En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

Publiceras av

En Stickgalen 10-barnsmamma med cancer som naggar lyckan i kanten

Beskrivning: En glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Har ett stort intresse i stickning,stickar varje ledig sekund. För 1 år sedan upptäcktes cancer i min kropp och det har visat sig finnas 3 olika cancer sorter i min kropp,sköldkörtelcancer,neuroendokrin cancer och hjärntumör..försöker att njuta av mitt liv med min Stora familj men det är svårt att fullt ut njuta då man vet vad man tampas med..svåra stora operationer man gjort och cellgiftsbehandlingar och all övrig medicinering.....

Ort: Funbo

Mina favoritbloggar:

> Linnéa och Ebba
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och lilla Ebba är mitt 11:e barnbarn.....därför vill jag följa dom
> Saras liv
Motivering: För att hon är en av mina 10 barn och Tuva och Isak är 2 av mina 11 barnbarn....därför vill jag följa dom

[Välj som favorit!]

En stickgalen 10-barnsmamma med obotlig cancer =(

EN STICKGALEN 10-BARNSMAMMA MED OBOTLIG CANCER

Det handlar om mig en glad 10-barnsmamma med 11 barnbarn. Som mitt i livet PANG drabbades av cancer,har genomgått två stora,svåra operationer....har 3 olika cancermonster som härjar/härjat i kroppen en sköldkörtelcancer,en neuroendokrin cancer & en hjärntumör. Försöker att njuta av min stora älskade familj så mycket det bara går mellan cytostatikabehandlingar och operationer och medicinering..Min stora stora PASSION är då stickningen...stickar så fort det finns tid,stickar det mesta mest till baby och barn,och som ni förstår med alla dessa barn och barnbarn så finns det alltid ngn liten knodd att sticka till....ÖGON KAN GLITTRA,LÄPPAR KAN LE.....MEN SORGEN I MITT HJÄRTA KAN INGEN SE
URL: http://djurstrom2.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Funbo
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4453
Placering privata,alla:208
Placering privata,Föräldraskap och barn:50
Placering privata,Hälsa, sjukvård, handikapp:23

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

oroligt

PUBLICERAT: 2014-10-29, kl: 22:42
"Nä inge kul att bege sig iväg på behandling imorrn......blir alltid orolig dan innan jag ska iväg.......just för att lämna hemmet och familjen och lilla vovvsingen......sen hur jag mår efter behandlingen så jag inte blir kvar längre än vad jag ..."

dagen för cellgift närmar sig........ =(

PUBLICERAT: 2014-10-28, kl: 22:15
"På Torsdag är det dax igen.....vill inte åka hemifrån........har haft jobbig hosta idag som vanligt, inhalerar och inhalerar......Linnéa tog ut Ville Ebba och Sissi för att leka i en lövhög som faster Titt krattat ihop åt dom.....och den va så stor att ..."

vilken lycka.........

PUBLICERAT: 2014-10-27, kl: 22:54
"Ja denna dag blev en lycklig dag.......garner,mönster,stickor ja allt som hör stickning till gör mig glad,lycklig och gör så jag glömmer tid och rum för en stund....i dag hände det...för i min brevlåda låg tre nästintill identiska paket som var till ..."