Birgittas Hus

Publiceras av

Birgitta Gerne

Beskrivning: I min blogg berättar jag om hur den gamla skolan på norra Värmdö fick nytt liv och blev både bostad och snickeri för mina söner. Här har jag fått utlopp för mitt intresse för inredning och renovering.

Ort: Värmdö

[Välj som favorit!]

Birgittas Hus

Nytt liv i gamla skolan

En blogg om inredning, renovering och livet på landet i en gammal skola. Under de sex år vi bott här har jag lärt mig massor om hur man bevarar ett gammalt hus på bästa sätt. Här kan du följa hur man med traditionella metoder varsamt renoverar och bevarar en 100 år gammal skola där tiden stått stilla.
URL: http://birgittashus.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2012
Ort: Värmdö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sista dörren...

PUBLICERAT: 2014-04-01, kl: 12:49
".... på övervåningen är målad. Och visst blev det skillnad! Det blev mycket ljusare och plötsligt känns övervåningen helt "rätt". När huset byggdes 1930 hade man inte trärena dörrar, och nu förstår jag varför det har känts så otrivsamt en trappa upp. Det ..."

Våren en månad tidigare....

PUBLICERAT: 2014-03-27, kl: 11:32
"..än i fjol. Här är bildbeviset som jag har tack vare bloggen. Den här bilden på mina Kejsarkronor tog jag igår. Och bilden nedanför är tagen den 26 april i fjol. Ha en bra torsdag!"

Inte fler tomater nu...

PUBLICERAT: 2014-03-15, kl: 10:18
"...då blir det för mycket - men det är svårt att låta bli. Jag får gå omvägar runt hyllorna med fröpåsar i affärerna annars kommer jag hem med nya sorter som ser roliga ut att pröva. Förutom tomater ska jag inte ha så mycket som behöver sås inomhus, ..."