Klarsynthets aktieblogg

Publiceras av

Klarsynthet

Beskrivning: Aktieaffärer när de är som allra bäst och roligast. Efter att ha arbetat flera decennier i finansbranschen drog jag igång den här bloggen för att lufta mina privata investeringsidéer med likasinnade.

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Klarsynthets aktieblogg

Pengarna och livet!

Aktieaffärer när de är som allra bäst och roligast. Efter att ha arbetat flera decennier i finansbranschen drog jag igång den här bloggen för att lufta mina privata investeringsidéer med likasinnade.
URL: http://blogg.passagen.se/klarsynthet/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2012
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

”Bortglömd” kursraket redo för avfärd

PUBLICERAT: 2014-07-30, kl: 15:25
"Allt sedan jag startade den här bloggen för drygt två år sedan (tidigt i maj 2012) har analyserade bolag gång på gång blivit snabba mångdubblare. De allra flesta av de nära 20-talet analyserade bolagen har blivit kvicka flerdubblare, och övriga har ..."

Att åka snålskjuts på raketdebutanter – Del 4

PUBLICERAT: 2014-07-11, kl: 11:33
"Bioteknikbolaget DexTech Medical, som introducerades på Aktietorget så sent som den 19 juni, har hittills fört en tämligen anonym tillvaro. Men aktien, som enligt min bedömning är kraftigt undervärderad relativt sina sektorkollegor i såväl Sverige som ..."

Att åka snålskjuts på raketdebutanter – Del 3

PUBLICERAT: 2014-06-19, kl: 14:16
"Idag har två nya bolag sett dagens ljus på AktieTorget. Aktiekurserna i de båda bolagen håller sig hittills nära sina emissionskurser, helt i linje med det svalare klimatet för nyintroduktioner som vi sett de senaste månaderna. Men till skillnad från ..."