nnillinn

Publiceras av

Alltid Linn

Beskrivning: Fundersam, intensiv, indisk, oblyg, kreativ, feminist, rastlös, realist, kritisk, snäll, normtrotsig, åsiktsfull och ickefjäskande. Allt det här. Alltid Linn
Ålder: 24

[Välj som favorit!]

nnillinn

Linn Törnlund

Vare sig om du vill eller inte så lever vi idag med patriarkalisk samhällsstruktur. Vad du kan göra är att vara med i kampen om ett jämlikt samhälle. Det kan du. Och om du vill det, titta in på min blogg. För att genom den bedriver jag med min del i kampen och om du vill hjälpa till är du varmt välkommen! Glöm nu inte att premunera på min blogg. Du vill ju inte missa nått!
URL: http://nnillinn.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

- det fina med att prova nått nytt

PUBLICERAT: 2013-09-21, kl: 20:38
".. är att man kan bli väldigt glatt överraskad, som vi blev ikväll. Vi åt en kryddstark linsgryta, ris, raita och bröd. Recept: 1 msk olivolja/ sesamolja 1 finhackad lök. 2 finhackade vitlöksklyftor 1 msk finhackad ingefära.6 6dl vatten (tillsätt mer ..."

- mitt sätt att ta ställning.

PUBLICERAT: 2013-09-21, kl: 19:44
"Djuren föds upp, lever ett kort och onaturligt liv. Transporterna är ofta grymma och dem skadas och ibland dör redan under transporten. Varje år i Europa transporteras 250 miljoner djur kors och tvärs över kontinenten. Slakten som är grym och kaosartat ..."

- en enkel morot.

PUBLICERAT: 2013-09-20, kl: 20:12
"Idag tog jag mig i kragen , bytte om till träningskläderna och höll igång i en timma. Fick ett tips idag som jag tänkte pröva mig på. Jag ska träna minst 4 tillfällen varje vecka och om jag inte gör det så får jag vara utan godis på helgen. Det är ..."