Birgittas Hus

Publiceras av

Birgitta Gerne

Beskrivning: I min blogg berättar jag om hur den gamla skolan på norra Värmdö fick nytt liv och blev både bostad och snickeri för mina söner. Här har jag fått utlopp för mitt intresse för inredning och renovering.

Ort: Värmdö

[Välj som favorit!]

Birgittas Hus

Nytt liv i gamla skolan

En blogg om inredning, renovering och livet på landet i en gammal skola. Under de sex år vi bott här har jag lärt mig massor om hur man bevarar ett gammalt hus på bästa sätt. Här kan du följa hur man med traditionella metoder varsamt renoverar och bevarar en 100 år gammal skola där tiden stått stilla.
URL: http://birgittashus.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2012
Ort: Värmdö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jag hittade en till...

PUBLICERAT: 2014-10-21, kl: 16:42
"... kanna som man använde förr när man eldade med koks här i huset. Den första kannan som stod i källaren har jag skrivit om tidigare och då visste jag inte vad den skulle användas till. Men har man en blogg kan man snabbt få reda på saker ting och det var ..."

Röda, gula och gröna

PUBLICERAT: 2014-09-20, kl: 17:42
"Nu mognar tomaterna snabbt i söderfönstret. Jag brukar plocka in tomaterna när de är gula - annars är det risk att dom ramlar ner. Och inne blir de sedan röda på någon dag. Men snart kanske det blir frost och då måste alla tomater in - och var ska jag ..."

Än är det sommar

PUBLICERAT: 2014-09-12, kl: 12:03
"Så länge det är tillräckligt varmt för att äta frukost i morgonsolen på verandan är det sommar tycker jag. Och värmen verkar hålla i sig ännu några dar. Trevlig helg!"