Louise Larsson

Publiceras av

Louise Larsson

Beskrivning: Jag är en 21-årig tjej som reser som en tok trots min unga ålder och helst ligger jag i havet och surfar i någon världsdel. Detta bloggar jag naturligtvis om, och på hemmaplan fyller jag inlägg med äventyr i vardagen, träning, det ljuva livet ur en obotlig optimists ögon och framförallt inspiration!

E-post: larssonlouise@live.se

[Välj som favorit!]

Louise Larsson

Surfing, resort, äventyr, träning, inspiration.

Jag är en 21-årig tjej som reser som en tok trots min unga ålder och helst ligger jag i havet och surfar i någon världsdel. Detta bloggar jag naturligtvis om, och på hemmaplan fyller jag inlägg med äventyr i vardagen, träning, det ljuva livet ur en obotlig optimists ögon och framförallt inspiration!
URL: http://www.louiselarssons.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2010
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Såhär är det!

PUBLICERAT: 2014-06-06, kl: 10:54
"Jag hade nog aldrig kunnat gissa att det skulle bli så många människor därute som hittat hit till min gamla blogg, sittandes i samma situation som jag, men en sjukdom som inte syns -men definitivt känns. Eller att mailen skulle ramla in, fortfarande, av ..."

ROPAS, CLOTHES & KLÄDER.

PUBLICERAT: 2013-02-25, kl: 22:23
"Vaknade upp med en dos energi och stark lust efter att bara få rensa ut. Rensa ut det gamla och in med det nya. Så tänkte att mina garderober var en bra start.. När vi flyttade hemifrån för ett halvår sedan så tyckte jag att jag bara tog med de mest ..."

TREASURE IN MY SOUL.

PUBLICERAT: 2013-02-19, kl: 21:21
"Snart är det mars, förhoppningsvis ett vårigt mars. Jag har varken haft svensk vår eller mars i Sverige sedan 2009. Det är ett par år det. Istället för att se snön smälta bort ifrån vägarna och sätta sig med en varm kaffe ute i vårsolen för första ..."