Birgittas Hus

Publiceras av

Birgitta Gerne

Beskrivning: I min blogg berättar jag om hur den gamla skolan på norra Värmdö fick nytt liv och blev både bostad och snickeri för mina söner. Här har jag fått utlopp för mitt intresse för inredning och renovering.

Ort: Värmdö

 

[Välj som favorit!]

Birgittas Hus

Nytt liv i gamla skolan

En blogg om inredning, renovering och livet på landet i en gammal skola. Under de sex år vi bott här har jag lärt mig massor om hur man bevarar ett gammalt hus på bästa sätt. Här kan du följa hur man med traditionella metoder varsamt renoverar och bevarar en 100 år gammal skola där tiden stått stilla.
URL: http://birgittashus.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2012
Ort: Värmdö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Trött på blöta dynor

PUBLICERAT: 2015-07-06, kl: 11:55
"Jag har en gammal hammock som följde med huset när jag köpte det. Den har en viss nostalgikänsla med blommigt tyg som jag egentligen gillar, men dynorna börjar bli väl skabbiga - mössen gnagt sönder tyget på en del ställen ute i boden under vintern. Och ..."

Var är rödbetorna?

PUBLICERAT: 2015-07-02, kl: 19:00
"Jag vet att jag sådde flera rader med frön här. I mina land för jag en ojämn kamp mot ogräset - nåja så ojämn är den kanske inte, ogräset har helt tagit över. Först regnade det bara och jag rensade lite men tänkte vänta till rödbetorna kommit upp så att ..."

Som allra finast...

PUBLICERAT: 2015-06-01, kl: 11:11
"... är det just nu - med alla syrener, gullvivor och liljekonvaljer. Men regnet och blåsten gör det svårt att vara ute och njuta. Då är det tur att jag har min veranda - som numera också har en dörr att stänga. Här kan jag sitta med filt och kaffe och titta ..."