nadiasingh

Publiceras av

Nadia Singh

Beskrivning: Jag är en helt vanlig 13 årig tjej som heter Nadia. Jag bor tillsammans med min mamma och min katt Flames i en liten stad i Värmland. Är även halv indisk och har 2 halv bröder som bor tillsammans med deras mamma och våran pappa i Indien.

Ort: Filipstad

[Välj som favorit!]

nadiasingh

Vill du veta mer om mitt liv? Klicka här!

Nadia heter jag och är född -99. Jag är halvindisk och går i 7:an på Ferlin i Filipstad. Jag skrattar åt nästan allt, även fast det inte är roligt. Jag skriver om min kära familj, skolan och min fritid. Vill du veta mer ännu om mina dagar? Då tycker jag att du ska klicka in på bloggen! ;)
URL: http://nadiasingh.devote.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: december, 2011
Ort: Filipstad
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Packat.

PUBLICERAT: 2014-04-18, kl: 01:15
"Hej! Nu har jag packat resväskan & har bara handbagaget kvar. Fixat vad jag ska ha på mig iallafall och det är ju bra. Super trött och känner redan att jag vill bara sova.. Ska bara packa handbagaget, sedan blir det sova! Upp vid tio/elva imorgon för ..."

Exakt en vecka kvar!

PUBLICERAT: 2014-04-11, kl: 17:48
"Om en vecka sitter jag på Arlanda & snart på flyget till Tunisien ..."

Namsdag idag!

PUBLICERAT: 2014-04-08, kl: 20:12
"Idag så har jag namnsdag. Nadja är ju namnet, det är ju bara en bokstav & man uttalar ju ändå det lika så. Jag, mamma & Lillki drog efter skolan och åt på La Strada. Sen så åkte jag och mamma & handla, då vi köpte kladdkaka. Sedan kom mormor och "firade" ..."