Birgittas Hus

Publiceras av

Birgitta Gerne

Beskrivning: I min blogg berättar jag om hur den gamla skolan på norra Värmdö fick nytt liv och blev både bostad och snickeri för mina söner. Här har jag fått utlopp för mitt intresse för inredning och renovering.

Ort: Värmdö

[Välj som favorit!]

Birgittas Hus

Nytt liv i gamla skolan

En blogg om inredning, renovering och livet på landet i en gammal skola. Under de sex år vi bott här har jag lärt mig massor om hur man bevarar ett gammalt hus på bästa sätt. Här kan du följa hur man med traditionella metoder varsamt renoverar och bevarar en 100 år gammal skola där tiden stått stilla.
URL: http://birgittashus.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2012
Ort: Värmdö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det luktar i alla fall såpa

PUBLICERAT: 2014-12-12, kl: 11:50
"Mitt förhållande till storstädning kunde vara bättre - men inför julen måste det lukta såpa. Och idag var det alltså dags att bära runt möbler och skura, skura, skura. Och med den härliga doften i näsan kommer också lusten att pynta och skapa ..."

Ved,ved, ved

PUBLICERAT: 2014-12-06, kl: 12:28
"Idag kan jag med gott samvete skippa gymmet - jag kärrar ved istället. Och det känns i hela kroppen att det är minst lika bra motion. Det är den här högen jag ska flytta över till vedförrådet där veden ska få ligga och torka över vintern. För jag räknar ..."

Oj oj vad synd...

PUBLICERAT: 2014-11-12, kl: 11:47
"...det är om min gamla docka i sin fina daladräkt. Det märks att hon är lika gammal som jag och behöver byta ut ett och annat i kroppen. Får nog uppsöka en dock-verkstad och se om man kan köpa ett nytt ben och en ny arm. Förutom höger ben är också ..."