Skriv Av Dig

Publiceras av

Skriv Av Dig

Beskrivning: Det här är en blogg där du kan läsa om andras pinsamheter, problem, lycka, glädje, hat och så vidare. Vill du bidra med ett inlägg så maila mig på skrivavdig@gmail.com. Vill du vara anonymare än så kan du lämna en kommentar istället. Alla som skickar in sina historier kommer vara HELT anonyma! Ange gärna en signatur.

E-post: skrivavdig@gmail.com
Ort: Södertälje

Mina favoritbloggar:

> Ninas modeblogg, utan mode
Motivering: Rolig blogg!

[Välj som favorit!]

Skriv Av Dig

Skriv Av Dig

Det här är en blogg där du kan läsa om andras pinsamheter, problem, lycka, glädje, hat och så vidare. Vill du bidra med ett inlägg så maila mig på skrivavdig@gmail.com. Vill du vara anonymare än så kan du lämna en kommentar istället. Alla som skickar in sina historier kommer vara HELT anonyma! Ange gärna en signatur.
URL: http://skrivavdig.webblogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Södertälje
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1
Placering privata,alla:5321
Placering privata,Humor:477
Placering privata,Sex, skvaller och dejting:305
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1825

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jobbig barndom

PUBLICERAT: 2014-07-03, kl: 16:41
"Hej! Jag skulle denna kväll verkligen behöva skriva av mig allt som fortfarande tynger ner mig... När jag började förskolan på en skola i staden jag bor, så var allt jättebra, jag umgicks med äldre och var omtyckt... Sen när klasserna indelades till ..."

Skilda föräldrar

PUBLICERAT: 2011-06-16, kl: 10:11
"Min pappa och mamma har varit skilda ända sen.. Kan inte minnas, de skildes nog när jag var runt två år kanske. Och direkt efter skilsmässan flyttade en ny kvinna rakt in genom dörren. Och min mamma bad min pappa om en andra chans & att hon skulle ..."

Körkort

PUBLICERAT: 2011-03-23, kl: 14:19
"Hej! Jag orkar verkligen inte mer med mitt LIV!!! Har betalat nu till körkortet runt 40 000kr (!!) och ändå inte körkortet. Har blivit kuggad nu för andra gången men klarat teorin på första. Klarar inte av det, har hållit på med detta nu i 5 månader och ..."