Birgittas Hus

Publiceras av

Birgitta Gerne

Beskrivning: I min blogg berättar jag om hur den gamla skolan på norra Värmdö fick nytt liv och blev både bostad och snickeri för mina söner. Här har jag fått utlopp för mitt intresse för inredning och renovering.

Ort: Värmdö

[Välj som favorit!]

Birgittas Hus

Nytt liv i gamla skolan

En blogg om inredning, renovering och livet på landet i en gammal skola. Under de sex år vi bott här har jag lärt mig massor om hur man bevarar ett gammalt hus på bästa sätt. Här kan du följa hur man med traditionella metoder varsamt renoverar och bevarar en 100 år gammal skola där tiden stått stilla.
URL: http://birgittashus.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2012
Ort: Värmdö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Flera krav ska uppfyllas

PUBLICERAT: 2015-11-23, kl: 15:27
"- det får inte vara för brett, det ska gå att fälla ut och benen får inte sitta ute i hörnen - då blir det svårt att ta sig in i kökssoffan. Jag talar alltså om ett nytt - eller antagligen begagnat - köksbord som fler personer än idag kan sitta runt."

Vill ha en köksö

PUBLICERAT: 2015-11-16, kl: 13:41
"Ända sedan jag såg den här köksön när den tillverkades uppe i snickeriet har jag funderat på om det skulle fungera med en köksö i mitt kök - kanske i en något mindre version. Så när jag såpaskurade golvet idag och lyfte ut alla möbler prövade jag med ..."

Tack Sixten

PUBLICERAT: 2015-10-29, kl: 13:17
"I natt vaknade jag plötsligt av en kraftig smäll från rummet intill. När jag efter en stund smög upp i mörkret - helt beredd på att gå i närkamp med någon okänd inkräktare - upptäckte jag i stället Sixten som fångat en liten mus. Av braket att döma hade ..."