En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

Publiceras av

En Stickgalen 10-barnsmamma med cancer som naggar lyckan i kanten

Beskrivning: En glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Har ett stort intresse i stickning,stickar varje ledig sekund. För 1 år sedan upptäcktes cancer i min kropp och det har visat sig finnas 3 olika cancer sorter i min kropp,sköldkörtelcancer,neuroendokrin cancer och hjärntumör..försöker att njuta av mitt liv med min Stora familj men det är svårt att fullt ut njuta då man vet vad man tampas med..svåra stora operationer man gjort och cellgiftsbehandlingar och all övrig medicinering.....

Ort: Funbo

Mina favoritbloggar:

> Linnéa och Ebba
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och lilla Ebba är mitt 11:e barnbarn.....därför vill jag följa dom
> Saras liv
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och Tuva och Isak är 2 av mina 11 barnbarn....därför vill jag följa dom

[Välj som favorit!]

En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

EN STICKGALEN 10-BARNSMAMMA MED OBOTLIG CANCER

Det handlar om mig en glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Som mitt i livet PANG drabbades av cancer,har genomgått två stora,svåra operationer....har 3 olika cancermonster som härjar/härjat i kroppen en sköldkörtelcancer,en neuroendokrin cancer & en hjärntumör. Försöker att njuta av min stora älskade familj så mycket det bara går mellan cytostatikabehandlingar och operationer och medicinering..Min stora stora PASSION är då stickningen...stickar så fort det finns tid,stickar det mesta mest till baby och barn,och som ni förstår med alla dessa barn och barnbarn så finns det alltid ngn liten knodd att sticka till....ÖGON KAN GLITTRA,LÄPPAR KAN LE.....MEN SORGEN I MITT HJÄRTA KAN INGEN SE
URL: http://djurstrom2.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Funbo
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5344
Placering privata,alla:182
Placering privata,Föräldraskap och barn:46
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:22

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det va en jobbig natt och förmiddag.....

PUBLICERAT: 2014-09-17, kl: 22:37
"Usch ja ....fick jobbigt med andningen som bara den....inhalerade allt jag kunde och fick...sen fick jag syrgas då syremättnaden sjönk till 90 och t.o.m strax därunder...hostade slem som va såååååå segt och jobbigt....men till slut släppte en klump stor ..."

Hurra för dagens Födelsedagsbarn ♡♡♡

PUBLICERAT: 2014-09-17, kl: 07:40
"Idag fyller min äldsta dotter Malin 35 år och på samma dag för 6 år sedan föddes Lilla Zacke........ så ett fyrfaldigt leve för Malin och Zacke ....HURRA HURRA HURRA HURRA ..."

Vampyr käk

PUBLICERAT: 2014-09-16, kl: 22:13
"Då har jag förstått varför jag varit så hemskt trött senaste tiden,blodvärdet va under 90 så det blev att få 2 påsar blod och det gjorde att cellgiftsbehandlingen blir av först imorgon......I dag fick jag hem min sjukhussäng och den passa så bra in i ..."