Mer guldkant - den nya hushållsekonomiska bloggen

Publiceras av

Mer guldkant - den nya hushållsekonomiska bloggen

Beskrivning: Hushållsekonomi

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Mer guldkant - den nya hushållsekonomiska bloggen

Hushållsekonomi för nybörjare

Du har hittat Mer guldkant - bloggen om hushållsekonomi. Här kommer du hitta inspirationsgivande inlägg om hushållsekonomi och tips om hur man på ett billigt och bra sätt kan sätta guldkant på tillvaron, utan att det för den sakens skull ska kosta skjortan. Hushållsekonomi är verklighet och vardag. Det handlar om intäkter och utgifter, inkomster och kostnader, budget och sparbuffert. Det handlar att ta kontroll över sin vardagsekonomi för att se till att pengarna räcker nästa månad, och nästa och nästa. Det finns inga quick fix. Men det är en skön känsla att ha koll och veta att pengarna räcker. Det går att lyxa lite, inom rimliga gränser och inom ramarna för sin hushållsbudget. Förvånansvärt många aktiviteter är billiga, och till och med kostnadsfria. Mer om det kommer du att kunna läsa här. Det är aktiviteter som inte kostar skjortan men som ändå gör tillvaron spännande och rolig.
URL: http://www.merguldkant.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Back to school

PUBLICERAT: 2013-08-19, kl: 12:29
"Sommarlovet är slut och det är dags att packa skolväskan för en ny spännande termin. Men samtidigt som du packar dina barns skolväskor kommer krav och önskemål. De kommer från skolan, kompisar, och inte minst från dina egna barnen. Det är önskningar om ..."

Studentfest med budget

PUBLICERAT: 2013-05-28, kl: 13:24
"Juni är snart här och det är skolavslutningarnas tid. Extra speciellt är det med studentexamen. Det är inte många avslutningar där förhoppningarna och drömmarna är så höga som just på studentavslutningen. Det ska vara perfekt och lyckat. Aldrig känns ..."

Budgetkul på sportlovet

PUBLICERAT: 2013-02-18, kl: 16:47
"Just nu är det sportlov för svenska barn och ungdomar, och för en hel del föräldrar. En veckas avkoppling mitt i vintern med skidåkning, snötäckta fjällstugor och varmchokladmys i skidbacken! Så ser sportlovet ut för många familjer, men inte för alla."