Birgittas Hus

Publiceras av

Birgitta Gerne

Beskrivning: I min blogg berättar jag om hur den gamla skolan på norra Värmdö fick nytt liv och blev både bostad och snickeri för mina söner. Här har jag fått utlopp för mitt intresse för inredning och renovering.

Ort: Värmdö

[Välj som favorit!]

Birgittas Hus

Nytt liv i gamla skolan

En blogg om inredning, renovering och livet på landet i en gammal skola. Under de sex år vi bott här har jag lärt mig massor om hur man bevarar ett gammalt hus på bästa sätt. Här kan du följa hur man med traditionella metoder varsamt renoverar och bevarar en 100 år gammal skola där tiden stått stilla.
URL: http://birgittashus.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2012
Ort: Värmdö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fick följa ett kök

PUBLICERAT: 2016-01-14, kl: 15:37
"Det är kul att följa hur ett av snickeriets kök kommer på plats i en annan blogg. Jag ser ju bara delarna till köken när jag har något ärende uppe i skolan. Det är stommar och lådfronter överallt nere i snickeriet som sedan får färg uppe i den gamla ..."

Vardagsmotion

PUBLICERAT: 2016-01-13, kl: 12:47
"Hälsoexperter framhäver ofta vikten av vardagsmotion - och idag tog jag verkligen rådet på allvar. Så gåstavarna och hantlarna fick vila. Och aldrig smakar väl varm choklad och kanelbullar så gott som när man röd om kinderna och frusen pustar ut och ..."

God Jul

PUBLICERAT: 2015-12-23, kl: 22:12
"Det är så här man vill ha det på julen. Men i brist på snö får man ta en gammal bild. GOD JUL till er ..."