Vardagaren

Publiceras av

Sara Mannerström

Beskrivning: Hej! Sara heter jag. Jag är 18 år gammal och studerande. Håller på med teater i skolan förutom allt kärnigt. När jag inte är i skolan spenderar jag gärna tid hemma. Ganska mycket själv men gärna med familj och vänner också. Ta långa promenader eller bara ligga i soffan spelar ingen roll. Jag är väldigt svag för choklad, tv-serier och skäggiga män. Jag gillar mindre att åka tunnelbana och att bli besviken.
Ålder: 21
Ort: Södermalm

[Välj som favorit!]

Vardagaren

VILL DU LÄSA NÅGOT KUL?

På min blogg skriver jag ganska kravlöst om saker som händer i min vardag. Saker som faller mig in. Saker som får mig att skratta, gråta, tråna, sukta, deppa, tagga, slagga osv. Allra mest det förstnämnda, samt människor som jag möter genom livet, som många får mig att just skratta. Med förhoppning om att just du ska kika in på Vardagaren och kanske till och med återvända både en och flera gånger säger jag tack på förhand! Hälsningar, Sara Mannerström
URL: http://vardagaren.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2011
Ort: Södermalm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Håll ut!

PUBLICERAT: 2013-01-07, kl: 23:35
"Håll ut tappra läsare. Jag jobbar på att byta bloggportal, därav den tillfälliga frånvaron. Tror att det kommer bli riktigt bra. Har stora framtidsplaner för mig och cybertown, hoppas ni vill vara med på ett ..."

Kommentera.

PUBLICERAT: 2013-01-03, kl: 23:51
"Under många dagar gick jag omkring och var bitter för att ingen kommenterade mina inlägg. Tänkte "hallå?! Va fan ska jag blogga för om ingen uppskattar det och visar det?" (Tänkte detta under pmsperiod). Sen visade det sig att det går inte att ..."

Att åka tunnelbana.

PUBLICERAT: 2012-12-17, kl: 22:23
"Idag valde jag att åka i kollektivtrafiken vid helt fel tidpunkt. Det var fruktansvärt. Jag kände mig lite som "ingen" när jag blev omkringknuffad som att ingen såg att jag var där. Det är märkligt det där med rusningstrafik och folkmassor med tanke på ..."