Birgittas Hus

Publiceras av

Birgitta Gerne

Beskrivning: I min blogg berättar jag om hur den gamla skolan på norra Värmdö fick nytt liv och blev både bostad och snickeri för mina söner. Här har jag fått utlopp för mitt intresse för inredning och renovering.

Ort: Värmdö

[Välj som favorit!]

Birgittas Hus

Nytt liv i gamla skolan

En blogg om inredning, renovering och livet på landet i en gammal skola. Under de sex år vi bott här har jag lärt mig massor om hur man bevarar ett gammalt hus på bästa sätt. Här kan du följa hur man med traditionella metoder varsamt renoverar och bevarar en 100 år gammal skola där tiden stått stilla.
URL: http://birgittashus.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2012
Ort: Värmdö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nu får jag komma med något nytt...

PUBLICERAT: 2015-01-12, kl: 12:17
"..för det kan ju inte stå GOD JUL när man öppnar bloggen längre. I fönstret har de röda julblommorna fått ge plats för lite hoppfulla vårlökar. Jag har till och med börjat kasta längtansfulla blickar bort mot växthuset som varit helt bortglömt i flera ..."

God Jul

PUBLICERAT: 2014-12-24, kl: 08:25
"Ja det är så här det skulle se ut på Julaftonen men som det inte gör i år. Det är i stället mörkt och slaskigt. Men om man har en blogg så går det lätt att fixa - den här bilden är från julen för två år sedan. En riktigt God Jul till er alla från ..."

Det luktar i alla fall såpa

PUBLICERAT: 2014-12-12, kl: 11:50
"Mitt förhållande till storstädning kunde vara bättre - men inför julen måste det lukta såpa. Och idag var det alltså dags att bära runt möbler och skura, skura, skura. Och med den härliga doften i näsan kommer också lusten att pynta och skapa ..."