Klarsynthets aktieblogg

Publiceras av

Klarsynthet

Beskrivning: Aktieaffärer när de är som allra bäst och roligast. Efter att ha arbetat flera decennier i finansbranschen drog jag igång den här bloggen för att lufta mina privata investeringsidéer med likasinnade.

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Klarsynthets aktieblogg

Pengarna och livet!

Aktieaffärer när de är som allra bäst och roligast. Efter att ha arbetat flera decennier i finansbranschen drog jag igång den här bloggen för att lufta mina privata investeringsidéer med likasinnade.
URL: http://blogg.passagen.se/klarsynthet/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2012
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Att åka snålskjuts på raketdebutanter – Del 2

PUBLICERAT: 2014-03-30, kl: 08:03
"I Skåne huserar en för de flesta relativt okänd fondkommissionärsfirma, som det senaste halvåret haft omåttliga framgångar med sina listningsemissioner. Firman, som heter Sedermera Fondkommission, har lyckats knyta till sig en rad intressanta bolag som ..."

Att åka snålskjuts på raketdebutanter – Del 1

PUBLICERAT: 2014-03-21, kl: 13:40
"Jag får numera väldigt ofta frågor om listningsemissioner (emissioner i bolag som är på väg att noteras på aktiemarknaden). Tidigare har jag valt att inte prioritera att skriva om dylika, då de varit få till antalet och mestadels måttligt intressanta."

Uppköpskarusellen nu snubblande nära Kancera

PUBLICERAT: 2014-02-19, kl: 01:51
"Nu händer det stora saker alldeles runt hörnet på Kancera. Under måndagen skedde nämligen i all tysthet ett ur Kanceras synvinkel alldeles särskilt intressant uppköp i den bastuheta bioteknikbranschen, där de lukrativa licensaffärerna och spektakulära ..."