Birgittas Hus

Publiceras av

Birgitta Gerne

Beskrivning: I min blogg berättar jag om hur den gamla skolan på norra Värmdö fick nytt liv och blev både bostad och snickeri för mina söner. Här har jag fått utlopp för mitt intresse för inredning och renovering.

Ort: Värmdö

[Välj som favorit!]

Birgittas Hus

Nytt liv i gamla skolan

En blogg om inredning, renovering och livet på landet i en gammal skola. Under de sex år vi bott här har jag lärt mig massor om hur man bevarar ett gammalt hus på bästa sätt. Här kan du följa hur man med traditionella metoder varsamt renoverar och bevarar en 100 år gammal skola där tiden stått stilla.
URL: http://birgittashus.blogspot.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2012
Ort: Värmdö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Min gamla säng....

PUBLICERAT: 2014-07-30, kl: 16:37
".. ska användas igen och behöver lite ny färg. Sängen som jag själv sov i för mer än 60 år sedan har hängt med genom åren. Efter mig var det mina kusiners barn som använde sängen och därefter mina två söner. Och nu är det mitt barnbarn som ska sova i ..."

Det luktar öl i växthuset

PUBLICERAT: 2014-07-23, kl: 11:48
"Jag har inte varit särskilt drabbad av mördarsniglar tidigare - och inte i år heller utom i växthuset där sniglarna är lätta att upptäcka när dom kryper uppför väggarna. Jag har inte brytt mig om att försöka få bort dom tidigare och har därför inte ..."

Väder och vind....

PUBLICERAT: 2014-07-18, kl: 15:31
"..... ställer till det om man vill stå ute och renovera fönster. Tidigare år har jag hållit till i den gamla gympasalen i övervåningen på skolan när jag har renoverat fönster. Men i år ville jag slippa att bära upp de tunga fönsterna från skolans ..."