Birgittas Hus

Publiceras av

Birgitta Gerne

Beskrivning: I min blogg berättar jag om hur den gamla skolan på norra Värmdö fick nytt liv och blev både bostad och snickeri för mina söner. Här har jag fått utlopp för mitt intresse för inredning och renovering.

Ort: Värmdö

 

[Välj som favorit!]

Birgittas Hus

Nytt liv i gamla skolan

En blogg om inredning, renovering och livet på landet i en gammal skola. Under de sex år vi bott här har jag lärt mig massor om hur man bevarar ett gammalt hus på bästa sätt. Här kan du följa hur man med traditionella metoder varsamt renoverar och bevarar en 100 år gammal skola där tiden stått stilla.
URL: http://birgittashus.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2012
Ort: Värmdö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Den lilla pippin hade tur

PUBLICERAT: 2015-04-17, kl: 12:26
"Foten till parasollet kunde ha blivit en riktig dödsfälla. Det var i morse när vi satt och åt frukost som jag fick syn på den lilla pippin. Fågeln satt uppe på kanten till röret och tittade ner - kanske hade den upptäckt några fågelfrön där nere som ..."

Tomt mellan jul och påsk

PUBLICERAT: 2015-04-02, kl: 12:20
"Det var inte mycket jag skrivit sedan julen - har inte haft så många projekt på gång. Kan i alla fall rapportera att kejsarkronorna är på väg upp. Glad ..."

Perfekt till symaskinen

PUBLICERAT: 2015-03-16, kl: 09:28
"Hittade ett litet bord till min gamla symaskin på en loppisutflykt i helgen. Färgen - som matchar symaskinen - får vara kvar så ..."