Birgittas Hus

Publiceras av

Birgitta Gerne

Beskrivning: I min blogg berättar jag om hur den gamla skolan på norra Värmdö fick nytt liv och blev både bostad och snickeri för mina söner. Här har jag fått utlopp för mitt intresse för inredning och renovering.

Ort: Värmdö

 

[Välj som favorit!]

Birgittas Hus

Nytt liv i gamla skolan

En blogg om inredning, renovering och livet på landet i en gammal skola. Under de sex år vi bott här har jag lärt mig massor om hur man bevarar ett gammalt hus på bästa sätt. Här kan du följa hur man med traditionella metoder varsamt renoverar och bevarar en 100 år gammal skola där tiden stått stilla.
URL: http://birgittashus.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2012
Ort: Värmdö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Perfekt till symaskinen

PUBLICERAT: 2015-03-16, kl: 09:28
"Hittade ett litet bord till min gamla symaskin på en loppisutflykt i helgen. Färgen - som matchar symaskinen - får vara kvar så ..."

Obligatorisk...

PUBLICERAT: 2015-02-23, kl: 11:55
"....vårbild Trodde att det var tidigt för de första snödropparna men när jag kollade i mina inlägg från förra våren var det ännu några dagar tidigare. Och det var mindre snö då. Ha en bra ..."

Dagsmeja

PUBLICERAT: 2015-02-06, kl: 15:32
"- ett hoppfullt ord. Dagsmeja är ett ord som ofta kommer upp när folk ska välja sitt favoritord. När jag googlade på ordet får jag veta att det betyder "dagens kraft" och används för att beskriva när värmen i solskenet om eftermiddagarna mot slutet av ..."