En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

Publiceras av

En Stickgalen 10-barnsmamma med cancer som naggar lyckan i kanten

Beskrivning: En glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Har ett stort intresse i stickning,stickar varje ledig sekund. För 1 år sedan upptäcktes cancer i min kropp och det har visat sig finnas 3 olika cancer sorter i min kropp,sköldkörtelcancer,neuroendokrin cancer och hjärntumör..försöker att njuta av mitt liv med min Stora familj men det är svårt att fullt ut njuta då man vet vad man tampas med..svåra stora operationer man gjort och cellgiftsbehandlingar och all övrig medicinering.....

Ort: Funbo

Mina favoritbloggar:

> Linnéa och Ebba
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och lilla Ebba är mitt 11:e barnbarn.....därför vill jag följa dom
> Saras liv
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och Tuva och Isak är 2 av mina 11 barnbarn....därför vill jag följa dom

[Välj som favorit!]

En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

EN STICKGALEN 10-BARNSMAMMA MED OBOTLIG CANCER

Det handlar om mig en glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Som mitt i livet PANG drabbades av cancer,har genomgått två stora,svåra operationer....har 3 olika cancermonster som härjar/härjat i kroppen en sköldkörtelcancer,en neuroendokrin cancer & en hjärntumör. Försöker att njuta av min stora älskade familj så mycket det bara går mellan cytostatikabehandlingar och operationer och medicinering..Min stora stora PASSION är då stickningen...stickar så fort det finns tid,stickar det mesta mest till baby och barn,och som ni förstår med alla dessa barn och barnbarn så finns det alltid ngn liten knodd att sticka till....ÖGON KAN GLITTRA,LÄPPAR KAN LE.....MEN SORGEN I MITT HJÄRTA KAN INGEN SE
URL: http://djurstrom2.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Funbo
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4593
Placering privata,alla:190
Placering privata,Föräldraskap och barn:46
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:24

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

vilken jäkla smäll

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 22:44
"Ja nog med att man inte kan sova pga hostan så när man äntligen slumrat till så utbryter värsta åskovädret....trodde hjärtat skulle stanna......så det blev inte så många timmars sömn.......i dag va det dax att ta prover och byta nålen i porten så skönt ..."

3 årskalas på schemat ......

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 22:24
"Efter ännu en hostnatt så kom Hemsjukvården med penicillin och sen va det magens tur att göra sitt......nu har den vänt ut och in varannan dag .....förmiddagen gick i städets tecken ..... vid 11 kom Emma och Lars ut och sen for dom iväg på husvisning ..."

I morgon ska jag få penicillin

PUBLICERAT: 2014-10-18, kl: 22:34
"Efter en natt med fruktansvärd hosta så har jag varit så himla trött hela dan........fick reda på svaret på proverna i morse och CRP låg strax över 20 så dom ville avvakta nån dag för att se om jag skulle behöva nån antibiotika......pappan for iväg ..."