"Dagen har varit okej........städat ur lite skåp och lådor som jag tar en om dagen så det inte blir alltför jobbigt.....hostan är jobbig idag också......sitter och gurglar i bröstkorgen, vill få upp den där klumpen så man kan koppla av sen........Tim va ..."

Solen skiner.......

PUBLICERAT: 2014-09-29, kl: 22:51
"För fullt på dagarna.......i dag va det t.o.m. så varmt att vi kunde ha ytterdörren stå öppen så ungarna sprang fram och tillbaka och lekte....I morgon ska Ville gå iväg till skolan så jag hoppas att det inte blir nåt nytt bakslag i hans förkylning ..."