Birgittas Hus

Publiceras av

Birgitta Gerne

Beskrivning: I min blogg berättar jag om hur den gamla skolan på norra Värmdö fick nytt liv och blev både bostad och snickeri för mina söner. Här har jag fått utlopp för mitt intresse för inredning och renovering.

Ort: Värmdö

[Välj som favorit!]

Birgittas Hus

Nytt liv i gamla skolan

En blogg om inredning, renovering och livet på landet i en gammal skola. Under de sex år vi bott här har jag lärt mig massor om hur man bevarar ett gammalt hus på bästa sätt. Här kan du följa hur man med traditionella metoder varsamt renoverar och bevarar en 100 år gammal skola där tiden stått stilla.
URL: http://birgittashus.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2012
Ort: Värmdö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Än är det sommar

PUBLICERAT: 2014-09-12, kl: 12:03
"Så länge det är tillräckligt varmt för att äta frukost i morgonsolen på verandan är det sommar tycker jag. Och värmen verkar hålla i sig ännu några dar. Trevlig helg!"

Det var på tiden..

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 14:18
".... att jag tog itu med fönsterna till den gamla slöjdsalen i bottenvåningen på skolan. Ett av fönsterna var i extra dåligt skick, men allt går ju att fixa. Med ett nytt glas. en ny dropplist och några - ganska många - timmars jobb blev det så här ..."

Lagom till surströmmingspremiären...

PUBLICERAT: 2014-08-19, kl: 12:59
".... på torsdag - traditionellt tredje torsdagen i augusti - plockade jag upp dom här godingarna från landet. Hoppas att vitpotatisarna som får vara kvar i landet någon vecka till blir lika fina. Jag minns vårt stora potatisland hemma i Umeå med enbart ..."