Klarsynthets aktieblogg

Publiceras av

Klarsynthet

Beskrivning: Aktieaffärer när de är som allra bäst och roligast. Efter att ha arbetat flera decennier i finansbranschen drog jag igång den här bloggen för att lufta mina privata investeringsidéer med likasinnade.

Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Klarsynthets aktieblogg

Pengarna och livet!

Aktieaffärer när de är som allra bäst och roligast. Efter att ha arbetat flera decennier i finansbranschen drog jag igång den här bloggen för att lufta mina privata investeringsidéer med likasinnade.
URL: http://blogg.passagen.se/klarsynthet/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2012
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Skakigt på flera plan

PUBLICERAT: 2014-11-10, kl: 16:16
"Skakigt på flera plan Det var inte endast börserna som vacklade till rejält i oktober, utan jag personligen fick en otrevlig påminnelse om min tidigare vacklande hälsa. Förhoppningsvis har jag endast varit för snabb med att efter tidigare tillfrisknande ..."

Fasten seat belts and prepare for take off!

PUBLICERAT: 2014-10-12, kl: 02:09
"Med anledning av den senaste utvecklingen, väljer jag att dela upp veckans utlovade analys av Phase Holographic Imaging, PHI, i två delar. Dagens del är inriktad på aktualiteter såsom det tekniska läget i aktien efter det trendskifte som fått fäste i ..."

När smått blir stort

PUBLICERAT: 2014-10-03, kl: 16:57
"Igår stängde företrädesemissionen i ett bolag jag haft under luppen en längre tid i väntan på att det rätta köpläget ska öppna sig. Det rör sig om Phase Holographic Imaging (Aktietorget), som utvecklar och säljer mycket avancerade instrument som är ..."